Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.274
Πόντοι
1.056
Παντρεμενος και ευχαριστημένος = κέρατο ή Είναι μουνάρα η συζυγος και φοβαται οτι θα το κερατωσει
Ο φόβος πιστεύω ότι πάντα υπάρχει σε ένα γάμο για το κέρατο, όπως και σε εμένα!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Αν ειναι να παντρευεστε για να μαλακιζεστε δεξια και αριστερα,ετσι παντρευομαι και γω κυριοι.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
Το συναίσθημα του να μπαίνεις στο σπίτι και δυο μαϊμουδάκια να τρέχουν να κρεμαστούν απο πάνω σου,είναι ανεκτίμητο.

Ναι,οκ...Το σεξ δεν είναι όπως πριν 15 χρόνια, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν είναι συχνό και ποιοτικό.

Το στοίχημα είναι κανείς απο τους δύο να μην εγκαταλείψει τον εαυτό του. Τα χρόνια περνάνε, χρειάζεται προσπάθεια για να διατηρήσεις καλή επικοινωνία και σεξ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ωραια ειναι τα μαιμουδάκια ρε μαγκες...με τα αλλα προβληματα πως τη παλευετε εκει ειναι το θέμα.

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
ωραια ειναι τα μαιμουδάκια ρε μαγκες...με τα αλλα προβληματα πως τη παλευετε εκει ειναι το θέμα.
Δεν παλεύεται. Μόνο αν το προσπαθούν και οι δύο κρατιέται η σχέση.
Θέλει συνεχή, καθημερινή προσπάθεια.
Ναι,οκ...το σεξ θα είναι πιο αθόρυβο γιατί παραδίπλα κοιμούνται τα παιδιά, αυτό δεν σημαίνει όμως οτι δεν θα γίνεται, ή θα γίνεται μια φορά το μήνα,ή θα είναι ξενέρωτο.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.950
Πόντοι
1.446
Η Ελληνική Οικογένεια και Κοινωνία ορίζει οτι αμα έχεις παντρευτεί και ειδικά αν έχεις παιδιά τότε θεωρείσαι ώριμος. Τουλάχιστον ως προς την πρώτη εντύπωση. Εντελώς τραγικό.
Οι πολλοί έτσι σκέφτονται...
Είπαμε μέσα στο γάμο όλα είναι τίμια, ηθικά, χριστιανικά.
Παλιά (οι κωλόγεροι, αλλά ακόμα και σήμερα) έλεγαν: "Άστον θα παντρευτεί και θα ωριμάσει"...
Άσε τις αποκληρώσεις για το όνομα του παιδιού (ποιανού παππού θα έχει το εγγόνι το όνομα)...
Η νοσηρότητα της ελληνικής μικροαστικής οικογένειας σε όλο της το μεγαλείο...

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.274
Πόντοι
1.056
Πως πετάτε έξω τα σκουπίδια? :confused:
Αυτό όντως είναι πρόβλημα, γιατί αν μείνουν στο μπαλκόνι έρχονται οι γάτες και σκίζουν τις σακούλες και γεμίζει ο τόπος και πρέπει μετά να σφουγγαρισεις, οπότε θέλουν πέταμα στον κάδο ανά τακτά διαστήματα!!!

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
ειχα βάλει εναν οδηγο κάποτε στο ταξι τον ειχα για ενα χρονο περιπου...αυτος περα απο το ταξι που δουλευε,ειχε και μια δικια του επιχειρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα απλως ειχε βάλει τους γιους του και την δουλευανε,και αυτος δουλευε το ταξι που του ειχα δωσει.Μια φορα καναμε μια κουβέντα και τον ρωτησα πως και δουλευεις ταξι αφου εχεις ηδη δικο σου μαγαζι,και μαλιστα βγαζεις καλα φραγκα..(έβγαζε μου ειπε 3-4 χιλ το μηνα)...καλα του λεω βγαζεις τοσα και δουλευεις και ταξι? γιατι μπαινεις σε αυτη τη ταλαιπωρεια? μου λεει ειναι ενα εξτρα εισοδημα....του λεω ρε τυπε αν εβγαζες απο την αλλη δουλεια μονο ενα χιλ πχ,να το καταλαβω...βγαζεις και αλλο ενα χιλ απο το ταξι σαν οδηγος και εισαι κομπλε...αλλα εσυ μου λες οτι βγαζεις 3 χιλ το μηνα απο την αλλη δουλεια! και μου απαντάει με νευρο "ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ???":cheesy::cheesy:

coborozzo

Νέο Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2019
Like
0
Πόντοι
0
ειχα βάλει εναν οδηγο κάποτε στο ταξι τον ειχα για ενα χρονο περιπου...αυτος περα απο το ταξι που δουλευε,ειχε και μια δικια του επιχειρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα απλως ειχε βάλει τους γιους του και την δουλευανε,και αυτος δουλευε το ταξι που του ειχα δωσει.Μια φορα καναμε μια κουβέντα και τον ρωτησα πως και δουλευεις ταξι αφου εχεις ηδη δικο σου μαγαζι,και μαλιστα βγαζεις καλα φραγκα..(έβγαζε μου ειπε 3-4 χιλ το μηνα)...καλα του λεω βγαζεις τοσα και δουλευεις και ταξι? γιατι μπαινεις σε αυτη τη ταλαιπωρεια? μου λεει ειναι ενα εξτρα εισοδημα....του λεω ρε τυπε αν εβγαζες απο την αλλη δουλεια μονο ενα χιλ πχ,να το καταλαβω...βγαζεις και αλλο ενα χιλ απο το ταξι σαν οδηγος και εισαι κομπλε...αλλα εσυ μου λες οτι βγαζεις 3 χιλ το μηνα απο την αλλη δουλεια! και μου απαντάει με νευρο "ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ???
Σωστόοοοοοοος

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
7.274
Πόντοι
1.056
ειχα βάλει εναν οδηγο κάποτε στο ταξι τον ειχα για ενα χρονο περιπου...αυτος περα απο το ταξι που δουλευε,ειχε και μια δικια του επιχειρηση με ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα απλως ειχε βάλει τους γιους του και την δουλευανε,και αυτος δουλευε το ταξι που του ειχα δωσει.Μια φορα καναμε μια κουβέντα και τον ρωτησα πως και δουλευεις ταξι αφου εχεις ηδη δικο σου μαγαζι,και μαλιστα βγαζεις καλα φραγκα..(έβγαζε μου ειπε 3-4 χιλ το μηνα)...καλα του λεω βγαζεις τοσα και δουλευεις και ταξι? γιατι μπαινεις σε αυτη τη ταλαιπωρεια? μου λεει ειναι ενα εξτρα εισοδημα....του λεω ρε τυπε αν εβγαζες απο την αλλη δουλεια μονο ενα χιλ πχ,να το καταλαβω...βγαζεις και αλλο ενα χιλ απο το ταξι σαν οδηγος και εισαι κομπλε...αλλα εσυ μου λες οτι βγαζεις 3 χιλ το μηνα απο την αλλη δουλεια! και μου απαντάει με νευρο "ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ???":cheesy::cheesy:
Αυτός να ξέρεις ανά δεις το κινητό τού καθε μία ώρα έχει κλήσεις στην γυναίκα του και όταν μιλάει χάνει τα λόγια του!!! αυτές τις μαγκιες ασε τις έχω ακούσει από πολλούς....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom