Νέα

Μια φορά PUA πάντα PUA

• Μέλος που άνοιξε το νήμα malcolm x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 284
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι μπορείς να βγάλεις πουτάνα γκόμενα;

• Ναι

Ψήφοι: 23 29,9%
  • Όχι

Ψήφοι: 11 14,3%
  • Ίσως

Ψήφοι: 15 19,5%
  • Μόνο αν την πληρώνεις / κερνάς

Ψήφοι: 25 32,5%
  • Μόνο αν τις πουλήσεις έρωτα

Ψήφοι: 3 3,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    77

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ είχα διαβάσει ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΣΑΜΠΑ τη θεωρία, στο ίντερνετ , σε μορφή σημειώσεων το 1996.
Ήμουν ήδη 1-2 χρόνια στο καμάκι μόνος μου,
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗ ΜΠΟΕΜΙΣΑ , ΣΤΟ ΜΠΟΥΖ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΜΕΛ , WILD ROSE κτλ
για προξενιά από συμφοιτητές με Σούλες, 1.62. 68 κιλά, που έπρεπε να βγείτε καμιά 30αριά φορές με κοινούς μαλάκες γνωστούς
για να γαμηθούν μετά από κανά 6μηνο.

Οπότε πολλά από αυτά που διάβασα ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ, που είχε αποκτηθεί με .... το δύσκολο τρόπο .

Κάποια ήταν εκτός ελληνικής πραγματικότητας, π.χ. χειρομαντίες κτλ , τα έγραψα στα @@ μου, εννοείται.

Αλλα οι γενικές αρχές, ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ.
Π.χ.

1)Δεν κερνάς ποτέ
2)Δεν δίνεις τηλέφωνα, ΜΟΝΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.
3)Στον πρώτο καφέ που θα προτείνεις αν σου πουν οχι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΜΙΛΑΣ ΠΟΤΕ.
4)Αν σου πουν ΓΙΑ ΦΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ , ΤΙΣ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.237
Πόντοι
3.846
παίρνεις την πρώτη ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ιστορία του Μάλκομου του Χι
Παίρνεις την επίσης ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ιστορία της Μαρίκας της 5Ιτισας "άγνωστοι μεταξύ αγνώστων"

αν τις βάλεις στη σειρά βγάζει και νόημα (μάλλον από το ίδιο βιπεράκι θα είναι).

Τις ενώνεις λοιπόν και έχεις την απάντηση γιατί όποιος άντρας έχει λεφτά τα τρώει στις πουτάνες και γιατί οι γυναίκες δεν ανταποκρίνονται στο καμάκι από άγνωστους

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Pick Up Artist. Υποτίθεται ότι είναι κάτι τυπάκια που σε μαθαίνουν να κάνεις καμάκι και να έχεις και καμια επιτυχία. Κολοκύθια λαδορίγανη που λέγανε κι οι βαρυμαγκες στις παλιές κωμικές ταινίες.

Πες μας τον πόνο σου λεβέντη μου ...

Πόσα εκατομμύρια στροφές έκανες με τον καπετανάκη και με τον ικαριώτικο ;;
Μποέμισσα ;
Μήπως ροκάς , έκανες χεαντ μπάνγκιγκ στο μπουζ ;

ή χλίδας , wild rose και mercedes ;;;

Αδιάφορο το ντρέσιγκ ... η σαλάτα πάντα τα ίδια σκατά ήταν.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.414
Πόντοι
6.955
Fylovie για να πήγαινες Μποέμισα και Wild Rose και Camel θα είσαι της γενιάς μου!
Λοιπόν, εγώ λέω πως το μόνο θετικό που αποκομίζεις από  αυτούς τους τύπους που τους λένε pua είναι γνώσεις για την γυναικεία συμπεριφορά και ψυχολογία. Θελκτικό στις γυναίκες σε κάνει το χρήμα και το κοινωνικό στάτους συνδυαζόμενο και με άλλους παράγοντες.
Εδώ πέρα στο Ελλαδιστάν έχουμε να κάνουμε με ελλεηνίδες των οποίων μοναδικός στόχος είναι το χρήμα και η καλοπέραση, πάρτε το χαμπάρι.
Οι pua ζητάνε χρήματα για σεμινάρια και οι mgtow ανοίγουν τα μυαλά του κόσμου από την δική τους οπτική γωνία ασφαλώς.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Τυπε εισαι λιγο φιδεμπορας..τα σαντουιτσαδικα δεν ειναι καφετεριες!

Εχει και καποια δοση αληθειας η ιστορια ειδικα εκει που γραφει οτι ειναι ασχημος,καταθλιπτικος και τον παιζει ολη μερα σπιτι του. :grin:

Η ιστορια θα τελειωσει με πτωση απο την ακροπολη η με βουτια με το αυτοκινητο στο λιμανι στον πειραια.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Fylovie για να πήγαινες Μποέμισα και Wild Rose και Camel θα είσαι της γενιάς μου!

Ήταν της γενιάς μου, αλλά ποτέ δεν ήμουν φανατικός. Δεν ήθελα να πηγαίνω.
Σιχαινόμουν τις γνωριμίες και τα προξενιά της εποχής.
Και τη νύχτα της αθήνας, πέραν των καφετεριών !

Η απόφαση να αρχίσω να παίζω μόνος μου, το 1994 κάπου , ήταν πολύ σκληρή και με έκανε θεωρώ απάνθρωπα σκληρό .
Είχα ένα αβαντάζ, κάποια χρήματα προς ξόδεμα, που μου επέτρεπαν να γαμάω σταθερά πουτάνες,
σε μεγάλη ποσότητα , μέχρι να αρχίσω να βγάζω λεφτά δικά μου.

Αν δεν το είχα , ίσως να μην άντεχα.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.796
Πόντοι
7.195
Αυτή ήταν η πρώτη, θα ακολουθούσαν κι άλλες…

τύπε μου, μερικές παρατηρήσεις.
Απ ότι κατάλαβα μιλάς για κοπέλες του πεζοδρομίου.
Γενικά είναι πολύ ευκολώτερο να κάνεις κονέ μ αυτές απ ότι με τις άλλες στα μαγαζιά.
Πολλές δεν δουλεύουν συστηματικά και γενικά υπάρχει ένας αέρας ερασιτεχνισμού και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί τις προτιμούν.
Ωστόσο νέες εμφανίσημες δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρακολουθούνται από νταβατζή και αν περάσεις τα όρια μπαίνεις σε σοβαρούς κινδύνους.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Φίλε,επειδή αναφερθηκες στην εμφάνιση σου,ασχολήσου λίγο με γυμναστική και στυλ.Ντύσιμο εννοώ.
Ετσι μπορεί να σε προσέξει και κανένα ωραίο γκομενάκι.

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.532
Πόντοι
3.556
τύπε μου, μερικές παρατηρήσεις.
Απ ότι κατάλαβα μιλάς για κοπέλες του πεζοδρομίου.
Γενικά είναι πολύ ευκολώτερο να κάνεις κονέ μ αυτές απ ότι με τις άλλες στα μαγαζιά.
Πολλές δεν δουλεύουν συστηματικά και γενικά υπάρχει ένας αέρας ερασιτεχνισμού και αυτός είναι ο λόγος που πολλοί τις προτιμούν.
Ωστόσο νέες εμφανίσημες δεν υπάρχει περίπτωση να μην παρακολουθούνται από νταβατζή και αν περάσεις τα όρια μπαίνεις σε σοβαρούς κινδύνους.
   Δεν κινδυνεύει από νταβά τύπε άλλωστε αυτή του ζήτησε το τηλέφωνο του για να κάνουν σχέση άλλα αυτός δεν την πήρε τηλέφωνο ποτέ  :walkingpenis: 

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πες μας τον πόνο σου λεβέντη μου ...

Πόσα εκατομμύρια στροφές έκανες με τον καπετανάκη και με τον ικαριώτικο ;;
Μποέμισσα ;
Μήπως ροκάς , έκανες χεαντ μπάνγκιγκ στο μπουζ ;

ή χλίδας , wild rose και mercedes ;;;

Αδιάφορο το ντρέσιγκ ... η σαλάτα πάντα τα ίδια σκατά ήταν.
Ποιόν πόνο μου να σου πω; Όλες αυτές τις θεωρίες τύπου pua, mgtow, coaching, alpha, beta και incells και λοιπά τις θεωρώ κουταμάρες. Κι απορώ με όλους αυτούς που κάθονται και παρακολουθούν ευλαβικά βίντεο στο νετ μπας και μορφώσουν γνώμη γιατί η κουτρα τους δεν κατεβάζει τίποτα.
Ότι κάνεις μόνος σου είναι η ζωή.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ποιόν πόνο μου να σου πω; Όλες αυτές τις θεωρίες τύπου pua, mgtow, coaching, alpha, beta και incells και λοιπά τις θεωρώ κουταμάρες. Κι απορώ με όλους αυτούς που κάθονται και παρακολουθούν ευλαβικά βίντεο στο νετ μπας και μορφώσουν γνώμη γιατί η κουτρα τους δεν κατεβάζει τίποτα.
Ότι κάνεις μόνος σου είναι η ζωή.

Μην είσαι αρνητικός με κάτι που αγνοείς !
Τα βίντεο κι εγώ τα θεωρώ μαλακισμένα.
ΣΤΟΝ ΑΡΧΙΚΟ ΟΔΗΓΟ , ΕΙΧΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΕ ΚΕΙΜΕΝΟ.
Σε κάποια από αυτά είχα καταλήξει και μόνος μου !
Αυτός τα είχε γραμμένα.

Ρίξε μια ματιά !

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Απόπειρα πρώτη:

Λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ έβαλα μπροστά το αμάξι μου και ξεκίνησα. Ήξερα ακριβώς τι έπρεπε να κάνω, τα είχα όλα προσχεδιασμένα στο μυαλό μου.
Αρκεί να μην πεταχτεί ξαφνικά από καμιά γωνία κανένας νταβάς και με κατηγορήσει ότι του κλέβω το «εμπόρευμα», σκέφτηκα.
Εδίωξα γρήγορα αυτήν την σκέψη από το μυαλό μου.
Πλησιάζοντας είδα μία κοπέλα στο στην άκρη του πεζοδρόμιου.
Χαμήλωσα την ταχύτητα του αυτοκινήτου για να την παρατηρήσω καλύτερα. Είχα πέσει διάνα με την πρώτη.
Η γκόμενα δεν ήταν απλά δεκάρι ήταν εντεκάρι! Που βρέθηκε τέτοιο κομμάτι στο πεζοδρόμιο; Σταμάτησα το αυτοκίνητο στην άκρη και
μισάνοιξα το παράθυρο. Ακολούθησε ο εξής διάλογος;
Εγώ:
(Με τεράστιο χαμόγελο και ελαφρά ειρωνικό ύφος σαν να ήμουν εγώ το τρόπαιο και εντελώς άνετος, κοιτώντας την στα μάτια.)
-Πόσο πάει;
Αυτή:
-Είκοσι ευρώ η μισή ώρα, συν το ξενοδοχείο… Πάμε;
Εγώ: (κάνοντας τον χαζό)
-Πού;
Αυτή: (ελαφρά ξενερωμένη, κοιτώντας με βαθειά στα μάτια.)
-Στο ξενοδοχείο..
Εγώ:
(Κοντοστέκομαι για μια στιγμή και κάνω τον σκεπτικό και τον προβληματισμένο, κοιτώντας μπροστά μου και ελαφρά προς τα
πάνω. Μετά την ξανακοιτάω στα μάτια, χαμογελάω και της λέω ελαφρά περιπαικτικά, αλλά με χαμόγελο πάντα.)

-Τι να κάανεις στο ξενοδοχείο; Δεν βαρέθηκες;
Μετά χαμηλώνω το βλέμμα για ένα δευτερόλεπτο, σαν να κάνω σύσκεψη με τον εαυτό μου υπολογίζοντας την κατάσταση, την κοιτώ κατάματα και της λέω - αλλά αυτή τη φορά με σοβαρό ύφος.
-Κοίτα… θέλω για να πάω να πιώ ένα ποτό να χαλαρώσω και θέλω κάποια κοπέλα για παρέα, σήμερα το βράδυ.
Εάν θέλεις, να σου δώσω τα είκοσι ευρώ και έλα να πάμε σε ένα μπαράκι να ακούσουμε μουσική, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε
καλά και τα ποτά κερασμένα από μένα. Δεν θέλω σεξ…!
Και κάνω μια ανάποδη κίνηση απόρριψης με το χέρι μου, σαν να
έδιωχνα καμιά μύγα.

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Αυτή:
Το σκέπτεται για ένα δευτερόλεπτο και μπαίνει στο αμάξι.
-Πάμε, μου λέει. Προχώρα ευθεία.
Την κοιτάω με πλάγιο βλέμμα από πιο κοντά. Είναι όντως 11ρι. Από αυτές που βλέπεις στα περιοδικά και κάπου εκεί… κομπλάρω!
-Που θα πάμε; Με ρωτάει.
-Ε….να… πρέπει να γυρίσουμε πίσω… είναι κάπου… ένα- δύο χιλιόμετρα. Θα περάσουμε καλά, αλλά… πρέπει να γυρίσουμε τώρα...
Και υπολογίζω με φρίκη ότι στην πραγματικότητα το μοναδικό μπαράκι που ξέρω, απέχει τουλάχιστον ένα τέταρτο, συν δέκα λεπτά
περπάτημα.
-Άστο, θα σου πω εγώ που θα πάμε, μου λέει αυτή.
Στο δρόμο πιάνουμε ψιλοκουβέντα. Προσπαθώ να επιδείξω πάλι
αξία, λέγοντας ξανά ότι δεν ενδιαφέρομαι για το σεξ.(sic)
-Το ξέρω, μου λέει αυτή, δεν είναι κάτι που μου συμβαίνει πρώτη φορά. Είναι κάποιοι που με έχουν πληρώσει μόνο και μόνο γι παρέα.
Μόνο και μόνο, για να μου μιλάνε για τα προβλήματά τους. Μου έχει τύχει ξάνά…(wtf??)

Μένω έκπληκτος - πως και δεν το είχα σκεφτείq
-Πόσα σου δίνουν; Την ρωτάω.
-Μου έχουν δώσει και πενήντα ευρώ για μία ώρα… Πάμε σπίτι μου, δεν θέλω να δουλέψω σήμερα, μου λέει εμφανώς στενοχωρημένη.
Νιώθω ότι έχω χάσει το παιχνίδι, τα παρατάω και αφήνω τα πράγματα στην τύχη τους. Μετά από μερικά χιλιόμετρα φτάνουμε
σπίτι της. Βγαίνει από το αυτοκίνητο, την καληνυχτίζω και φεύγω πάλι πίσω.
Εκείνη την ώρα σκεπτόμουν, ότι αφού κατάφερα να αφήσει το πόστο της και να πάει σπίτι της από τις 12 το βράδυ, ε κάτι είχα
καταφέρει και ας έγινα στο τέλος «καληνυχτάκιας.»
Τώρα όμως που το σκεφτόμαι καλύτερα, είχα άλλη μια πιθανότητα, που δε εκμεταλλευτικά στον έπακρο. Να αντιπροσκληθώ!
Να της ζητήσω να με καλέσει και εμένα σπίτι της, να με κεράσει αυτή ένα ποτό, αφού είχαμε έρθει ως εδώ!
Εάν αρνιόταν, θα μπορούσα να της πω, ότι μια και με ανάγκασε και της έκανα τον «ταξιτζή», το δικαιούμουν. Και θα έβλεπα πως θα
αντιδρούσε.

Το «παιχνίδι» δεν τελειώνει ποτέ. Εξάλλου πιθανότατα αυτό να ήταν και το σχέδιο της από την αρχή.
Δεν το έκανα όμως και έτσι δεν θα το μάθω ποτέ. Καλύτερα. Ούτως ή άλλως ήμουν αρκετά υποχόνδριος για να πάω σε ένα άγνωστο
σπίτι έτσι νυχτιάτικα. Το περιβάλλον δεν ήταν ελεγχόμενο. Θα μπορούσα να καταλήξω θύμα ληστείας, απαγωγής ή θα άρχιζα να
σκεφτόμαι με πόσα νεφρά άραγε θα ξυπνήσω αύριο!

Όπως και νάχει ξαναγύρισα γρήγορα πίσω..

OP
OP
M

malcolm x

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2020
Like
6
Πόντοι
1
Αυτός ήταν και μένα ο φόβος μου - διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Η ιστορία φαίνεται παπάτζα. Καμία πουτάνα δεν θα έμενε ανενόχλητη να κάνει τέτοια γαμπριλίκια με περαστικούς.
Ακόμη κι αν ο περαστικός ήταν συνδιασμός πωλ νιούμαν και τζο βαϊσμίλλερ.

Η μοναδική μισή αλήθεια του συγγραφέα πιστεύω είναι οι μαλακίες.
Οι οποίες όμως δεν πρέπει να είναι 2 την ημέρα, αλλά παραπάνω.
Τουλάχιστον 4.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom