aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.744
- Πόντοι
- 11.956
Εγώ είμαι 51-52 ο μικρός είναι 7 .... εντάξει η μεγάλη είναι 17 ....όλα γίνονται
γίνεται κι αλλιώς ?Δηλαδή εσύ φωνάζεις...
Πώς να μάθουμε .....???γίνεται κι αλλιώς ?
εγώ ξέρω ... ΔΕ γίνεται αλλιώς !!!Πώς να μάθουμε .....???
Αυτή τη στάση ζωής ειδικά 30-39 δε ξερω αν θα μπορούσα να την κάνω.Επειδή μιλάμε ειδικά για μένα. Γενικά δε ξερω τι ισχύει με άλλους. Σαν στάση ζωής σίγουρα μετά τα 40.αλλα σαν κουράγιο.. Δε ξερω δεν έχω γνώμη για το συγκεκριμένο θέμα.Δεν ξέρω αν θέλεις να γίνεις μπαμπάς και για να το παω λίγο παραπέρα, δεν ξέρω τι είδους μπαμπάς θέλεις να γίνεις.
Πάντως, εχε στο νου σου οτι το να μεγαλώσεις παιδί θέλει υπομονή, όρεξη, ξενύχτι, διάθεση να παραμερίσεις προσωπικές προτεραιότητες.
Το "finish inside me", ειναι μια κουβέντα της στιγμής , η πατρότητα είναι στάση ζωής.
Στα 39 μου,ο μεγάλος μου γιος ειναι ήδη 9 ετών. Δεν νομίζω να είχα την ψυχική δύναμ(κουραγιο) στα 40-45 να μπω σε αυτη την διαδικασία.
Ποτέ δεν ξέρουν από πριν τι θα συμβεί η ΔΕΝ θα συμβεί μετά....καλοπροαίρετα ξεκινάνε και τους προσγειώνει η καθημερινότητα.Αν ειναι να παντρευεστε για να μαλακιζεστε δεξια και αριστερα,ετσι παντρευομαι και γω κυριοι.
δηλ εγω δε ξερω απο τωρα οτι θα φαω σεξουαλικη φρικη με τη γυναικα μου καποια στιγμη οποτε θα τα κανω ολα πουτανα? πρεπει να παντρευτω για να το μαθω?Ποτέ δεν ξέρουν από πριν τι θα συμβεί η ΔΕΝ θα συμβεί μετά....καλοπροαίρετα ξεκινάνε και τους προσγειώνει η καθημερινότητα.
Εσύ όχι γιατί είσαι κατασταλαγμένος....άλλοι παρασυρμενοι από το συναίσθημα την πατάνε σε βάθος χρόνου.δηλ εγω δε ξερω απο τωρα οτι θα φαω σεξουαλικη φρικη με τη γυναικα μου καποια στιγμη οποτε θα τα κανω ολα πουτανα? πρεπει να παντρευτω για να το μαθω?
Ποτέ δεν ξέρουν από πριν τι θα συμβεί η ΔΕΝ θα συμβεί μετά....καλοπροαίρετα ξεκινάνε και τους προσγειώνει η καθημερινότητα.
να σου ζησουν!!Εγώ είμαι 51-52 ο μικρός είναι 7 .... εντάξει η μεγάλη είναι 17 ....όλα γίνονται
Μπράβο για την ποιότητα των μουσικών σου επιλογών...
Σου αρέσει και εσένα η μελοποιημένη ποίηση VladimirosA;
Σου αρέσει και εσένα η μελοποιημένη ποίηση VladimirosA;
Δεν στα ρίχνω, ηρέμησε...
σκεψου οτι εγω ειμαι κατι σαν τον φύλακα που μπουκαρει μεσαΔεν στα ρίχνω, ηρέμησε...
Μην πάει αλλού το μυαλό σου...
Με βιντεοκασέτα σου απαντάω και εγώ...