Νέα

Ξενοπηδήματα με πουτάνες και όχι μόνο και εξομολόγηση σε ιερέα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sendonakias2025
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
503
Πόντοι
26
Ανήθικος; Μπα, δε θα το έλεγα.
Απλοϊκός θα έλεγα.
Η επιλογή συντρόφου δεν είναι παρά μία ανάγκη και μόνο, χωρίς καμία δέσμευση.
Δεν είναι καθόλου κακό, απλά παρακάμπτεις κάποιες θρησκείες και τα πρότυπα της κοινωνίας.
ακριβως...με θρησκειες επαψα να ασχολουμε εδω και χρονια...φυσικοτατα οποιος θελει να πιστευει δικαιωμα του...απλα εγω αποχωρησα λογω των σκανδαλων...και λογω ορισμενων τροπων που δουλευει η εκκλησια που δεν μαρεσουν αλλα οκ...

τωρα για τα προτυπα...νομιζω ειναι λαθος...και απλα το συστημα ειναι ειδικα σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταπιεζει καποιους με βαση τις σεξουαλικες τους προτιμησεις αρα εγω το παρακαμπτω αυτο το συστημα...

εξαλλου το μονο προτυπο που ακολουθω ειναι ενα δικο μου προτυπο με βαση το οποιο κανω εγω αυτο που γουσταρω ετσι ωστε να παιρνω εγω καλα και οψι να παιρνω αναλογα με το πως γουσταρουν οι αλλοι που δημιουργουν τα προτυπα...

αν θελουν ας τα ακολουθουν...κανενα προβληματακι...

οσο για το ηθικο η το ανηθικο θα ελεγα οτι εξαρταται πως το βλεπεις και οτι ειναι ενας απλος χαρακτηρισμος αναλογα με το τι ιδεολογια εχει καποιος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.178
Πόντοι
9.297
Δεν έχει νόημα να εξομολογηθείς για κάτι αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κόψεις.
Θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα η ειλικρίνεια σου ακόμα και αν πεις ότι θα το ξανακάνεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.178
Πόντοι
9.297
ακριβως...με θρησκειες επαψα να ασχολουμε εδω και χρονια...φυσικοτατα οποιος θελει να πιστευει δικαιωμα του...απλα εγω αποχωρησα λογω των σκανδαλων...και λογω ορισμενων τροπων που δουλευει η εκκλησια που δεν μαρεσουν αλλα οκ...

τωρα για τα προτυπα...νομιζω ειναι λαθος...και απλα το συστημα ειναι ειδικα σχεδιασμενο ετσι ωστε να καταπιεζει καποιους με βαση τις σεξουαλικες τους προτιμησεις αρα εγω το παρακαμπτω αυτο το συστημα...

οσο για το ηθικο η το ανηθικο θα ελεγα οτι εξαρταται πως το βλεπεις και οτι ειναι ενας απλος χαρακτηρισμος αναλογα με το τι ιδεολογια εχει καποιος...
Δεν υπάρχει λόγος να απέχεις από την θρησκεία για αυτό.
Οι ιερείς που αμαρτάνουν βαρύνονται πιο πολυ απο τους λαϊκούς.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
503
Πόντοι
26
Δεν υπάρχει λόγος να απέχεις από την θρησκεία για αυτό.
Οι ιερείς που αμαρτάνουν βαρύνονται πιο πολυ απο τους λαϊκούς.
ε νταξει ομως η θρησκεια απαγορευει τις πουτανες κατι το οποιο ειναι εναντια στην ιδεολογια μου για το σεξ αρα και παλι αποχωρω...

εντσε οτι εν πιστευκω στο θεο αλλα οκ..κρατω αποστασεις λογω ορισμενων διαφορων που εχουμε...

εξαλλου δεν γουσταρουν ουτε το αναλ...

εφοσον ξερω οι πουτανες, το αναλ, και να γαμας αλλες αμαν εισαι παντρεμενος η αφησεις τη δικη σου να γαμιετε η καμνεις παρτουζες κτλ δεν επιτρεπονται απο τη θρησκεια αρα φευγω...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.156
Πόντοι
206
συμφωνα με τους ιερείς ολα πρεπει να τα κόψουμε.Δεν πηγαινω γιατι ξερω τι θα μου πει σε οποιον και να παω.Και φυσικα να φανταστω οτι το σεξ σε μπουρδελα ειναι αμαρτία που πρεπει να κοπει οπωσδηποτε αρα απο την στιγμη που δεν μπορω να το κοψω τι νοημα εχει?να πηγαινω στον ιερεα απλά για να μου την λεει οτι κανω λάθη και αμαρτίες?και πιθανως ο ιδιος να κανει τα ιδια και χειροτερα,κατι που συμβαινει με πολλους τράγους

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.156
Πόντοι
206
ε νταξει ομως η θρησκεια απαγορευει τις πουτανες κατι το οποιο ειναι εναντια στην ιδεολογια μου για το σεξ αρα και παλι αποχωρω...

εντσε οτι εν πιστευκω στο θεο αλλα οκ..κρατω αποστασεις λογω ορισμενων διαφορων που εχουμε...

οτι ειναι ωραίο,η θρησκεια το απαγορευει...Κλασσικά

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
503
Πόντοι
26
οτι ειναι ωραίο,η θρησκεια το απαγορευει...Κλασσικά
ε ναι αρα την θεωρω με βαση αυτη την οπτικη γωνια ενα ειδος εξουσιας και σεξουαλικης καταπιεσης....

δηλαδη αν γαμας καποια απο τον κωλο εστο και αν ειναι η γυναικα σου για παραδειγμα να μην παμε σε πιο εξτριμ πραματα...ειναι αμαρτια η ενα πας στην κολαση η ξερω γω;

με πιο δικαιωμα να μου επιβαλλει πως θα γαμω την γυναικα μου...διοτι θεωρητικα απαγορευεται και το σεξ πριν το γαμο αν δεν καννω λαθος...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.156
Πόντοι
206
ε ναι αρα την θεωρω με βαση αυτη την οπτικη γωνια ενα ειδος εξουσιας και σεξουαλικης καταπιεσης....

δηλαδη αν γαμας καποια απο τον κωλο εστο και αν ειναι η γυναικα σου για παραδειγμα να μην παμε σε πιο εξτριμ πραματα...ειναι αμαρτια η ενα πας στην κολαση η ξερω γω;

με πιο δικαιωμα να μου επιβαλλει πως θα γαμω την γυναικα μου...διοτι θεωρητικα απαγορευεται και το σεξ πριν το γαμο αν δεν καννω λαθος...
μην το ψαχνεις...ολα τα ωραια η θρησκεια τα θεωρει αμαρτία.δεν ξερω αλλες θρησκειες πως ειναι αλλά η δικιά μας εχει πολυ πολυ καταπίεση σε ολα!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.366
Πόντοι
1.446
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Αδελφέ (αν και 99,99% τρολάρεις),

1) Η θρησκεία είναι ένα σύστημα αξιών στο οποίο η συμμετοχή είναι προαιρετική, στις δυτικές κοινωνίες τουλάχιστον. Το να λες ότι πιστεύεις στο σύστημα αλλά ενεργείς ενάντια στις επιταγές του και μετά πηγαίνεις για εξομολόγηση δείχνει ότι δεν είσαι σοβαρός. Η εξομολόγηση έχει την έννοια να βγάλεις από μέσα σου ένα "λάθος" γιατί σε βαραίνει και να μην το ξανακάνεις. Εσύ γουστάρεις το "λάθος" και είσαι συνειδητοποιημένος ως προς αυτό. Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει Θεός δε θα σε συγχωρέσει ούτως ή άλλως και μάλλον θα σε κρίνει και αυστηρά γιατί βάζεις ανούσιο εργασιακό φόρτο στους αντιπροσώπους του στη γη για να καυλαντάς. Τουλάχιστον δίνε τους κανένα καλό tip στο τέλος.

2) Απ' όσο ξέρω, δεν υπάρχει υποχρέωση να πηγαίνεις συνέχεια στον ίδιο παπά για εξομολόγηση. Αν φοβάσαι ότι ο παπάς θα σε πάρει για τρολ ή για ηλίθιο, απλά πήγαινε σε άλλον παπά κάθε φορά, όλη η Ελλάδα γεμάτη παπάδες είναι.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.178
Πόντοι
9.297

εφοσον ξερω οι πουτανες, το αναλ, και να γαμας αλλες αμαν εισαι παντρεμενος η αφησεις τη δικη σου να γαμιετε η καμνεις παρτουζες κτλ δεν επιτρεπονται απο τη θρησκεια αρα φευγω...
Aλλο η θρησκεία ,άλλο τα γούστα.
Αλλιώς όλοι θα ήταν αγαμητοι η υποψήφιοι βιαστές.

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
503
Πόντοι
26
συμφωνα με τους ιερείς ολα πρεπει να τα κόψουμε.Δεν πηγαινω γιατι ξερω τι θα μου πει σε οποιον και να παω.Και φυσικα να φανταστω οτι το σεξ σε μπουρδελα ειναι αμαρτία που πρεπει να κοπει οπωσδηποτε αρα απο την στιγμη που δεν μπορω να το κοψω τι νοημα εχει?να πηγαινω στον ιερεα απλά για να μου την λεει οτι κανω λάθη και αμαρτίες?και πιθανως ο ιδιος να κανει τα ιδια και χειροτερα,κατι που συμβαινει με πολλους τράγους
ναι ακριβως...
μην το ψαχνεις...ολα τα ωραια η θρησκεια τα θεωρει αμαρτία.δεν ξερω αλλες θρησκειες πως ειναι αλλά η δικιά μας εχει πολυ πολυ καταπίεση σε ολα!
δεν το ψαχνω παραιτηθηκα...και αποχωρησα...

Εγγρ.
31 Μαΐ 2024
Like
503
Πόντοι
26
Aλλο η θρησκεία ,άλλο τα γούστα.
Αλλιώς όλοι θα ήταν αγαμητοι η υποψήφιοι βιαστές.
αφου συγρκουεται το ενα με το αλλο...αμαν γαμας εισαι αμαρτωλος..,αμαν εισαι θρησκος εισαι αγαμητος αλλα εναρετος...χεστηκαμε...εγω προτιμω ναμε αμαρτωλος παρα αγαμητος...ε ναι συνηθως οι βιαστες εν πιστοι στο θεο που εκαμαν μια μικρη αμαρτια τσιστερα ζητουν την συγχωρεση τσιτερα ξανα τα ιδια..δεν βαριεσαι..

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
293
Πόντοι
21
μεγαλύτερη αμαρτία απ όλες και απ τη μοιχεία είναι το ...δίπορτο !!! Και Χριστιανός και Πουτανιάρης.Και σε γάμο και ξενογαμήσει.
Η κορυφαία μακράν αμαρτία η υποκρισία.Κι απ το φόνο ακόμα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
50.178
Πόντοι
9.297
μεγαλύτερη αμαρτία απ όλες και απ τη μοιχεία είναι το ...δίπορτο !!! Και Χριστιανός και Πουτανιάρης.Και σε γάμο και ξενογαμήσει.
Η κορυφαία μακράν αμαρτία η υποκρισία.Κι απ το φόνο ακόμα.
Mα αν η άλλη δεν βλέπεται πια κι ο άνδρας έχει ορμες τι να κάνει;

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.618
Πόντοι
456
Τι είναι καλύτερο, ένας μεγάλος πουτανιάρης και ταυτόχρονα καλός οικογενειάρχης ή ένας που είναι πιστός στη σύζυγο του αλλά κακός οικογενειάρχης που αδιαφορεί για τα παιδιά του και φέρεται στη γυναίκα του σαν ζώον; Ποιο είναι μεγαλύτερη αμαρτία;
Παραδόξως πολλοί πουτανιάρηδες είναι και καλοί οικογενειάρχες. Το αν το περιστασιακό σεξ είναι και κέρατο το έχουμε συζητήσει χιλιάδες φορές.

• Like

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
9.017
Πόντοι
2.356
Είναι απλό.
Δεν κοινωνούμε, δεν εξομολογουμαστε, δεν ασχολούμαστε με θρησκείες παρά μόνο με την Αφροδίτη, τον Πάνα και τον Διόνυσο. Α, και τον Απόλλωνα τον θεό της μουσικής.
Και τον Ερμαφρόδιτο (για όσους γουστάρουν τραβέλια)

• Χαχα

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
293
Πόντοι
21
Όσο πιο βαθιά το πάμε τόσο πιο πολύ θα πονάει..... Ο άνδρας δεν το παίζει δίπορτο......Απλά παραδοσιακά ξεκάθαρα.Μπορεί να είσαι μαγκας ,γαμιάς και μπήχτης...κλπ..κλπ .. Άνδρας όμως που επιλέγει να χάσει κάτι δεν είσαι.Θες και σκυλο και πίτα....οσο και να το πεις είναι ολίγον πουστιά...
Αλλά με τόσο θέατρο που παίζουμε όλοι μας καθημερινά...τι ψάχνεις να βρεις...τουλάχιστον...μια ενοχή ας την έχουμε....κρατάει το φιλότιμο υπαρκτο...

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.542
Πόντοι
746
οπως ειπε και ενας χωριανος..."παπα εσυ τη δουλεια σου κι εγω τη δικη μου"

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.865
Πόντοι
3.186
Κύριοι και κύριοι κατηγοροι μου... Γουστάρω τη γυναίκα μου, γαμιωμαστε αβέρτα μετά από πολλά χρόνια γάμου, αλλά μου αρέσει και το ξένο ΜΟΥΝΙ πολύ και το κάνω ως καταδρομέας στη Αθήνα οπότε μου δίνεται η ευκαιρία και όποτε το κάνω τρελενομαι πιο πολύ με τη γυναίκα μου . Δε σημαίνει όμως ότι παύω να είμαι και να νιώθω Χριστιανός...
Φίλε δεν σε κρίνει κανένας με την κακη έννοια που το εκλαμβάνεις..
Απλά την άποψη μας καταθέτουμε

Α και κάτι τελευταίο.. δεν είσαι χριστιανός, παρτάκιας είσαι

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
48
Like
5.171
Πόντοι
2.021
Καλημέρα σε όλους. Κυριακή σήμερα και ως είθισται είπα και γω να γράψω την απορία μου (ή μαλακία κατά πολλούς εδώ μέσα) . Ότι λέει ο τίτλος του θέματος . Τι γίνεται με κάποιον παντρεμένο που ξενογαμάει ο έρμος καμιά πουτάνα που και που. Θέλει να κοινωνήσει μια φορά το χρόνο και πρέπει πρίν να εξομολογηθεί...Κανονικά πρέπει να το αναφέρει στον παππά .Παππά μου το και το ....Ο παππάς θα κρίνει αν θα πρέπει να κοινωνήσει ή όχι...Κάποια στιγμή πες ότι κοινωνάει .....Του χρόνου ξαναπάει στον παπά ....Εδώ σε θέλω μάστορα....Ξαναλέει το ίδιο ποιήμα ? Το κρατάει κρυφό από τον παπά , διότι υποτίθεται ότι δεν ξανακάνουμε τις ίδιες αμαρτίες ,και αν το πεί τι αντίδραση θα έχει ο Παπάς ... Προβληματίζει κάποιους από σας αν θα το αναφέρεται στην εξομολόγηση ? Παιδιά με το μαλακό μην με αποπάρετε και αρχίσετε το κράξιμο ...Ακουώ γνώμες....
Προσπάθησε να αποσημασιολογήσεις τις έννοιες : παππας, κοινωνώ εφ' όσον βρεις-αναζητήσεις τις ερμηνείες τους στο φυσικό αλλά και στο αποκρυφιστικό κομμάτι (το 2ο πολύ δύσκολα αλλά αξίζει το ψάξιμο) .
Κοντολογίς : στ' αρχίδια σου. Βάρα στο ψαχνό και σταμάτα τις ενοχές .
Ήξερες από τον πρώτο μήνα ότι έκανες μαλακία που παντρεύτηκες , αλλά δεν μπορούσες να το δικαιολογήσεις.
Ας είναι.
Γάμα, με προσοχή και προφύλαξη .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom