Νέα

Εμπειρίες από μάτι που πήραμε -μπανιστήρι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GREEK SNIPER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.124
Πόντοι
3.556
Κάτι δεν πάει καλά με την περίπτωση σου.. ο μέσος ταρίφας θα έλεγε ότι γαμαει τουλάχιστον 10 πελάτισσες τη βδομάδα..
Είναι γενικό το φαινόμενο μύστη, όλοι οι μάστορες πηδάνε τις πελάτισσες , βέβαια μερικοί έχουν να κάνουν μπάνιο 5-6 μέρες και τους λείπουν και μερικά δόντια... :confused:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.070
Πόντοι
1.056
ηλικια γυμνασιου, καλοκαιρι, χωριο. καθε παρασκευη και σαββατο οταν ερχονταν τουριστες, πηγαιναμε σε ενα ξενοδοχειο, ξαπλωναμε σε μια σκεπη απο αποθηκη και παιρναμε ματι απο εκεινο το δωματιο. δεν ειχει και καλες κουρτινες και φαινονταν τα παντα. επειδη τοτε δεν ειχε ψυγειακια στα δωματια, οτι ειχαν τα αφηναν εξω απτο παραθυρο. ποτα, γιαουρτια, σοκολατες κτλ. και φυσικα εμεις εκτος απο ματι, ειχαμε και καταναλωση...

Πύργος Βασιλικός

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Φεβ 2013
Κριτικές
10
Like
5.805
Πόντοι
2.816
Είναι γενικό το φαινόμενο μύστη, όλοι οι μάστορες πηδάνε τις πελάτισσες , βέβαια μερικοί έχουν να κάνουν μπάνιο 5-6 μέρες και τους λείπουν και μερικά δόντια... :confused:
Μπορεί να τους αρέσουν οι ξεδοντιαριδες βρωμηικουλες τύπε..

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.441
Πόντοι
11.956
Θα πω μια αληθινή ιστορία ....θυμάμαι Κυριακή ήταν στο πρώτο ΛΟΚ ντάουν...κάνω σεξ με την ην γυναίκα μου και μόλις τελειώνουμε ακούμε από όλοι την Αθήνα χειροκρότημα.... πωπωπω λέω όλοι μας είδαν άκουσαν !!!!!!!!!!!

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.943
Πόντοι
1.336
OP
OP
G

GREEK SNIPER

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2019
Like
932
Πόντοι
81
Από κάτι τέτοια μπανιστηρια θα γουσταρα πολύ να έχουν κρατηθεί πειστήρια!
Λίγο δύσκολο γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κινητά.Και τα περισσότερα μπανιστήρια ήτανε τυχαία.

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.943
Πόντοι
1.336
Λίγο δύσκολο γιατί εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν κινητά.Και τα περισσότερα μπανιστήρια ήτανε τυχαία.
Δυστυχώς τα καλύτερα γίνονται τυχαία! Αλλά θα ήταν υπέροχο να έχει αποτυπωθεί κάτι από όσα αναφέρουν οι συναγωνιστές σε βίντεο!

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.353
Πόντοι
3.846
καλοκαίρι μετά την Τρίτη Λυκείου. Με παρέα έχουμε πάει στο εξοχικό μιας που είναι σε τουριστική περιοχή. Επειδή δεν έπαιζε όχημα για να κόψουμε δρόμο περάσαμε μέσα από ένα 5στερο ξενοδοχείο. Ένα ζευγάρι έκανε (ή προσπαθούσε να κάνει) σεξ στην κεντρική πισίνα όταν 15 έφηβοι ο ένας πίσω από τον άλλο πέρασαν ακριβώς δίπλα τους.

Έχω πετύχει ζευγάρι να γαμιέται μέσα στην αυλή της Ιατρικής. Ο τύπος ήταν καθιστός σε ένα παγκάκι και η γκόμενα ανεβοκατέβαινε πάνω του και οι δύο με τα ρούχα. Ήταν Ιούνιος 3-4 το πρωί, περνούσα απέξω με τα πόδια και τους άκουσα. Μάλλον ήταν το βίτσιο τους γιατί εκεί πάντα αράζουν Ρομά και ταξιτζήδες αλλά δεν τους πήραν χαμπάρι.

11cm

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
255
Πόντοι
21
Καλοκαιράκι στο παραλιακό χωριό του παππού, γύρω στα 9-10 ήμουν, εκανα ποδήλατο στο χωματόδρομο σε απόμερο σημείο με βραχάκια και μέσα σε ένα στέισον βάγκον ήταν ένας τύπος ημιγυμνος με ημίγυμνη γκόμενα. Μάλλον παράνομοι. Εφυγα γρήγορα και τον είδα να βγάζει το κεφάλι του από το παράθυρο να δει τι συμβαίνει. Μερικά χρόνια μετά έπιασα το νόημα... :wink:

• Like
Αντιδράσεις: stelda

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.665
Πόντοι
3.427
Πιτσιρικάδες λυκειόπαιδα τριγυρνάμε βράδυ και περνώντας έξω από ένα ισόγειο παράθυρο με το στόρι σχεδόν κατεβασμένο πιάνουμε ύποπτες κινήσεις. Από την χαραμάδα των 2 εκατοστών που έμεινε για να κλείσει το στόρι, βλέπουμε τύπο να έχει ξεντύσει ένα σούπερ γκομενάκι και να το γλύφει.
Στρωνόμαστε 3 συμμαθητές να δούμε live τσόντα κι εκεί που είμαστε σίγουροι ότι θα δούμε ένα από τα καλύτερα live, έρχεται ο καραμαλάκας σπασίκλας συμμαθητής και μόλις καταλαβαίνει τι γίνεται χτυπάει το στόρι με δύναμη, τρομάζει το ζευγάρι και το βάλαμε στα πόδια. Εννοείται ότι το βλαμμμμένο έφαγε της χρονιάς του για την χαλάστρα που μας έκανε.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
Στα 15 μου μαμά να κάνει μπάνιο και όχι μόνο....
εγω στα 15 -16 να εχω βγει στο μπαλκόνι που συνορευει με ενα αλλο διπλα (πιο κατω οπου δε φαινόμουν) και να την παίζω με μια γκομενα που εκανε δουλειες στη βεράντα με ενα μποξερακι και φανελάκι. (φυσικα ειχα φτοντισει να μη φαίνομαι στους γειτονες και να λειπουν οι δικοι μου)

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
επισης ενα αλλο καφριλικι που εκανα (φυσικα δεν το ξερει κανεις αλλα εδω μεσα ειναι σα να μην το ξερει κανεις) στα 16-17 ερχόταν σπιτι μια γκόμενα φιλόλογος 27ρα που μου εκανε ιδιαιτερα,αλλα η πουτανα μου ερχονταν με μινι συνεχεια. (πλην χειμωνα) ...οποτε εγω πριν ερθει επρεπε να ετοιμάσω το σαλονι με σκαμπω,ενα τραπεζάκι και νερο...εβαζα λοιπον τη πουτσα μου μεσα στο νερο,την ανακατευα (φυσικα πριν ερθει :tooth: )και οταν το επινε ενιωθα σα να επερνε και τον πουτσο μου μαζι. :wanker: ....ναι...ναι κυριοι :tooth:

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.667
Πόντοι
2.356
το πως κατάφερνα να κανω μαθημα φυσικα με τη πουτανα και τις ποδάρες της,αυτο ειναι αλλο θέμα :confused:

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Εποχη 2003 με 2004 οταν ημουν 20 με 21 χρονων...γυρναω απο Καλλιθεα Χαλκιδικης κυριακατικα με παρα πολυ κινηση και συνεχεια σταματα ξεκινα...εχω την γκομενα διπλα η οποια ητανε τρελη γαμιολα...δεν την ενοιαζε τιποτα...
Καποια στιγμη καυλωσε αποτομα και μου λεει βγαλε το σορτσακι και βγαλε την πουτσα σου εξω... τι λες ρε την λεω? πρεπει να ειμαι αφοσιωμενος στον δρομο την λεω, γιατι ειμαστε συνεχεια σταματα ξεκινα, μην στουκαρω στον μπροστα...
Ρε βγαλε την πουτσα σου μου λεει..
Καλα την λεω....παρτον...
Και μου αρχιζει μια τρελη βαθεια πιπα οσο μπορουσε...
εντωμεταξυ η απο διπλα μας, μας εχουνε παρει χαμπαρι (ζευγαρι) και ο τυπος μου κανει νευματα και με το χερι του με κανει νοημα του στυλ, μπραβο μεγαλε ωραιος...
Εντωμεταξυ να λεω την γκομενα μου, ρε συ μας κοιτανε, μας εχουνε παρει χαμπαρι...ουτε με νοιαζει μου λεει, μου αρεσει κιολας να σου πω την αληθεια...με καυλωνει...
ε αυτο συνεχιζεται κανα 20λεπτο με τον τυπο να κοιταει διακριτικα, και η γκομενα του ψιλο αμηχανη,.,,
Και σε καποια φαση ακουω ενα δυνατο ΜΠΑΜ...τρακαρε τον μπροστα του... :)

Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
415
Πόντοι
20
εποχη 2003,2004 με τη μαμα και την αδερφη μου 3 μας πορτο χελι εν τη απουσια του μπαμπα λογω δουλειας του...μπανακι παραλια πλατσουρισμα εμεις με την σις,εξω η μαμα το...τοπλες της!! περιττο να αναφερω τον αριθμο των μυστων που μαζευτηκαν γυρω μας σε χρονο...ρεκορ!

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
69.441
Πόντοι
11.956
Η γνώμη μου....τα πιο πολλά που διαβάζω είναι για μένα μεγάλη μουφα ούτε τα μισά δεν έχουν γίνει από αυτά που λένε διάφοροι μύστες ....ειδικά το τελευταίο με την μαμά τόπλες και αυτός να χαίρεται που την κοιτάνε.... χαχαχα...από αυτό και μόνο δεν τον έβαλε σε υποψίες μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ....Ελληνίδα μάνα με μικρά παιδιά στο Πόρτο Χέλι και τόπλες χαλαρή χαχαχα...

Εγγρ.
25 Μαρ 2021
Like
415
Πόντοι
20
Η γνώμη μου....τα πιο πολλά που διαβάζω είναι για μένα μεγάλη μουφα ούτε τα μισά δεν έχουν γίνει από αυτά που λένε διάφοροι μύστες ....ειδικά το τελευταίο με την μαμά τόπλες και αυτός να χαίρεται που την κοιτάνε.... χαχαχα...από αυτό και μόνο δεν τον έβαλε σε υποψίες μήπως συμβαίνει κάτι άλλο ....Ελληνίδα μάνα με μικρά παιδιά στο Πόρτο Χέλι και τόπλες χαλαρή χαχαχα...
ναι αδερφε!! και τοπλες χαλαρη μια ζωη τοπλες ανεκαθεν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom