Νέα

Εμπειρίες από μάτι που πήραμε -μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREEK SNIPER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

John Fatseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2018
Κριτικές
11
Like
5.033
Πόντοι
746
Εμπειρία μετά από ένα ωραίο μάτι στο χύσιμο επάνω εμφανίζονται τα στρουμφάκια και πάμε όλοι μαζί παρέα στο τμήμα, πουστηδες και παληκάρια και το ζευγάρι μύστες μέσα στο τμήμα, και μας βρήκε το ξημέρωμα στο τμήμα του Συντάγματος , και μας άφησαν ελεύθερους με χίλια ζόρια, γιατί ήθελε να μας πάει στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Αθηνών, αυτή είναι εμπειρία, οι υπόλοιποι πατριώτες να είχαμε να λέγαμε, και έκτου ασφαλούς, όχι πολλά πολλά γιατί υπάρχουν και άλλα μάτια και αυτιά, καλός σας βράδυ μύστες ηδονοβλεψίες ανωμαλιαριδες πανηδονυστες,αφιστε το μάτι και την ηδονή της περίστασης και,Γαματε γιατί χανόμαστε, οι γκέι πολλαπλασιάζονται γρήγορα, για αυτό ΓΑΜΑΤΕ γιατί ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ

Dimitris 67

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
70
Πόντοι
0
Το καλύτερο μάτι το έπαιρνα στο παλιό ξενοδοχείο 3ΧΧΧ συνάντηση επί της Ιουλιανού πριν από 20 με 25 χρόνια. Στον συγκεκριμένο γαμηστρώνα που είχα πάει να πηδήξω μια τότε γκόμενα, ανακάλυψα ότι τα εξωτερικά μπαλκόνια του τρίτου ορόφου επικοινωνούσαν μέσω μιας τρύπας στο διαχωριστικό. Όταν λοιπόν σε ανάπαυλα βγήκα έξω για τσιγάρο στο μπαλκόνι είδα αυτή την λεπτομέρεια και πηγαίνοντας στο διπλανη μπαλκονόπορτα είδα από τις γρίλιες έναν συναγωνιστή να δίνει πόνο με τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα τραβηγμένη. Ξεκίνησα λοιπόν, μιας και μου άρεσε το θέαμα να κάνω επισκέψεις στο ξενοδοχείο ζητώντας από την ρεσεψιόν αποκλειστικά τα δωμάτια 301 ή 302 και από εκεί απόλαυσα πολλά όμορφα σκηνικά. Αν είχε ζευγάρι το διπλανό δωμάτιο και είχαν την κουρτίνα τραβηγμένη, όταν τελείωναν και έφευγαν, πριν μπει η καθαρίστρια άνοιγα την πόρτα και άνοιγα ελαφρώς την κουρτίνα για να είναι έτοιμο το μάτι στο επόμενο ζευγάρι. Γενικά παρακολουθούσα πολύ τακτικά από εκείνη την καβατζα που είχα ανακαλύψει. Ένα ευτράπελο που συνέβη ήταν ότι σε έναν καθαρισμό δωματίου από νεαρή καμαριέρα και ενώ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν υπήρχε ηχομόνωση ακούγονταν ήχοι από γαμησι κωλοσκάμπιλα και κραυγές ηδονής. Ξαφνικά η καμαριέρα ξάπλωσε στο κρεβάτι μιας και ήταν ξημερώματα και δεν υπήρχε κίνηση και άρχισε να παίζει με το μουνι της βλέποντας τσόντα στην τηλεόραση. Γύρω στα πέντε λεπτά το έπαιζε μέχρι να χύσει όπου το κατάλαβα από τις γκριμάτσες του προσώπου της. Κάποια άλλη φορά που είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με ένα εσκορντ τηλεφώνησα στην ρεσεψιόν και παραγγειλα δύο ποτά. Ήξερα ότι τα ποτά τα έφερνε στα δωμάτια η συγκεκριμένη καμαριέρα εκτελώντας και room service. Μόλις λοιπόν χτύπησε την πόρτα και συνήθως ο πελάτης άνοιγε την πόρτα για να παραλάβει την παραγγελία, εγώ είχα την ουκρανεζα σε πισωκολητο αθόρυβο για να μην κινήσω υποψίες. Μετα το χτύπημα της πόρτας φώναξα από μέσα άνοιξε την πόρτα σε παρακαλώ και ακούμπησε τα ποτά στο τραπεζάκι. Εγώ είχα αφήσει επίτηδες την πόρτα ανοιχτή χωρίς να την κλειδώσω και μόλις άκουσα το χερούλι ανέβασα στροφές ενώ στο δωμάτιο τα φώτα ήταν όλα ανοιχτά. Πέρασε δίπλα μας και άφησε τον δίσκο με τα ποτά στο κομοδίνο. Τα μάτια της ήταν πάνω μας. Γύρισε και έφυγε κοιτώντας μας. Της είπα ευχαριστώ πολύ. Εννοείται της άφησα καλό μπουρμπουαρ αργότερα όταν έφυγα από το δωμάτιο. Αυτές είναι λίγες από τις αναμνήσεις που έχω από το 3ΧΧΧ της Ιουλιανού τα έτη 1999 μέχρι 2003. Τώρα βλέπω είναι κλειστό. Μακάρι να ανοίξει πάλι. .....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.441
Πόντοι
11.956
Αρκετές φορές μπουτάκια και βρακάκια λόγω φορτηγού και διαφοράς ύψους.
Δύο περιστατικά όμως είναι αξιοσημείωτα!!! Κινούμαι εθνική οδό Αθ-Θεσ/νίκης φορτωμένος! ΙΧ βγαίνει αριστερά στον καθρέφτη μου για προσπέραση αλλά μόλις φτάνει δίπλα μου κόβει ταχύτητα και κινείται δίπλα μου. Η τύπισσα ανοίγει πόδια κάργα και δε φοράει κιλοτάκι!!! Με το δεξί χέρι παίζει το μουνάκι της επιδεικτικά!!! Έμεινε δίπλα μου 30" περίπου και πάτησε γκάζι!!! Της έπαιξα τα φώτα μήπως παίξει τίποτα σε κανένα parking αλλά έφυγε! Μπροστά μου στα 300 μέτρα περίπου κινείται λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η τύπισσα κάνει το ίδιο με τον οδηγό!!! Περιττό να πω πως μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη κατ'ευθείαν Βαρδάρη για ξεκαύλωμα!!!!
Κι ένα δεύτερο περιστατικό, σταματώ σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου στο ΙΧ ο οδηγός έχει βάλει το χέρι του το δεξί και μαλακίζει το μουνί της συνοδηγού με τόση ένταση και βία που μου έκανε εντύπωση!!!
Επίσης έχω δει και έναν να οδηγεί και να τον έχει έξω και να τον παίζει!!!
Αρχοντα

OP
OP
G

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
932
Πόντοι
81
Επίσης επειδή είμαι και λάτρης του βυθού μου τύχανε πολλά τυχερά κάτω από το νερό. Χρόνια πριν πιτσιρικάς χάζευα με τη μάσκα ένα ζευγάρι παραδίπλα 40-45 χρ. του την είχε βγάλει έξω η κυρά και του την έπαιζε. Άλλη φορά Αυτό πυ είδα δε το πίστευα.5 νεαρές τουρίστριες 16-18 χρονών περίπου εκεί που κολυμπούσαν και νομίζανε ότι δε τις βλέπει κανένας είχαν βγάλει τα κάτω μαγιό τους και κολυμπούσαν γυμνές .Εγώ με τη μάσκα 'ομως έβλεπα 5 ολόφρεσκα και λαχταριστά μουνάκια να απολαμβάνουν τη θάλασσα.

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους . Είμαι τυχερός νομίζω αυτό το καιρό . Απεναντι μου μένει μια φοιτήτρια που μάλλον δεν έχει καλή σχέση με τις κουρτινες . Ο γκόμενος της πρέπει να είναι σε άλλη πόλη και μιλάνε αρκετά στο κινητό. Ένα βραδυ λοιπόν πριν φύγει με τις τρελές τις ζεστές βγήκα στο μπαλκόνι να δροσιστω . Ε πως κοιτά την βλεπω και αυτήν ξύπνια στην κατεβασμένο το πατζουρι φαινόταν κανονικα . Το μωρο λοιπόν έκανε βίντεο κλήση και έδινε πονο . Τα δάχτυλα της πηρα φωτιά. Είχα κάμερα επάνω αλλά δεν ήθελα να πάω να την πάρω μην ξυπνήσω την δικιά μου. Πλέον την έχω κάτω και μολις έρθει το μωρό θα είμαι οργανωμένος για βιντεοσκόπηση .
Τελος προχτες ανακάλυψα μια γειτόνισα γύρω στα 40 που φοράει κάτι σορτσάκια εντελώς σκαφτά. Έχω πάθει πλάκα. Πέτυχα σκηνικό που ο αντρας της ήταν γυμνός στο σπίτι αυτή πρέπει να είχε βγει έξω και την περιμενω αυτος. Καβλωμενος . Μολις μπήκε η άλλη στο σπίτι κατευθείαν τον πλάκωσε στο τσιμπουκι . Εν το μεταξύ ο τυπάς είναι θεό χοντρός καλή γυναικ έχει σωματαρα ! Για καλή μου τύχη έβλεπα μόνο τον κωλο του άντρα όσο τον τσιμπουκωνε γιατι μάλλον έτσι του βόλεψε και δεν καλή γωνία ώστε να σου παρακολουθήσω . Μιλάμε νιώθω πολύ τυχερος

Redpilot

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2017
Κριτικές
1
Like
326
Πόντοι
21
Βάλε κανενα βιντεακι με την αναλογη επεξεργασια εννοειται να μην φαινονται προσωπα κτλ

agnwstosx

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Like
38
Πόντοι
0
Αρκετές φορές μπουτάκια και βρακάκια λόγω φορτηγού και διαφοράς ύψους.
Δύο περιστατικά όμως είναι αξιοσημείωτα!!! Κινούμαι εθνική οδό Αθ-Θεσ/νίκης φορτωμένος! ΙΧ βγαίνει αριστερά στον καθρέφτη μου για προσπέραση αλλά μόλις φτάνει δίπλα μου κόβει ταχύτητα και κινείται δίπλα μου. Η τύπισσα ανοίγει πόδια κάργα και δε φοράει κιλοτάκι!!! Με το δεξί χέρι παίζει το μουνάκι της επιδεικτικά!!! Έμεινε δίπλα μου 30" περίπου και πάτησε γκάζι!!! Της έπαιξα τα φώτα μήπως παίξει τίποτα σε κανένα parking αλλά έφυγε! Μπροστά μου στα 300 μέτρα περίπου κινείται λεωφορείο του ΚΤΕΛ και η τύπισσα κάνει το ίδιο με τον οδηγό!!! Περιττό να πω πως μόλις έφτασα Θεσσαλονίκη κατ'ευθείαν Βαρδάρη για ξεκαύλωμα!!!!
Κι ένα δεύτερο περιστατικό, σταματώ σε κόκκινο φανάρι και δίπλα μου στο ΙΧ ο οδηγός έχει βάλει το χέρι του το δεξί και μαλακίζει το μουνί της συνοδηγού με τόση ένταση και βία που μου έκανε εντύπωση!!!
Επίσης έχω δει και έναν να οδηγεί και να τον έχει έξω και να τον παίζει!!!
kris kristofferson wants a word with you...

xapostolosx

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
7
Πόντοι
0
Μια αλλη φορα ειχε τυχει να κανω μπανιο στο γυμναστηριο. Τοτε εγινα εγω αντικειμενο ματιου ενος τυπου. Με κοιταζε εντονα για 2 μερες σερι και στην τριτη με πλησιασε στη σαουνα. Λεω απο μεσα μου "ωχ την κατσαμε". Μου ειπε πολυ ευγενικα ομως πως ηθελε να μου ζητησει κατι και ντρεποταν γιατι δε γνωριζομασταν. Τον εφτιαχνε που φορουσα καθε πρωι του κουστουμι μου, οποτε θα ηθελε την επομενη μερα να εκπληρωσω μια φαντασιωση του. Να παω να του γαμησω τη γυναικα που εμενε στο απεναντι σπιτι και αυτος να βλεπει κανοντας διαδρομο. Στην αρχη νομιζα πως με δουλευε, αλλα μου εδειξε τη γυναικα του. Λοιπον δεχτηκα και την επομενη μερα παω κανω τις ασκησεις μου πρωι. Μου δινει τα κλειδια αφου κανω ενα γρηγορο ντουζακι και παω απεναντι. Η κυρια του ανοιγει με τα απαραιτητα, κοντα στα 45 με πολυ ωραιο στηθος και μου ζηταει να παμε στο σαλονι. Παμε και ανοιγει κουρτινες για να βλεπει ο αντρας της.
πρόσφερες μάτι

NEW(3)

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2020
Like
624
Πόντοι
81
Το καλύτερο μάτι το έπαιρνα στο παλιό ξενοδοχείο 3ΧΧΧ συνάντηση επί της Ιουλιανού πριν από 20 με 25 χρόνια. Στον συγκεκριμένο γαμηστρώνα που είχα πάει να πηδήξω μια τότε γκόμενα, ανακάλυψα ότι τα εξωτερικά μπαλκόνια του τρίτου ορόφου επικοινωνούσαν μέσω μιας τρύπας στο διαχωριστικό. Όταν λοιπόν σε ανάπαυλα βγήκα έξω για τσιγάρο στο μπαλκόνι είδα αυτή την λεπτομέρεια και πηγαίνοντας στο διπλανη μπαλκονόπορτα είδα από τις γρίλιες έναν συναγωνιστή να δίνει πόνο με τα φώτα ανοιχτά και την κουρτίνα τραβηγμένη. Ξεκίνησα λοιπόν, μιας και μου άρεσε το θέαμα να κάνω επισκέψεις στο ξενοδοχείο ζητώντας από την ρεσεψιόν αποκλειστικά τα δωμάτια 301 ή 302 και από εκεί απόλαυσα πολλά όμορφα σκηνικά. Αν είχε ζευγάρι το διπλανό δωμάτιο και είχαν την κουρτίνα τραβηγμένη, όταν τελείωναν και έφευγαν, πριν μπει η καθαρίστρια άνοιγα την πόρτα και άνοιγα ελαφρώς την κουρτίνα για να είναι έτοιμο το μάτι στο επόμενο ζευγάρι. Γενικά παρακολουθούσα πολύ τακτικά από εκείνη την καβατζα που είχα ανακαλύψει. Ένα ευτράπελο που συνέβη ήταν ότι σε έναν καθαρισμό δωματίου από νεαρή καμαριέρα και ενώ στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο δεν υπήρχε ηχομόνωση ακούγονταν ήχοι από γαμησι κωλοσκάμπιλα και κραυγές ηδονής. Ξαφνικά η καμαριέρα ξάπλωσε στο κρεβάτι μιας και ήταν ξημερώματα και δεν υπήρχε κίνηση και άρχισε να παίζει με το μουνι της βλέποντας τσόντα στην τηλεόραση. Γύρω στα πέντε λεπτά το έπαιζε μέχρι να χύσει όπου το κατάλαβα από τις γκριμάτσες του προσώπου της. Κάποια άλλη φορά που είχα επισκεφτεί το συγκεκριμένο ξενοδοχείο με ένα εσκορντ τηλεφώνησα στην ρεσεψιόν και παραγγειλα δύο ποτά. Ήξερα ότι τα ποτά τα έφερνε στα δωμάτια η συγκεκριμένη καμαριέρα εκτελώντας και room service. Μόλις λοιπόν χτύπησε την πόρτα και συνήθως ο πελάτης άνοιγε την πόρτα για να παραλάβει την παραγγελία, εγώ είχα την ουκρανεζα σε πισωκολητο αθόρυβο για να μην κινήσω υποψίες. Μετα το χτύπημα της πόρτας φώναξα από μέσα άνοιξε την πόρτα σε παρακαλώ και ακούμπησε τα ποτά στο τραπεζάκι. Εγώ είχα αφήσει επίτηδες την πόρτα ανοιχτή χωρίς να την κλειδώσω και μόλις άκουσα το χερούλι ανέβασα στροφές ενώ στο δωμάτιο τα φώτα ήταν όλα ανοιχτά. Πέρασε δίπλα μας και άφησε τον δίσκο με τα ποτά στο κομοδίνο. Τα μάτια της ήταν πάνω μας. Γύρισε και έφυγε κοιτώντας μας. Της είπα ευχαριστώ πολύ. Εννοείται της άφησα καλό μπουρμπουαρ αργότερα όταν έφυγα από το δωμάτιο. Αυτές είναι λίγες από τις αναμνήσεις που έχω από το 3ΧΧΧ της Ιουλιανού τα έτη 1999 μέχρι 2003. Τώρα βλέπω είναι κλειστό. Μακάρι να ανοίξει πάλι. .....
Στην Ιουλιανού δεν υπήρχε ρε παίχτη τέτοιο μοτέλι....παρα πέρα υπήρχε και υπάρχει αλλά που να σου λέω τώρα....μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι...άνοιξε πάντως μετά από ανακαίνιση

Dimitris 67

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2017
Like
70
Πόντοι
0
Στην Ιουλιανού δεν υπήρχε ρε παίχτη τέτοιο μοτέλι....παρα πέρα υπήρχε και υπάρχει αλλά που να σου λέω τώρα....μάλλον σε αυτό αναφέρεσαι...άνοιξε πάντως μετά από ανακαίνιση
Το "πάρα πέρα" πάλι Ιουλιανού είναι. Ακριβώς πάνω από την πλατεία Αιγύπτου νομίζω στο νούμερο 18 της Ιουλιανού. 3ΧΧΧ Συνάντηση το έλεγαν τότε και αναφέρομαι 1998-2005. Πρόσφατα είδα ότι το ανακαινίζουν και για πολλά χρόνια ήταν κλειστό.

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.823
Πόντοι
1.056
Μύστη...
Τί μου θύμησες τώρα.?

Παρόμοιο σκηνικό στο ίδιο ξενοδοχείο...

Έχω παραγγείλει ποτά και τα φέρνει μία κοπέλα...

Εγώ γυμνός, τέρμα καυλωμένος και η γκόμενά μου στο κρεβάτι γυμνή...

Ανοίγω πόρτα, παίρνω το δίσκο με τα ποτά να τον ακουμπήσω στο τραπέζι και η κοπέλα ψηνόταν να περάσει μέσα στο δωμάτιο μαζί μας...

Η δικιά μου γκόμενα το χάλασε γιατί δε γούσταρε...

Μου έχει μείνει απωθημένο με την ηλίθια που πηδούσα τότε...

Ούτε το γαμήσι δεν ευχαριστήθηκα εκείνο το βράδυ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom