Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 283
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
δυστυχώς....πόσο δίκιο έχεις, οι μαλακισμένες δεν ξεχνάνε τπτ και μετά δεν αφήνουν ούτε τρίχα να πέσει κάτω
Δεν ειναι μονο οι γυναικες αλλα και οι αντρες το ιδιο.δεν ειναι θεμα φυλου.θα τον κερατωσει σκυλοπατοκορφα μπορει και 20 χρονια μετα.κανεις δεν ξεχνα

Ntipas

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2018
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
0
Δεν επρεπε να της το πεις.στο λεω με αγαπη.εκανες λαθος.οι ανθρωποι στη ζωη δεν ξεχνανε δεν συγχωρουν.παντα και το τονιζω παντα εκδικουνται.θα σε εκδικηθει γι αυτο καποια στιγμη.και οταν δεν το περιμενεις.μπορει και 20 χρονια μετα..και παντα η εκδικηση ειναι υπερμετρα μεγαλυτερη απο το ατοπημα.θα φας κερατο αεροδιαστημικο διαγαλαξιακο.το ιδιο ισχυει και σε αντιθετη περιπτωση φυλων. Δεν κοροιδευω.ετσι ειναι οι ανθρωποι αντρες γυναικες. Μενουν απωθημενα εκδικησης που καποια στιγμη οταν ο χρονος θα ειναι ενταξει και οι συνθηκες θα βγουν εξω.και θα γινει η ζωη σου κολαση
Συμφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να της το πω. Μου το είπαν και κάποια έμπιστα άτομα ότι έκανα λάθος. Ήθελα να είμαι το καλό παιδί, να μην υπάρχουν θολά σημεία. Πάντως, πράγματι ίσως το βγάλει ως αντεκδίκηση κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
835
Πόντοι
86
Συμφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να της το πω. Μου το είπαν και κάποια έμπιστα άτομα ότι έκανα λάθος. Ήθελα να είμαι το καλό παιδί, να μην υπάρχουν θολά σημεία. Πάντως, πράγματι ίσως το βγάλει ως αντεκδίκηση κάποια στιγμή με κάποιο τρόπο.
Ολοι αυτοι που τους βλεπεις στο φορουμ να περηφανευονται οτι ειναι γοηδες γαμιαδες και πηδανε παντρεμενες δεσμευμενες και το παιζουν οτι και καλα ειναι τρομεροι,και τους βλεπεις κοροιδευουν τους συζυγους/σχεσεις των γυναικων αυτων,στην πραγματικοτητα ειναι απλα κορακια γυπες που ψαχνουν να βρουν εκεινες που ειναι σε φαση "νευριασα με το δικο μου δεν θελω να τον χωρισω αλλα θελω να τον εκδικηθω με οποιον νανε".απλα εκμεταλευονται αυτες τις καταστασεις.κανονικη γκομενα δεν μπορουν να ριξουν.φυσικα η τρυπα ειναι τρυπα,βασικος κανονας της ζωης.

• Like
Αντιδράσεις: MrJ

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.747
Πόντοι
2.356
Γνωστό μου, που τον ανακάλυψε τυχαία και αυτός το παραδέχθηκε, του ξεκαθάρισε ότι θα συμβιώνουν, να κάνει ότι θέλει αρκεί αυτή να μην το μαθαίνει και μόλις έκλεισαν τα παιδιά τα 18, του ζήτησε διαζύγιο και μέσω της αγωγής την Άρτα και τα Γιάννενα.
Αν είχε και παράλληλες σχέσεις άγνωστο. Που το θεωρώ το πιο πιθανό. Αποκλείεται να καθόταν χρόνια ολόκληρα ανεραστη.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.890
Πόντοι
1.346
Το σεξ με ιερόδουλη δεν θα έπρεπε να θεωρείται κέρατο
Αυτό μου είχε πει η Ελένη (το πρώτο και μοναδικό στανταράκι - λεπτομέρειες σε δικό μου νήμα).
Δεν την πείραζε αν πχ είχε περίοδο/αδιαθεσία/προχωρημένη εγκυμοσύνη/λοχεία ο γκόμενος να πάει να γάμησει μια πτάνα αντί να βαρέσει μαλακία, γιατί πολύ απλά θα επιστρέψει πίσω σπίτι, ενώ με γκόμενα θα παιχτούν κι άλλες φάσεις...
Φυσικά και δεν μιλάμε για προβληματικούς τρομπομαλάκες που ερωτεύονται ιερόδουλες...

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.417
Πόντοι
456
Ας πω και την προσωπικη μου αποψη σε αυτο το θεμα.
Πραγματικα συγχαρητηρια σε οσους εχουν καταφερει να ειναι παντρεμενοι με παιδια και να εχουν φουλ ενεργη σεξουαλικη ζωη. Προσωπικα βεβαια πιστευω οτι απλα εχουν πετυχει ενα καλο συμβιβασμο. Και εξηγω. Παλια, πριν τα παιδια κλπ, αυτη τη γυναικα τη ξεσκιζατε χωρις αυριο. Δεν υπηρχε τιποτα αλλο να σκεφτεις παρα πως θα περασεις καλα εξω και μετα πως θα πεσει αλλο ενα τρελο γαμησι, γεματο καυλα, με αυτης τα υγρα να σταζουν απο τους αστραγαλους και κατα τη δικη σου εκτονωση να φοβασαι μη σπαζεις το τζαμι και να γεμιζεις ποτηρια. Το εργαλειο δε... πετρα αλυγιστη. Με τα παιδια και τις καθημερινες υποχρεωσεις ποσες φορες το εχετε ξαναζησει αυτο? Πως βρισκετε χωρο και χρονο? Και οταν πανε στη γιαγια και τον παππου αραια και που, αισθανομαι τοσο περιορισμενος χρονικα ελευθερος, που θελω σαν φαταουλας να κανω τα παντα. Ισως και λιγο σεξ που και παλι ομως δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου. Και μιλαμε με μια γυναικα που και λογω δουλειας προσεχει τον εαυτο της, δεν κυκλοφορει σαν αστεγη, ειναι παντα καθαρη, ομορφη κλπκλπ. Ακομα και οταν πηδηχτουμε, ειναι ενα απλο πηδημα επειδη γουσταρουμε και αγαπαμε ο ενας τον αλλο. Οκ. Και μαλιστα δεν μου βγαινει πχ να την αρχισω στις ξυλιες ενω ειναι στα 4, να την πιασω ξαφνικα απο την κοτσιδα και να της τον φτασω μεχρι το λαρυγγι κλπκλπ. Πραγμαρα που παλιιτερα τα κανανε φουλ. Κοινως το σεξ εχει φθινει πολυ λογω της αναγκαστικης καθημερινοτητας.
Ειναι δεδομενο λοιπον και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα, οτι οπως εγω εχω καυλες και οταν πηδηξω κατι στη γυρα ειμαι αλλος ανθρωπος ετσι και αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα γαμηθει καλυτερα με καποιον αλλο. Γιατι θα εχει υπαρξει το παρασκηνιο, το παρανομο κλπ κλπ που θα την κανει να τρεμει απο προσμονη και το μουνι τγς να σταζει σαν βρυση. Θα υπαρχει ιστοριουλα πιυ δημιουργει καυλα. Αυτο το εχω βιωσει σαν ελευθερος που τρελαινομουν για παντρεμενες. Στο 90% τους ηθελαν να γαμηθουν οπως γαμιοντουσαν καποτε με τον αντρα τους. Μιλαω για αριστες συμβιωσεις και για γυναικες που δεν ηταν λιγο πριν τη βιζιτα αλλα καθημερινες νοικοκυρες. ομορφες φυσικα που αγαπουσαν τον αντρα τους. Ημουν απλα ο ζωντανος δονητης τους.
Προσωπικα λοιπον θεωρω κερατο το να εχει μια μονιμη σχεση με συναισθηματα. Γιατι οσο αφορα τα συναισθηματα και την αγαπη δεν την εχει στερηθει ποτε. Ουτε εγω θα εκανα ποτε παραλληλη σχεση. Το να γνωρισει καποιον πχ σε ενα κλαμπ και να τη γαμησει μεσα στο αμαξι η στο ξενοδοχειο, αντε και μια δυο φορες ακομα για μενα ειναι απολυτα αποδεκτο και θα εκανα οτι δεν το εμαθα ποτε. Αν ειχε κανονικα παραλληλη σχεση πισω απο την πλατη μου με αγαπες και λουλουδια.... δρομο το ιδιο δευτερολεπτο. Και για να μην νομιζει καποιος οτι το λεω στον αερα, εχει τυχει να εχουμε καιρο να κανουμε σεξ. Συνηθως δυσκολευομαι να μπω αν εχει περασει πολυς καιρος. Καποια στιγμη ειχε τυχει να παω επιφυλακτικα μεχρι να ανοιξει, αλλα μπηκε αερα. Πηγε να υπαρξει μια αμηχανια, αλλα επι τοπου συνεχισα σαν να μην τρεχει τιποτα και δεν εθιξα ποτε το θεμα. Τωρα δονητης ηταν? Καποιο καλο πηδημα? Δεν με απασχολει αφου η καθημερινη μας ζωη και ο τρπος αλληλεπιδρασης μας και προς τα παιδια μας ειναι αψογος.
Ο κοσμος εκει εξω για μενα ειναι ενα τεραστιο κρεβατι. Οι εποχες ειναι αλλες. Ολοι εχουμε αναγκες και καυλες. Το ιδιο και οι γυναικες. Αν η σχεση λοιπον εχει γερες βασεις με αγαπη και κατανοηση, δεν μπορει να κουνηθει απο μερικα ξενοπηδηματα καθαρα για τη σεξουαλικη ευχαριστηση και την ηδονη. Γι αυτο φροντιζεις με τη συμπεριφορα σου απεναντι σε μια γυναικα και τη συναισθηματικη καλυψη να εισαι αναντικατασταος και ψηλα. Στο πηδημα αφου μονογαμιες κλπ ειναι να ειχαμε να λεγαμε, καποιις καποια στιγμη υα στη γαμησει καλυτερα λογω των καταστασεων. Οπως εσυ παλια. Το στοιχημα ειναι να ξεκαυλωσει, να ζησει την καυλα οπως ολοι που γραφουμε εδω μεσα και να μη σκεφτει ποτε να φυγει. Και να μην το εχει χομπυ φυσικα. Η... βρισκεις μια χοντρη απεριποιητη βρωμιαρα και εισαι ασφαλης. Ενα ωραιο μουνι που το κυνηγανε απο παντου, σε ενα λιγο κατω της σχεσης και πιεσης της καθημερινοτητας θα γαμηθει απλα για να ξεσπασει. Οπως ακριβως κι εμεις. Αλλο λοιπον η σαρκικη ευχαριστηση και αλλο η συναισθηματικη προδοσια. Το δευτερο ειναι για μενα το κερατο. Αυτη ειναι η αποψη μου συναγωνιστες.
Αν η γυναίκα ξεκινήσει αγάπες και λουλούδια με άλλον, δε θα σε αφήσει να το μάθεις από αλλού.
Θα φύγει επί τόπου, αν συμφωνεί και ο εραστής. Έχω παράδειγμα στον κύκλο μου.
Χώρισαν και μετακόμισε κατευθείαν στο σπίτι του γκόμενου, ενός σαραντάρη δάσκαλου αγγλικών που έκανε μαθήματα στα παιδιά τους...
Εντάξει, έκανε μπαμ ότι ήταν αταίριαστοι, αλλά αυτό ξεφεύγει από τη φαντασία μου.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Ο δικός μου ο ηθικος κώδικας ούτε καν μου επιτρέπει σε ιερόδουλες να πάω αν έχω σχέση αλλιως τη χωρίζω αν δεν μου κάνει. Να κοροιδευω τον εαυτό μου και τον άνθρωπο μου δεν γουσταρω μένοντας σε μια σχέση που δεν μου αρέσει το σεξ. Θα το λύσω με ειδικό ή θα το αφησω το πράγμα που λέγεται σχέση κ θα χωρισω.
Οπως εχει πει κ ο καθητητής Λιαντίνης, η μονογαμίας ειναι ΒΙΑΣΜΟΣ της ανθρωπινης φυσης! οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε ολοι τοσο το καλυτερο.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.623
Πόντοι
456
μαγκες , αν δεν υπαρχει συναισθημα δεν ειναι απιστια . εαν πας με μια άλλη μονο και μονο για το σεξ χωρις να νιωθεις το παραμικρο γι΄αυτην (οπως με τις επαγγελματιες) ,ενω τρεφεις τα ιδια παλια συναισθηματα σου για τη συζυγο ,τοτε δεν ειναι απιστια .απλα καλυπτεις τις αναγκες σου που πλεον δεν μπορει ή δεν θελει να σου καλυψει εκεινη .
ειναι ΚΑΙ θεμα υγειας σωματικης και πνευματικης . απο το να πλακωνεσαι καθε μερα γιατι αισθανεσαι ακαλυπτος σεξουαλικα με αποτελεσμα να σου φταιει η συζυγος για ολα και στο τελος να παιρνεις διαζυγιο , ειναι καλυτερα να διατηρεις τη σχεση σου υγιη ακομη και με αυτον τον τροπο. αρκει να μην ξεφυγεις και χασεις τον ελεγχο ή να μην παραμελεις τα "καθηκοντα " σου . σε αυτην την περιπτωση που το πραγμα μετατρεπεται απο φυσικη αναγκη σε ηθικο διεξοδο ,τοτε , ναι υπαρχει θεμα που πρεπει να το λυσεις αμεσα για να μην ταλαιπωρειστε κι οι δυο.
τωρα , θα μου πειτε , εσυ ρε φιλε θα αφηνες τη γυναικα σου να "ξεδωσει" με εναν αλλον για να μην χωρισετε ? η απαντηση μου ειναι οτι δεν το ξερω και το προτιμω ετσι . η απολυτη ειλικρινεια δεν ειναι απαραιτητη σε ολες τις καταστασεις .εκτος εαν το βαρος των τυψεων ειναι τοσο μεγαλο που δεν το αντεχεις. σε αυτην την περιπτωση , εχεις παει στο αλλο ακρο οποτε νιωθεις ενοχος απο μονος σου . εκει , για μενα , ειναι πλεον απιστια. αν δεν το αντεχεις ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ. εαν σε μεθαει ΚΟΦ'ΤΟ.εαν σε χαλαει αντι να σε ισορροπει ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΓΚΗ.βρες εναν αλλο τροπο να διαφευγεις . φτιαχνε παζλ , πηγαινε για ψαρεμα ή κυνηγι ,ξεκινα την ξυλοτεχνικη , πλενε το αυτοκινητο σου καθε μερα , τραβα στο καφενειο και βριζε ολη μερα τον μητσοτακη ,τον μαρινακη και τον αλαφουζο ή πηγαινε στην εκκλησια εαν πιστευεις οτι αυτο θα λυτρωσει την ψυχη σου (και δεν το λεω ειρωνικα) . υπαρχουν χιλιαδες άλλα πραγματα για να εκτονωσεις την ενεργεια που εχεις μεσα σου.
αυτο που λεω ειναι κυνικο και πολλοι θα διαφωνησουν αλλά ο καθε ανθρωπος εχει την δικη του αποψη .
και για να αστειευτω λιγακι , εαν οπως προειπα δεν υπαρχει συναισθημα , ακομη κι ο αυνανισμος με τσοντες ή με φαντασιωσεις που συμμετεχουν άλλες πλην της συζυγου-συντροφου- φιλεναδας δεν θα επρεπε να θεωρειται απιστια ? γνωμη μου...

Gino_Low

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2023
Like
135
Πόντοι
0
Ο γάμος και η συμβίωση 20+ χρόνια με την ίδια γυναίκα δεν μπορεί παρά να αλλοτριώνει το ερωτικό κομμάτι. Και εκεί υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι.
Ή το ψάχνεις (και) αλλού, ή το ξεχνάς και βάζεις ταφόπλακα.
Το ερώτημα όμως που θέτω στους "δαχτυλοκουνηστάκηδες" παραπάνω είναι το εξής:
Είσαι 48-50-55 ετών. Λειτουργικός 100%. Με τα γούστα σου και , ναι μεν μειωμένες επιδόσεις, αλλά ακόμα "δυνατός".
Στην ίδια ηλικία, η σύζυγος ενδεχομένως μπαίνει στην κλιμακτήριο όπου η σεξουαλική διάθεση και λειτουργικότητα εκμηδενίζονται.
Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση?
Χωρίζεις, όπως λένε τα ξεφτέρια παραπάνω?
Δηλαδή, πετάς μια ζωή στα σκουπίδια, εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο που βασίστηκε πάνω σου και χτίσατε μια οικογένεια? Και αυτό για είσαι "τίμιος"?
'Η ξελαμπικάρεις (άσχετα με το αν είναι επαγγελματίας ή όχι), και επιστρέφεις σε αυτή που αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί της?
Αν είναι δυνατή η πυξίδα σου, δεν χάνεσαι πηδώντας την γειτόνισσα ή μια τυχαία τύπισσα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Και όσο και να μην το γουστάρουμε, τα ίδια ισχύουν και για τις γυναίκες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
Οπως εχει πει κ ο καθητητής Λιαντίνης, η μονογαμίας ειναι ΒΙΑΣΜΟΣ της ανθρωπινης φυσης! οσο πιο γρηγορα το καταλαβουμε ολοι τοσο το καλυτερο.
Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ κατά της μονογαμίας. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ...
Να πληρώνεις όλο το πακέτο και όχι και το σκυλί χορτάτο και η πίτα ολόκληρη.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
Ο γάμος και η συμβίωση 20+ χρόνια με την ίδια γυναίκα δεν μπορεί παρά να αλλοτριώνει το ερωτικό κομμάτι. Και εκεί υπάρχουν μόνο 2 δρόμοι.
Είσαι 48-50-55 ετών. Λειτουργικός 100%. Με τα γούστα σου και , ναι μεν μειωμένες επιδόσεις, αλλά ακόμα "δυνατός".
Στην ίδια ηλικία, η σύζυγος ενδεχομένως μπαίνει στην κλιμακτήριο όπου η σεξουαλική διάθεση και λειτουργικότητα εκμηδενίζονται.
Δηλαδή, πετάς μια ζωή στα σκουπίδια, εγκαταλείπεις έναν άνθρωπο που βασίστηκε πάνω σου και χτίσατε μια οικογένεια? Και αυτό για είσαι "τίμιος"?
'Η ξελαμπικάρεις (άσχετα με το αν είναι επαγγελματίας ή όχι), και επιστρέφεις σε αυτή που αγαπάς και θέλεις να είσαι μαζί της?
Αν είναι δυνατή η πυξίδα σου, δεν χάνεσαι πηδώντας την γειτόνισσα ή μια τυχαία τύπισσα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι.
Αυτό μέχρι τελείας.
Γυναίκα σου είναι αυτή με την οποία θέλεις να κοιμάσαι το βράδυ. Και αν το έχεις βρει αυτό, δεν το αφήνεις εύκολα. Από ένα σημείο και μετά, αυτό που ζητάς από τον άνθρωπο σου στο κρεβάτι είναι ένας καλός ύπνος.

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Συμφωνώ απόλυτα. Είμαι και εγώ κατά της μονογαμίας. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΑΙ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ...
μια χαρα μπορεις να παντρευτεις κ να δεσμευτείς οτι και θα γαμας αλλες και θα γαμιέται με άλλους εφοσον το επιθυμεί. απλά πραγματα. αφού ετσι γινεται αλλωστε, απλα ντρεπονται να το παραδεχτούν.

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.623
Πόντοι
456
σπουδαιε μου μενεδημο σεβομαι την αποψη σου αλλά οι δεσμευσεις και οι υποχρεωσεις που αναλαμβανεις με το γαμο ειναι θεσφατα που προερχονται κυριως απο τη θρησκεια .την ιδια θρησκεια που δαιμονοποιησε τον αυνανισμο , που εριξε στη φωτια τους σχιζοφρενεις, που αφορησε τους δημοκρατες , που πολεμησε την εξελιξη της τεχνολογιας και που σε επεισε οτι ολος ο κοσμος προερχεται απο μια αιμομιξια την οποια αργοτερα (και πολυ καλα φυσικα εκανε) δαιμονοποιησε . η μονογαμια ειναι αντιθετη στη φυση , γεγονος που αποδεικνυεται στην παγκοσμια πανιδα .
θα μου πεις , ειμαστε ανθρωποι κι οχι ζωα με ακαταβλητες ορμες κι ενστικτα. σωστα αλλά αυτο δεν ειναι το μονο ελαττωμα της ανθρωποτητας.η ηθικη που οι ιδιοι οι ανθρωποι επεβαλλαν στον εαυτο τους για να ξεφυγουν απο τη ζωοδη υποσταση διαφερει απο τον εναν στον αλλον , απο τη μια γενια στην αλλη , απο τον εναν πολιτισμο στον αλλον κι ο εκαστοτε "ενοχος" κρινεται πρωτα απο τη συνειδηση του .επιπροσθετα , θα ηθελα να σημειωσω οτι οι περισσοτεροι βιαστες και παιδεραστες ηταν ανθρωποι "αμεμπτου ηθικης", καλοι οικογενειαρχες και περαν καθε υποψιας . ανθρωποι που για να μην εκτονωσουν την ενεργεια που συσσωρευεται μεσα τους καταπιεζονταν και αυτο τους οδηγησε στο αλλο ακρο , δλδ στο εγκλημα .
επισημαινω πως αυτη ειναι η δικη μου οπτικη και δεν απαιτω απο τον οποιονδηποτε να την ενστερνιστει . απλα συνεχιζω τον διαλογο που απο το επιπεδο της πλειοψηφιας των αναρτησεων , θεωρω οτι αν και δε θα λυσουμε το "αιωνιο προβλημα" , θα αποκομισουμε τουλαχιστον κατι που μπορει και να ανατρεψει τις θεωριες μας .ειτε προς τη μια πλευρα ειτε προς την αλλη.

pitsirikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
32
Like
897
Πόντοι
311
O γάμος είναι κάτι περισσότερο, πολύ ισχυρότερο, από μία ερωτική η συναισθηματική σχέση. Εχει νομική υπόσταση, συχνά συνεπάγεται οικονομικές ή περιουσιακές δεσμεύσεις και απαιτεί ένα πλάισιο εμπιστοσύνης που υπερβαίνει το συμβατικό μίας ερωτικής σχέσης. Με άλλα λόγια, το να εξετάζεις τον γάμο αποκλειστικά και μόνο υπό το πρίσμα της ερωτικής συμπεριφοράς/πίστης είναι κάτι που περιορίζει τη ματιά και δεν της επιτρέπει να δει τη συνολική εικόνα. Επίσης σε ένα μακροχρόνιο γάμο, το ερωτικό στοιχείο, εκ των πραγμάτων, υποχωρεί και δίνει τη θέση του σε μία σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης και αγάπης, έστω και αν δεν είναι εύκολο συχνά να διακρίνεις την αγάπη από την οικειότητα. Συνεπώς ναι, είναι συμβατό να απιστείς με το να είσαι ταυτοχρόνως αφοσιωμένος στο γάμο ή στην οικογένεια σου. Τώρα το αν πληγώνεις ή πληγώνεσαι, αν αυτά έρθουν στο φως, είναι άλλη ιστορία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
μια χαρα μπορεις να παντρευτεις κ να δεσμευτείς οτι και θα γαμας αλλες και θα γαμιέται με άλλους εφοσον το επιθυμεί. απλά πραγματα. αφού ετσι γινεται αλλωστε, απλα ντρεπονται να το παραδεχτούν.
Συνήθως δεν γίνεται έτσι στην Ελλάδα. Εδώ είναι όλα στα κρυφά και τη πληρώνει ο ένας απο τους δύο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Τελεία και παύλα. Μακάρι να ήταν όπως τα λες.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Εχω προσπαθήσει να ξενογαμήσω ενώ είχα σχέση (μιλάμε τώρα για εποχές μέσα δεκαετίας 2000) δύο φορές αλλά έφαγα μπλόκο λόγω του ότι με έβλεπαν φιλικά οπότε το σπορ το παράτησα...
Πάντως σε αυτό τα θέμα (κέρατο) είμαι επιρρεπής λόγω της κάβλας επάνω στην στιγμή αλλά η τύχη δεν ευνοεί...

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.396
Πόντοι
446
Συνήθως δεν γίνεται έτσι στην Ελλάδα. Εδώ είναι όλα στα κρυφά και τη πληρώνει ο ένας απο τους δύο.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΠΑΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΛΛΗΛΟΚΕΡΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ. Τελεία και παύλα. Μακάρι να ήταν όπως τα λες.
Ετοιμάζω βαλίτσες για καποια χώρα της Σκανδιναβίας, θα κρυώνω μεν, αλλα θα ζεσταίνω το πέος μου άφοβα!

tkinaliss

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
41
Like
9.095
Πόντοι
10.413
Ναι, από ένα σημείο του γάμου και μετά.
Θα έλεγα μάλιστα ότι ήμουν από τους πιο "αργοπορημενους" σε σχέση με αυτά που ξέρω από τριγύρω. Καθώς είχα αναστολές και τύψεις που για πολλά χρόνια με απέτρεψαν από την ιδέα και μόνο να κερατώσω.
Αλλά όταν τις ξεπέρασα... έφτιαξα καβατζες... πηδηξα once off... Ξαναπηδηξα παλιές σχέσεις... Και φυσικά δοκίμασα αγοραίο έρωτα. Του έδωσα (και του δίνω) να καταλαβαίνει που λέμε.

Βέβαια όσο μπορώ φροντίζω να είμαι καλός στα υπόλοιπα μέσα στον γάμο. Και έχω αποφασίσει ότι δεν θέλω να χωρίσω γιατί η γυναίκα μου είναι εξαιρετική σε (σχεδόν) όλα... Και θέλω να γεράσουμε μαζί....
Απλώς στο σεξ τελικά χρειαζόμουν περισσότερα....

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.788
Πόντοι
3.506
Σαφέστατα ξελαμπικάρεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom