Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.304
Πόντοι
11.956
Παντρεμένος φίλος μου με παιδιά με φροντιστήρια μου είπε ότι μια φορά μετά από πολυν καιρο είχαν χρόνο με την γυναίκα του και αυτό κράτησε....για λίγο.Πεντε πουτσιες και τελος .
Να του κάνω μαθήματα τότε πως γίνεται να κάνεις συχνά σεξ με παιδιά στο σπίτι ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.240
Πόντοι
9.297
Να του κάνω μαθήματα τότε πως γίνεται να κάνεις συχνά σεξ με παιδιά στο σπίτι ...
Μια χαρά γίνεται...αν αφήσει την κυρά στο σπίτι και βγει για έφοδο στα λατρεμένα μας ιδρύματα!

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
16
Like
4.947
Πόντοι
1.446
Παντως ο παντρεμενος φενεται από συζητήσεις για οποιοδήποτε θέμα
Είναι σε όλα απαισιόδοξος ...

Και τι αισιοδοξία να έχει ο ανδρας οταν δεν γαμαει ...

Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
κατι γινεται απλα με τα παιδια δεν το απολαμβανεις -γιαυτο και καλο ειναι να κανεις παιδια μικρος ( 20 ετων να εχεις 2 παιδια ) οποτε στα 40 σου θα βγαινουν εξω και εισαι ηρεμος και χαλαρος. Βεβαια δυσκολο αυτη την εποχη να κανεις τοσο μικρος 2 παιδια αλλα λεμε τωρα.
Τωρα αν εχεις μικρα παιδια οπως εγω η μονη λυση ειναι ΝταΝτα !

Aprofilaktos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2021
Like
1.380
Πόντοι
201
Μια χαρά κάνουν σεξ οι παντρεμένοι με παιδιά ειδικά όταν τα παιδιά είναι σε κανά παππού ή γιαγιά ή το βράδυ όταν κοιμούνται οι γονείς δίνουν πόνο καλό. Το θέμα είναι σε διακοπές χωρίς νταντά και σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με 4 κρεβάτια ενιαίος χώρος , wc εντός του ενοικιαζόμενου άλλο δωμάτιο, τι γίνεται εκεί? Καμιά πιπούλα στο wc ok αλλά για παραπάνω δυσκολεύει το πράγμα...

passoulis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Διάβασα όλα τα ποστ και θέλω να πω πως δεν είναι κολαση ο γάμος. Έχει τα πάνω του και τα κάτω του οπως όλα τα πράγματα στη ζωή. Το σέξ είναι ένα σημαντικό πράγμα στην ζωή αλλά αα παιδιά ειναι το καλύτερο πιστεύω εγω. Μιλά ένας παντρεμένος που και αυτός κάνει να δεί χαρά στα σκέλια του μήνες.... :cheesy:

mum4young

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
57
Πόντοι
0
Η αγαπημένη μου κατηγορία εραστών είναι οι παντρεμένοι κυριλέ επαγγελματίες με παιδιά και χωρίς πολύ χρόνο. Ιδανικοί για πολλούς λόγους…

Ένα πολύ βασικό κριτήριο είναι πως όταν βλέπουν μια τρύπα όπως η δική μου - αρκετά χρησιμοποιημένη μπρος και πίσω - δεν κομπλάρουν καθόλου και πέφτουν με τα μούτρα (κυριολεκτικά) στο ψητό.

Συνημμένα

• 00_mum4young.jpg
    00_mum4young.jpg
    219,5 KB · Εμφανίσεις: 106

radislav34

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
2
Πόντοι
0
Η αγαπημένη μου κατηγορία εραστών είναι οι παντρεμένοι κυριλέ επαγγελματίες με παιδιά και χωρίς πολύ χρόνο. Ιδανικοί για πολλούς λόγους…

Ένα πολύ βασικό κριτήριο είναι πως όταν βλέπουν μια τρύπα όπως η δική μου - αρκετά χρησιμοποιημένη μπρος και πίσω - δεν κομπλάρουν καθόλου και πέφτουν με τα μούτρα (κυριολεκτικά) στο ψητό.
Σα να με περιγράφεις και καταλαβαίνω απόλυτα πως το λες.

mum4young

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2023
Like
57
Πόντοι
0

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.240
Πόντοι
9.297
Αυτη η αναισθησια και η "ανεμελια" είναι εγκλημα,να μεγαλωνουν παιδια με γονεις με απολυτη ανωριμοτητα,καταδικασμενα απο τη γεννηση τους
Διαβάζω σε κάτι συνεντεύξεις καλλιτεχνών ότι τα παιδιά τους τους συμβουλευουν και βγαίνουν μαζί τους εξω κτλ...
Απίστευτο κάψιμο αυτό το συναφι...

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.916
Πόντοι
1.056
Καλησπερα σας ..Εγώ εχω να πω πως αν θες όλα γίνονται αρκεί να μάθεις τη γυναίκα σου να χύνει χωρίς να φωναζει πράγμα που δεν έκανα εγώ χα χα χα χα....Στην αρχή είχαμε μέρες στο να κανουμε κάτι λόγο που τα παιδιά ήταν μικρά αλλά μετά αφού ξεπετάχτηκαν πήραμε φόρα,,,Τα κράταγαν λίγο οι γονείς μου λίγο τα πεθερικά μου όλα καλά...:hi:

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
343
Πόντοι
21
ναι αλλά τι σχέση έχουν μεταξύ τους οι παντρεμένοι με παππούδες και κάπου να αφήσουν τα παιδιά τους μ αυτους που δεν έχουν κάτι αντίστοιχο? Καμία απολύτως σχέση.

Gangbanger96

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2024
Like
721
Πόντοι
81
Εγώ θεωρώ μάγκες ότι μακροπρόθεσμα ο γάμος ευνοεί τον άντρα. Και ένα πιάτο φαγητό θα έχεις έτοιμο και τα ρούχα πλυμένα και αν δουλεύει και το κορίτσι μπαίνει διπλό μεροκάματο στο σπίτι.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
993
Πόντοι
361
Εγώ θεωρώ μάγκες ότι μακροπρόθεσμα ο γάμος ευνοεί τον άντρα. Και ένα πιάτο φαγητό θα έχεις έτοιμο και τα ρούχα πλυμένα και αν δουλεύει και το κορίτσι μπαίνει διπλό μεροκάματο στο σπίτι.
Τι λες ρε φίλε πόσο χρόνον είσαι όλες θέλουν παραδουλευτρα κανια new age γυναίκα δεν ασχολείται με το σπίτι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom