Νέα

Μια απλη συμβουλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sperminator_tx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 133
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)...σας πιανουν κοροιδα κ ακομα χειροτερα χαλατε την πιατσα...το συγκεκριμενο ειδος γκομενας δεν θα σας παρει ποτε...παιζει με την νοημοσυνη σας κ χασκογελαει απο πισω σας...το νουμερο σας ειναι ενα ακομα λαφυρο στον καταλογο του κινητου της που επιδεικνυει ολο καμαρι στις φιλες της...η γυναικα που σας γουσταρει θα δωσει το δικο της νουμερο...αν κ υπαρχει κ αυτη η κατηγορια που δινει το δευτερο-τριτο κινητο κ το αφηνουν να χτυπαει σαν μανιασμενο απο τους αντρες-λαφυρα που εχει μαζεψει για να ικανοποιησει το κακομαθημενο της εγω.....

Επισκέπτης
πικρα..
να το κοιταξεις οσο ειναι νωρις..
επισης μπορεις να κλαψεις ανετα στο θρεντ "ελλΕηνιδες"..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
θυμησε μου να σε δωκω το τηλεφωνο μου πλεσουρακι :-* :-* :-* :boobies:

Επισκέπτης
καλα μπορει να ησουν κι εσυ πολυ φορτικος και μην της εδωσες αλλη επιλογη αν υποθεσουμε οτι ηταν ευγενικουλα :rolleyes:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μην ξαναδωσετε τηλ. σε γκομενα που γνωρισατε εξω κ σου πεταει την γνωστη ατακα "δεν μπορω να σου δωσω το δικο μου,δωσε μου το δικο σου κ θα σε παρω)...σας πιανουν κοροιδα κ ακομα χειροτερα χαλατε την πιατσα...το συγκεκριμενο ειδος γκομενας δεν θα σας παρει ποτε...παιζει με την νοημοσυνη σας κ χασκογελαει απο πισω σας...το νουμερο σας ειναι ενα ακομα λαφυρο στον καταλογο του κινητου της που επιδεικνυει ολο καμαρι στις φιλες της...η γυναικα που σας γουσταρει θα δωσει το δικο της νουμερο...αν κ υπαρχει κ αυτη η κατηγορια που δινει το δευτερο-τριτο κινητο κ το αφηνουν να χτυπαει σαν μανιασμενο απο τους αντρες-λαφυρα που εχει μαζεψει για να ικανοποιησει το κακομαθημενο της εγω.....

σιγα τα ωα και γω το ιδιο κανω

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Λες τα αυτονόητα ρε φίλε ...  

kafetzhs

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Γράψε τες ρε φίλε στα αρχίδια σου,μην ασχολείσαι.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
δεν αναφερομαι σε εμενα,αλλα σε καποιον φιλο μου που την πατησε ετσι κ ακομα περιμενει...κ απότι ξερω εχει συμβει σε πολλους...δεν ειναι ευγενεια αυτο,ειναι ατιμια κ κοροιδια...ειναι πιο ευγενικο να πει χαρηκα για την κουβεντα,αλλα δεν μπορω να συνεχισω παρακατω

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
ναι,οκ καποιοι το γνωριζετε ηδη κ δεν την πατατε...δεν κανω τον ξυπνιο...αναφερομαι σε οσους διατηρουν ελπιδες...αν εχετε ζησει αναλογα περιστατικα αναφερτε τα

Επισκέπτης
αυτοι οι φιλοι μας πια... ολα τα δεινα εχουν τραβηξει! αχαχα

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
δεν αναφερομαι σε εμενα,αλλα σε καποιον φιλο μου

Α οκ αφού πρόκειται για φίλο σου
chuckle.gif

μπο μπο μπο δεν πρόκειται για μένα , για τον φίλο μου πρόκειται .
chuckle.gif

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ειναι φοβερο πραγμα να μη σε παρει μια γκομενα τηλεφωνο. ουτε ειναι υποχρεωμένη να σου πει ευθεως οτι δεν σε γουσταρει. ειναι και θεμα τροπων. μη τρελαινεστε. υπαρχουν πολυ σοβαρότερα πράγματα από αυτό. χαλαρα.

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
στη συγκεκριμενη περιπτωση αναφερομαι σε αυτον,αλλα πολοι την εχουν πατησει,οπως κ γω στο παρελθον...κ κατα πασα πιθανοτητα κ συ φιλαρακο...το εξυπνο πουλι απο την μυτη πιανεται

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπαρχει καμια ιστοσελιδα να υπογραψουμε κειμενο διαμαρτυριας ????

ναι εδω. εχει και αλλες γριες μοιρολογιστρες. Σημερα θα κλαψουμε το φιλο του φιλου που δεν τον πηραν τηλεφωνο  :'( :'( :'( :'( :'(

OP
OP
S

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
5
Πόντοι
1
σε οσους διατηρουν ελπιδες καποια στιγμη να χτυπησει το ρημαδι...ημουν σαφης φιλαρακο
το οτι δεν ειναι τρομερο που καποια δεν σε παιρνει τηλ ενω εχει ζητησει το νουμερο σου για να το κανει...ναι σιγουρα δεν ειναι τοσο τρομερο...υπαρχουν πολυ χειροτερα...τοσα κ τοσα εχουν αναφερθει ομως εδω μεσα,γιατι οχι κ αυτο
οσο για το αν ειναι υποχρεωμενη να σου πει οτι γουσταρει...οχι,δεν ειναι...αλλα μπορει να σε αποφυγει με ομορφο κ τιμιο τροπο κ οχι αφου πρωτα εχει πιει 15 σφηνακια κ 2 μπουκαλια κρασι για να κανει κεφαλι στην πλατη ενος κοροιδου...πινεις κ μιλας με καποιον επειδη γουσταρεις κ οχι για να τον εκμεταλλευτεις...ετσι ακριβως την πατησε ο φιλος μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom