Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77
OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Με τα πολλά, η ώρα πέρασε και γυρίσαμε στο αυτοκίνητο. Στην διαδρομή της έπιανα και πάλι το χέρι σαν να ήμασταν ζευγάρι από καιρό. Έδειχνε να το απολαμβάνει. Είχα μπει στον κόσμο της και είχα κυριαρχήσει.
Όσο πλησιάζαμε στο αμάξι, τόσο αυτή έδειχνε να νοιώθει σαν την σταχτομπούτα, που σε λίγο από πριγκίπισσα θα ξανα μεταμορφωνόταν σε παραδουλεύτρα. Ήταν φανερό ότι έψαχνε κάτι περισσότερο από αυτό. Ήταν φανερό ότι δεν ήθελε το παραμύθι να τελειώσει εκεί.
Μπήκαμε στο αμάξι.
-Θες τώρα να πάμε και στο ξενοδοχείο; Μου είπε αυτή σιγανά και διστακτικά, σχεδόν ντροπαλά…

-Θα το ήθελα πολύ, πέρασα πολύ ωραία και είσαι υπέροχη γυναίκα, αλλά δεν έχω άλλα χρήματα και δεν είναι σωστό να σου ζητήσω κάτι τέτοιο. Εξάλλου κάναμε μια συμφωνία, της απάντησα. Και βγάζω τα είκοσι ευρώ να της τα δώσω.
-Κοίτα άμα θες πάμε στο ξενοδοχείο και δεν θέλω άλλα χρήματα.
Μου είπε αυτή. Ξέρω ότι είναι για δύσκολο στις μέρες μας... Έδειχνε πραγματικά να με νοιάζεται.
-Είσαι σίγουρη;
- Ναι.
Όση ώρα αυτή μιλούσε, εγώ κατευθυνόμουν ήδη προς ένα ξενοδοχείο για παν ενδεχόμενο. Μετα από λίγο φτάσαμε. Πάρκαρα το αυτοκίνητο και ανεβήκαμε στο δωμάτιο.
Φόρεσα προφυλακτικό και μπήκα μέσα της – ήταν πολύ πιο «ανοιχτή» από ότι το περίμενα. Το τίμημα του επαγγέλματος σκέφτηκα πικρόχολα. Το κάναμε 2-3 φορές. Μετά αυτή έκλεισε τα μάτια έγειρε το κεφάλι της στο στήθος μου και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου περίπου ένα μισάωρο. Στο τέλος την ξύπνησα και
ντυθήκαμε να φύγουμε. Κόντευέ πλέον να ξημερώσει.
Πριν φύγουμε χαμήλωσε το κεφάλι και με ρώτησε εάν ήθελα, να μου δώσει το τηλέφωνο της, γιατί ήθελε να ξαναβρεθούμε. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν θέλω και μου αρέσει να πληρώνω για το σεξ.
-Το καταλαβαίνω αυτό… είπε αυτή.
-Οπότε θέλεις να βγούμε απλά για καφέ… θέλεις σχέση…; -
Την ξαναρώτησα με δήθεν απορία.
-Ναι… σχέση… μου απάντησε αυτή, σχεδόν ψιθυριστά, χαμηλώνοντας το κεφάλι της τελείως.
Έγραψα το τηλέφωνο της σε ένα χαρτί. Της είπα ότι θα τις τηλεφωνήσω. Την άφησα περίπου εκεί που την είχα πάρει.
Δεν της τηλεφώνησα ξανά ποτέ.

Κυρίως γιατί όσο ευάλωτη και μικροκαμωμένη φαινόταν, τόσο «ανοιχτή» αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της πράξης.
Και αυτό ήταν κάτι που δεν είχα υπολογίσει αρχικά…
Και παρότι αυτές οι γυναίκες μπορούν να αποδειχτούν πολύ πιο ντόμπρες από άλλες – δεν παύουν να παίζουν και αυτές, το δικό τους
«παιχνίδι.»

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τι απέδειξα στον εαυτό μου; Ότι μπορώ να «βγάλω» πουτάνα «γκόμενα» έστω και με τα απαραίτητα «κεράσματα». Τι κατάλαβα μετά από αυτό; Ότι δεν θα ήθελα να έχω μια πουτάνα για γκόμενα.
Τι θα ήθελα να έχω στην ζωή μου;
Μια λεπτή ελληνίδα γκόμενα –κάτι σαν ελεύθερη σχέση- ηλικιακά στα 20-25 το πολύ, να τις σκάω ένα 300ρι τον μήνα και να την πηδάω 2-3 φορές την εβδομάδα χωρίς χρονικό περιορισμό.
Αλλά αυτό δυστυχώς δεν παίζει…
Τέλος.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μια λεπτή ελληνίδα γκόμενα –κάτι σαν ελεύθερη σχέση- ηλικιακά στα 20-25 το πολύ, να τις σκάω ένα 300ρι τον μήνα και να την πηδάω 2-3 φορές την εβδομάδα χωρίς χρονικό περιορισμό.

Πόσων ετών είσαι εσύ ;
Από εμφάνιση ;

roumo13

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:respect:Μαλκομ δεν ξέρω αν λες αλήθεια η ψέμματα...Αλλά να σου πω κατι;με έβαλες σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης..είσαι ωραίος ρε φιλε!

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
:respect:Μαλκομ δεν ξέρω αν λες αλήθεια η ψέμματα...Αλλά να σου πω κατι;με έβαλες σε ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης..είσαι ωραίος ρε φιλε!

Ευχαριστώ αλλά δεν θεωρώ ότι έκανα κάτι ιδιαίτερα πετυχημένο... αν ήμουν πραγματικά πετυχημένος PUA δεν θα «έβγαζα» 25χρονες πουτάνες αλλά κανονικές γκόμενες. Δυστυχώς στην ηλικία μου αυτές η γυναίκες (οι πιτσιρίκες) αν δεν έχεις τις κατάλληλες προϋποθέσεις δεν παίζουν. Τώρα για το εάν λέω αλήθεια η ψέματα. Όσοι έχουν κάνει βόλτα στο κέντρο της Αθήνας ξέρουν ότι, ότι γράφω για τον τρόπο που κινούνται και φέρονται οι εκδιδόμενες του δρόμου είναι αλήθεια και όσοι έχουν ασχοληθεί με το PUA ξέρουν ότι οι γενικές αρχές που αναφέρω εδώ είναι σωστές.

Επομένως το PUa δεν είναι πανάκια αλλά σε μαθαίνει να μην είσαι μουνόδουλος που μπορείς να το μάθεις και με πολλούς άλλους τρόπους - όπως π.χ. όταν γαμας επι χρήμασι μουνάρες δεν κάθεσαι να στα πρίζει μιά μέτρια πατσούρα ή πατσαβούρα μπλας και κάαααποτε γαμήσεις.Μαθαίνεις δηλ. να είσαι υγιώς εγωιστής και όχι απλά το «καλό παιδί» αν μπορούσα να συνοψίσω το PUa με μία φράση θα ήταν θα θα διεκδικήσω εγώ αυτό που νομίζω ότι μου αξίζει να έχω στην ζωή μου και «ποιος χέστηκε τι σκέφτεται αυτή» 

roumo13

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ρε φίλε το θέμα είναι ότι γίνεται παιχνίδι..περνάς καλά και κανείς αυτό που γουστάρεις ανακαλύπτοντας μια "άλλη"προσέγγιση..Η μόνη αντίρρηση μου είναι να σου πω έχε το νου σου μην βγεις μπλεγμένος νομίζω το ανέφερες σε κάποια φάση ότι σου μπήκαν καρφια και ήσουν καχύποπτος.
Καλημέρα φιλε!

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Η μόνη αντίρρηση μου είναι να σου πω έχε το νου σου μην βγεις μπλεγμένος νομίζω το ανέφερες σε κάποια φάση ότι σου μπήκαν καρφια και ήσουν καχύποπτος.
Καλημέρα φιλε!

Αυτό είναι αλήθεια αν το κάνεις συστηματικά εννοείται ότι κινδυνεύεις να μπλέξεις. Για αυτό και δεν το συνέχισα.  Το συμαντικό επήσεις είναι να έχεις Plan B. Το δικό μου ήταν, ότι εάν μου την έπεφτε κανένας νταβας του στιλ «γιατί τις απασχολείς και χάνουν μαζί σου  χρόνο τα κορίτσια», να άλλαζα άρδην τακτική να έδινα 20 ευρώ και να το έπαιζα πελάτης παίρνοντας την κοπέλα και πηγαίνοντας στο χοτελ. Εάν πάλι έβλεπα ότι ήταν  πολύ επιθετικός ε, μες στο αμαξι μου ήμουν με ΚΛΕΙΣΤΕΣ τις πόρτες, πρώτη καρφωτή και «μην τον είδατε τον παναη», θα γινόμουν Λούις. Τι θα έκανε ο νταβάς θα ...πυροβολούσε; Δεν το νομίζω.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Ξέχασα επίσεις να αναφέρω ότι η  γκόμενα στην δεύτερη ιστορία (η μαυρούκα) δεν μου πρόσφερε σχέση «τζάμπα» θυμάμαι ότι μου είχε πει αν θέλω μπορούμε να βγαίνουμε για καφε ξερω γω σαν ζευγάρι να πηδιόμαστε μετά ΧΩΡΙΣ χρονικό περιορισμό και να δίνω κάτι, ότι θέλω εγώ,«γιατί καταλαβαίνει ότι λόγο κρίσης τα βγάζουμε δύσκολά βόλτα» έτσι μου είχε πεί (π.χ. 10-20 ευρώ) + Hotel εννοείτε+ ότι κεράσω. Δεν το λες και άσχημα... πιθανόν και να το είχα δοκιμάσει εάν δεν με ξενέρωνε στο σεξ. Εξάλλου κάτι τέτοιο ήθελα και εγώ να βρω εξαρχής όπως γράφω και στην ιστορία μου. Και κάτι ακόμα η ίδια μου είχε πει ότι βγάζει 1500- 2000 χιλιάρικά το μήνα ΚΑΘΑΡΑ (για νταβά και λοιπά δεν τόλμησα να ρωτήσω..)

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Αυτά είχα να πω, παιδιά η ιστορία τελειώνει κάπου εδώ, δεν έχω κάτι άλλο να αναφέρω ευχαριστώ όλους όσους με διάβασαν - ακόμα και όσους με λένε φιδέμπορα - δεν τους παρεξηγώ. Στη θέση τους μπορεί και εγώ να έλεγα τα ίδια εάν δεν ήξερα κάποια ελάχιστα  απο την ψυχολογια της μέσης πουτάνας και απο PUa.Θα συνεχίσω πάντως να διαβάζω τα άλλα φρεντ. Υγεία και καλή δύναμη σε όλους.

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.910
Πόντοι
206
Αυτά είχα να πω, παιδιά η ιστορία τελειώνει κάπου εδώ, δεν έχω κάτι άλλο να αναφέρω ευχαριστώ όλους όσους με διάβασαν - ακόμα και όσους με λένε φιδέμπορα - δεν τους παρεξηγώ. Στη θέση τους μπορεί και εγώ να έλεγα τα ίδια εάν δεν ήξερα κάποια ελάχιστα  απο την ψυχολογια της μέσης πουτάνας και απο PUa.Θα συνεχίσω πάντως να διαβάζω τα άλλα φρεντ. Υγεία και καλή δύναμη σε όλους.
Εμείς σε ευχαριστούμε που το μοιράστηκες μαζί μας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.069
Πόντοι
2.606
τυπε δεν μας ακουσες αμα ειχες βαλει σαν τον πανοφανη καμπινγκ  γουρουνια και βιασμους θα ειχε ξεπερασει  σε σελιδες το θρεντ το αναζητωντας τον χαμενο χρονο του προυστ  :grin:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.159
Πόντοι
3.346
Για τα χαρακτηριστικά μου διάβασε την αρχή του ποστ - ηλικιακά είμαι 47 ετών.
Τυπε εισαι 47 και θελεις να βγαλεις 25αρα γκομενα;;
Συνηθως αυτοι οι λιγοι που το καταφερνουν αυτο..ειτε τις εχουν στον εργασιακο τους χωρο (ειναι αφεντικα) ειτε κανουν κατι κοινο, π.χ καποιο σπορ η καποιο χομπι!
Αλλιως παρα πολυ δυσκολο μια πιτσιρικα να παει με εναν πουρό..οσο καλοστεκουμενος κι αν ειναι αυτος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
11.167
Πόντοι
2.606
αυτό το νήμα κάνει και πιστοποίηση για PUA? :think:
αν το διαβάσω θα γίνω PUA δλδ? :S :S
ήρεμα ρωτάω... :coffee: :smoking: :coffee:

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.812
Πόντοι
216
Τι απέδειξα στον εαυτό μου; Ότι μπορώ να «βγάλω» πουτάνα «γκόμενα» έστω και με τα απαραίτητα «κεράσματα». Τι κατάλαβα μετά από αυτό; Ότι δεν θα ήθελα να έχω μια πουτάνα για γκόμενα.
Αλλά αυτό δυστυχώς δεν παίζει…
Τέλος.

Τύπε δηλαδή δε θες μια πουτάνα για γκόμενα αλλά θες μια γκόμενα να είναι η πουτάνα σου. Τι σόι ντρόγκια παίρνεις;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τυπε εισαι 47 και θελεις να βγαλεις 25αρα γκομενα;;
Συνηθως αυτοι οι λιγοι που το καταφερνουν αυτο..ειτε τις εχουν στον εργασιακο τους χωρο (ειναι αφεντικα) ειτε κανουν κατι κοινο, π.χ καποιο σπορ η καποιο χομπι!
Αλλιως παρα πολυ δυσκολο μια πιτσιρικα να παει με εναν πουρό..οσο καλοστεκουμενος κι αν ειναι αυτος.

Ε, ναι. Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
Με τις 40ρες και πάνω κάνω παιχνίδι άνετα, αλλά δεν τις γουστάρω καθόλου. Όσο τις γούσταρα μικρός τόσο δεν μου αρέσουν τώρα. Προτιμώ να γαμάω καμία πιτσιρίκα ας είναι και πουτάνα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Βέβαια αν πάμε βόλτα με την SL ενός γνωστού ... αλλάζουν αμέσως όλα αυτά.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Τύπε δηλαδή δε θες μια πουτάνα για γκόμενα αλλά θες μια γκόμενα να είναι η πουτάνα σου. Τι σόι ντρόγκια παίρνεις;

Νομίζω άλλο πράγμα είναι μια πιτσιρίκα που παίζει με 5-6 και γαμιέται με δυό - τρείς και άλλο πράγμα είναι μια πουτάνα που παίρνει εκατό κάθε μέρα. Τι δεν καταλαβαίνεις;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Βέβαια αν πάμε βόλτα με την SL ενός γνωστού ... αλλάζουν αμέσως όλα αυτά.

Ακριβώς. Και εγώ όταν είχα το κάμπριο προ κρίσης με προσέγγισε ένας 23 χρονος μούναρος στην δουλειά και μου την έπεσε στα ίσια και ας μην ήταν Sl. Βέβαια τότε ήμουν και δέκα χρόνια ποιο νέος… Όλα παίζουν το ρόλο τους.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Με τη sl γίνεται της πουτάνας. Και δεν είναι και η πιο δυνατή μουνοπαγίδα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom