Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Ε, ναι. Τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
Με τις 40ρες και πάνω κάνω παιχνίδι άνετα, αλλά δεν τις γουστάρω καθόλου. Όσο τις γούσταρα μικρός τόσο δεν μου αρέσουν τώρα. Προτιμώ να γαμάω καμία πιτσιρίκα ας είναι και πουτάνα.
Ακουσε με και ανεβασε λιγο το οριο..πανε στις 35 αρες! αυτες μπορει και να σε κατσουν..εισαι στο οριο βεβαια. Δεν θελουν πενηνταρηδες και πανω..οποτε σε παιρνει ακομα να κανεις παιχνιδι.

Τα πιτσιρικα που γουσταρεις..οπως και σχεδον ολος ο ανδρικος πληθυσμος,ξεχνατα! γιατι θα τρως μονο τα μουτρα σου.
Αλλο βεβαια οι πουτανες,αυτες την δουλεια τους κανουν μην μπερδευεσαι και νομιζεις οτι εβγαλες γκομενα..απλα προσποιουνται για να σε αρμεγουν συχνα.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ακουσε με και ανεβασε λιγο το οριο..πανε στις 35 αρες! αυτες μπορει και να σε κατσουν..εισαι στο οριο βεβαια. Δεν θελουν πενηνταρηδες και πανω..οποτε σε παιρνει ακομα να κανεις παιχνιδι.

Τα πάντα είναι θέμα φιγούρας και λεζάντας.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Τα πάντα είναι θέμα φιγούρας και λεζάντας.
Οσοι φιγουρα και λεζαντα να κανει ενας 50αρης η πιτσιρικα θα τον γραψει στο νιμου της..εχει να ασχοληθει με εκατονταδες νεους..τι να το κανει το πουρό που παιζει και να μην του σηκωνετε!

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1

Τα πιτσιρικα που γουσταρεις..οπως και σχεδον ολος ο ανδρικος πληθυσμος,ξεχνατα! γιατι θα τρως μονο τα μουτρα σου.
Αλλο βεβαια οι πουτανες,αυτες την δουλεια τους κανουν μην μπερδευεσαι και νομιζεις οτι εβγαλες γκομενα..απλα προσποιουνται για να σε αρμεγουν συχνα.

Πάντως στα 40+ μου, μια χαρά είχα πηδήξει μία 25ρα ρουμάνα και μία 30ρα ρωσίδα που είχα γνωρίζει στο νετ και εμεναν εδώ στην Ελλάδα…. Αν ήθελα έκανα και σχέση αλλά μαλακίστηκα. Με τις Ελληνίδες πάντως έχω  πρόβλημα.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.823
Πόντοι
6.256
Πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες πουτσες

greek-quotes--Favim.com-2835761.jpg

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Πάντως στα 40+ μου, μια χαρά είχα πηδήξει μία 25ρα ρουμάνα και μία 30ρα ρωσίδα που είχα γνωρίζει στο νετ και εμεναν εδώ στην Ελλάδα…. Αν ήθελα έκανα και σχέση αλλά μαλακίστηκα. Με τις Ελληνίδες πάντως έχω  πρόβλημα.
Για Ελληνιδες μιλαω..οι αλλοδαπες θελουν μονο να βολευτουν,καλα εκανες και δεν ασχοληθηκες μαζι τους, γιατι τωρα θα ησουν παντρεμενος με αλλοδαπη! εχω πολλους γνωστους που την πατησαν ετσι.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Για Ελληνιδες μιλαω..οι αλλοδαπες θελουν μονο να βολευτουν,καλα εκανες και δεν ασχοληθηκες μαζι τους, γιατι τωρα θα ησουν παντρεμενος με αλλοδαπη! εχω πολλους γνωστους που την πατησαν ετσι.

..............Όλα αυτά – τα πολλές φορές αντιφατικά μεταξύ τους, χαρακτηριστικά, μου εξασφαλίζουν σπάνια γυναίκες και πολλές – πολλές φίλες. Για να είμαι απολυτά ειλικρινής, το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν «βγάζω γυναίκες» το πρόβλημα μου είναι, ότι και τις σπάνιες φορές που τα καταφέρνω μετά από πολύ προσπάθεια, μετατρέπω τις σχέσεις της μίας βραδιάς σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Επειδή συγκατοικώ τώρα κάποια μακροχρόνια σχέση μου, οι κινήσεις είναι ασφαλώς περιορισμένες.........

Έχω ήδη σχέση τύπε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Οσοι φιγουρα και λεζαντα να κανει ενας 50αρης η πιτσιρικα θα τον γραψει στο νιμου της..εχει να ασχοληθει με εκατονταδες νεους..τι να το κανει το πουρό που παιζει και να μην του σηκωνετε!

Αυτός που παίζει , του σηκώνεται ! Αλλιώς θα έπαιζε τάβλι.
Θέματα σηκωμάρας , είναι κυρίως ψυχολογικά και τα έχουν κάτι μπόμπιρες !
ΕΒΑΛΑΝ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ .... τι κάνουν αν δεν .... τους σηκωθεί σε μπουρδέλο !!!!!!!!

Την προ ίντερνετ εποχή, αν έλεγε κάποιος τέτοια μαλακία, θα του έβρισκαν αμέσως λύση οι άλλοι.
Θα το έκαναν το σβέρκο τόσο κόκκινο .... σαν να έχει σάρκωμα καπόζι !
Δεν θα μέτραγε τις χιλιάδες φάπες που θα έτρωγε.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
..............Όλα αυτά – τα πολλές φορές αντιφατικά μεταξύ τους, χαρακτηριστικά, μου εξασφαλίζουν σπάνια γυναίκες και πολλές – πολλές φίλες. Για να είμαι απολυτά ειλικρινής, το πρόβλημα μου δεν είναι ότι δεν «βγάζω γυναίκες» το πρόβλημα μου είναι, ότι και τις σπάνιες φορές που τα καταφέρνω μετά από πολύ προσπάθεια, μετατρέπω τις σχέσεις της μίας βραδιάς σε μακροχρόνιες σχέσεις.

Επειδή συγκατοικώ τώρα κάποια μακροχρόνια σχέση μου, οι κινήσεις είναι ασφαλώς περιορισμένες.........

Έχω ήδη σχέση τύπε.

Από ωράριο ;
Δουλεύεις μισθωτός ; Είσαι κάθε μέρα 07.00 ή 09.00 με 15.30 .... 16.30 ;;;
ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ;;;;
Είναι ... μεγάλο κεφάλαιο αυτά τα πρωινά !

Άνεση να βγαίνεις για πρωινούς καφέδες και καβλάντα με σερβιτόρες, θαμώνες μαγαζιών κτλ ;;;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Από ωράριο ;
Δουλεύεις μισθωτός ; Είσαι κάθε μέρα 07.00 ή 09.00 με 15.30 .... 16.30 ;;;
ΕΧΕΙΣ ΠΡΩΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ;;;;
Είναι ... μεγάλο κεφάλαιο αυτά τα πρωινά !

Άνεση να βγαίνεις για πρωινούς καφέδες και καβλάντα με σερβιτόρες, θαμώνες μαγαζιών κτλ ;;;

Δουλεύω απογεύματα...Περίεργο αυτό που εγώ νομίζω ότι είναι το μεγάλο μου μειονέκτημα (συνήθως δεν
έχω ελεύθερα π.χ. τα βράδια και τα Σ/Κ και έχω χάσει άπειρες γκόμενες που γνώρισα στο νετ γιατι δούλευαν τα πρωινά εσύ το θεωρείς πλεονέκτημα..)
Για πες μου περισσότερα.....

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Δουλεύεις δηλαδή όλα τα απογεύματα ;;;
Πρωινά .... πάντα άψογος .... καφέ και συνοδευτικά σε μαγαζότοπους που παίζουν μόνο γυναίκες ....
τρώγε και μεσημεριανό πριν τη δουλειά, γιατί όχι
(δείχνε ιδιοτροπίες, για να έχεις αφορμή για κουβέντα)

με εργαζόμενες ΜΟΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟΣ, όχι πέσιμο ποτέ (εκτός αν σε παρακαλέσουν να τις γαμήσεις,
αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , παίρνε με μαζί σου , θα καλύπτω όλα τα έξοδα).

Εφόσον έχεις διαβάσει την θεωρία των pua τη συνέχεια την ξέρεις!

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Δουλεύεις δηλαδή όλα τα απογεύματα ;;;
Πρωινά .... πάντα άψογος .... καφέ και συνοδευτικά σε μαγαζότοπους που παίζουν μόνο γυναίκες ....
τρώγε και μεσημεριανό πριν τη δουλειά, γιατί όχι
(δείχνε ιδιοτροπίες, για να έχεις αφορμή για κουβέντα)

με εργαζόμενες ΜΟΝΟ ΚΟΛΛΗΤΟΣ, όχι πέσιμο ποτέ (εκτός αν σε παρακαλέσουν να τις γαμήσεις,
αν συμβαίνει κάτι τέτοιο , παίρνε με μαζί σου , θα καλύπτω όλα τα έξοδα).

Εφόσον έχεις διαβάσει την θεωρία των pua τη συνέχεια την ξέρεις!

Ολα δυστυχώς...το θεμα είναι ότι δεν μου αρεσει και να βγαίνω μόνος για καφέ (πέφτει και η αξία έτσι...)και όλοι οι φίλοι μου (απο τον κυκλο που κάνουν τις κουτσουκελες τους)  δουλεόυν τα πρωινά. Αλλά μου έδωσες μια κατεύθυνση.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Με τη sl γίνεται της πουτάνας. Και δεν είναι και η πιο δυνατή μουνοπαγίδα.

Loud V10

Για οταν φερνει και τις φιλες της

Για δυνατες καταστασεις, το πας μονος σου βολτα, χωρις γκομενα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Αυτός που παίζει , του σηκώνεται ! Αλλιώς θα έπαιζε τάβλι.
Μην το λες..
Μου εχουν πει και ιεροδουλες αλλα και γκομενες οτι αρκετοι ανω των 45 αν δεν χαπακωθουν δεν τους κανει κουκου!
και δεν εχουν καποιο θεμα ετσι..οικογενιαρχες οι περισσοτεροι,απλα λιγο τα χρονια που περασαν λιγο η ζωη που κανουν..δλδ δεν κανουν σωστη διατροφη ουτε γυμναζονται..λιγο και το αγχος της δουλειας..φερνουν αυτα τα αποτελεσματα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
τυπε δεν μας ακουσες αμα ειχες βαλει σαν τον πανοφανη καμπινγκ  γουρουνια και βιασμους θα ειχε ξεπερασει  σε σελιδες το θρεντ το αναζητωντας τον χαμενο χρονο του προυστ  :grin:
Σοφα λογια...πολυ σοφα!

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Μην το λες..
Μου εχουν πει και ιεροδουλες αλλα και γκομενες οτι αρκετοι ανω των 45 αν δεν χαπακωθουν δεν τους κανει κουκου!
και δεν εχουν καποιο θεμα ετσι..οικογενιαρχες οι περισσοτεροι,απλα λιγο τα χρονια που περασαν λιγο η ζωη που κανουν..δλδ δεν κανουν σωστη διατροφη ουτε γυμναζονται..λιγο και το αγχος της δουλειας..φερνουν αυτα τα αποτελεσματα.
γιακουζα μην ακους χαζομαρες.....ειμαι 47...μονο σε φωτο εχω δει χαπια,περναω τοιχους....αυτοι που δεν τους σηκωνετε ,ειχαν προβλημα και πολυ πριν τα 40 ,μη σου πω και πριν τα 20....ουτε οι δουλειες ουτε η οικογενεια επηρεαζουν(οχι τοσο οσο φανταζεσαι-ουτε 10%)...οσο για την διατροφη, αν τρως σκατα στα 40 η τα 50 δεν σου φταιει κανεις....το ιδιο θα παθαινες και στα 30 η τα 20....το μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη συνηθως στα 40 οι περισσοτεροι εχουν οικογενειες και ρουτινα -δεν μενει σχεδον καθολου χρονος για καβλαντα...εκει ειναι το μυστικο τυπε ...η φαση αυτη θελει χρονο για καβλαντα!

christofer

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
67
Πόντοι
1
Να σε καλά πέρασα ένα ευχάριστο 30λεπτο διαβάζοντας σε.
Είσαι πολύ δυνατός....

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
γιακουζα μην ακους χαζομαρες.....ειμαι 47...μονο σε φωτο εχω δει χαπια,περναω τοιχους....αυτοι που δεν τους σηκωνετε ,ειχαν προβλημα και πολυ πριν τα 40 ,μη σου πω και πριν τα 20....ουτε οι δουλειες ουτε η οικογενεια επηρεαζουν(οχι τοσο οσο φανταζεσαι-ουτε 10%)...οσο για την διατροφη, αν τρως σκατα στα 40 η τα 50 δεν σου φταιει κανεις....το ιδιο θα παθαινες και στα 30 η τα 20....το μονο αρνητικο ειναι οτι επειδη συνηθως στα 40 οι περισσοτεροι εχουν οικογενειες και ρουτινα -δεν μενει σχεδον καθολου χρονος για καβλαντα...εκει ειναι το μυστικο τυπε ...η φαση αυτη θελει χρονο για καβλαντα!
Για οικογενιαρχες μιλαω..οι περισσοτεροι το απεκτησαν μετα απο καποια ηλικια το προβλημα..ειναι αυτα τα καθημερινα που αν δεν τα κανεις..διατροφη, γυμναστικη κυριος και μετα τα αλλα..τοτε λογικο ειναι να πεσεις.
Ειδικα αυτοι που πανε στα μπουρδελα ενα 80 με 90% των 45+ ειναι οφ αν δεν παρουν το χαπακι.
Και να ξερεις ολα επηρεαζουν..και σιγουρα οσους δεν τους σηκωνετε καθολου η με το ζορι και ειναι κατω των 30 εχουν σοβαρο θεμα..πρεπει να το κοιταξουν γιατι μετα γυρναει σε ψυχολογικο και τους παιρνει συνεχεια απο κατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom