Νέα

Εμπειρίες από μάτι που πήραμε -μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREEK SNIPER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.681
Πόντοι
4.546
Πιο πιτσιρικάς καθόμαστε αργά το βράδυ εγώ κ ένα φιλαράκι στο σπίτι του.
Μετά από κάποια ώρα τον ψήνω να στείλει στην τύπισσα που γαμάγε ( την γνώριζα από πιτσιρικάς τρελό μουνι) για να την ψήσει να έρθει σπίτι του κ εγώ να κρυφτώ στο μπαλκόνι κ να βλέπω . Μην τα πολυλογο ήρθε η γκόμενα εγώ στο μπαλκόνι έβλεπα την πούτσα που έτρωγε από μια μικρή τρυπούλα ενώ παράλληλα τον έπαιζα όσο φώναζε κ γαμιοταν κ κατέληξα να χύσω σε μια γλάστρα του φίλου μου που ήταν στο μπαλκόνι
Υ.Γ: Αν έχει κάποιος λεσβιακο μυριελλας κουρεντη θα ήταν χαρά μου να μου το στείλει . Δεν το βρίσκω πουθενά

Ρεεέεεεε τύπε αυτό στο τέλος με την Κουρεντή τί το ήθελες και μας πήδηξες την χαρά;;;;; :think:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Το πρώτο μου ματι το πήρα ως μαθητής δημοτικού ήταν Μάιος μεσημέρι γυρνούσα σπιτι από το σχολείο. Έτσι όπως περπατουσα στο δρόμο του σπιτιού μου ακούω κάτι στριγγλιες και γυρναω και βλέπω ένα γκομενάκι σε πρώτο όροφο πολυκατοικίας να τρέχει φορωντας ένα κόκκινο στριγκ και από πίσω ένας τυπάς να το κυνηγάει βγήκε από την μια μπαλκονόπορτα και μπήκε γρήγορα από την άλλη ο τύπος από πίσω να κυνηγάει... Ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα σαστισα και προσπαθούσα να βρω καλή οπτική αλλά είχαν κουρτίνες και δεν έβλεπα όμως άκουσα σχεδόν τα πάντα !!! Ωραία εμπειρία δεν θα το ξεχάσω ποτέ !!!

OP
OP
G

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
932
Πόντοι
81
Άλλη μια περίπτωση που είχα στα νιάτα μου. Λόγω σπουδών έμενα κοντά στο δάσος Χαιδαρίου .Κάποια απογεύματα πήγαινα απέναντι στο δάσος για τζόκινγκ. Σε ένα σημείο βλέπω 3 νεαρά άτομα καθισμένα σε μια πλαγιά να βλέπουν κάτι και να κάνουν μορφασμούς και νοήματα. Δε γαμιέται λέω πάω να δω τι παίζει.Και βλέπω ένα ταξι σταματημένο ο ταξιτζής με τη γκόμενα στο πίσω κάθισμα σε στάση 69!! και μετά από λίγο ν΄αλλάζουν σε πισοκωλητό! Πάει και η προπόνηση πάνε όλα,και το ρίξαμε στο οφθαλμόλουτρο.. Στο τέλος αφού τέλειωσε ο τύπος άνοιξε τη πόρτα (μάλλον μας πήρανε χαμπάρι) κάτι πήγε να πεί αλλά γίναμε Κεντέρηδες.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Watching I See You GIF by Arrow Video

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.599
Πόντοι
6.536
Μια αλλη φορα ειχε τυχει να κανω μπανιο στο γυμναστηριο. Τοτε εγινα εγω αντικειμενο ματιου ενος τυπου. Με κοιταζε εντονα για 2 μερες σερι και στην τριτη με πλησιασε στη σαουνα. Λεω απο μεσα μου "ωχ την κατσαμε". Μου ειπε πολυ ευγενικα ομως πως ηθελε να μου ζητησει κατι και ντρεποταν γιατι δε γνωριζομασταν. Τον εφτιαχνε που φορουσα καθε πρωι του κουστουμι μου, οποτε θα ηθελε την επομενη μερα να εκπληρωσω μια φαντασιωση του. Να παω να του γαμησω τη γυναικα που εμενε στο απεναντι σπιτι και αυτος να βλεπει κανοντας διαδρομο. Στην αρχη νομιζα πως με δουλευε, αλλα μου εδειξε τη γυναικα του. Λοιπον δεχτηκα και την επομενη μερα παω κανω τις ασκησεις μου πρωι. Μου δινει τα κλειδια αφου κανω ενα γρηγορο ντουζακι και παω απεναντι. Η κυρια του ανοιγει με τα απαραιτητα, κοντα στα 45 με πολυ ωραιο στηθος και μου ζηταει να παμε στο σαλονι. Παμε και ανοιγει κουρτινες για να βλεπει ο αντρας της.
Sneaking Harry Potter GIF by Brookfield Zoo

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.576
Πόντοι
6.236
Άλλη μια περίπτωση που είχα στα νιάτα μου. Λόγω σπουδών έμενα κοντά στο δάσος Χαιδαρίου .Κάποια απογεύματα πήγαινα απέναντι στο δάσος για τζόκινγκ. Σε ένα σημείο βλέπω 3 νεαρά άτομα καθισμένα σε μια πλαγιά να βλέπουν κάτι και να κάνουν μορφασμούς και νοήματα. Δε γαμιέται λέω πάω να δω τι παίζει.Και βλέπω ένα ταξι σταματημένο ο ταξιτζής με τη γκόμενα στο πίσω κάθισμα σε στάση 69!! και μετά από λίγο ν΄αλλάζουν σε πισοκωλητό! Πάει και η προπόνηση πάνε όλα,και το ρίξαμε στο οφθαλμόλουτρο.. Στο τέλος αφού τέλειωσε ο τύπος άνοιξε τη πόρτα (μάλλον μας πήρανε χαμπάρι) κάτι πήγε να πεί αλλά γίναμε Κεντέρηδες.
Ο @vladimirosA θα ήταν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
δεν εχω γαμήσει ποτε στο ταξι και γενικως οτι γνωριμίες εχω κανει απο το ταξι.Ισως να φταιω και γω μου βγαινει ο επαγγελματισμος καποιες φορες ειδικα αν ειναι κανάλι,δεν το ρισκάρω να γινει καμια μαλακια

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
απο κει και περα οσα τηλεφωνα και αν εχω παρει δεν εχει απαντησει καμια....οριστε..ειμαι ειλικρινης για να μη λενε μερικοι μερικοι οτι το παιζω γαμιας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.124
Πόντοι
3.556
δεν εχω γαμήσει ποτε στο ταξι και γενικως οτι γνωριμίες εχω κανει απο το ταξι.Ισως να φταιω και γω μου βγαινει ο επαγγελματισμος καποιες φορες ειδικα αν ειναι κανάλι,δεν το ρισκάρω να γινει καμια μαλακια
Πρέπει να σου κάνει ιδιαίτερα ενας καλός φίλος ταρίφας που κάνει φουλ παιχνίδι στις κούρσες :sunglasses:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Πρέπει να σου κάνει ιδιαίτερα ενας καλός φίλος ταρίφας που κάνει φουλ παιχνίδι στις κούρσες :sunglasses:
παιχνιδι θα κανω...αλλα μενουμε στο παιχνιδι,αν πας να το χοντρινεις θα φας ακυρο.Τουλάχιστον εγω,τωρα αλλοι δε ξερω τι πουλια πιάνουν

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Γαμησα μια παλια προχτες που φυσικα δεν της ειχα πει ποτε το επαγγελμα μου.Αφου λοιπον τελειωσαμε και τη πηγαινα σπιτι (νικαια και εγω δαφνη) της εκανα κουβέντα στο δρομο για ενα ταριφα που ξερω και για το αν θα εκανε κατι με ταριφα.Λοιπον μεχρι την νικαια,με εβριζε "και για ποια με περασες που θα εκανα εγω κατι με αυτους τους μαλακες"....φυσικα δεν εμαθε ποτε οτι εν τελη τη γαμουσε ολο το βραδυ ταριφας

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
παντως υστερα απο τοσα χρονια εχω καταληξει σε ενα συμπερασμα.Αν θες ρωτα και το φιλο σου να σου πει τη γνώμη του.Λοιπον το συμπερασμα ειναι πως οτι ειναι να γίνει,καλο ειναι να γίνεται κατευθειαν εκεινη τη στιγμη χωρις τηλεφωνα και ραντεβου.Λοιπον αυτα δε θελω να ειμαι εκτος θέματος δε θελω να χαλασω τη "πιατσα" εδω στους μπανιστηρτζηδες :tooth: ...πειτε τα,πειτε τα

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.124
Πόντοι
3.556
Γαμησα μια παλια προχτες που φυσικα δεν της ειχα πει ποτε το επαγγελμα μου.Αφου λοιπον τελειωσαμε και τη πηγαινα σπιτι (νικαια και εγω δαφνη) της εκανα κουβέντα στο δρομο για ενα ταριφα που ξερω και για το αν θα εκανε κατι με ταριφα.Λοιπον μεχρι την νικαια,με εβριζε "και για ποια με περασες που θα εκανα εγω κατι με αυτους τους μαλακες"....φυσικα δεν εμαθε ποτε οτι εν τελη τη γαμουσε ολο το βραδυ ταριφας
Κακώς μύστη, έπρεπε να της το πεις :headbaning1:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
απο κει και περα οσα τηλεφωνα και αν εχω παρει δεν εχει απαντησει καμια....οριστε..ειμαι ειλικρινης για να μη λενε μερικοι μερικοι οτι το παιζω γαμιας
Είσαι σίγουρα ταρίφας;

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816

Stories