Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.667
- Πόντοι
- 2.356
απο τι λενε...Κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση σου.. ο μέσος ταρίφας θα έλεγε ότι γαμαει τουλάχιστον 10 πελάτισσες τη βδομάδα..
απο τι λενε...Κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση σου.. ο μέσος ταρίφας θα έλεγε ότι γαμαει τουλάχιστον 10 πελάτισσες τη βδομάδα..
Είναι γενικό το φαινόμενο μύστη, όλοι οι μάστορες πηδάνε τις πελάτισσες , βέβαια μερικοί έχουν να κάνουν μπάνιο 5-6 μέρες και τους λείπουν και μερικά δόντια...Κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση σου.. ο μέσος ταρίφας θα έλεγε ότι γαμαει τουλάχιστον 10 πελάτισσες τη βδομάδα..
Μπορεί να τους αρέσουν οι ξεδοντιαριδες βρωμηικουλες τύπε..Είναι γενικό το φαινόμενο μύστη, όλοι οι μάστορες πηδάνε τις πελάτισσες , βέβαια μερικοί έχουν να κάνουν μπάνιο 5-6 μέρες και τους λείπουν και μερικά δόντια...
Από κάτι τέτοια μπανιστηρια θα γουσταρα πολύ να έχουν κρατηθεί πειστήρια!Στα 15 μου μαμά να κάνει μπάνιο και όχι μόνο....
Λίγο δύσκολο γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κινητά.Και τα περισσότερα μπανιστήρια ήτανε τυχαία.Από κάτι τέτοια μπανιστηρια θα γουσταρα πολύ να έχουν κρατηθεί πειστήρια!
Δυστυχώς τα καλύτερα γίνονται τυχαία! Αλλά θα ήταν υπέροχο να έχει αποτυπωθεί κάτι από όσα αναφέρουν οι συναγωνιστές σε βίντεο!Λίγο δύσκολο γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κινητά.Και τα περισσότερα μπανιστήρια ήτανε τυχαία.
εγω στα 15 -16 να εχω βγει στο μπαλκόνι που συνορευει με ενα αλλο διπλα (πιο κατω οπου δε φαινόμουν) και να την παίζω με μια γκομενα που εκανε δουλειες στη βεράντα με ενα μποξερακι και φανελάκι. (φυσικα ειχα φτοντισει να μη φαίνομαι στους γειτονες και να λειπουν οι δικοι μου)Στα 15 μου μαμά να κάνει μπάνιο και όχι μόνο....
ναι αδερφε!! και τοπλες χαλαρη μια ζωη τοπλες ανεκαθεν..Η γνώμη μου....τα πιο πολλά που διαβάζω είναι για μένα μεγάλη μουφα ούτε τα μισά δεν έχουν γίνει από αυτά που λένε διάφοροι μύστες ....ειδικά το τελευταίο με την μαμά τόπλες και αυτός να χαίρεται που την κοιτάνε.... χαχαχα...από αυτό και μόνο δεν τον έβαλε σε υποψίες μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ....Ελληνίδα μάνα με μικρά παιδιά στο Πόρτο Χέλι και τόπλες χαλαρή χαχαχα...
Οκ εγώ δεν σε πιστεύω ....αλλά αφού το λες εσύ ξέρεις.....ναι αδερφε!! και τοπλες χαλαρη μια ζωη τοπλες ανεκαθεν..
την αδερφή μου ρε αλήτη;φυσικα δεν το ξερει κανεις αλλα εδω μεσα ειναι σα να μην το ξερει κανεις