Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εντάξει θα γράψει και άλλη ιστορία. Και στη τελική ο Μπουκόφσκι καλύτερος ήταν;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Παιδιά συνεχίστε να σχολιάζετε, με διασκεδάζετε αφάνταστα! Η ειρωνια της υπόθεσης ειναι ότι όπως έχω απο την αρχή αναφέρει όντως γράφω κατά καιρούς διάφορα (και ναι, ΚΑΙ φανταστικές ιστορίες - όχι όμως ερωτικές - δεν το εχω...) Αλλά μια φορά που είπα και γω να γράψω της αλήθεια και δεν με πιστεύει κανένας!!!

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Γιατί ο Μπουκόφσκι δε τα είχε ζήσει; Και στη τελική γιατί να μην είναι αλήθεια; Σε γυναίκες αναφέρεσαι. Δεν είναι κάτι το αξιόπιστο και λογικό με νόημα. Εγω σε πιστεύω.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Μερικές διευκρινήσεις:

Η όλη φάση της δεύτερης ιστορίας έγινε περίπου πριν 3 χρόνια στην οδό Πατησίων βράδυ, χειμώνα με πολύ κρύο και αναδουλειά, πράγμα που βοηθούσε στον σκοπό μου. Η κοπέλες ήταν μαυρούκες, η συνεννόηση έγινε στα αγγλικά, αυτές το μόνο που ξέρουν στα ελληνικά είναι το: «εικοκι- εικοκι»

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εντάξει δεν κλέβουν όργανα, ούτε απαγωγές κάνουν. Δεν είχες να φοβηθείς κάτι. Νόμιζα ότι ήταν Κοσοβάρες ή Μαλτέζες κτλ.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Δεν είναι κάτι το αξιόπιστο και λογικό με νόημα.

Έτσι ακριβώς! Όλη η θεωρία εξάλλου των Pua στηρίζετε σε αυτό το γεγονός, ότι αντιδρούν συναιστηματικά- παρορμητικά αρκεί να τις βγάλεις από τον προγραμματισμό τους και να μην φας τα σιτ τεστ τους που κάνουνε αδιάκοπα.

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Εγω ευτυχώς ξέρω από μαγικές ιεροτελεστίες βουντού. Ερζουλί, Λέγκμπα κτλ. οπότε δεν είχα πρόβλημα με μαύρες. Κάτι άσπρες με έχουν προβληματίσει ανα διαστήματα. Δεν τις πιάνουν ούτε ξόρκια, ούτε εξορκισμοί αυτές. Γενικά δε το βάζω κάτω όμως. Στη τελική παω για ψάρεμα, όταν έχω κενό.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Πλησιάζοντας είδα στην άκρη του δρόμου ένα τσούρμο από 5-6 γυναίκες. Σταμάτησα πάλι το αμάξι. (Σε αυτές τις περιπτώσεις να ξέρετε ότι οι πιο ωραίες, είναι συνήθως πιο πίσω από τις άλλες και δεν δείχνουν τόσο ευχάριστη διάθεση όσο οι πρώτες. Είναι και αυτό μέρος του δικού τους παιχνιδιού.
Μια από αυτές – η πιο χοντρή- πλησίασε και μου με ρώτησε από το ανοιχτό παράθυρο το γνωστό: «πάμε;»
Εγώ κοιτάζοντας τις πιο πίσω λίγο καλύτερα, διέκρινα μία λεπτοκαμωμένη νεαρή κοπέλα μετρίου αναστήματος, γυμνασμένη και με γλυκό πρόσωπο. Ήταν ο τύπος μου.
-Καλή είσαι και εσύ, αλλά εμένα μου αρέσει η φίλη σου είπα στην πρώτη κοπέλα, χαμογελώντας, δείχνοντας με τα μάτια πιάν εννοούσα. Η κοπέλες απομακρύνθηκαν και ήρθε αυτή που με ενδιέφερε.
Ακολούθησε ο ίδιος ακριβώς διάλογος όπως και στην πρώτη μου απόπειρα.
Η κοπέλα φάνηκε να το σκέφτεται τώρα σοβαρά. Με κοίταξε στα μάτια με ευγνωμοσύνη - σαν να την γλύτωνα από κάποια σοβαρή αγγαρεία και ανοίγοντας την πόρτα μπήκε στο αυτοκίνητο.
-Πάμε! Μου είπε μονολεκτικά με αποφασιστικότητα.
Αυτό ήταν. Αυτή τη φορά το «πάμε» το είχε πει αυτή. Οι ρόλοι είχαν αντιστραφεί. Αυτή ήταν τώρα ο «πελάτης».
Γύρισα το αμάξι κατευθείαν. Υπολόγισα και πάλι νοερά την απόσταση. Της είχα πει ότι απέχουμε ένα χιλιόμετρο, «πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο», αλλά θέλαμε τουλάχιστον τον διπλό χρόνο.
-Που θα πάμε; Με ρώτησε με ζωηρό ενδιαφέρον και έναν μικρό φόβο σχηματισμένο στα μάτια της..Έπιασα ψιλοκουβέντα μαζί της για να την απασχολήσω. Φτάνοντας κοντά στο μπαράκι -κάπου στα εξάρχεια- ένοιωσα κάπως ανακουφισμένος ,γιατί με είχε ήδη ρωτήσει «που με πάς» κανα δύο φορές και έβλεπα ότι είχε αρχίσει να φρικάρει.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Πάρκαρα επίτηδες σε μια πλατεία, με πολλά φώτα και κόσμο, για να αισθανθεί ασφάλεια και να ηρεμήσει. Κατεβήκαμε από το αμάξι και την έπιασα από το χέρι απαλά, περπατώντας στον πεζόδρομο αργά σαν ζευγάρι.
Είχαμε από πριν κανονίσει ότι θα έμενε μαζί μου 2-3 ώρες και θα τις έδινα είκοσι ευρώ. Δεν το έκανε για τα λεφτά. Τα ίδια χρήματα τα έβγαζε σε ένα τέταρτο. Έτσι ήταν φανερό ότι η γκόμενα γούσταρε. Η για να το πω και αλλιώς, συχενόταν τόσο αυτό που έκανε ώστε της χρειαζόταν μόνο μία αφορμή για να νιώσει ότι ξεφεύγει κάπως.
Τέλος πάντων, μπήκαμε στο μπαράκι, έπαιζε την μουσική μου γούσταρα, πήρα ένα ουίσκι και παρήγγειλα και γι αυτήν κάτι.
Της έκανα 2-3 πειράγματα, Αγγλιστί «neg» πάνω στην κουβέντα και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα. Χαλαρώσαμε, μου είπε κάποια πράγματα για την ζωή της, της είπα και γω. Όση ώρα μου μιλούσε, παρατήρησα ότι η σερβιτόρα (ένα ξανθό 8ρι) με κοιτούσε κατά διαστήματα έντονα και με πλατύ πονηρό χαμόγελο, σαν κάτι να ζητούσε από μένα..
Την χάιδεψα με ανάποδη την παλάμη μου ελαφρά στο μπράτσο της κανα δυό φορές καθώς μιλούσαμε, και γενικά της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν γκόμενα μου. Μου χαμογέλασε, ήταν προφανές ότι της άρεσε. Κάποια στιγμή εκεί που μιλούσαμε ακούμπησε το χέρι της χαμηλά στον μηρό μου. Μετά από λίγο έφερε απαλά το χέρι της λίγο ποιο ψηλά και μου χάιδεψε ελαφρά τον καβάλο!
Παρότι αυτό δεν ήταν κάτι που περίμενα, δεν της έδειξα καθόλου ότι ξαφνιάζομαι. Θεώρησα ότι είναι «τεστ» για να δει πως θα αντιδράσω και έτσι απλά της χαμογέλασα ελαφρά, σαν να είχε κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.191
Πόντοι
2.606
Πάρκαρα επίτηδες σε μια πλατεία, με πολλά φώτα και κόσμο, για να αισθανθεί ασφάλεια και να ηρεμήσει. Κατεβήκαμε από το αμάξι και την έπιασα από το χέρι απαλά, περπατώντας στον πεζόδρομο αργά σαν ζευγάρι.
Είχαμε από πριν κανονίσει ότι θα έμενε μαζί μου 2-3 ώρες και θα τις έδινα είκοσι ευρώ. Δεν το έκανε για τα λεφτά. Τα ίδια χρήματα τα έβγαζε σε ένα τέταρτο. Έτσι ήταν φανερό ότι η γκόμενα γούσταρε. Η για να το πω και αλλιώς, συχενόταν τόσο αυτό που έκανε ώστε της χρειαζόταν μόνο μία αφορμή για να νιώσει ότι ξεφεύγει κάπως.
Τέλος πάντων, μπήκαμε στο μπαράκι, έπαιζε την μουσική μου γούσταρα, πήρα ένα ουίσκι και παρήγγειλα και γι αυτήν κάτι.
Της έκανα 2-3 πειράγματα, Αγγλιστί «neg» πάνω στην κουβέντα και από εκεί και πέρα όλα ήταν πιο εύκολα. Χαλαρώσαμε, μου είπε κάποια πράγματα για την ζωή της, της είπα και γω. Όση ώρα μου μιλούσε, παρατήρησα ότι η σερβιτόρα (ένα ξανθό 8ρι) με κοιτούσε κατά διαστήματα έντονα και με πλατύ πονηρό χαμόγελο, σαν κάτι να ζητούσε από μένα..
Την χάιδεψα με ανάποδη την παλάμη μου ελαφρά στο μπράτσο της κανα δυό φορές καθώς μιλούσαμε, και γενικά της συμπεριφερόμουν σαν να ήταν γκόμενα μου. Μου χαμογέλασε, ήταν προφανές ότι της άρεσε. Κάποια στιγμή εκεί που μιλούσαμε ακούμπησε το χέρι της χαμηλά στον μηρό μου. Μετά από λίγο έφερε απαλά το χέρι της λίγο ποιο ψηλά και μου χάιδεψε ελαφρά τον καβάλο!
Παρότι αυτό δεν ήταν κάτι που περίμενα, δεν της έδειξα καθόλου ότι ξαφνιάζομαι. Θεώρησα ότι είναι «τεστ» για να δει πως θα αντιδράσω και έτσι απλά της χαμογέλασα ελαφρά, σαν να είχε κάνει το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.
απ την καλη μερια ξερουμε την χρηστικοτητα της τυπε  :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Άνετο το παρκάρισμα στα εξάρχεια. Σχεδόν όπως στη βουλιαγμένη ή στη ροδόπολη ....

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Συγγραφικός οίστρος

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
815
Πόντοι
86
Καλά για αραπίνα μας μιλάς τόση ώρα; Και το θεωρεις κατόρθωμα που την εβγαλες για ποτο; και λες οτι ηταν και 11αρι; Δηλαδη κατι θεομουνα ρωσιδαρες απο γραφεια τι ειναι; 99άρια;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ο ποδηλάτης τα γράφει πιο στρωτά. Βάζει και οικογενειακά δράματα μεσα, απιστίες, γιοί που πασχίζουν για την αναγνώριση και την αποδοχή από τον πατέρα, μητέρες άβουλες και συγκαταβατικές, ερωμένες, πουτάνες, νταβατζήδες, διεφθαρμένοι μπάτσοι, μπαρ, μιλφ, τουρίστριες, δάκρυ κορόμηλο, έχει μια σειρά τέλος πάντων, σωστη σαπουνοπερα....  

ftshslv

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Κριτικές
3
Like
693
Πόντοι
366
    το γκουγκλαρα και βγαζει αυτο

Δεν γκουγκλάρουμε πια.......
πηγαίνουμε απευθείας στην "αναζήτηση" της πιο έγκυρης και ολοκληρωμένης πηγής γνώσης του γαλαξιακού μας συστήματος , στο bourdela.com
και μας μαθαίνει τα πάντα για την μια και μοναδική αλήθεια που κρύβει μέσα του...
:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning1: :headbaning1: :wanker: :takethis: :orchestra: :orchestra: :rockon: :rockon: :rockon:
:hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Άνετο το παρκάρισμα στα εξάρχεια. Σχεδόν όπως στη βουλιαγμένη ή στη ροδόπολη ....

... "Και που λετε τυποι, γυρναω στο αμαξι και αντι για αμαξι βρηκα αποκαϊδια... ειχαν περασει οι μπαχαλακηδες και εκαψαν 3 αμαξια εκ των οποιων το ενα το δικο μου... ετσι το 20ευρω της πουτανας εγινε 7 χιλιαρικα... και απο τοτε τελος το PUA" :rockon:

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Επομένως εάν σας έγραφα ότι τα έκανα όλα αυτά – γιατί τα έκανα- αλλά τελικά έχασα την γκόμενα λόγο… παρκινγκ  θα ήταν για κάποιους απο σας πιο λογική και πιστευτή η ιστορία;

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Καλά για αραπίνα μας μιλάς τόση ώρα; Και το θεωρεις κατόρθωμα που την εβγαλες για ποτο; και λες οτι ηταν και 11αρι; Δηλαδη κατι θεομουνα ρωσιδαρες απο γραφεια τι ειναι; 99άρια;

Ρωσίδα ήταν στην πρώτη ιστορία- αν και μιλούσε καλά τα Ελληνικά

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.180
Πόντοι
3.346
Τυπε φιλικη συμβουλη.. αλλαξε λιγο τις ιστοριες σου γιατι πανε πολυ μονοτονα και θα της βαρεθουν γρηγορα οι αναγνωστες.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Οι ιστορίες είναι βιωματικές, σε λίγο θα γράψω την συνέχεια και το τέλος δεν έχω κάνει και κάτι άλλο από τότε οπότε αυτό το θρεντ θα ολοκληρωθεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom