Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (4 μέλη και 57 επισκέπτες)

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
αν σε αυτη τη μαπα βαζεις σακουλα στις εφης βαζεις σακουλα και την πετας στον πατο της θαλασσας
Κατσαπλια ξεκόλλα, από όταν σου έριξε άκυρο έχεις γίνει χειτερ και δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν υπάρχει φορά που έχει αναφερθεί το όνομα της και δεν έχεις βγει να κραξεις. Στον ύπνο σου την βλέπεις ρε.

Τράβα ασχολησουμε με την άλλη που την πηδάει ο Αλβανός τραππερ και άσε την ελεύθερη Εφαρα σε εμάς να την χαρούμε.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Κατσαπλια ξεκόλλα, από όταν σου έριξε άκυρο έχεις γίνει χειτερ και δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν υπάρχει φορά που έχει αναφερθεί το όνομα της και δεν έχεις βγει να κραξεις. Στον ύπνο σου την βλέπεις ρε.

Τράβα ασχολησουμε με την άλλη που την πηδάει ο Αλβανός τραππερ και άσε την ελεύθερη Εφαρα σε εμάς να την χαρούμε.
αντικειμενικος με σουργελα δε μπορω να ειμαι! με σουργελα που φτιαχνουν κλωνους και βγαζουν ιστοριες απο το κεφαλι τους ακομη περισσοτερο!!! με τη νοημοσυνη μας δε θα παιζει ενα σουργελο του τουιτερ χωρις ηθικη και με αγοραστα follow μπας και γινει "ινφλουενσερ"

θες και "αποκλειστικο τελεγκραμ" τρομαρα σου!!!
μηπως θες και ονλιφανς για τα σαγονια σου?

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Θέλεις ηθική ρε καημένε; Ξέχασες σε ποιο φόρουμ γράφεις; Είσαι τόσο βλάκας που όχι μόνο νομίζεις ότι όσοι σου γράφουμε είμαστε η Εφη, αλλά δεν ξερεις να ξεχωρίζεις ποτέ αγοράζει κάποια φολοερς (εκτός αν εννοείς ότι αγοράζει κάθε εβδομάδα και λαηκς και κομμεντς - μιλάμε για τρελό engagement)

Δεν ήξερα καν ότι έχει τουητερ, μιλάμε τόσο σαικο είσαι.

Συνημμένα

• Screenshot_2024-07-16-22-36-56-723_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-16-22-36-56-723_com.instagram.android-edit.jpg
    759,8 KB · Εμφανίσεις: 90
  • Screenshot_2024-07-16-22-37-34-350_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-16-22-37-34-350_com.instagram.android-edit.jpg
    1.023,4 KB · Εμφανίσεις: 123
  • Screenshot_2024-07-16-22-36-37-231_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-16-22-36-37-231_com.instagram.android-edit.jpg
    890,4 KB · Εμφανίσεις: 103
  • Screenshot_2024-07-16-22-37-13-575_com.instagram.android-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-16-22-37-13-575_com.instagram.android-edit.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 105

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Δες βυζάρες εδώ ρε. Και κοιλιά πλάκα

Συνημμένα

• 206536cfd4dceb1cc77536ee35b711ca.mp4
    8,9 MB · Εμφανίσεις: 0
  • 39598b101ce0c84cf37e72ca2d2a60a7.mp4
    6,7 MB · Εμφανίσεις: 0
  • eb01effd7611febc29f4adc5c92e32f4.mp4
    14 MB · Εμφανίσεις: 0
  • lv_0_20240603094639.mp4
    8,8 MB · Εμφανίσεις: 0

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.664
Πόντοι
1.336
Ρε παιδιά, όλες ωραίες είναι. Και η Ναταλία (αγαπημένο μου καβλιδιο) και η Έφη (συνολικά μια όμορφη γυναίκα). Το θέμα είναι, κάνει τίποτα; Γιατί όμορφες, ξεκωλα κτλ που να της δω μόνο, υπάρχουν εκατομμύρια. Το θέμα είναι, ποιες μπορούμε να γευτούμε κιόλας.

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
Ρε παιδιά, όλες ωραίες είναι. Και η Ναταλία (αγαπημένο μου καβλιδιο) και η Έφη (συνολικά μια όμορφη γυναίκα). Το θέμα είναι, κάνει τίποτα; Γιατί όμορφες, ξεκωλα κτλ που να της δω μόνο, υπάρχουν εκατομμύρια. Το θέμα είναι, ποιες μπορούμε να γευτούμε κιόλας.
Ε μαλλον εισαι σε λαθος τοπικ. Εδω μιλάμε απλά για ξεκολα του ινστα. Αυτες λογικα δεν κανουν τιποτα (για την ώρα)

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
Ο κώλος της Ναταλιάς, ο αλβανος τραπερ και ο πεθερος του (κοιτάνε τον κώλο της κορης του;;;)

GSqhq0MW4AAiI5v
GSqhq7SXoAEWeIz
GSqhqzqXQAAmwlz

kavlalex

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
5.664
Πόντοι
1.336
Ε μαλλον εισαι σε λαθος τοπικ. Εδω μιλάμε απλά για ξεκολα του ινστα. Αυτες λογικα δεν κανουν τιποτα (για την ώρα)
Κατανοητό αυτό που λες, αλλά μην ξεχνάμε και το νόημα αυτού του site. Αλλιώς γινόμαστε σαν τις γκόμενες που χαζεύουν σε site παπούτσια και ρούχα, τα οποία δεν μπορούν να αγοράσουν, αλλά τους αρέσουν. Τέλος πάντων, περί ορεξεως κολοκυθόπιτα.

Πάντως για το τελευταίο που λες, οι περισσότερες που ανεβαίνουν εδώ, παρθενοπιπιτσες δεν είναι. Σίγουρα ανοίγουν πόδια ευκολότερα από μια μέση γυναίκα, απλώς το κάνουν σε όσους έχουν κονέ και άκρες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Θέλεις ηθική ρε καημένε; Ξέχασες σε ποιο φόρουμ γράφεις; Είσαι τόσο βλάκας που όχι μόνο νομίζεις ότι όσοι σου γράφουμε είμαστε η Εφη, αλλά δεν ξερεις να ξεχωρίζεις ποτέ αγοράζει κάποια φολοερς (εκτός αν εννοείς ότι αγοράζει κάθε εβδομάδα και λαηκς και κομμεντς - μιλάμε για τρελό engagement)

Δεν ήξερα καν ότι έχει τουητερ, μιλάμε τόσο σαικο είσαι.
ασε μας ρε εφη που εκανες λογαριασμο στο μπου.κομ μπας και τσιμπησεις κανενα φολλωου και ολη μερα ασχολεισαι με τη μυτη και το σαγονι σου... και πανε κανε καμια δουλεια της προκοπης γιατι τα νιατα παιρνουν και το ινφλουενσιγκ σου δε παει και πολυ καλα...

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
ασε μας ρε εφη που εκανες λογαριασμο στο μπου.κομ μπας και τσιμπησεις κανενα φολλωου και ολη μερα ασχολεισαι με τη μυτη και το σαγονι σου... και πανε κανε καμια δουλεια της προκοπης γιατι τα νιατα παιρνουν και το ινφλουενσιγκ σου δε παει και πολυ καλα...
Η κοπέλα πάει ταξίδια εκδρομές ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες. Κανει ζωαρα. Την έχουν εμπιστευτεί διάφορες εταιρείες για προμο. Έχει κανονική δουλειά (την έχω βρει και στο LinkedIn) . Κάνει την καυλα της με τα σοσιαλ και έχει μια αξιοπρεπή απήχηση και μου λες ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με 20 καμμενους που γράφουμε εδώ μέσα; Τι θα κερδίσει; δλδ τώρα που το σκέφτομαι για να τα προλαβαίνει όλα αυτά θα πρέπει να έχει και κανέναν γκομενο να βοηθάει
Μην ασχολείσαι μαζί της αν δεν γουστάρεις. Όπως όλοι οι νορμάλ τύποι. Την κάνεις και συμπαθή μου στέλνουν DM εδώ μέσα και μου σπάνε τις μπάλες.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.188
Πόντοι
2.356
Η κοπέλα πάει ταξίδια εκδρομές ανεβάζει κάθε μέρα φωτογραφίες. Κανει ζωαρα. Την έχουν εμπιστευτεί διάφορες εταιρείες για προμο. Έχει κανονική δουλειά (την έχω βρει και στο LinkedIn) . Κάνει την καυλα της με τα σοσιαλ και έχει μια αξιοπρεπή απήχηση και μου λες ότι θα κάτσει να ασχοληθεί με 20 καμμενους που γράφουμε εδώ μέσα; Τι θα κερδίσει; δλδ τώρα που το σκέφτομαι για να τα προλαβαίνει όλα αυτά θα πρέπει να έχει και κανέναν γκομενο να βοηθάει
Μην ασχολείσαι μαζί της αν δεν γουστάρεις. Όπως όλοι οι νορμάλ τύποι. Την κάνεις και συμπαθή μου στέλνουν DM εδώ μέσα και μου σπάνε τις μπάλες.

δε κουραστηκες να γραφεις παραμυθια για την περσονα σου ακομη? τοσο ψυχοπαθης?

δε τσιμπανε τα μεγαλα ψαρια ετσι... το πολυ πολυ να τη βγαλει με κανενα ποδοσφαιριστη αλφα τοπικου...

χρειαζεσαι πλαστικο, ελλειψη ηθικης και οχι απλα σκετη βλακεια που σε δερνει, και μια σωστη life coach να σου δειξει πως γινονται οι ινφλουενσερ

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20

δε τσιμπανε τα μεγαλα ψαρια ετσι... το πολυ πολυ να τη βγαλει με κανενα ποδοσφαιριστη αλφα τοπικου...

χρειαζεσαι πλαστικο και μια σωστη life coach να σου δειξει πως γινονται οι ινφλουενσερ
Μην κάνεις σαν παρατημένη γκόμενά. Προχώρα παρακάτω.

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20

χρειαζεσαι πλαστικο, ελλειψη ηθικης και οχι απλα σκετη βλακεια που σε δερνει, και μια σωστη life coach να σου δειξει πως γινονται οι ινφλουενσερ
Ρε καμμενε, νομίζεις οτι οι life coach ειναι managers για inlfuencers;

Σταμάτα το hate κάτω απο καθε ποστ σχετικά με την Εφη. Καρφώνεσαι οτι εχεις φαει χυλοπιτα. Στα αρχιδια μας αν τσιμπήσει μεγάλο ψάρι ή ποδοσφαιριστή αλφα τοπικου.

Εσυ, απο τις κριτικές που εχεις γραψει, πληρώνεις 200 ευρώ για) κατι τελειωμένες, οποτε θα σου εξηγησω, οτι οι πιτσιρικές σαν αυτές, αν ψαχνονται, βγαζουν φωτο απο τον καθρεφτη στην χέστρα). Αν βγαζουν φωτο απο ταξίδια, μαλλον δεν ψαχνουν να κονομήσουν λεφτά γιατι δεν εχουν αναγκη. Γκε γκε (φράση 80ς, για να μην λες οτι ειμαι η ιδια - και έχω και το ΝΙΤΡΟ που είχε αφιέρωμα στην Tracy Lords).

teli0s

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2024
Like
58
Πόντοι
0
Αρκετό καιρό lurker εδω, εμπαινα κυριώς για να δω τιποτα leak απο ινφλουενσερς που σαν ζωα στελνουν σε γκομενους και νομιζουν οτι δεν θα κυκλοφοροήσουν οταν χωρίσουν, στο εν λογω θρεντ.

Βλεπω γίνεται χαμός με την effieppm που καιρό τώρα έχω κανει follow (τικτοκ και ινστα) και απο εδω είδα οτι εχει και εντρυ στο babepedia (thanks για την ενημέρωση), και απλά είπα να κανω ενα λογαριασμό εδω για να μπορώ να αλληλοεπιδρώ.

Ακόμα διαβάζω την διαμάχη με τον hater και τους φαν της, αλλα βλεπω είχε ξεκινήσει κανα χρόνο πριν. Μπορεί κάποιος να μας κανει update να ξέρουμε τι παίζει; Σαν σαπουνοπερα έχει γινει εδω και ειναι κριμα να μην ξέρουμε την υπόθεση!

Τέλης ο Τέλειος

TheGamer

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2009
Like
312
Πόντοι
21

Stories

Νέο!

Stories