Νέα

Παντρεμένοι με παιδιά...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Driver1981
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 775
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το θέμα είναι γιατί δε θα'χεις όρεξη

Το πιο πιθανό λόγω απογοήτευσης που δεν βρίσκεις τίποτα.Άλλο λόγο δεν βρίσκω
Η ανεργια και η απενταρια ειναι 2 σημαντικοι λογοι για να μην εχει καποιος ορεξη να ασχοληθει με γυναικες, με την εννοια οτι φοβαται πως θα τον περιμενει γολγοθας απο την αρχη μεχρι το τελος.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Φιλε μου καποτε σκεφτομουν οπως εσυ.
Προφανως εισαι σε ροναντικη ηλικια(εικαζω απο 19 ως 25) που δεν εχεις δει ολο το εργο με τις γυναικες ακομη
Στις ηλικιες αυτες(19 με 25) οσοι "ειχαν κοπελα" ηταν σε πλεονεκτικη θεση σε σχεση με τους μπακουρους που γαμουσαν τη χουφτα τους η καμμια ιεροδουλο.
Ωστοσο οταν κανεις καμποσες σχεσεις οταν γαμησεις αρκετες απληρωτες(μαζι και πληρωμενες) θα καταλαβεις πως τελικα παντα κατι εχεις να χασεις.

Ο γαμος,μα και η χρονιοτητα μιας σχεσης καταστρεφουν το σεξ
Επισης το να γαμας μονο τη γυναικα σου ενω εκει εξω υπαρχουν τοσες μαιτρεσες του ερωτα με βιδωτα τσιμπουκια αναποδα πισοκολλητα κτλ που ξερουν να σε αναβουν η καθεμια με αλλο τροπο τοτε ειναι σαν να γαμας τη χουφτα σου..
Και τι χουφτα ε;;;με στομα και απαιτησεις....
Είναι απορίας άξιο πως πέφτουν όλοι στη λούμπα του γάμου. Λες και είμαστε στα 80s-90s να πούμε. :confused:

Ο διπλανός μου στην πολυκατοικία γαμούσε το γκομενάκι πάνω από 3 φορές την ημέρα. Φώναζε αυτή "χύνω, πιο δυνατά" και τέτοια.

Αρκετά χρόνια αργότερα και παντρεμένοι με 2 παιδιά, έχω να τους ακούσω από τότε. :2funny:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356
το οτι παντρευεται καποιος δεν σημαινει οτι ειναι ωριμος:grin:
Η Ελληνική Οικογένεια και Κοινωνία ορίζει οτι αμα έχεις παντρευτεί και ειδικά αν έχεις παιδιά τότε θεωρείσαι ώριμος. Τουλάχιστον ως προς την πρώτη εντύπωση. Εντελώς τραγικό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Είναι απορίας άξιο πως πέφτουν όλοι στη λούμπα του γάμου. Λες και είμαστε στα 80s-90s να πούμε. :confused:

Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει ο άγραφος κανόνας ότι μέχρι τα 35 ο άντρας και μέχρι τα 30 η γυναίκα,πρέπει να'χουν παντρευτεί.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η Ελληνική Οικογένεια και Κοινωνία ορίζει οτι αμα έχεις παντρευτεί και ειδικά αν έχεις παιδιά τότε θεωρείσαι ώριμος
...και επιδοτει αυτην την ωριμοτητα συνηθως με 300-400 ευρω το μηνα απο τη συνταξη των γονιων-πεθερικων για τα φροντιστηρια του παιδιου. Μιλαμε για ωριμοτητα οχι αστεια

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Νομιζω δεν μενουν
κι όμως μένουν ... και δικαιολογούν τους εαυτούς τους ως υπεύθυνους (!?!) ...
και με ένα σωρό άλλες ψευτοδικαιολογίες προσπαθούν να κρύψουν τη δειλία τους να αντιμετωπίσουν τα θέλω τους

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216

Ο διπλανός μου στην πολυκατοικία γαμούσε το γκομενάκι πάνω από 3 φορές την ημέρα. Φώναζε αυτή "χύνω, πιο δυνατά" και τέτοια.

Αρκετά χρόνια αργότερα και παντρεμένοι με 2 παιδιά, έχω να τους ακούσω από τότε. :2funny:
μιλάνε ψιθυριστά για να μην ακούνε τα παιδιά

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
To σημαντικο ειναι να παρει διακριτικα και με σαφηνεια το μηνυμα οτι σκοπος σου δεν ειναι να κανετε παρεα αλλα να "περνατε καλα".Λαμβανεις υποψιν σου τα σημαδια και αναλογα προχωρας
ολόκληρη στρατηγική για να μείνεις μόνο στο γ@μήσι ... μεθοδολογία υψηλού επιπέδου (από διδακτορικό και πάνω ...)

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Μια απάντηση σε όλους αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και ρωτάνε τι , πως και γιατί είναι αυτή:
Έπρεπε να γεράσω, αγόρι μου, για να μάθω τι είναι ευτυχία.
...Τελικά ευτυχία είναι ένα ζευγάρι χέρια, δύο χέρια...
Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν, θα σε χαϊδέψουν και στο τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια.
Τα πολλά χέρια απλά σε κατσιάζουν...
Χάσιμο χρόνου. Θα το δεις και συ όσο μεγαλώνεις...»
Θανάσης Βέγγος
Όλα τα υπόλοιπα έχουν τη σημασία που ο καθένας τους δίνει στο μυαλό του.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Μια απάντηση σε όλους αυτούς που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν και ρωτάνε τι , πως και γιατί είναι αυτή:
Αυτά που θα σε αγκαλιάσουν, θα σε κρατήσουν, θα σε κοιμήσουν, θα σε περιποιηθούν, θα σου μαγειρέψουν, θα σε χαϊδέψουν και στο τέλος θα σου κλείσουν τα μάτια.
Θανάσης Βέγγος
Κλισε.Ρομαντικο μεν ουτοπικο δε.
Ειναι σα να περιγραφεις τη ζωη σε μια εξωτικη παραλια.
Ηλιος θαλασσα καθαρος αερας.
Παραδεισενιο γαλαζιο.
Καρχαριες.Δηλητηριωδη ερπετα
Το κοντινοτερο νοσοκομειο 10 ωρες αποσταση με αεροπλανο που περνα καθε 2 βδομαδες
Απομονωση απ τον πολιτισμο
Και χιλια δυο αλλα.
Η γλωσσα εχει την ικανοτητα να δημιουργει εικονες και να προκαλει το συναισθημα με ποικιλλους τροπους.
Τα μικρα γραμματα ειναι που εχουν σημασια.
Κι η πραγματικοτητα ειναι μια
Η ευτυχια ειναι προσωπικη και προσωρινη υποθεση.
Ειτε μιλαμε για ενα ειτε για δυο ειτε για 1002 ζευγαρια χερια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Θανάσης Βέγγος
Μόνο που ο Βέγγος έζησε άλλες εποχές με ζευγάρια χέρια που ήταν έτσι ακριβώς όπως το περιεγραψε

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
ολόκληρη στρατηγική για να μείνεις μόνο στο γ@μήσι ... μεθοδολογία υψηλού επιπέδου (από διδακτορικό και πάνω ...)
Ολόκληρη στρατηγική γιατί ήμουν περίεργος να μάθω τις γυναίκες

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.552
Πόντοι
2.256
Οταν εχεις και αλλα πραγματα να λαβεις υποψιν σου, ψαχνεις μια αναλογη περιπτωση που να σε ελκυει και περιστασιακα να περνας καλα χωρις να εκθετεις και να εκτιθεσαι

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Οταν εχεις και αλλα πραγματα να λαβεις υποψιν σου, ψαχνεις μια αναλογη περιπτωση που να σε ελκυει και περιστασιακα να περνας καλα χωρις να εκθετεις και να εκτιθεσαι
δε διαφωνώ ... συμφωνώ και με το παραπάνω.
ωστόσο, η μεθοδολογία, μεθοδολογία ...

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.450
Πόντοι
2.536
Θανάσης Βέγγος
Αυτή φίλε, δεν είναι απάντηση. Είναι δημόσια υπεκφυγή. Γουστάρω τρελά Βέγγο αλλά δεν λες κάτι. Ο Βέγγος είπε γέρος κάτι επειδή αισθανόταν έτσι. Ο Βέγγος νέος μπορεί να έλεγε ότι η ευτυχία είναι δύο χέρια που σου τρίβουν την πούτσα. Θέλω να πω ότι όλοι έχουν δίκιο. Μονογαμικοί, πολυγαμικοί, όλοι. Όπως του αρέσει και για όσο του αρέσει του καθένα. Αλλά με την ατάκα του Βέγγου δεν απαντάς στο τί κάνει ένας ευτυχισμένος σύζυγος σε ένα σάιτ που στρέφεται γύρω από τις πουτάνες. Κι εγώ δεν θέλω απάντηση, δεν με αφορά, αλλά δεν θα ήσουν εδώ εάν δεν υπήρχαν μέσα σου ασυνείδητες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Μην λες λοιπόν στους άλλους ότι κατάφερες αυτό που μας λες ότι κατάφερες, γιατί απλώς δεν το κατάφερες, τουλάχιστον όχι όπως και όσο νομίζεις.

Αν όμως σε έχει βάλει κανένας παπάς να μιλήσεις στους αμαρτωλούς και τους παρεκκλίνοντες ξέρω γω, εντάξει, πάω πάσο.

Τελευταία τροποποίηση:

M40

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Αυγ 2020
Like
12.552
Πόντοι
2.256
δε διαφωνώ ... συμφωνώ και με το παραπάνω.
ωστόσο, η μεθοδολογία, μεθοδολογία ...
Δεν μου αρεσουν τα αγαρμπα πεσιματα,ουτε μια λαθος εκτιμηση να κανω τη κυρια να νιωσει αβολα,μη ξεχνας οτι απευθυνομαι σε 35+, κυριως παντρεμενες

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.189
Πόντοι
2.356
Αυτή φίλε, δεν είναι απάντηση. Είναι δημόσια υπεκφυγή. Γουστάρω τρελά Βέγγο αλλά δεν λες κάτι. Ο Βέγγος είπε γέρος κάτι επειδή αισθανόταν έτσι.
Ρε τύποι, ο Βέγγος παντρεύτηκε στα μέσα της δεκαετίας του '50. :confused:

Το ξαναγράφω.

50s :confused:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Αυτή φίλε, δεν είναι απάντηση. Είναι δημόσια υπεκφυγή. Γουστάρω τρελά Βέγγο αλλά δεν λες κάτι. Ο Βέγγος είπε γέρος κάτι επειδή αισθανόταν έτσι. Ο Βέγγος νέος μπορεί να έλεγε ότι η ευτυχία είναι δύο χέρια που σου τρίβουν την πούτσα. Θέλω να πω ότι όλοι έχουν δίκιο. Μονογαμικοί, πολυγαμικοί, όλοι. Όπως του αρέσει και για όσο του αρέσει του καθένα. Αλλά με την ατάκα του Βέγγου δεν απαντάς στο τί κάνει ένας ευτυχισμένος σύζυγος σε ένα σάιτ που στρέφεται γύρω από τις πουτάνες. Κι εγώ δεν θέλω απάντηση, δεν με αφορά, αλλά δεν θα ήσουν εδώ εάν δεν υπήρχαν μέσα σου ασυνείδητες ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Μην λες λοιπόν στους άλλους ότι κατάφερες αυτό που μας λες ότι κατάφερες, γιατί απλώς δεν το κατάφερες, τουλάχιστον όχι όπως και όσο νομίζεις.

Αν όμως σε έχει βάλει κανένας παπάς να μιλήσεις στους αμαρτωλούς και τους παρεκκλίνοντες ξέρω γω, εντάξει, πάω πάσο.
oπως αισθένεται ο καθένας τυπε.Δεν θα ζησουμε για παντα

OP
OP
Driver1981

Driver1981

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Απρ 2022
Like
6.773
Πόντοι
1.056
Παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια με τρία παιδιά και δηλώνω ευχαριστημένος από την ζωή μου και ότι μου έχει προσφέρει μέχρι τώρα, έχω πάρει πολλές χαρές από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου και ελπίζω αυτό να συμβεί και στο μέλλον,είμαι καλά γιατρέ μου ή να το κοιτάξω;
Αν έχεις κάνα καλό γιατρό να έρθω και εγώ,την ίδια πάθηση έχουμε!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom