Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
η συγκεκριμένη καθως τη γαμουσα μου ελεγε "θέλω να με δαγκώνεις" ...της λεω που να σε δαγκωνω? μου λεει "παντου και δυνατα"...(αη στο διαολο λεω μεσα μ),ξεκινησα να τη δαγκώνω και αρχιζε να μου πεφτει..μετα της λεω ακου να δεις δε κανουμε δουλεια ετσι.Αααα λεει δε φτιάχνομαι διαφορετικα...της εριξα κανα-δυο γαμησια ακομα και μετα την εστειλα.
Μαστίγιο δεν ζητησε;;

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
ηταν καλες εποχες για μενα..ημουν και νεος,και πιο ωραιος,χωρις πολλα στο κεφαλι μου να με απασχολουν,δε δουλευα πολυ,υπηρχε πολυ παιχνιδι στα μπαντου-τιντερ (πρεπει να εβγαινα με 1-2 γκομενες τη βδομαδα τοτε)
Τότε είχα φύγει απο την χώρα αλλά νομίζω υπήρχαν και διάφορες Ελληνικές πλατφορμες για καλό καμάκι. Επίσης ήταν και πιο φλού η φάση. Τώρα πήξαμε στις δήθεν..

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θα ζεί άραγε ή την έχει φάει κανένας?
δε ξερω τι να κανουν ολες αυτες...εχω ξεχασει και φασεις αλλα και ονοματα.Πραγματικα ειδικα τοτε,ηταν τοσα πολλα που τωρα αν με ρωτησεις δε τα θυμαμαι

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
απο ανωμαλια στο φουλ γενικα εζουν δει πολλα τα ματάκια μου
Το πιο κουφό που άκουσα "Εάν δεν μου πιάσεις τον κώλο δεν μπορώ να σε φιλήσω". Ναι μωρή κότα διακόπτες έχεις;;;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.773
Πόντοι
1.056
Το πιο κουφό που άκουσα "Εάν δεν μου πιάσεις τον κώλο δεν μπορώ να σε φιλήσω". Ναι μωρή κότα διακόπτες έχεις;;;
Και εσένα σου κακοπεφτε να της τον πιάσεις?

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
δε ξερω τι να κανουν ολες αυτες...εχω ξεχασει και φασεις αλλα και ονοματα.Πραγματικα ειδικα τοτε,ηταν τοσα πολλα που τωρα αν με ρωτησεις δε τα θυμαμαι
Flying Bald Eagle GIF by BBC America

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
εμενα μου ειχε τυχει κατι τοτε με μια που ισως φανει λεπτομερεια αλλα ηταν αρχη ενος μαθηματος ...ειχα φερει σπιτι μια και προσπαθησα να τη γαμησω αλλα μου εκανε τη δυσκολη..απο δω απο κει,τιποτα .Σε καποια φαση μου ειπε "αν δεν με γδυσεις εσυ μη περιμενεις να γίνει κατι"...και απο τοτε αρχισα μονος να τις γδυνω:cheesy: (κοιτα λεω ρε πουστη απο τι σκατολεπτομερειες εχω χασει φασεις)

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.773
Πόντοι
1.056
Βλέπω να πηγαίνεις για αλλαγή κουβά!!!

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
εμενα μου ειχε τυχει κατι τοτε με μια που ισως φανει λεπτομερεια αλλα ηταν αρχη ενος μαθηματος ...ειχα φερει σπιτι μια και προσπαθησα να τη γαμησω αλλα μου εκανε τη δυσκολη..απο δω απο κει,τιποτα .Σε καποια φαση μου ειπε "αν δεν με γδυσεις εσυ μη περιμενεις να γίνει κατι"...και απο τοτε αρχισα μονος να τις γδυνω:cheesy: (κοιτα λεω ρε πουστη απο τι σκατολεπτομερειες εχω χασει φασεις)
Απο κάτι τέτοια ξεκινήσαμε όλοι.

Δια βίου μάθηση αδελφέ :smiling-face-with-heart-eyes:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
δε θα ξεχασω και μια αλλη περιπτωση στο μπουρνάζι..βγαινουμε υστερα απο κανα δεκαλεπτο παω να κανω κινηση..."εεπ που πας ρει σα πολυ βιαστικος δεν εισαι? για ποια με πέρασες"....τη πουτάνα λεω μεσα μου θελει να με βασανισει...υστερα απο κανα μισαωρο,ξανα παω να κανω μπασιμο,με αφηνει...αφου περναει κανα 2ωρο τις λεω "θες να αραξουμε σπιτι?" ναι παμε μου λεει ...(τη καριολα λεω ειναι που μου εκανε τη δυσκολη στην αρχη)...μπαινουμε στο αμαξι και κατεβαινω βουρ εθνικη...και τοτε ηταν που μου ειπε την κολοσιαια ατακα "πιο σιγα,θα γαμησεις..δεν ειναι αναγκη να σκοτωθουμε" :confused::confused:

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
δε θα ξεχασω και μια αλλη περιπτωση στο μπουρνάζι..βγαινουμε υστερα απο κανα δεκαλεπτο παω να κανω κινηση..."εεπ που πας ρει σα πολυ βιαστικος δεν εισαι? για ποια με πέρασες"....τη πουτάνα λεω μεσα μου θελει να με βασανισει...υστερα απο κανα μισαωρο,ξανα παω να κανω μπασιμο,με αφηνει...αφου περναει κανα 2ωρο τις λεω "θες να αραξουμε σπιτι?" ναι παμε μου λεει ...(τη καριολα λεω ειναι που μου εκανε τη δυσκολη στην αρχη)...μπαινουμε στο αμαξι και κατεβαινω βουρ εθνικη...και τοτε ηταν που μου ειπε την κολοσιαια ατακα "πιο σιγα,θα γαμησεις..δεν ειναι αναγκη να σκοτωθουμε" :confused::confused:
Αυτό μάλλον ήταν πουτανάκι υψηλής τεχνικής!! :cool2:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτό μάλλον ήταν πουτανάκι υψηλής τεχνικής!! :cool2:
πολυ βρισίδι στο κρεβάτι..τοσο που αρχιζε να μου τη βαράει σιγα σιγα..."σκισε με πουστη,γαμαμε καριολη"

ετοιμος ημου να της πω "οχι και πουστης μανταμ"

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456
πολυ βρισίδι στο κρεβάτι..τοσο που αρχιζε να μου τη βαράει σιγα σιγα..."σκισε με πουστη,γαμαμε καριολη"

ετοιμος ημου να της πω "οχι και πουστης μανταμ"
Η μέση Ελληνίδα έτσι είναι πουτανάκι στο κρεββάτι.

Γουστάρουν το ξεφτίλισμα τα καριολάκια.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Η μέση Ελληνίδα έτσι είναι πουτανάκι στο κρεββάτι.

Γουστάρουν το ξεφτίλισμα τα καριολάκια.
ναι αλλα στο 10λεπτο οταν χωθηκα για φασωμα μου εβαλε χέρι..:confused::confused:

εεεεεεεεεεππππ!! για ποια με περασες???

• Like
Αντιδράσεις: Begood

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Όταν θα θελήσεις να κάνεις παιδιά καλά θα είναι τα παιδιά να έχουν πατέρα και όχι παππού!!!

Μάνα και λεφτά χρειάζεται να έχουν. Ο πατέρας χρήσιμος είναι μεν αλλά είδος πολυτελείας.

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
2.369
Πόντοι
456

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017