GREEK SNIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2019
- Like
- 930
- Πόντοι
- 81
Καλησπέρα συναγωνιστές .Άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό να συζητήσουμε περιπτώσεις τις οποίες ηθελημένα ή κατά τύχη έτυχε να γίνουμε μάρτυρες διαφόρων πιπεράτων καταστάσεων
το θεμα ειναι οτι πρεπει να χαρηκαν κι αλλοι στο γυμναστηριο....Μια αλλη φορα ειχε τυχει να κανω μπανιο στο γυμναστηριο. Τοτε εγινα εγω αντικειμενο ματιου ενος τυπου. Με κοιταζε εντονα για 2 μερες σερι και στην τριτη με πλησιασε στη σαουνα. Λεω απο μεσα μου "ωχ την κατσαμε". Μου ειπε πολυ ευγενικα ομως πως ηθελε να μου ζητησει κατι και ντρεποταν γιατι δε γνωριζομασταν. Τον εφτιαχνε που φορουσα καθε πρωι του κουστουμι μου, οποτε θα ηθελε την επομενη μερα να εκπληρωσω μια φαντασιωση του. Να παω να του γαμησω τη γυναικα που εμενε στο απεναντι σπιτι και αυτος να βλεπει κανοντας διαδρομο. Στην αρχη νομιζα πως με δουλευε, αλλα μου εδειξε τη γυναικα του. Λοιπον δεχτηκα και την επομενη μερα παω κανω τις ασκησεις μου πρωι. Μου δινει τα κλειδια αφου κανω ενα γρηγορο ντουζακι και παω απεναντι. Η κυρια του ανοιγει με τα απαραιτητα, κοντα στα 45 με πολυ ωραιο στηθος και μου ζηταει να παμε στο σαλονι. Παμε και ανοιγει κουρτινες για να βλεπει ο αντρας της.
Θες να σου πω την αληθεια μου; Δεν ξερω. Μπορει. Ο τυπος ηταν πολυ οκ και οπως το εκοψα πρεπει να μην το ειχε ξανακανει γιατι του πηρε μερες και ηταν απειρα δυσκολο να βγαλει τα λογια στην αρχη. Επειδη τον βλεπω συχνα δεν εχει πλησιασει κανεναν αλλον, ουτε μου εχει κανει καποια αλλη συζητηση μετα απο αυτη τη φορα. Την επομενη μερα μονο μου ειπε ενα ευχαριστω για τον χρονο μου και δεν εχει αφησει ξανα ανοιχτα παραθυρα η κυρα του.το θεμα ειναι οτι πρεπει να χαρηκαν κι αλλοι στο γυμναστηριο....
εκεινη τη μερα ομως πως δεν πηραν ματι κι αλλοι ? ή πηραν και το ηθελε κι αυτο ?Θες να σου πω την αληθεια μου; Δεν ξερω. Μπορει. Ο τυπος ηταν πολυ οκ και οπως το εκοψα πρεπει να μην το ειχε ξανακανει γιατι του πηρε μερες και ηταν απειρα δυσκολο να βγαλει τα λογια στην αρχη. Επειδη τον βλεπω συχνα δεν εχει πλησιασει κανεναν αλλον, ουτε μου εχει κανει καποια αλλη συζητηση μετα απο αυτη τη φορα. Την επομενη μερα μονο μου ειπε ενα ευχαριστω για τον χρονο μου και δεν εχει αφησει ξανα ανοιχτα παραθυρα η κυρα του.
Καλη ερωτηση. δεν ξερω και δεν με απασχολειεκεινη τη μερα ομως πως δεν πηραν ματι κι αλλοι ? ή πηραν και το ηθελε κι αυτο ?
Καλημέρα έχω πάει στη χερσόνησο σε γνωστό ξενοδοχείο που από την πίσω μεριά έχει ανοίξει σπα έχω κλείσει ραντεβού για ένα πακέτο μασάζ υδρομασάζ και σάουνα ξεκινώ από το υδρομασάζ μπαίνω μέσα με ένα χαλαρό μαγιό χωρίς λάστιχα στα πόδια και καπάκι μπαίνει μια τουρίστρια με το μπικίνι.. μοιραία ο μικρός πρίγκιπας άρχισε να ζωντανεύει και να σκάει μύτη κάτω από το ύφασμα καθώς ήταν απέναντι μου το μάτι της καρφώθηκε πάνω του. Άρχισε να κάνει κάτι απλωτες η τύπισσα τα βυζιά της ξεχιλιζαν από το μπικίνι αλλά δεν έχω δει καθόλου την πίσω όψη της.. και τότε ξαφνικά σηκώνεται και μπαίνει στο υδρομασάζ ρίχνοντας μου ένα βλέμμα (σαν να λέει έλα) πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη.οταν μπήκα μέσα αυτή είχε κάτσει στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά και καπάκι μπήκε μέσα ένα ζευγάρι..γαμω την τύχη μου λέω αυτή βέβαια δεν μάσησε και τον πήρε στο στόμα της σαν να μην υπάρχει άλλος μέσα στο υδρομασάζ..το ζευγάρι όμως ήταν πολύ συντηρητικό και πήγαν στην ρεσεψιόν και έκαναν παράπονα και έτσι ούτε εγώ τελείωσα αλλά η όλη καυλοτικη φάση τελείωσε άδοξαΞεκινα το στορι αφου το λες που το λες
Εκεί πού λέω υδρομασάζ εννοώ σάουνα έφυγε από το υδρομασάζ και μπήκε στην σάουναΚαλημέρα έχω πάει στη χερσόνησο σε γνωστό ξενοδοχείο που από την πίσω μεριά έχει ανοίξει σπα έχω κλείσει ραντεβού για ένα πακέτο μασάζ υδρομασάζ και σάουνα ξεκινώ από το υδρομασάζ μπαίνω μέσα με ένα χαλαρό μαγιό χωρίς λάστιχα στα πόδια και καπάκι μπαίνει μια τουρίστρια με το μπικίνι.. μοιραία ο μικρός πρίγκιπας άρχισε να ζωντανεύει και να σκάει μύτη κάτω από το ύφασμα καθώς ήταν απέναντι μου το μάτι της καρφώθηκε πάνω του. Άρχισε να κάνει κάτι απλωτες η τύπισσα τα βυζιά της ξεχιλιζαν από το μπικίνι αλλά δεν έχω δει καθόλου την πίσω όψη της.. και τότε ξαφνικά σηκώνεται και μπαίνει στο υδρομασάζ ρίχνοντας μου ένα βλέμμα (σαν να λέει έλα) πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη.οταν μπήκα μέσα αυτή είχε κάτσει στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά και καπάκι μπήκε μέσα ένα ζευγάρι..γαμω την τύχη μου λέω αυτή βέβαια δεν μάσησε και τον πήρε στο στόμα της σαν να μην υπάρχει άλλος μέσα στο υδρομασάζ..το ζευγάρι όμως ήταν πολύ συντηρητικό και πήγαν στην ρεσεψιόν και έκαναν παράπονα και έτσι ούτε εγώ τελείωσα αλλά η όλη καυλοτικη φάση τελείωσε άδοξα
Αλή μια φορά έχω πάει για τατουάζ είναι μέσα μια τύπισσα και τίς κάνουν τατουάζ στα μπούτια δίπλα ακριβώς στο μουνι τής η γκόμενα έχει τρελαθεί στον πόνο και βογγαει σαν να είναι σέ οργασμό δεν είδα τίποτα μόνο άκουγα... ήταν αρκετό για να χύσω χωρίς καν να τον ακουμπήσω...Εκεί πού λέω υδρομασάζ εννοώ σάουνα έφυγε από το υδρομασάζ και μπήκε στην σάουνα