Νέα

Κερατώνετε τις γυναίκες σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 296
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.587
Πόντοι
2.356
καμία φορα δεν το εκανα οσο είχα τη γυναίκα μου. δοξα τω θεω είχαμε πολύ επαφή και χημεία στο θέμα αυτο. ο νηματοθέτης κρίνω οτι είναι δεδομένο οτι θα την κερατώσει αν κρίνει το σεξ μέτριο από τωρα. και το μέτριο σεξ δεν βαρύνει μόνο την γυναίκα , οσο και γαμιάδες να το παίζετε εδω μέσα γενικά μιλάω πάντα γιαυτο.
Βασικά στην Ελλάδα το κεράτωμα είναι κάτι αυτονόητο. Αν πεις κάτι που αντιτίθεται σε αυτό μενταλιτέ σε κοιτάνε λες και έχεις φίκο στο κεφάλι σου. Αριστερά δεξιά το ακούω συνέχεια να κάνουν κάτι κάποιοι με παντρεμένες.

!blis

Μέγας
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.034
Πόντοι
4.415
οι γυναικες σας σας κερατωνουν μπορω να γραψω, το αντιθετο λιγο με νοιαζει...!!!
κερατουκλη, εισαι και μαρτυριαρης...!!!!:2funny::2funny::2funny::headbang2::headbang2:

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
955
Πόντοι
86
Συμφωνώ γιατί γνωρίζω αυτά που γράφεις από τους τρεις φίλους που γνωρίζω από το Γυμνάσιο.Δουλεύουνε σε Τράπεζες όπου εκ των πραγματων υπάρχει επιτόπιο νταλαβέρι αλλά εκτός του ότι είναι και κότες,φοβούνται ότι από διάφορα σημάδια θα προδωθούν στην σύζυγο η οποία όπως και ο κάθε σύζυγος γνωρίζει πολύ καλά το καθημερινό ωράριο του/της μιας και είναι παντρεμένοι από τα μέσα του 2000.Οι διαφορές στην καθημερινότητα κάνουνε μπαμ!Δεν θα θυσιάσουνε την ησυχία τους και το όλο τζέρτζελο για ένα τυπικό γαμήσι με μία συνάδελφο...
Γινεται αλλα πρεπει να πετυχει περιπτωση.δηλαδη η γκομενα να ειναι τοσο πουτανα που να γαμιεται χωρις τηλεφωνηματα χωρις εξοδους μηνυματα κτλ.γινεται υπαρχουν περιπτωσεις αλλα ειναι σπανια.πχ μπορουν να το παιξουν αρρωστοι και να πανε να πηδηχτουν σε ενα ξενοδοχειο.η μπορει να γινει σε ενα επαγγελματικο ταξιδι η εκεινη τη μια φορα που επρεπε να κατσει "υπερωριες".γενικα γινεται αλλα δυσκολο.να ξερεις πολλους τους επιασαν ετσι ευκολα οι συζυγοι κ τους κερασαν το γνωστο πακετο διαζυγιο διατροφη και δεν βλεπεις τα παιδια σου. Οι περιπτωσεις που περιγραφουν αλλοι ειναι πχ αν ηβδουλεια του αλλου πχ εχει ταξιδια πολλα,λειπει απο το σπιτι πχ δουλευει βαρδιες κτλ.παντως ακουσα και μια καθαριστρια που βρηκε καποτες στις τουαλετες εταιρειας...δες το δυσκολο ειναι να βρεις ενα καραπουτανο παντρεμενη.αμα την πετυχεις θα βρεθει η ακρη. Αλλα θελει προσοχη.πχ μια φορα με μενα ενιωθα οτι μου την επεφτε η δασκαλα του νηπιαγωγειου.αγγιγματα χιουμορ υπονοουμενα κτλ.εκανα μια ερευνητικη κινηση να στειλω μηνυματα κτλ με κερασε ακυρο και τραβηξε τερμα πισω.μερικες θελουν απλα τη προσοχη και την επιβεβαιωση

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
31
Πόντοι
0
Ενας φίλος έχει τη γυναίκα του απο κοντά παρόλο που είναι παντρεμένοι 20 χρόνια και έχουν και 2 παιδιά, σε βαθμό που της στερεί την ελευθερία π.χ. να βγεί με τις φίλες της απο το γραφείο και τέτοια. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός την σπρώχνει να τον απατήσει... αν είναι να τον απατήσει θα το κάνει έτσι ή αλλιώς. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο περιορισμός θα την κάνουν να αγανακτήσει κάποια στιγμή. Του το λέω αλλά αυτός δε χαμπαριάζει....

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
955
Πόντοι
86
Ενας φίλος έχει τη γυναίκα του απο κοντά παρόλο που είναι παντρεμένοι 20 χρόνια και έχουν και 2 παιδιά, σε βαθμό που της στερεί την ελευθερία π.χ. να βγεί με τις φίλες της απο το γραφείο και τέτοια. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτός την σπρώχνει να τον απατήσει... αν είναι να τον απατήσει θα το κάνει έτσι ή αλλιώς. Η έλλειψη εμπιστοσύνης και ο περιορισμός θα την κάνουν να αγανακτήσει κάποια στιγμή. Του το λέω αλλά αυτός δε χαμπαριάζει....
Καταρχας δεν κριτικαρουμε αρνητικα τους φιλους μας,τους συμβουλευουμε καλοπροαιρετα. Ισως ειναι αυτης της κακιας νοοτροπιας.ισως ομως οχι πχ ισως εχει τους λογους του. Πχ λεω εγω ισως κατι εκανε αυτη πριν 10 χρονια και τωρα αυτος δεν της εχει εμπιστοσυνη.καπου πηγαζει αυτο.ισως κατι εγινε.μπορει και οχι να το εχει απλα μεσα του να ναι ζηλιαρης.αλλα μπορει να φταιει και η γκομενα.εχει και εδω αλλους τυπους που εγραψαν οτι τους επιασε η συζυγος να ξενογαμανε πχ και μετα τους συγχωρησε.καταλαβαινεις οτι σε εκεινες τις περιπτωσεις (λεω παραδειγμα) η εμπιστοσυνη εχει χαθει. Εξαρταται και τι τυπος ειναι.πχ αν οι φιλες της ειναι ολες παρτολες τσιμπουκλουδες χωρισμενες με fan club στο τιντερ εεε ισως να μην θελει να κανει παρεα μαζι τους.οταν βγαινει οως ντυνεται?γενικα ειναι καλη κοπελα η πεταει τα ξωβυζα εξω?

hitech444

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2006
Like
31
Πόντοι
0
Είναι πολύ ήπια κοπελα, καθόλου προκλητική και δε θα την χαρακτήριζα καν γκόμενα... Πάντως πολύ καλά το έθεσες, ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω απο την κουίντα... και σίγουρα δε χωρίζεις για ενα ξενοπήδημα εκτός αν είναι χρόνιο και έχει χαλάσει πολύ η σχέση, ποιός χωρίζει σήμερα με τέτοια φτωχοποίηση....

Mikez72

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2024
Like
73
Πόντοι
0
Φυσικα και κερατωνω
, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικης μου ζωής.. δηλαδή από τα 15 μου έως σήμερα στα 52 μου δεν έχω σταματήσει ούτε μια εβδομάδα να πηγαίνω με άλλες γυναίκες..είτε παράλληλες σχέσεις είτε εκδιδομενες.
Έχω 2 γάμους στο ενεργητικό μου..ο δεύτερος μια χαρά πάει αλλά το ξενοπηδημα είναι πάντα στη ζωή μου .
Πότε δεν έχω-ευτυχως-εκτεθει παρότι η δεύτερη σύζυγος ήταν για 7 χρόνια παραλληλη σχέση με την πρώτη σύζυγο και το διαζύγιο δεν ήταν λόγω της απιστίας.
Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι να κρεμάσω τα παπούτσια μου με κάποιο τρόπο θα ψάχνω το μουνι πάση θυσία.
Θέλει βέβαια προσοχή μεγάλη και προετοιμασία σε πολλά επίπεδα.
Μέχρι και εταιρεία στη Θεσσαλονίκη είχαμε στήσει από το 2001 μέχρι το 2010 για να δικαιολογουνται ταξίδια, έξοδα κτλ.
Αν το θέλεις ούτε τη σχέση σου χαλάς ούτε γίνεσαι ρόμπα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.518
Πόντοι
456
Θα τον χωρίσει, αν και υπερβολικό.
Δε νομίζω να απατήσει επειδή της κάνει αυστηρό έλεγχο.
Φυσικα και κερατωνω
, κατά τη διάρκεια της σεξουαλικης μου ζωής.. δηλαδή από τα 15 μου έως σήμερα στα 52 μου δεν έχω σταματήσει ούτε μια εβδομάδα να πηγαίνω με άλλες γυναίκες..είτε παράλληλες σχέσεις είτε εκδιδομενες.
Έχω 2 γάμους στο ενεργητικό μου..ο δεύτερος μια χαρά πάει αλλά το ξενοπηδημα είναι πάντα στη ζωή μου .
Πότε δεν έχω-ευτυχως-εκτεθει παρότι η δεύτερη σύζυγος ήταν για 7 χρόνια παραλληλη σχέση με την πρώτη σύζυγο και το διαζύγιο δεν ήταν λόγω της απιστίας.
Προσωπικά πιστεύω ότι μέχρι να κρεμάσω τα παπούτσια μου με κάποιο τρόπο θα ψάχνω το μουνι πάση θυσία.
Μέχρι και εταιρεία στη Θεσσαλονίκη είχαμε στήσει από το 2001 μέχρι το 2010 για να δικαιολογουνται ταξίδια, έξοδα κτλ.
Ποιός ο λόγος να έχεις σταθερή και να πηδάς και άλλες και να καταπιέζεσαι και να μη μείνεις ελεύθερος;
Θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω αν ήθελες να γίνεις πατέρας, αλλά το παρελθόν δε δείχνει κάτι τέτοιο, γιατί ξαναέκανες σταθερή σχέση με τη δεύτερη.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.985
Πόντοι
3.715
Δε θα έλεγα όχι σε περιπέτεια, αλλά οι προτεραιότητες έχουν μετατοπιστεί σε άλλα πιο ιδιαίτερα και καλλιεργημένα επίπεδα που πολύ δύσκολα καλύπτονται από ξεπέτες ή σαρκοβόρες ορέξεις πλέον.
Εκεί υπεισέρχεται και το πως έχει λειτουργήσει η στενή σχέση, πόσο βαθειά και σε εύρος έχει πάει και τι κοινές αναζητήσεις υπάρχουν που τη θρέφουν. Κι αυτό μπλοκάρει με φυσικό τρόπο άλλα πάθη πριν γίνουν λάθη.
Ο αγοραίος είναι κρακεράκι που δεν γράφει στην ψυχική μνήμη.
Η ξεπέτα είναι γλυκιά, αυτή γράφει.
Οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά όντα. Ακόμη κι οι νάρκισσοι, οι κοροϊδεμένοι που νομίζουν ότι έχουν δύναμη και ζητούν τη λατρεία των άλλων μέσα σε μια ματαιόδοξη εναλλαγή. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη νομοτέλεια της αναζήτησης βασικών συστατικών, αγάπης, στοργής, φροντίδας, συντροφικότητας. Κάποιοι πληρώνουν για αυτή την ψευδαίσθηση και νομίζουν ότι τη ζουν, εθίζονται ακόμη περισσότερο κι αυτό φτιάχνει έναν αέναο κύκλο.
Εν κατακλείδι, πάντα απολαμβάνουμε ή πληρώνουμε τα αποτελέσματα των επιλογών μας αλλά δεν είναι ποτέ άσπρο, μαύρο, υπάρχει και το γκρι κι άλλες αποχρώσεις. Εξαρτάται πόσα δράμια συνείδησης βάζει ο καθένας στο ζύγι πριν βηματίσει στο δρόμο του πάθους.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
563
Πόντοι
81
Σε φιλόλογους έπεσα, γαμότο

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.518
Πόντοι
456
Δε θα έλεγα όχι σε περιπέτεια, αλλά οι προτεραιότητες έχουν μετατοπιστεί σε άλλα πιο ιδιαίτερα και καλλιεργημένα επίπεδα που πολύ δύσκολα καλύπτονται από ξεπέτες ή σαρκοβόρες ορέξεις πλέον.
Εκεί υπεισέρχεται και το πως έχει λειτουργήσει η στενή σχέση, πόσο βαθειά και σε εύρος έχει πάει και τι κοινές αναζητήσεις υπάρχουν που τη θρέφουν. Κι αυτό μπλοκάρει με φυσικό τρόπο άλλα πάθη πριν γίνουν λάθη.
Ο αγοραίος είναι κρακεράκι που δεν γράφει στην ψυχική μνήμη.
Η ξεπέτα είναι γλυκιά, αυτή γράφει.
Οι άνθρωποι είναι συναισθηματικά όντα. Ακόμη κι οι νάρκισσοι, οι κοροϊδεμένοι που νομίζουν ότι έχουν δύναμη και ζητούν τη λατρεία των άλλων μέσα σε μια ματαιόδοξη εναλλαγή. Κανείς δεν ξεφεύγει από τη νομοτέλεια της αναζήτησης βασικών συστατικών, αγάπης, στοργής, φροντίδας, συντροφικότητας. Κάποιοι πληρώνουν για αυτή την ψευδαίσθηση και νομίζουν ότι τη ζουν, εθίζονται ακόμη περισσότερο κι αυτό φτιάχνει έναν αέναο κύκλο.
Εν κατακλείδι, πάντα απολαμβάνουμε ή πληρώνουμε τα αποτελέσματα των επιλογών μας αλλά δεν είναι ποτέ άσπρο, μαύρο, υπάρχει και το γκρι κι άλλες αποχρώσεις. Εξαρτάται πόσα δράμια συνείδησης βάζει ο καθένας στο ζύγι πριν βηματίσει στο δρόμο του πάθους.

Κάποιος ψυχολόγος, δε θυμάμαι ποιός, είπε ότι ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο που ξέρει πότε (περίπου) θα πεθάνει και έχει και την αίσθηση του χρόνου της ζωής του.
Τι σημαίνει αυτό; Πολλές από τις επιλογές τις κάνουμε ανάλογα με το "πόσος χρόνος μας απομένει", χωρίς να ξέρουμε ακριβώς. Αν δεν είχαμε αυτή τη γνώση, θα πράτταμε πολύ διαφορετικά.
Και φτάνει η στιγμή που κάνουμε το λογαριασμό και βλέπουμε ότι ο λογαριασμός ήταν βαρύς για αυτό που επιλέξαμε ή είμαστε ευτυχισμένοι που επιλέξαμε σωστά.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.985
Πόντοι
3.715
Κάποιος ψυχολόγος, δε θυμάμαι ποιός, είπε ότι ο άνθρωπος είναι το μοναδικό ζώο που ξέρει πότε θα πεθάνει και έχει και την αίσθηση του χρόνου της ζωής του.
Τι σημαίνει αυτό; Πολλές από τις επιλογές τις κάνουμε ανάλογα με το "πόσος χρόνος μας απομένει", χωρίς να ξέρουμε ακριβώς. Αν δεν είχαμε αυτή τη γνώση, θα πράτταμε πολύ διαφορετικά.
Και φτάνει η στιγμή που κάνουμε το λογαριασμό και βλέπουμε ότι ο λογαριασμός ήταν βαρύς για αυτό που επιλέξαμε ή είμαστε ευτυχισμένοι που επιλέξαμε σωστά.
ναι, αυτή η επίγνωση είναι βασικό συστατικό της διαφοροποίησης του ανθρώπου από το ζώο. Ο σάπιενς-σάπιενς όμως θα πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται να επαναορίσει τις έννοιες ζωής και θανάτου σε άλλη βάση, έτσι προοδευτικά ίσως μεταβληθεί το ¨¨ζω σαν την ακρίδᨨ, τρώω μέχρι να αδειάσει το χωράφι, μετά πάω σε άλλο, γιατί...μια ζωή την έχουμε. Γυμνός ήρθα, γυμνός θα φύγω κι ότι μείνει από μένα θα διαλυθεί σε δομικά στοιχεία του φυσικού κόσμου. Ότι εξαϋλωθεί, θα πάει να συναντήσει το όλον για το σκοπό που αυτό ξέρει.

BestNot

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2024
Like
563
Πόντοι
81
ναι, αυτή η επίγνωση είναι βασικό συστατικό της διαφοροποίησης του ανθρώπου από το ζώο. Ο σάπιενς-σάπιενς όμως θα πρέπει κάποτε να συνειδητοποιήσει ότι χρειάζεται να επαναορίσει τις έννοιες ζωής και θανάτου σε άλλη βάση, έτσι προοδευτικά ίσως μεταβληθεί το ¨¨ζω σαν την ακρίδᨨ, τρώω μέχρι να αδειάσει το χωράφι, μετά πάω σε άλλο, γιατί...μια ζωή την έχουμε. Γυμνός ήρθα, γυμνός θα φύγω κι ότι μείνει από μένα θα διαλυθεί σε δομικά στοιχεία του φυσικού κόσμου. Ότι εξαϋλωθεί, θα πάει να συναντήσει το όλον για το σκοπό που αυτό ξέρει.
Το κάψιμο (αποτέφρωση)
το έχεις αποκλείσει ?

Ωραιότατη διαδικασία και χωρίς παπάδες

Και για να είμαι on topic
ΔΕΝ κερατώνω μαλάκες την γυναίκα μου
Απλώς πάω και με άλλες

Τι να κάνω ?
Να αρνηθώ την φύση μου ?
Είμαι αγαπητός ..

Αλλωστε μετά από 25 χρόνια γάμου, έχω χωρίσει.

loveman24

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Κριτικές
7
Like
1.164
Πόντοι
361
Ας πω και την προσωπικη μου αποψη σε αυτο το θεμα.
Πραγματικα συγχαρητηρια σε οσους εχουν καταφερει να ειναι παντρεμενοι με παιδια και να εχουν φουλ ενεργη σεξουαλικη ζωη. Προσωπικα βεβαια πιστευω οτι απλα εχουν πετυχει ενα καλο συμβιβασμο. Και εξηγω. Παλια, πριν τα παιδια κλπ, αυτη τη γυναικα τη ξεσκιζατε χωρις αυριο. Δεν υπηρχε τιποτα αλλο να σκεφτεις παρα πως θα περασεις καλα εξω και μετα πως θα πεσει αλλο ενα τρελο γαμησι, γεματο καυλα, με αυτης τα υγρα να σταζουν απο τους αστραγαλους και κατα τη δικη σου εκτονωση να φοβασαι μη σπαζεις το τζαμι και να γεμιζεις ποτηρια. Το εργαλειο δε... πετρα αλυγιστη. Με τα παιδια και τις καθημερινες υποχρεωσεις ποσες φορες το εχετε ξαναζησει αυτο? Πως βρισκετε χωρο και χρονο? Και οταν πανε στη γιαγια και τον παππου αραια και που, αισθανομαι τοσο περιορισμενος χρονικα ελευθερος, που θελω σαν φαταουλας να κανω τα παντα. Ισως και λιγο σεξ που και παλι ομως δεν ειναι στις προτεραιοτητες μου. Και μιλαμε με μια γυναικα που και λογω δουλειας προσεχει τον εαυτο της, δεν κυκλοφορει σαν αστεγη, ειναι παντα καθαρη, ομορφη κλπκλπ. Ακομα και οταν πηδηχτουμε, ειναι ενα απλο πηδημα επειδη γουσταρουμε και αγαπαμε ο ενας τον αλλο. Οκ. Και μαλιστα δεν μου βγαινει πχ να την αρχισω στις ξυλιες ενω ειναι στα 4, να την πιασω ξαφνικα απο την κοτσιδα και να της τον φτασω μεχρι το λαρυγγι κλπκλπ. Πραγμαρα που παλιιτερα τα κανανε φουλ. Κοινως το σεξ εχει φθινει πολυ λογω της αναγκαστικης καθημερινοτητας.
Ειναι δεδομενο λοιπον και το λεω με απολυτη βεβαιοτητα, οτι οπως εγω εχω καυλες και οταν πηδηξω κατι στη γυρα ειμαι αλλος ανθρωπος ετσι και αυτη ΣΙΓΟΥΡΑ θα γαμηθει καλυτερα με καποιον αλλο. Γιατι θα εχει υπαρξει το παρασκηνιο, το παρανομο κλπ κλπ που θα την κανει να τρεμει απο προσμονη και το μουνι τγς να σταζει σαν βρυση. Θα υπαρχει ιστοριουλα πιυ δημιουργει καυλα. Αυτο το εχω βιωσει σαν ελευθερος που τρελαινομουν για παντρεμενες. Στο 90% τους ηθελαν να γαμηθουν οπως γαμιοντουσαν καποτε με τον αντρα τους. Μιλαω για αριστες συμβιωσεις και για γυναικες που δεν ηταν λιγο πριν τη βιζιτα αλλα καθημερινες νοικοκυρες. ομορφες φυσικα που αγαπουσαν τον αντρα τους. Ημουν απλα ο ζωντανος δονητης τους.
Προσωπικα λοιπον θεωρω κερατο το να εχει μια μονιμη σχεση με συναισθηματα. Γιατι οσο αφορα τα συναισθηματα και την αγαπη δεν την εχει στερηθει ποτε. Ουτε εγω θα εκανα ποτε παραλληλη σχεση. Το να γνωρισει καποιον πχ σε ενα κλαμπ και να τη γαμησει μεσα στο αμαξι η στο ξενοδοχειο, αντε και μια δυο φορες ακομα για μενα ειναι απολυτα αποδεκτο και θα εκανα οτι δεν το εμαθα ποτε. Αν ειχε κανονικα παραλληλη σχεση πισω απο την πλατη μου με αγαπες και λουλουδια.... δρομο το ιδιο δευτερολεπτο. Και για να μην νομιζει καποιος οτι το λεω στον αερα, εχει τυχει να εχουμε καιρο να κανουμε σεξ. Συνηθως δυσκολευομαι να μπω αν εχει περασει πολυς καιρος. Καποια στιγμη ειχε τυχει να παω επιφυλακτικα μεχρι να ανοιξει, αλλα μπηκε αερα. Πηγε να υπαρξει μια αμηχανια, αλλα επι τοπου συνεχισα σαν να μην τρεχει τιποτα και δεν εθιξα ποτε το θεμα. Τωρα δονητης ηταν? Καποιο καλο πηδημα? Δεν με απασχολει αφου η καθημερινη μας ζωη και ο τρπος αλληλεπιδρασης μας και προς τα παιδια μας ειναι αψογος.
Ο κοσμος εκει εξω για μενα ειναι ενα τεραστιο κρεβατι. Οι εποχες ειναι αλλες. Ολοι εχουμε αναγκες και καυλες. Το ιδιο και οι γυναικες. Αν η σχεση λοιπον εχει γερες βασεις με αγαπη και κατανοηση, δεν μπορει να κουνηθει απο μερικα ξενοπηδηματα καθαρα για τη σεξουαλικη ευχαριστηση και την ηδονη. Γι αυτο φροντιζεις με τη συμπεριφορα σου απεναντι σε μια γυναικα και τη συναισθηματικη καλυψη να εισαι αναντικατασταος και ψηλα. Στο πηδημα αφου μονογαμιες κλπ ειναι να ειχαμε να λεγαμε, καποιις καποια στιγμη υα στη γαμησει καλυτερα λογω των καταστασεων. Οπως εσυ παλια. Το στοιχημα ειναι να ξεκαυλωσει, να ζησει την καυλα οπως ολοι που γραφουμε εδω μεσα και να μη σκεφτει ποτε να φυγει. Και να μην το εχει χομπυ φυσικα. Η... βρισκεις μια χοντρη απεριποιητη βρωμιαρα και εισαι ασφαλης. Ενα ωραιο μουνι που το κυνηγανε απο παντου, σε ενα λιγο κατω της σχεσης και πιεσης της καθημερινοτητας θα γαμηθει απλα για να ξεσπασει. Οπως ακριβως κι εμεις. Αλλο λοιπον η σαρκικη ευχαριστηση και αλλο η συναισθηματικη προδοσια. Το δευτερο ειναι για μενα το κερατο. Αυτη ειναι η αποψη μου συναγωνιστες.
Συμφωνώ και υπερθερματιζω. Αν όλες οι παντρεμένες ξέσπαγαν που και που με άλλους οπως κάνουν πολλοί άνδρες θα ήταν όλα καλυτερα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.985
Πόντοι
3.715
Το κάψιμο (αποτέφρωση)
το έχεις αποκλείσει ?

Ωραιότατη διαδικασία και χωρίς παπάδες

Και για να είμαι on topic
ΔΕΝ κερατώνω μαλάκες την γυναίκα μου
Απλώς πάω και με άλλες

Τι να κάνω ?
Να αρνηθώ την φύση μου ?
Είμαι αγαπητός ..

Αλλωστε μετά από 25 χρόνια γάμου, έχω χωρίσει.
κατανοητό, δεν κρίνουμε κανέναν, όπως ισορροπεί ο καθένας φίλε.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
955
Πόντοι
86
Φυσικα και κερατωνω
Εποικο ποστ.τι να λεμε.δειχνει την πανβλακεια των ανθρωπων.κλασικο παραδειγμα. Τα φυλα δεν εχουν σημασια. Ειναι ενα ζευγαρι και ο/η κερατωνει τον/την συντροφο του/της για καιρο.μετα χωριζουν και οι γκομενοι κανουν σχεση καο γαμο...και φυσικα μετα κερατωνουν ξανα.το ζωο νομιζε οτι αν πηδιεται με παντρεμενο ειναι σωστο και μετα το χωρισμα παντρευτηκε αυτον που κερατωνε την συζυγο του....και οπωςνειναι φυσιολογικο και οπως μαθει κανεις...τωρα τρωει κερατο η ιδια. Αυτες οι περιπτωσεις ειναι τοσο κοινες καο τραγικα αστειες. Ειχα ενα αφεντικο.τον χωρισε η γυναικα του (παντρεμενη δεκαετιες με παιδι μεγαλο) για εναν που γνωρισε στο γυμναστηριο... Μαντεψτε τι κερατο θα τρωει τωρα απο το νεο γοη... Κλαιω με τη καταντια μας σαν ανθρωποι

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
33
Like
2.768
Πόντοι
1.206
Ποιός ο λόγος να έχεις σταθερή και να πηδάς και άλλες και να καταπιέζεσαι και να μη μείνεις ελεύθερος;
Θα μπορούσα να σε δικαιολογήσω αν ήθελες να γίνεις πατέρας, αλλά το παρελθόν δε δείχνει κάτι τέτοιο, γιατί ξαναέκανες σταθερή σχέση με τη δεύτερη.
Απλό είναι αδελφέ, πολλές γυναίκες δε θέλουν μακροχρόνιο σεξ στη λογική της ανοικτής σχέσης και αν δουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι για κάτι παραπάνω μετά από 5-10 φορές λακίζουν,, οπότε αν έχεις κόλλημα με κάποια τέτοια πρέπει να της προσφέρεις την προοπτική της σταθερής σχέσης για να την έχεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom