Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 7.127
- Πόντοι
- 1.346
Δες πας για ύπνο εσύ;χριστουγεννιάτικες...
Μετά θα λες άρες μάρες κουκουνάρες στο Σκάηπ...
Δες πας για ύπνο εσύ;χριστουγεννιάτικες...
βρηκα κωδικους 2 στα 2Δες πας για ύπνο εσύ;
Μετά θα λες άρες μάρες κουκουνάρες στο Σκάηπ...
Πάντως θα σε πάρω για βοηθό αρκεί να κανονίσω να ανέβω Αθήνα. Θα προετοιμάσεις μια ασχημομούρα γιατί εγώ είμαι πολυάσχολος. Βέβαια δεν θα τη γλυτώσεις κι εσύ αλλιώς να ψάξω άλλη βοηθόβρηκα κωδικους 2 στα 2
ναι τωρα βαζω τα τσαρουχια και παω για υπνο..Πάντως θα σε πάρω για βοηθό αρκεί να κανονίσω να ανέβω Αθήνα. Θα προετοιμάσεις μια ασχημομούρα γιατί εγώ είμαι πολυάσχολος. Βέβαια δεν θα τη γλυτώσεις κι εσύ αλλιώς να ψάξω άλλη βοηθό
Τράβα για ύπνο γιατί δεν έχει μάθημα το απόγευμα κι άσε με ήσυχο με τα κογιότ, μελετάω περσικές αποδόσεις (μπορεί να ρίξω κανένα ιρανικό παιχνίδι) τι νομίζεις ότι μαλακίζομαι σαν τον πίθηκο στο Ίντερνετ;
Φίλε στείλε μου ινμποξ κ έρχομαι και την τον ανοίγω δωρεάν για ΣεναΜε την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Ενδιαφέρει εμέναΘα πάρεις μια κρέμα με ξυλοκαΐνη που θα την κάνει να χαλαρώσει πολύ.
Μετά θα την πηδάς και θα γουστάρετε και οι δυο.
Εάν σε ενδιαφέρει πες μου να μάθω το όνομα της κρέμας.
μπορεί να γίνει προσπάθεια με αρκετό λιπαντικό και με λίγο προσπάθεια από δονητή στην αρχή και μετά εσύ πάντα με λιπαντικό !Ενδιαφέρει εμένα
μετά βλέπω να ζητάει περισσότερα χαχαΞαπλωστε πλαγια εσυ απο πισω.με το ενα χερι βαζε της ενα δονητη στο μουνι,και ταυτοχρονα με λιπαντικο βαζε της το γκαβλι στη κωλαρα σιγα σιγα να τα παιρνει και τα 2 μαζι
Φιλε γουσταρω πολυ να την γαμαω και απο τις 2 τρυπες ταυτοχρονα,στη μια δονητη στην αλλη η πουτσα.28 κατασκευαστες δονητων συνιστουν τη στασημετά βλέπω να ζητάει περισσότερα χαχα
Analαμβάνω εγώ αν θες αδερφέ! Χωνι θα σου φτιάξω!Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Το μεσσηνιακό ελαιόλαδο είναι καλύτερο για τέτοια σπορ και δεν χρειάζονται ούτε δονητές ούτε ταλαντωτέςμπορεί να γίνει προσπάθεια με αρκετό λιπαντικό και με λίγο προσπάθεια από δονητή
Αυτό το μηχάνημα τύπε ανοίγει μέχρι 5mm και κοστίζει ( με τα μεταφορικά ) κάνα 30αρι .Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;
Τύπε κράτα κόντρα με το αριστερό το αριστερό κωλομέρι, και με το δεξί στρίψε clockwise το δεξί κωλομέρι.
Πιάνει 9 στις 10.
Αν είσαι ο γκαντέμης της στατιστικής χρειάζεσαι 22,80 μόνο...
Βασικά αυτό θα είναι η καλύτερη εξέλιξη!! Χαχαχμετά βλέπω να ζητάει περισσότερα χαχα