Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
εκτος και αν σου χτυπησει καμια μερα ο μικρος τη πορτα και σου πει "κανω τον μαλακα να ξερεις ε..μη νομίζεις οτι δε καταλαβαίνω"
τοτε απλα βαλε μουσικη η την τηλεοραση να παιζει.Μα δεν φωνάζει σου λέω!!!
Έτοιμος είναι γιατί δεν είναι και μικρός!!!εκτος και αν σου χτυπησει καμια μερα ο μικρος τη πορτα και σου πει "κανω τον μαλακα να ξερεις ε..μη νομίζεις οτι δε καταλαβαίνω"
Τώρα σε πάω και επίσημακατσε να σου στειλω ενα κομματι να βαλεις καθως σκοράρεις
Εσύ με αυτήν την μουσική έχεις σκοράρει, γιατί εγώ δεν θα την βρίσκω κάν!!!κατσε να σου στειλω ενα κομματι να βαλεις καθως σκοράρεις
oχι εγω κανονικα θελω ησυχια...απλα έριξα μια ιδεα αλλα αν μου λες οτι ο μικρος δεν ειναι και τοσο μικρος..οτι και να κανειςΕσύ με αυτήν την μουσική έχεις σκοράρει, γιατί εγώ δεν θα την βρίσκω κάν!!!
Έλα πάρε συμβουλές απο τον μέγιστο!Μα δεν φωνάζει σου λέω!!!
Ακριβώς,ότι και να κάνεις....oχι εγω κανονικα θελω ησυχια...απλα έριξα μια ιδεα αλλα αν μου λες οτι ο μικρος δεν ειναι και τοσο μικρος..οτι και να κανεις
Μάλλον το παιχνίδι πήγε hat trick..ειχα φέρει καποτε μια γκομενα σπιτι και καθως αρχισαμε με σταματαει και μου λεει "περιμενε να σου βάλω ενα κομματι"Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αυτη μαλλον νομιζε οτι θα φτιαχτω ετσι...ουτε που με ενοιαξε
Δεν καταλαβαίνω,για δείξε το βίντεο!το θεμα ειναι οτι....ενω ειχα ανοιχτο το pc καθως γαμουσα (τοτε ειναι που βρηκε την ευκαιρια να χωσει και το κομματι η εξυπνη) εγω ταυτοχρονα ειχα ανοιχτη τη καμερα στο pc και την ειχα στρέψει προς το κρεβάτι...οποτε καταλαβαινεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μιλαμε τωρα για 2010
Γατόνι!!το θεμα ειναι οτι....ενω ειχα ανοιχτο το pc καθως γαμουσα (τοτε ειναι που βρηκε την ευκαιρια να χωσει και το κομματι η εξυπνη) εγω ταυτοχρονα ειχα ανοιχτη τη καμερα στο pc και την ειχα στρέψει προς το κρεβάτι...οποτε καταλαβαινεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μιλαμε τωρα για 2010
αξεχαστες εποχες..και πολλες οι εμπειρίεςΓατόνι!!
2010?? Τι εποχες ρε φίλε!! Περασμένα μεγαλεία που λέμε..
Τι έγινε το 2010?αξεχαστες εποχες..και πολλες οι εμπειρίες
Εντελώς. Αν και σχετικά μικρός για εμένα ήταν η εποχή του Μιλφολιβαδιού..Ααααχαξεχαστες εποχες..και πολλες οι εμπειρίες
Θα ζεί άραγε ή την έχει φάει κανένας?η συγκεκριμένη καθως τη γαμουσα μου ελεγε "θέλω να με δαγκώνεις" ...της λεω που να σε δαγκωνω? μου λεει "παντου και δυνατα"...(αη στο διαολο λεω μεσα μ),ξεκινησα να τη δαγκώνω και αρχιζε να μου πεφτει..μετα της λεω ακου να δεις δε κανουμε δουλεια ετσι.Αααα λεει δε φτιάχνομαι διαφορετικα...της εριξα κανα-δυο γαμησια ακομα και μετα την εστειλα.
ηταν καλες εποχες για μενα..ημουν και νεος,και πιο ωραιος,χωρις πολλα στο κεφαλι μου να με απασχολουν,δε δουλευα πολυ,υπηρχε πολυ παιχνιδι στα μπαντου-τιντερ (πρεπει να εβγαινα με 1-2 γκομενες τη βδομαδα τοτε)Τι έγινε το 2010?