Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.404
Πόντοι
2.606
Για οικογενιαρχες μιλαω..οι περισσοτεροι το απεκτησαν μετα απο καποια ηλικια το προβλημα..ειναι αυτα τα καθημερινα που αν δεν τα κανεις..διατροφη, γυμναστικη κυριος και μετα τα αλλα..τοτε λογικο ειναι να πεσεις.
Ειδικα αυτοι που πανε στα μπουρδελα ενα 80 με 90% των 45+ ειναι οφ αν δεν παρουν το χαπακι.
Και να ξερεις ολα επηρεαζουν..και σιγουρα οσους δεν τους σηκωνετε καθολου η με το ζορι και ειναι κατω των 30 εχουν σοβαρο θεμα..πρεπει να το κοιταξουν γιατι μετα γυρναει σε ψυχολογικο και τους παιρνει συνεχεια απο κατω.
δεν υπαρχει αυτο το ποσοστο ουτε σε εκλογες στη β.κορεα......αντε να ειναι ο 1 στους 10 και αυτο αμα ειναι τελειως παρταλι!χαλαρωσε....θα πας καποια στιγμη 45+ και θα καταλαβεις!

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
ωραιες οι ιστοριες σου φιλε, να'σαι καλα που τις μοιραστηκες

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μην το λες..
Μου εχουν πει και ιεροδουλες αλλα και γκομενες οτι αρκετοι ανω των 45 αν δεν χαπακωθουν δεν τους κανει κουκου!
και δεν εχουν καποιο θεμα ετσι..οικογενιαρχες οι περισσοτεροι,απλα λιγο τα χρονια που περασαν λιγο η ζωη που κανουν..δλδ δεν κανουν σωστη διατροφη ουτε γυμναζονται..λιγο και το αγχος της δουλειας..φερνουν αυτα τα αποτελεσματα.

Εγώ έχω περάσει τα 45 και ξεκωλιάζω γαϊδάρες στην ανηφόρα. Οι πουτάνες με ρωτάνε αν παίρνω χάπια με κόκα κόλα.

Η μαλακία με τη γυμναστική .... κάποιον μου θυμίζει .....
Πολύ όμως ........

(Οι πουτάνες που στο έχουν πει , έχουν πρόσβαση στα ληξιαρχικά στοιχεία κάθε πελάτη και ξέρουν ηλικία).

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Φόρεσα προφυλακτικό και μπήκα μέσα της – ήταν πολύ πιο «ανοιχτή» από ότι το περίμενα. Το τίμημα του επαγγέλματος σκέφτηκα πικρόχολα. Το κάναμε 2-3 φορές. Μετά αυτή έκλεισε τα μάτια έγειρε το κεφάλι της στο στήθος μου και κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου περίπου ένα μισάωρο. Στο τέλος την ξύπνησα και
ντυθήκαμε να φύγουμε. Κόντευέ πλέον να ξημερώσει.
Πριν φύγουμε χαμήλωσε το κεφάλι και με ρώτησε εάν ήθελα, να μου δώσει το τηλέφωνο της, γιατί ήθελε να ξαναβρεθούμε. Της είπα ότι δεν έχω πρόβλημα, αλλά δεν θέλω και μου αρέσει να πληρώνω για το σεξ.
-Το καταλαβαίνω αυτό… είπε αυτή.
-Οπότε θέλεις να βγούμε απλά για καφέ… θέλεις σχέση…; -
Την ξαναρώτησα με δήθεν απορία.
-Ναι… σχέση… μου απάντησε αυτή, σχεδόν ψιθυριστά, χαμηλώνοντας το κεφάλι της τελείως.
Έγραψα το τηλέφωνο της σε ένα χαρτί. Της είπα ότι θα τις τηλεφωνήσω. Την άφησα περίπου εκεί που την είχα πάρει.
Δεν της τηλεφώνησα ξανά ποτέ.

Κυρίως γιατί όσο ευάλωτη και μικροκαμωμένη φαινόταν, τόσο «ανοιχτή» αποδείχτηκε κατά την διάρκεια της πράξης.
Και αυτό ήταν κάτι που δεν είχα υπολογίσει αρχικά…
Και παρότι αυτές οι γυναίκες μπορούν να αποδειχτούν πολύ πιο ντόμπρες από άλλες – δεν παύουν να παίζουν και αυτές, το δικό τους
«παιχνίδι.»

φίλε για δικούς σου λόγους χαλάστηκες από το "ανοιχτή", που στη γυναίκα κυρίως είναι ανατομικό ή από γέννα και δευτερευόντως από τη "δουλειά" ιδίως στα 25 χρονών.
Από κει πέρα ότι της πήρες τηλέφωνο και της έφτιαξες προσδοκίες το βρίσκω ανήθικο και ξεφτίλα για PUA.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.973
Πόντοι
3.346
Εγώ έχω περάσει τα 45 και ξεκωλιάζω γαϊδάρες στην ανηφόρα. Οι πουτάνες με ρωτάνε αν παίρνω χάπια με κόκα κόλα.

Η μαλακία με τη γυμναστική .... κάποιον μου θυμίζει .....
Πολύ όμως ........

(Οι πουτάνες που στο έχουν πει , έχουν πρόσβαση στα ληξιαρχικά στοιχεία κάθε πελάτη και ξέρουν ηλικία).
Καλη φυσικη κατασταση εννοω..δεν ειναι απαραιτητο να κανεις μονο γυμναστικη.
Πολλοι λογο δουλειας κρατιουνται καλα..αν ο αλλος εχει κανει κοιλια απο την μασα και το καθισιο,λογικο να πεσει και στο σεξ.
Δεν ειναι πολυ δυσκολο μια πουτανα και χωρις να ρωτησει τον αλλον να καταλαβει οτι ειναι πανω απο 45

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αν ο αλλος εχει κανει κοιλια απο την μασα και το καθισιο,λογικο να πεσει και στο σεξ.

Τύπε οι μαλακίες που πουλάνε πολλοί έξω , για να στηρίζουν τη βιομηχανία που τους δίνει μεροκάματο
δεν έχουν θέση εδώ μέσα. Πολλοί πουλάνε φύκια για γυμναστήρια, διατροφές, σκύλους , βέγκαν κτλ

Μόνο αληθινό που δέχομαι είναι ότι τα γυμναστήρια και η ντόπα τους
δίνουν καλές δουλίτσες στους νεκροθάφτες. Κάθε μήνα πάω σε 1-2 κηδείες 40ρηδων 45ρηδων φουσκωτών.

Οι πουτάνες και οι ταρίφες, έχουν πολλές ιστοριούλες, ανάλογα τον πελάτη.
Και για μπόμπους που δεν τους σηκώνεται ούτε με γερανό του λιμανιού λένε.

Τώρα φαντάζομαι τους συγκεκριμένους πιθήκους με κοιλιά , τους έχουν δει όλοι οι χύστες
να ξεκωλιάζουν σε τσόντες ...

1055624_af6c6ec_320x_.jpg

24.jpg

14.jpg

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Οκτώ σελίδες και ακόμη να μας πείτε τι σημαίνει το PUA
P: ?
U: ?
A: ?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
2 κηδειες το μηνα Χ 12 μηνες= 24 κηδειες το ετος.

Σε 10 ετη εχεις παει σε 240 κηδειες.

:S

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
φίλε για δικούς σου λόγους χαλάστηκες από το "ανοιχτή", που στη γυναίκα κυρίως είναι ανατομικό ή από γέννα και δευτερευόντως από τη "δουλειά" ιδίως στα 25 χρονών.
Από κει πέρα ότι της πήρες τηλέφωνο και της έφτιαξες προσδοκίες το βρίσκω ανήθικο και ξεφτίλα για PUA.

Πολύ βαριές κατηγορίες εκστομίζετε- δεν με πιάνουν. Δηλ. ο Νιλ Στραους (No1 PUA) που πήρε τόσα τηλέφωνα – μέχρι και το τηλέφωνο της πλειμειτ της χρονιάς κατάφερε και πήρε- και δεν τους τηλεφώνησε για διαφώρους λόγους ποτέ, είναι κατ’ εσάς ξευτίλας;
Μήπως θα έπρεπε να την παντρευτώ κιόλας; Ή Μήπως νομίζετε ότι κάθε ο Πουα είναι η Μητέρα Τερέζα;
Στο Πουά υπάρχεί μόνο ένας κανόνας: «να αφήνεις πάντοτε την κοπέλα σε καλύτερη φάση από αυτήν που την βρήκες» και εγώ αυτό ακριβώς έκανα. Πέρασε καλά – πέρασα καλά δεν κόλλησε η φάση στο σεξ για περισσότερα – πάμε γι άλλα. 
Επομένως αν είστε αξιοπρεπής άνθρωπος θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
2 κηδειες το μηνα Χ 12 μηνες= 24 κηδειες το ετος.

Σε 10 ετη εχεις παει σε 240 κηδειες.

:S

Τύπε το συνηθισμένο νούμερο είναι 3-5 τη βδομάδα. 12-20 το μήνα.

Στα τελευταία 10 χρόνια , έχω πάει σε πάνω από 1000.
Φουσκωτοί συνομίληκοι και λίγο νεότεροι είναι αυτοί που ανέφερα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Πολύ βαριές κατηγορίες εκστομίζετε- δεν με πιάνουν. Δηλ. ο Νιλ Στραους (No1 PUA) που πήρε τόσα τηλέφωνα – μέχρι και το τηλέφωνο της πλειμειτ της χρονιάς κατάφερε και πήρε- και δεν τους τηλεφώνησε για διαφώρους λόγους ποτέ, είναι κατ’ εσάς ξευτίλας;
Μήπως θα έπρεπε να την παντρευτώ κιόλας; Ή Μήπως νομίζετε ότι κάθε ο Πουα είναι η Μητέρα Τερέζα;
Στο Πουά υπάρχεί μόνο ένας κανόνας: «να αφήνεις πάντοτε την κοπέλα σε καλύτερη φάση από αυτήν που την βρήκες» και εγώ αυτό ακριβώς έκανα. Πέρασε καλά – πέρασα καλά δεν κόλλησε η φάση στο σεξ για περισσότερα – πάμε γι άλλα. 
Επομένως αν είστε αξιοπρεπής άνθρωπος θα πρέπει να ζητήσετε συγνώμη.

φίλε αντί να ζητήσεις εσύ συγνώμη πα να βγείς κι από πάνω ;
Τι PUA και Στράους και μαλακίες
τις εξαθλιωμένες της Σωκράτους βρήκες να πουλήσεις παπά ;
και καμαρώνεις κι από πάνω ;
Άντε τράβα για Κοσμοπόλιταν άντε μη στα χώσω bouldelίσια

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
φίλε αντί να ζητήσεις εσύ συγνώμη πα να βγείς κι από πάνω ;
Τι PUA και Στράους και μαλακίες
τις εξαθλιωμένες της Σωκράτους βρήκες να πουλήσεις παπά ;
και καμαρώνεις κι από πάνω ;
Άντε τράβα για Κοσμοπόλιταν άντε μη στα χώσω bouldelίσια

Εξαθλιωμένες; Με ενάμισι χιλιάρικο το μήνα περισσότερα από σένα βγάζουν. Εσύ που πας και τις πληρώνεις είσαι ποιο μάγκας ε; Αμα θες παντέψου τις κιόλας..Αν έκανε καλά γαμήσια θα την κράταγα, αλλά σιγά μην κάνω και συμβόλαιο με κάθε μια που γαμάω και θέλει και καλά σχέση μετά.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Το καταπληκτικό είναι ότι ένα 65% των αντρών πιστεύει ότι μπορείς να βγάλεις γκόμενα πουτάνα.Αυτό έδειξε η τελική ψηφοφορία.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εδώ το 99% πιστεύει ότι η γκόμενα που θα βγάλουν ... ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ !!!!!!!!!!

Συγκλονιστικό !!!!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.698
Πόντοι
2.606
Εχει και καποια δοση αληθειας η ιστορια ειδικα εκει που γραφει οτι ειναι ασχημος,καταθλιπτικος και τον παιζει ολη μερα σπιτι του. :grin:

Η ιστορια θα τελειωσει με πτωση απο την ακροπολη η με βουτια με το αυτοκινητο στο λιμανι στον πειραια.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom