Νέα

Εμπειρίες από μάτι που πήραμε -μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREEK SNIPER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
930
Πόντοι
81
Καλησπέρα συναγωνιστές .Άνοιξα αυτό το θέμα με σκοπό να συζητήσουμε περιπτώσεις τις οποίες ηθελημένα ή κατά τύχη έτυχε να γίνουμε μάρτυρες διαφόρων πιπεράτων καταστάσεων

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Ξεκινα το στορι αφου το λες που το λες

OP
OP
G

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
930
Πόντοι
81
Ξεκινώντας, λοιπόν από τα γυμνασιακά μου χρόνια στο διπλανό διαμέρισμα έμενε μια οικογένεια η μαμά 40-45 και 2 κόρες περίπου στην ηλικία μου . Το μπάνιο μας έβλεπε σε φωταγωγό όπως και το δικό τους . Το παράθυρο βέβαια ήταν καλυμμένο με σκούρο αυτοκόλλητο για ευνόητους λόγους και εγώ είχα κάνει 1-2 τρυπούλες για να βλέπω απέναντι που το παράθυρο τους δεν είχε τόσο καλή κάλυψη. Έσβηνα και τα φώτα και έτσι θεοσκότεινα δε με έπαιρνε χαμπάρι κανείς . Τα έβλεπα όλα πότε η μαμά έκανε μπάνιο πότε πλενόταν μετά από πήδημα τις κόρες με τα εφηβικά βυζάκια τους να μπανιαρίζονται . Μια χαρά πέρασα .!! Βέβαια μια φορά η μικρή ίσως κάτι πρέπει να κατάλαβε αλλά ευτυχώς.

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Πριν 4 χρονια σε νησι των κυκλαδων δυο τρανς αραζαν σε απομερη παραλια γυμνηστων. Εγω διαβαζα το βιβλιο μου λιγο παρακατω μονος πινοντας παγωμενη μπυριτσα απο ενα πλαστικο ψυγειο. Μου ζητησαν να κερασω και ετσι εγινε. Με τα πολλα μεταφερθηκαν πιο κοντα μου προτεινοντας να μου προσφερουν περισσοτερη σκια. Αποδεχτηκα και καθως ειδαν πως δεν εδινα πλεον σημασια τοσο στο βιβλιο λογω της καλης δουλειας απο τον πλαστικο η μια ξεκινησε να βαζει αντιλιακο στην αλλη με πολυ λαγνο τροπο. Πρωτου τελειωσει η φαση του αντιλιακου επαιξε πολυ δυνατο τσιμπουκι. Τους εδωσα το δικο μου αντιλιακο στα βυζια και στη συνεχεια κερασα και λιγη παραπανω μπυριτσα, αυτη τη φορα ορθιος και απο το "βαρελι". Εξαιρετικες και οι δυο χαθηκαμε με τα χρονια δυστυχως.

dimitriskozani

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2017
Like
184
Πόντοι
1
Μαμά να κάνει μπάνιο και όχι μόνο, ζευγαράκια σε αμάξι όταν κάναμε βόλτες πιτσιρικάδες για μάτι

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
Μια αλλη φορα ειχε τυχει να κανω μπανιο στο γυμναστηριο. Τοτε εγινα εγω αντικειμενο ματιου ενος τυπου. Με κοιταζε εντονα για 2 μερες σερι και στην τριτη με πλησιασε στη σαουνα. Λεω απο μεσα μου "ωχ την κατσαμε". Μου ειπε πολυ ευγενικα ομως πως ηθελε να μου ζητησει κατι και ντρεποταν γιατι δε γνωριζομασταν. Τον εφτιαχνε που φορουσα καθε πρωι του κουστουμι μου, οποτε θα ηθελε την επομενη μερα να εκπληρωσω μια φαντασιωση του. Να παω να του γαμησω τη γυναικα που εμενε στο απεναντι σπιτι και αυτος να βλεπει κανοντας διαδρομο. Στην αρχη νομιζα πως με δουλευε, αλλα μου εδειξε τη γυναικα του. Λοιπον δεχτηκα και την επομενη μερα παω κανω τις ασκησεις μου πρωι. Μου δινει τα κλειδια αφου κανω ενα γρηγορο ντουζακι και παω απεναντι. Η κυρια του ανοιγει με τα απαραιτητα, κοντα στα 45 με πολυ ωραιο στηθος και μου ζηταει να παμε στο σαλονι. Παμε και ανοιγει κουρτινες για να βλεπει ο αντρας της.

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Μια αλλη φορα ειχε τυχει να κανω μπανιο στο γυμναστηριο. Τοτε εγινα εγω αντικειμενο ματιου ενος τυπου. Με κοιταζε εντονα για 2 μερες σερι και στην τριτη με πλησιασε στη σαουνα. Λεω απο μεσα μου "ωχ την κατσαμε". Μου ειπε πολυ ευγενικα ομως πως ηθελε να μου ζητησει κατι και ντρεποταν γιατι δε γνωριζομασταν. Τον εφτιαχνε που φορουσα καθε πρωι του κουστουμι μου, οποτε θα ηθελε την επομενη μερα να εκπληρωσω μια φαντασιωση του. Να παω να του γαμησω τη γυναικα που εμενε στο απεναντι σπιτι και αυτος να βλεπει κανοντας διαδρομο. Στην αρχη νομιζα πως με δουλευε, αλλα μου εδειξε τη γυναικα του. Λοιπον δεχτηκα και την επομενη μερα παω κανω τις ασκησεις μου πρωι. Μου δινει τα κλειδια αφου κανω ενα γρηγορο ντουζακι και παω απεναντι. Η κυρια του ανοιγει με τα απαραιτητα, κοντα στα 45 με πολυ ωραιο στηθος και μου ζηταει να παμε στο σαλονι. Παμε και ανοιγει κουρτινες για να βλεπει ο αντρας της.
το θεμα ειναι οτι πρεπει να χαρηκαν κι αλλοι στο γυμναστηριο....

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81
το θεμα ειναι οτι πρεπει να χαρηκαν κι αλλοι στο γυμναστηριο....
Θες να σου πω την αληθεια μου; Δεν ξερω. Μπορει. Ο τυπος ηταν πολυ οκ και οπως το εκοψα πρεπει να μην το ειχε ξανακανει γιατι του πηρε μερες και ηταν απειρα δυσκολο να βγαλει τα λογια στην αρχη. Επειδη τον βλεπω συχνα δεν εχει πλησιασει κανεναν αλλον, ουτε μου εχει κανει καποια αλλη συζητηση μετα απο αυτη τη φορα. Την επομενη μερα μονο μου ειπε ενα ευχαριστω για τον χρονο μου και δεν εχει αφησει ξανα ανοιχτα παραθυρα η κυρα του.

GGG75

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2022
Like
11
Πόντοι
0
Πιο πιτσιρικάς καθόμαστε αργά το βράδυ εγώ κ ένα φιλαράκι στο σπίτι του.
Μετά από κάποια ώρα τον ψήνω να στείλει στην τύπισσα που γαμάγε ( την γνώριζα από πιτσιρικάς τρελό μουνι) για να την ψήσει να έρθει σπίτι του κ εγώ να κρυφτώ στο μπαλκόνι κ να βλέπω . Μην τα πολυλογο ήρθε η γκόμενα εγώ στο μπαλκόνι έβλεπα την πούτσα που έτρωγε από μια μικρή τρυπούλα ενώ παράλληλα τον έπαιζα όσο φώναζε κ γαμιοταν κ κατέληξα να χύσω σε μια γλάστρα του φίλου μου που ήταν στο μπαλκόνι
Υ.Γ: Αν έχει κάποιος λεσβιακο μυριελλας κουρεντη θα ήταν χαρά μου να μου το στείλει . Δεν το βρίσκω πουθενά

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Εμενα το καλυτερο που μου χει κατσει ηταν οταν εμενα σε ενα σπιτι που ειχε πισω ακαλυπτο και ηταν πισω τα μπαλκονια απο τις κρεβατοκαμαρες απο ολα τα σπιτια οπως και το δικο μου.Ενα πρωι λοιπον οπως πηγα να σηκωσω το πατζουρι στο λοξο απεναντι ισογειο βλεπω ενα ζευγαρι , τεντα ανοιχτο το παραθυρο ,ουτε κουρτινες ουτε τιποτα και διναν πονο,κατεβασα ξανα το πατζουρι και κοιταγα απο τη χαραμαδα,ηταν το πρωτο live sex που ειδα.

Εγγρ.
11 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
190
Πόντοι
1
Θες να σου πω την αληθεια μου; Δεν ξερω. Μπορει. Ο τυπος ηταν πολυ οκ και οπως το εκοψα πρεπει να μην το ειχε ξανακανει γιατι του πηρε μερες και ηταν απειρα δυσκολο να βγαλει τα λογια στην αρχη. Επειδη τον βλεπω συχνα δεν εχει πλησιασει κανεναν αλλον, ουτε μου εχει κανει καποια αλλη συζητηση μετα απο αυτη τη φορα. Την επομενη μερα μονο μου ειπε ενα ευχαριστω για τον χρονο μου και δεν εχει αφησει ξανα ανοιχτα παραθυρα η κυρα του.
εκεινη τη μερα ομως πως δεν πηραν ματι κι αλλοι ? ή πηραν και το ηθελε κι αυτο ?

Εγγρ.
17 Ιαν 2019
Like
621
Πόντοι
81

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.166
Πόντοι
456
Το 1995, έμενα στο Νέο Κόσμο... καλοκαίρι, κοντά δεκαπενταύγουστος, ζέστη του κερατά... είχα πάει μέχρι το ψιλικατζίδικο, είχα φορτώσει τσιγάρα, παγωτά και αναψυκτικά και μπύρες, και γύριζα σπίτι, να λιώσω στο σαλόνι, με καμιά βιντεοκασέτα... όπως πέρναγα τη Φραντζή, και έμπαινα στο στενό για να γυρίσω σπίτι, άκουσα βογκητά... κοιτάω γύρω... τίποτα. Στέκομαι, ξανακούω, κοιτάω πάνω... ένα πιπίνι, βία 19, να έχει γείρει μπροστά, να δαγκώνεται, και ένας τύπος απο πίσω της, να δίνει άγριο πόνο... στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, για να τους βλέπουν όλοι... εννοείται οτι άναψα τσιγάρο, απόλαυσα το θέαμα, και πήγα σπίτι με ένα απίστευτο φούσκωμα στον καβάλο...όσο για τα παγωτά και τα αναψυκτικομπυρόνια... είχαν γίνει κάτουρο μέχρι να χύσει ο τυπάς και να μπούνε πάλι μέσα.

Edrahill

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
0
Ιθάκη 2015, με την κοπέλα μου τότε είχαμε πάει σε παραλία γυμνιστων όπου είμασταν εμείς και ένα άλλο ζευγάρι (20-30 όλοι μας). Εγώ πρώτη φορά σε τέτοιου είδους κατάσταση, μπαίνω θάλασσα με την κοπέλα μου, το άλλο ζευγάρι έξω. Η κοπέλα μου, άρχισε να με πειράζει, και να μην τα πολυλογώ αρχίσαμε να δίνουμε πόνο στην θάλασσα. Εγω προσπαθούσα να είμαι διακριτικός, φυσικά δεν κατάφερα τπτ. Μετα από λίγη ώρα, βγαίνουμε και βλέπω το άλλο ζευγάρι να μας κοιτάει έντονα, με τον τυπά τίγκα καυλ..νο. Αμέσως μετά μπήκαν στην θάλασσα και έκαναν ό,τι και εμείς επιδεικτικά. Η κοπέλα κοίταζε προς τα εμάς ενώ πηδιότανε. Δεν έγινε κάτι μετά, κλασσικός χέστης εκεινη την εποχή εγώ(όντας 23 χρονών), μάλλον έχασα μεγάλη ευκαιρία για παρτυ με ούζα. Ακόμα το σκέφτομαι γιατί η άλλη κοπέλα ήταν πολυυυυυ καλό. :P :P :P

jerrybanana

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
297
Πόντοι
21
Πριν αρκετά χρόνια αποφασίζει ένας φίλος να φύγει από το πατρικό του και να νοικιάσει μόνος του. Για πολύ καλή μας τύχη βρίσκει ένα ωραιότατο δώμα σε μια ταράτσα 10 ορόφου στο κέντρο. Περιμετρικά γύρω από το κτήριο βρισκόντουσαν 3 ξενοδοχεία συν μία οικοδομή κυρίως με φοιτητές και φυσικά φοιτήτριες. Δίχως καν να το πολυσκεφτούμε πάμε και αγοράζουμε από ένα ακριβό ζευγάρι κυάλια. Για να μην τα πολυλογώ κάθε βράδυ είμασταν εκεί απίκο και λιώναμε στο μάτι. Εκεί πήραμε μάτι για 5 ζωές! :cheesy:

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
1.000
Πόντοι
81
Ξεκινα το στορι αφου το λες που το λες
Καλημέρα έχω πάει στη χερσόνησο σε γνωστό ξενοδοχείο που από την πίσω μεριά έχει ανοίξει σπα έχω κλείσει ραντεβού για ένα πακέτο μασάζ υδρομασάζ και σάουνα ξεκινώ από το υδρομασάζ μπαίνω μέσα με ένα χαλαρό μαγιό χωρίς λάστιχα στα πόδια και καπάκι μπαίνει μια τουρίστρια με το μπικίνι.. μοιραία ο μικρός πρίγκιπας άρχισε να ζωντανεύει και να σκάει μύτη κάτω από το ύφασμα καθώς ήταν απέναντι μου το μάτι της καρφώθηκε πάνω του. Άρχισε να κάνει κάτι απλωτες η τύπισσα τα βυζιά της ξεχιλιζαν από το μπικίνι αλλά δεν έχω δει καθόλου την πίσω όψη της.. και τότε ξαφνικά σηκώνεται και μπαίνει στο υδρομασάζ ρίχνοντας μου ένα βλέμμα (σαν να λέει έλα) πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη.οταν μπήκα μέσα αυτή είχε κάτσει στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά και καπάκι μπήκε μέσα ένα ζευγάρι..γαμω την τύχη μου λέω αυτή βέβαια δεν μάσησε και τον πήρε στο στόμα της σαν να μην υπάρχει άλλος μέσα στο υδρομασάζ..το ζευγάρι όμως ήταν πολύ συντηρητικό και πήγαν στην ρεσεψιόν και έκαναν παράπονα και έτσι ούτε εγώ τελείωσα αλλά η όλη καυλοτικη φάση τελείωσε άδοξα

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
1.000
Πόντοι
81
Καλημέρα έχω πάει στη χερσόνησο σε γνωστό ξενοδοχείο που από την πίσω μεριά έχει ανοίξει σπα έχω κλείσει ραντεβού για ένα πακέτο μασάζ υδρομασάζ και σάουνα ξεκινώ από το υδρομασάζ μπαίνω μέσα με ένα χαλαρό μαγιό χωρίς λάστιχα στα πόδια και καπάκι μπαίνει μια τουρίστρια με το μπικίνι.. μοιραία ο μικρός πρίγκιπας άρχισε να ζωντανεύει και να σκάει μύτη κάτω από το ύφασμα καθώς ήταν απέναντι μου το μάτι της καρφώθηκε πάνω του. Άρχισε να κάνει κάτι απλωτες η τύπισσα τα βυζιά της ξεχιλιζαν από το μπικίνι αλλά δεν έχω δει καθόλου την πίσω όψη της.. και τότε ξαφνικά σηκώνεται και μπαίνει στο υδρομασάζ ρίχνοντας μου ένα βλέμμα (σαν να λέει έλα) πήγα χωρίς δεύτερη σκέψη.οταν μπήκα μέσα αυτή είχε κάτσει στον πάγκο με τα πόδια ανοιχτά και καπάκι μπήκε μέσα ένα ζευγάρι..γαμω την τύχη μου λέω αυτή βέβαια δεν μάσησε και τον πήρε στο στόμα της σαν να μην υπάρχει άλλος μέσα στο υδρομασάζ..το ζευγάρι όμως ήταν πολύ συντηρητικό και πήγαν στην ρεσεψιόν και έκαναν παράπονα και έτσι ούτε εγώ τελείωσα αλλά η όλη καυλοτικη φάση τελείωσε άδοξα
Εκεί πού λέω υδρομασάζ εννοώ σάουνα έφυγε από το υδρομασάζ και μπήκε στην σάουνα

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Μπανιστήρι κάναμε από τα 10 μας.
Τότε που ανεβαίναμε σε ταράτσες να βλέπουμε σε θερινά Αννί Ζιραρντό και Μπριζίτε Μπαρντό.
Δεν μας βάζανε μέσα, πηγαίναμε σε διπλανές ταράτσες.

Με τα χρόνια βαρεθήκαμε.

matrix..8444

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2022
Like
1.000
Πόντοι
81
Εκεί πού λέω υδρομασάζ εννοώ σάουνα έφυγε από το υδρομασάζ και μπήκε στην σάουνα
Αλή μια φορά έχω πάει για τατουάζ είναι μέσα μια τύπισσα και τίς κάνουν τατουάζ στα μπούτια δίπλα ακριβώς στο μουνι τής η γκόμενα έχει τρελαθεί στον πόνο και βογγαει σαν να είναι σέ οργασμό δεν είδα τίποτα μόνο άκουγα... ήταν αρκετό για να χύσω χωρίς καν να τον ακουμπήσω...

• Like
Αντιδράσεις: stelda

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261
καλυτερα συμμετοχη, παρα ματι-μπανιστηρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom