Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 159
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Geroxekoutis

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
24
Like
12.061
Πόντοι
3.236
1) Άξιος! 2) Χρήσιμος στην κοινωνία καθώς Οι κωλοτρυπίδες είναι σαν το καρπούζι. Ένας τις ανοίγει, πολλοί τρώνε. 3) Στα έγραψε εξαιρετικά ο Ιωάννης Μπόκολος, να προσθέσω (για την επόμενη φορά) πολύ γερό χύσιμο - χυσίματα στην αρχή από μουνι για να χαλαρώσει/μαστουρώσει. 4) Welcome to the club.

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.127
Πόντοι
1.346
βρηκα κωδικους 2 στα 2 :angel:
Πάντως θα σε πάρω για βοηθό αρκεί να κανονίσω να ανέβω Αθήνα. Θα προετοιμάσεις μια ασχημομούρα γιατί εγώ είμαι πολυάσχολος. Βέβαια δεν θα τη γλυτώσεις κι εσύ :zfuck:αλλιώς να ψάξω άλλη βοηθό :2funny:
Τράβα για ύπνο γιατί δεν έχει μάθημα το απόγευμα κι άσε με ήσυχο με τα κογιότ, μελετάω περσικές αποδόσεις (μπορεί να ρίξω κανένα ιρανικό παιχνίδι) τι νομίζεις ότι μαλακίζομαι σαν τον πίθηκο στο Ίντερνετ;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.881
Πόντοι
736
Πάντως θα σε πάρω για βοηθό αρκεί να κανονίσω να ανέβω Αθήνα. Θα προετοιμάσεις μια ασχημομούρα γιατί εγώ είμαι πολυάσχολος. Βέβαια δεν θα τη γλυτώσεις κι εσύ :zfuck:αλλιώς να ψάξω άλλη βοηθό :2funny:
Τράβα για ύπνο γιατί δεν έχει μάθημα το απόγευμα κι άσε με ήσυχο με τα κογιότ, μελετάω περσικές αποδόσεις (μπορεί να ρίξω κανένα ιρανικό παιχνίδι) τι νομίζεις ότι μαλακίζομαι σαν τον πίθηκο στο Ίντερνετ;
ναι τωρα βαζω τα τσαρουχια και παω για υπνο..
Good Night Sleeping GIF by Lucas and Friends by RV AppStudios

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
473
Πόντοι
301
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Φίλε στείλε μου ινμποξ κ έρχομαι και την τον ανοίγω δωρεάν για Σενα

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.336
Πόντοι
486

taniak

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
892
Πόντοι
86
Ξαπλωστε πλαγια εσυ απο πισω.με το ενα χερι βαζε της ενα δονητη στο μουνι,και ταυτοχρονα με λιπαντικο βαζε της το γκαβλι στη κωλαρα σιγα σιγα να τα παιρνει και τα 2 μαζι

• Αγάπη
Αντιδράσεις: taniak

taniak

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
64
Πόντοι
0
Ξαπλωστε πλαγια εσυ απο πισω.με το ενα χερι βαζε της ενα δονητη στο μουνι,και ταυτοχρονα με λιπαντικο βαζε της το γκαβλι στη κωλαρα σιγα σιγα να τα παιρνει και τα 2 μαζι
μετά βλέπω να ζητάει περισσότερα χαχα

Διεισδυτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2024
Κριτικές
3
Like
473
Πόντοι
301
Στείλε μου πμ και της τον ανοίγω εγώ για σένα τύπε μου.

protaris4

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
892
Πόντοι
86
μετά βλέπω να ζητάει περισσότερα χαχα
Φιλε γουσταρω πολυ να την γαμαω και απο τις 2 τρυπες ταυτοχρονα,στη μια δονητη στην αλλη η πουτσα.28 κατασκευαστες δονητων συνιστουν τη σταση

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.477
Πόντοι
446
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Analαμβάνω εγώ αν θες αδερφέ! Χωνι θα σου φτιάξω!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.857
Πόντοι
11.146
.....ενα χρονο νημα κ ακομα σκανε "εθελοντες" , γνωστες του κωλου! Ρε μαγκες ο τυπος νηματοθετης τοσο καιρο θα τον εχει κανει τον κωλο της κυριας σηραγγα Τεμπων πλεον!!!! :confused::confused::confused:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
7.127
Πόντοι
1.346
μπορεί να γίνει προσπάθεια με αρκετό λιπαντικό και με λίγο προσπάθεια από δονητή
Το μεσσηνιακό ελαιόλαδο είναι καλύτερο για τέτοια σπορ και δεν χρειάζονται ούτε δονητές ούτε ταλαντωτές :angel:
Κι αν προέρχεται κι από μίξη αγριελιάς τότε αγριεύει η σουφρίτσα και θέλει πολλά παιχνίδια!
Να λοιπόν γιατί κάνω και αγροτικές εργασίες εκτός από τα στοιχήματα και τα κατασκευαστικά :cool2:

Τελευταία τροποποίηση:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
5.682
Πόντοι
2.846

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;​

Τύπε κράτα κόντρα με το αριστερό το αριστερό κωλομέρι, και με το δεξί στρίψε clockwise το δεξί κωλομέρι.
Πιάνει 9 στις 10.
Αν είσαι ο γκαντέμης της στατιστικής χρειάζεσαι 22,80 μόνο...

Screenshot_20241111_201638_Google.jpg

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
61
Like
30.357
Πόντοι
22.936

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;​

Τύπε κράτα κόντρα με το αριστερό το αριστερό κωλομέρι, και με το δεξί στρίψε clockwise το δεξί κωλομέρι.
Πιάνει 9 στις 10.
Αν είσαι ο γκαντέμης της στατιστικής χρειάζεσαι 22,80 μόνο...

Screenshot_20241111_201638_Google.jpg
Αυτό το μηχάνημα τύπε ανοίγει μέχρι 5mm και κοστίζει ( με τα μεταφορικά ) κάνα 30αρι .

Έχω φθηνή λύση για το παλικάρι , ανοίγει στα 250mm με κόστος μόλις 5€ :coffee:

1731349378371.jpeg

frankf

Νέο Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Ένας συγκάτοικος στα φοιτητικά μας χρόνια στην τότε κοπέλα του συνήθιζε να βάζει λάδι σε μια βελόνα πλαστική και να το αδειάζει μέσα στον κώλο της. Με τον αντίχειρα κρατούσε κόντρα για λίγα λεπτά να μη βγει έξω το λάδι και μετά της έχωνε το δάχτυλο μέσα

Giannis.mt

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
1.014
Πόντοι
81
Οτι ειπαν, λιπαντικο και σφηνα να τη φοραει καποιες ωρες ,μπορεις να παρεις και τις σφηνες σετ οποτε μολις συνηθιζει να βαζει τη μεγαλυτερη και μετα μπαινεις μπροστα να χαλαρωσει λιγο και να να ερθει σε διαθεση και μετα βλεποντας και κανοντας,δες ποσο αντεχει να φαει.Απο λιπαντικο μη της βαζεις οτι να ναι,παρε Original Lubido Lubricant ειναι Paraben Free .Τρωνε που τρωνε μαλακιες μη τα βαζουμε και στο κολο τους.Να ρωτησω την εχεις χοντρη ή μεγαλη σε μηκος ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom