Νέα

Εμπειρίες από μάτι που πήραμε -μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREEK SNIPER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.576
Πόντοι
6.236
επισης ενα αλλο καφριλικι που εκανα (φυσικα δεν το ξερει κανεις αλλα εδω μεσα ειναι σα να μην το ξερει κανεις) στα 16-17 ερχόταν σπιτι μια γκόμενα φιλόλογος 27ρα που μου εκανε ιδιαιτερα,αλλα η πουτανα μου ερχονταν με μινι συνεχεια. (πλην χειμωνα) ...οποτε εγω πριν ερθει επρεπε να ετοιμάσω το σαλονι με σκαμπω,ενα τραπεζάκι και νερο...εβαζα λοιπον τη πουτσα μου μεσα στο νερο,την ανακατευα (φυσικα πριν ερθει :tooth: )και οταν το επινε ενιωθα σα να επερνε και τον πουτσο μου μαζι. :wanker: ....ναι...ναι κυριοι :tooth:
:new_shocked::new_shocked:
Πίνετε πάντα ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.430
Πόντοι
2.306
Πιο πιτσιρικάς καθόμαστε αργά το βράδυ εγώ κ ένα φιλαράκι στο σπίτι του.
Μετά από κάποια ώρα τον ψήνω να στείλει στην τύπισσα που γαμάγε ( την γνώριζα από πιτσιρικάς τρελό μουνι) για να την ψήσει να έρθει σπίτι του κ εγώ να κρυφτώ στο μπαλκόνι κ να βλέπω . Μην τα πολυλογο ήρθε η γκόμενα εγώ στο μπαλκόνι έβλεπα την πούτσα που έτρωγε από μια μικρή τρυπούλα ενώ παράλληλα τον έπαιζα όσο φώναζε κ γαμιοταν κ κατέληξα να χύσω σε μια γλάστρα του φίλου μου που ήταν στο μπαλκόνι
Υ.Γ: Αν έχει κάποιος λεσβιακο μυριελλας κουρεντη θα ήταν χαρά μου να μου το στείλει . Δεν το βρίσκω πουθενά
Τυπε η γλάστρα μετά το χύσιμο πως συμπεριφερθηκε? Έχω κάτι μαραμένες και λέω αν έπιασε το λίπασμα να την παίζω συχνά και να τις χυνω..

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.576
Πόντοι
6.236
Τυπε η γλάστρα μετά το χύσιμο πως συμπεριφερθηκε? Έχω κάτι μαραμένες και λέω αν έπιασε το λίπασμα να την παίζω συχνά και να τις χυνω..
Αν το εφαρμόσεις στη ρίζα, τονώνει την ανθοφορία του φυτού.
Αν το εφαρμόσεις σε φύλλα ελιάς, σκοτώνει το δάκο.
Επίσης, αν το εφαρμόσεις στο χωράφι πριν την σπορά, καταπολεμά τον βέλιουρα.

OP
OP
G

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
932
Πόντοι
81
Μια άλλη καλή εμπειρία που είχα ήταν όταν είχα επισκεφτεί συγγενείς μου σε νησί .Έχοντας λόξα με το ψάρεμα παίρνω λοιπόν τα σύνεργα και πηγαίνω να κάνω το χόμπυ μου Υπόψιν ήταν ακόμα άνοιξη και δεν υπήρχε τουρισμός .Κατεβαίνοντας λοιπόν τη πλαγιά ακούω ένα δυνατό αχ. στρίβω προς τη κατεύθυνση του βογγητού και τι βλέπω .Ένα ζευγαράκι στη παραλία τα είχε πετάξει όλα ή μανταμίτσα από πάνω και να το κάνουν .Μάλλον θα ήταν παρθένα και πόνεσε ή θα πήγε να της τον βάλει από πίσω σκέφτηκα. .Εννοείται ούτε ψάρεμα ούτε τίποτα απόλαυσα το θέαμα αλλά με έκανε εντύπωση πως ξαφνικά ξεπρόβαλαν 4-5 τύποι που μάλλον είχαν στήσει καρτέρι για μάτι Όλοι τους κρυμμένοι και με το που ξεκίνησε η παράσταση βγάλανε τα κεφάλια τους.

Don Corleone!

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2021
Like
138
Πόντοι
0
Την ξαδέρφη μου, την είχαμε φιλοξενήσει αρκετές φορές, για έξοδο clubing Σάββατο, την έπερνα μάτι όταν άλλαξε ρούχα, με είχε καταλάβει μετά από καιρό και ένιωθε περίεργα, έβλεπε τις καύλες που είχα, και έκανε παιχνίδια σε μαζώξεις!

isaak_ll

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2021
Like
1.658
Πόντοι
200
Οντας το ματι η αγαπημενη μου κατασταση σε αυτη τη ζωη, εχω εξοχως πολλες εμπειριες προς διηγηση!

Δυνατο airbnb ημιυπογειο στον δρομο που μενω, οπου ανοιγαν παραθυρο την μερα και το ξεχναγαν με το που νυχτωνε. Εχω δει κορασιδες να αλλαζουν ρουχα πολλακις, αλλα το καλυτερο ηταν ολογυμνη κοπελα με ορθανοιχτα τα ποδια να παιζει με το κινητο απτοητη.

Επισης το παλιο μου διαμερισμα εβλεπε φατσα στον ακαλυπτο ετερο διαμερισμα κυριολεκτικα στα 3 μετρα. Εκει εμενε ζευγαρι με ενα μωρο παιδακι. Πολλα βραδυα καθομουν στην κουζινα στα σκοτεινα και χαζευα τη γειτονισσα να αλλαζει ρουχα, να βγαινει απτο μπανιο ή να κινειται γυμνη στο σπιτι καθως νομιζε οτι ελειπα. Ειδικα το τελευταιο καλοκαιρι ηταν μονιμα ανοιχτα τα παντζουρια και οι κουρτινες ελεω ζεστης. Η τυπισσα εν τω μεταξυ ειχε τελειο στηθος λογω θηλασμου. Μιλαμε για απειρη καυλα και παντα απορουσα αν το ηξερε οτι τη βλεπω..

Θα κλεισω με επικη βραδυα στους παξους το 2020, τοτε που κλειναν ολα στις 12, που βγηκα για ενα περιπατο κατα τις 2 τη νυχτα. Απολυτη ησυχια και στην παραλια giannas ζευγαρι στα ρηχα ξεσαλωνουν . Εκατσα ενα μισαωρο να απολαμβανω το θεαμα το οποιο περιειχε κατα αποκλειστικοτητα σεξ. Λαιβ πορνο κατω απτο φεγγαροφως, η απολυτη ηδονη!

Αυτα προς το παρον απο εμενα φιλοι μου!

Gogo(2)

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Like
57
Πόντοι
0
Ιστορία περσυνού καλοκαιριού, με παντρεμένη κορασιδα, έχουμε βγει για ποτο σε παραθαλάσσιο bar, γυρίζοντας με το αμάξι την βουτάω απο το μαλλί κ αρχίζει τα τέλεια τσιμ...... της, στρίβω σε ένα δρομακι που στο τέλος έχει μια καντίνα, δουλεύει μόνο την ημέρα, ήταν κλειστή. αφου αρχίζουμε μες το αμαξι, ζέστη, την βγάζω έξω , φόραγε ενα φορεματακι, το κυλοτάκι έχει κοπεί, έχω πετάξει έξω το στήθος απο το φόρεμα το έχω σηκώσει κ αρχίζει ο πόλεμος πάνω στο καπώ. Πισοκωλητα, ανασκελα κτλ, αφου χύνει απο τη καύλα της χαρίζω το creampie που της άρεσε κ τον παίρνει στο στόμα για καθάρισμα μετα. Πίσσα σκοταδι, αφού μαζευόμαστε, περνα ερχόμενο απο την παραλία , λογικα έκαναν βραδυνο μπάνιο, ζευγάρι αναρχοκουμούνια 20-25 ετών, σίγουρα μας είχαν δει κ περίμεναν τα τελειώσουμε μη κάνουν χαλάστρα, ευγενέστατα παιδιά κ με αρχες

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.943
Πόντοι
1.336
Απόγευμα, γυρνώντας από τη δουλειά, βλέπω μια να περπατά, να έχει το κινητό σε φάση σελφι, αλλά να τραβάει βίντεο. Την βλέπω να πετάει βυζί έξω (την είχα πλάτη και είδα την κίνηση) . Λέω έχε γούστο. Την παίρνω από πίσω και την βλέπω που βγάζει το ένα κωλομαγουλο έξω και το τραβάει κι αυτό. Ω ρε φίλε λέω. Συνεχίζει μια στο φορές ακόμη τα ίδια μέχρι να βγει σε λίγο πιο κεντρικό δρόμο και σταματάει. Το πιο αιφνίδιο μάτι που έχω πάρει. Την ρώτησα μετά "θα σε δούμε κάπου;" και μου είπε ότι το έβγαλε για τον δικό της. Την ρώτησα 1-2 φορές μήπως θα ήθελε να με άφηνε να την έβγαζα κι εγώ έτσι καμία φωτό και με δωράκι για εκείνη, αλλά δυστυχώς δεν ήθελε... Και πάλι όμορφη φάση.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.960
Πόντοι
27.686
Είναι καλοκαίρι κοντά στα ξημερώματα.
Είμαι σπίτι με γκόμενα και κοιμάμαι.
Ξυπνάω μια φάση και πάω για νερό.Το σπίτι 1ος όροφος .
Πώς κοιταω από τις γρίλιες του παραθύρου και βλέπω απέναντι στο δρόμο πάνω στο πεζοδρόμιο αυτοκίνητο και μέσα ζευγάρι να μπαρλαμπουτιαζεται.
Κολλαω το κεφάλι μου στις γρίλιες και παρακολουθώ.
Συγχρονως ξυπνάει και η γκόμενα μου με βλέπει και με ρωτάει τι κάνω εκεί.
Της κάνω νόημα με το χέρι να ελθει και της δείχνω.
Βλέπουμε μαζί
Η γκόμενα απέναντι φόραγε ένα μικρό μπουστακι που της το κατέβασε ο τύπος ,είχε τα βυζιά έξω και της τα εγλυφε.Μετα από αρκετο χαμουρεμα η γκόμενα έσκυψε και από τις κινήσεις του κεφαλιού της φαινόταν ότι του έπαιρνε τσιμπούκι..
Εμείς δεν μπορούσαμε να δούμε λόγω θέσης καλά αλλά δούλευε η φαντασία.
Τότε γονατίζει και η γκόμενα μου, σημειωτέον ήμουν γυμνός και φτιαγμενος από το σκηνικό και ξεκινάει να με τσιμπουκωνει με μανία.
Είχα τέτοια καύλα που σε χρόνο dt την έχυνα με τρέλα.
Δεν σταματησε παρά μόνο όταν στράγγισε και την τελευταία σταγόνα .
Την είχε πιάσει μια τρέλα δεν ξέρω ίσως ειχε φτιαχτεί και μου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι ever.
Συγχρονως είχε τελειώσει και ο τύπος απέναντι και μετά από λίγο έφυγαν
Αυτό το μάτι τυχαίο εξελίχθηκε για τη πάρτη μου και σε ένα τέλειο χύσιμο .
Από τις καλύτερες αναμνήσεις μου

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Είναι καλοκαίρι κοντά στα ξημερώματα.
Είμαι σπίτι με γκόμενα και κοιμάμαι.
Ξυπνάω μια φάση και πάω για νερό.Το σπίτι 1ος όροφος .
Πώς κοιταω από τις γρίλιες του παραθύρου και βλέπω απέναντι στο δρόμο πάνω στο πεζοδρόμιο αυτοκίνητο και μέσα ζευγάρι να μπαρλαμπουτιαζεται.
Κολλαω το κεφάλι μου στις γρίλιες και παρακολουθώ.
Συγχρονως ξυπνάει και η γκόμενα μου με βλέπει και με ρωτάει τι κάνω εκεί.
Της κάνω νόημα με το χέρι να ελθει και της δείχνω.
Βλέπουμε μαζί
Η γκόμενα απέναντι φόραγε ένα μικρό μπουστακι που της το κατέβασε ο τύπος ,είχε τα βυζιά έξω και της τα εγλυφε.Μετα από αρκετο χαμουρεμα η γκόμενα έσκυψε και από τις κινήσεις του κεφαλιού της φαινόταν ότι του έπαιρνε τσιμπούκι..
Εμείς δεν μπορούσαμε να δούμε λόγω θέσης καλά αλλά δούλευε η φαντασία.
Τότε γονατίζει και η γκόμενα μου, σημειωτέον ήμουν γυμνός και φτιαγμενος από το σκηνικό και ξεκινάει να με τσιμπουκωνει με μανία.
Είχα τέτοια καύλα που σε χρόνο dt την έχυνα με τρέλα.
Δεν σταματησε παρά μόνο όταν στράγγισε και την τελευταία σταγόνα .
Την είχε πιάσει μια τρέλα δεν ξέρω ίσως ειχε φτιαχτεί και μου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι ever.
Συγχρονως είχε τελειώσει και ο τύπος απέναντι και μετά από λίγο έφυγαν
Αυτό το μάτι τυχαίο εξελίχθηκε για τη πάρτη μου και σε ένα τέλειο χύσιμο .
Από τις καλύτερες αναμνήσεις μου
Έπρεπε να βγείτε μπαλκόνι να σας πάρουν μάτι κ αυτοί...

Eir.k

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2022
Like
14
Πόντοι
0
Εγώ μια φορα σε απόμερη παραλία με το αγόρι μου το καναμε και μας είδε ένα αλλο ζευγάρι χωρίς να τους καταλάβουμε . Έπρεπε να περάσουμε από μπροστα τους Γιάν να φύγουμε και η κοπέλα κοιτούσε ξυρισμένη .. χαχα

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.636
Πόντοι
6.056

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.793
Πόντοι
4.496
Αρκετές φορές μπουτάκια και βρακάκια λόγω φορτηγού και διαφοράς ύψους.
Δύο περιστατικά όμως είναι αξιοσημείωτα!!! Κινούμαι εθνική οδό Αθ-Θεσ/νίκης φορτωμένος! ΙΧ βγαίνει αριστερά στον καθρέφτη μου για προσπέραση αλλά μόλις φτάνει δίπλα μου κόβει ταχύτητα και κινείται δίπλα μου. Η τύπισσα ανοίγει πόδια κάργα και δε φοράει κιλοτάκι!!! Με το δεξί χέρι παίζει το μουνάκι της επιδεικτικά!!! Έμεινε δίπλα μου 30" περίπου και πάτησε γκάζι!!! Της έπαιξα τα φώτα μήπως παίξει τίποτα σε κανένα parking αλλά έφυγε! Μπροστά μου στα 300 μέτρα περίπου κινείται λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η τύπισσα κάνει το ίδιο με τον οδηγό!!! Περιττό να πω πως μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη κατ'ευθείαν Βαρδάρη για ξεκαύλωμα!!!!
Κι ένα δεύτερο περιστατικό, σταματώ σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου στο ΙΧ ο οδηγός έχει βάλει το χέρι του το δεξί και μαλακίζει το μουνί της συνοδηγού με τόση ένταση και βία που μου έκανε εντύπωση!!!
Επίσης έχω δει και έναν να οδηγεί και να τον έχει έξω και να τον παίζει!!!

sotosdep2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2008
Like
1.920
Πόντοι
206
Αρκετές φορές μπουτάκια και βρακάκια λόγω φορτηγού και διαφοράς ύψους.
Δύο περιστατικά όμως είναι αξιοσημείωτα!!! Κινούμαι εθνική οδό Αθ-Θεσ/νίκης φορτωμένος! ΙΧ βγαίνει αριστερά στον καθρέφτη μου για προσπέραση αλλά μόλις φτάνει δίπλα μου κόβει ταχύτητα και κινείται δίπλα μου. Η τύπισσα ανοίγει πόδια κάργα και δε φοράει κιλοτάκι!!! Με το δεξί χέρι παίζει το μουνάκι της επιδεικτικά!!! Έμεινε δίπλα μου 30" περίπου και πάτησε γκάζι!!! Της έπαιξα τα φώτα μήπως παίξει τίποτα σε κανένα parking αλλά έφυγε! Μπροστά μου στα 300 μέτρα περίπου κινείται λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η τύπισσα κάνει το ίδιο με τον οδηγό!!! Περιττό να πω πως μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη κατ'ευθείαν Βαρδάρη για ξεκαύλωμα!!!!
Κι ένα δεύτερο περιστατικό, σταματώ σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου στο ΙΧ ο οδηγός έχει βάλει το χέρι του το δεξί και μαλακίζει το μουνί της συνοδηγού με τόση ένταση και βία που μου έκανε εντύπωση!!!
Επίσης έχω δει και έναν να οδηγεί και να τον έχει έξω και να τον παίζει!!!
Συνάδελφε αυτά είναι τα σπάνια τυχερά του επαγγέλματος!

pefotis

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Like
94
Πόντοι
0
Εγώ μια φορα σε απόμερη παραλία με το αγόρι μου το καναμε και μας είδε ένα αλλο ζευγάρι χωρίς να τους καταλάβουμε . Έπρεπε να περάσουμε από μπροστα τους Γιάν να φύγουμε και η κοπέλα κοιτούσε ξυρισμένη .. χαχα
Στ' αρχίδια μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom