Rockavlone
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 440
- Πόντοι
- 21
Εντάξει θα γράψει και άλλη ιστορία. Και στη τελική ο Μπουκόφσκι καλύτερος ήταν;
Δεν είναι κάτι το αξιόπιστο και λογικό με νόημα.
απ την καλη μερια ξερουμε την χρηστικοτητα της τυπεΠάρκαρα επίτηδες σε μια πλατεία, με πολλά φώτα και κόσμο, για να αισθανθεί ασφάλεια και να ηρεμήσει. Κατεβήκαμε από το αμάξι και την έπιασα από το χέρι απαλά, περπατώντας στον πεζόδρομο αργά σαν ζευγάρι.
Είχαμε από πριν κανονίσει ότι θα έμενε μαζί μου 2-3 ώρες και θα τις έδινα είκοσι ευρώ. Δεν το έκανε για τα λεφτά. Τα ίδια χρήματα τα έβγαζε σε ένα τέταρτο. Έτσι ήταν φανερό ότι η γκόμενα γούσταρε. Η για να το πω και αλλιώς, συχενόταν τόσο αυτό που έκανε ώστε της χρειαζόταν μόνο μία αφορμή για να νιώσει ότι ξεφεύγει κάπως.
Τέλος πάντων, μπήκαμε στο μπαράκι, έπαιζε την μουσική μου γούσταρα, πήρα ένα ουίσκι και παρήγγειλα και γι αυτήν κάτι.
Της έκανα 2-3 πειράγματα, Αγγλιστί «neg» πάνω στην κουβέντα και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα. Χαλαρώσαμε, μου είπε κάποια πράγματα για την ζωή της, της είπα και γω. Όση ώρα μου μιλούσε, παρατήρησα ότι η σερβιτόρα (ένα ξανθό 8ρι) με κοιτούσε κατά διαστήματα έντονα και με πλατύ πονηρό χαμόγελο, σαν κάτι να ζητούσε από μένα..
Την χάιδεψα με ανάποδη την παλάμη μου ελαφρά στο μπράτσο της κανα δυό φορές καθώς μιλούσαμε, και γενικά της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν γκόμενα μου. Μου χαμογέλασε, ήταν προφανές ότι της άρεσε. Κάποια στιγμή εκεί που μιλούσαμε ακούμπησε το χέρι της χαμηλά στον μηρό μου. Μετά από λίγο έφερε απαλά το χέρι της λίγο ποιο ψηλά και μου χάιδεψε ελαφρά τον καβάλο!
Παρότι αυτό δεν ήταν κάτι που περίμενα, δεν της έδειξα καθόλου ότι ξαφνιάζομαι. Θεώρησα ότι είναι «τεστ» για να δει πως θα αντιδράσω και έτσι απλά της χαμογέλασα ελαφρά, σαν να είχε κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
το γκουγκλαρα και βγαζει αυτο
Άνετο το παρκάρισμα στα εξάρχεια. Σχεδόν όπως στη βουλιαγμένη ή στη ροδόπολη ....
Καλά για αραπίνα μας μιλάς τόση ώρα; Και το θεωρεις κατόρθωμα που την εβγαλες για ποτο; και λες οτι ηταν και 11αρι; Δηλαδη κατι θεομουνα ρωσιδαρες απο γραφεια τι ειναι; 99άρια;