Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

openminded69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2022
Like
1.270
Πόντοι
201
ΜΑΓΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΞΕΤΕΛΕΣΘΗ

Με φουλ σαλιο, υπομονη, αργες κινήσεις και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναλύσω γιατί είμαι κουρασμένος μετά από τόσο ξέσκισμα, τα κατάφερα να της γαμησω τον κωλο (είχε και λίγο μερέντα αλλά πάνω στην καύλα με έφτιαξε και λίγο το όλο κινκυ της υπόθεσης)

θελω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που μπου που μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα και τρέξανε σα να είμαι δικός τους άνθρωπος. Σας αγαπώ όλους
Πάντα τέτοια και καλύτερα! Της το γέμισες το κωλάντερο;

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.240
Πόντοι
2.306

Με φουλ σαλιο, υπομονη, αργες κινήσεις και άλλα πολλά που βαριέμαι να αναλύσω γιατί είμαι κουρασμένος μετά από τόσο ξέσκισμα, τα κατάφερα να της γαμησω τον κωλο (είχε και λίγο μερέντα αλλά πάνω στην καύλα με έφτιαξε και λίγο το όλο κινκυ της υπόθεσης)

θελω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που μπου που μου συμπαραστάθηκαν σε αυτό τον δύσκολο αγώνα και τρέξανε σα να είμαι δικός τους άνθρωπος. Σας αγαπώ όλους
Οτι γράφαμε οι περισσότεροι..
Ούτε τάπες ούτε κλισμα..
Και η μερεντα στο πρόγραμμα είναι.

typhoon71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2017
Like
1.235
Πόντοι
206
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Για να τον ανοίξεις καλά ώστε νς χωράει η τεράστια πουτσα παρε έναν υδραυλικό. Μέχρι να την ανοίξει για να μην περιμένεις ζητά του μια φ80 να την βάζεις μέσα και αν σου αρέσει το μέγεθος του λες ότι αυτό είναι το άνοιγμα που σε εξυπηρετεί

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.651
Πόντοι
3.656

..... (είχε και λίγο μερέντα αλλά πάνω στην καύλα με έφτιαξε και λίγο το όλο κινκυ της υπόθεσης)......

Αποδείχτηκε λοιπόν το θεώρημα, πάντα κλύσμα πριν, όπως έγραψα αρχικά στις οδηγίες. Αν αποκτήσεις λευκόρροια, ή κάποια άλλη λοίμωξη, από τη μερέντα θα είναι

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
ας ξεκινήσουμε από την παλιά συνταγή. ......Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί.....
Αναγκαία συνθήκη, την βάζεις να κάνει ένα κλύσμα με νερό. Παίρνεις λιπαντικό, το σάλιο στεγνώνει. ΠΟΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ή BAY OIL. Τα προιόντα του πετρελαίου κάνουν χημική αντίδραση και σπάνε το προφυλακτικό, εγώ χρησιμοποιώ ΚΥ. Στη συνέχεια τη βάζεις στα 4, κι αρχίζεις πάρα πολύ απαλά να βάζεις λίγο - λίγο λιπαντικό πάνω στη σούφρα με κυκλικές κινήσεις. Αν είναι πραγματικά παρθένα από πίσω, θα νιώσεις τη σούφρα να σφίγγεται, απλά με την επαφή, είναι αντανακλαστικό. Το πουλί σου είναι μέσα στον κόλπο της, κι εσύ συνεχίζεις για λίγα δευτερόλεπτα να χαιδεύεις κυκλικά τη σούφρα με τον αντίχειρα. Μόλις τη νιώσεις να χαλαρώνει, πολύ σιγά, άρχισε να βάζεις το μικρό σου δαχτυλάκι σχεδόν χιλιοστό - χιλιοστό, τόσο αργά. Αυτονόητο ότι συνεχίζεις να κινείσαι μπρος πίσω μέσα στον κόλπο της, το βέλτιστο είναι να μπορείς να της χαιδεύεις την κλειτορίδα ταυτόχρονα. Είτε χαιδεύοντας την κλειτορίδα, είτε όχι, ύστερα από λίγο ο κώλος θα αρχίσει να χαλαρώνει και να δέχεται με άνεση το μικρό σου δαχτυλάκι. Μην ενθουσιαστείς και βιαστείς, θα χαλάσεις την κατάσταση. Όταν δεις ότι δεν την πονάει, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο με το δείχτη. Αν δυσανασχετήσει, βγάλτο πάλι απαλά, συνέχισε την άλλη φορά. Αν δεν πονάει, βάλε αντίχειρα, λίγο λίγο και συνεχίζοντας να κινείσαι μέσα στον κόλπο της, μέχρι να πιάσει τέρμα. Εκεί αφήνεις για λίγο τον αντίχειρα, χωρίς να τον κουνάς καθόλου, να πάρει τα μέτρα του η σούφρα της, και συνεχίζεις να γαμάς κολπικά. Αν δεν δείχνει δυσαρέσκεια, κολάς τον αντίχειρα πάνω στο σώμα σου και συνεχίζεις να την πηδάς, το πουλί σου στο μουνί της, ο αντίχειρας στον κώλο της, μαζί και τα δύο. Λίγο πριν χύσεις, της το μπήγεις από πίσω και τελειώνεις ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ μέσα στον κώλο. Πήρε το βάπτισμα του πυρός. Κάθε φορά θα ανοίγει περισσότερο
αυτό είναι εγχειρίδιο χρησης. πρέπει να το πάρω μαζί μου εκεί που πηδάω να το έχω δίπλα μου να το συμβουλεύομαι. Κάθε 3 και λίγο θα σταματάω θα διαβάζω και θα συνεχίζω.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.616
Πόντοι
456
Με σάλιο ,δάχτυλα και υπομονή,ο κώλος γίνεται μουνί....χρόοοονια τώρα!!!!Πέσε με τα μούτρα στην δουλειά και θα με θυμηθείς...ενημέρωσε για τα αποτελέσματα!!!!
Περνανε οι μερες και δεν εχουμε νεα....τι εγινε συναγωνιστη τα βρισκεις μπαστουνια;;;Υπαρχει κι αλλη λυση....ζαμπονοτυροπιτα και Milko....σιγουρο ξεκωλιασμα!!!!Δωσε πονοοοο....!!!!

psikakos1980

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2009
Like
104
Πόντοι
1
Περνανε οι μερες και δεν εχουμε νεα....τι εγινε συναγωνιστη τα βρισκεις μπαστουνια;;;Υπαρχει κι αλλη λυση....ζαμπονοτυροπιτα και Milko....σιγουρο ξεκωλιασμα!!!!Δωσε πονοοοο....!!!!
την απαντηση την εδωσε .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.085
Πόντοι
25.467

Αναμενόμενο το "κέρασμα". Εγκαίνια έγιναν. Να μην σας τρατάρει κάτι... Έτσι για το καλό!

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.616
Πόντοι
456
την απαντηση την εδωσε .
Μολις ενημερώθηκα ορθώς...ανακαλώ...ΑΞΙΟΣ ο συνάδελφος...δεν χρειάζεται καν ζαμπονό και Milko...πρεπει ηδη να έχει χεστεί απο την χαρά του...πάντα τέτεια!!!!

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.339
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• banana-nutella.gif
    banana-nutella.gif
    2,3 MB · Εμφανίσεις: 47

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Λιγο μερεντα η εφαγες το σκατο με το κουταλι?
Ειλικρινα μιλα εδω ειμαστε μια οικογενεια:grouphug:
7a661f4578d6880820a03cd87a994a3c_L.jpg
Έριξε και ο συναγωνιστής μπόλικο τα-χυνει και έγινε άκρως υγιεινός και ορεκτικος συνδυασμός...το ευχαριστήθηκατε και οι δύο σας πιστεύω.

tonousou*

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2023
Like
180
Πόντοι
1
Ζήλεψε το ανοιχτοσουφρι ο άλλος

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.835
Πόντοι
206

Βρεεεε νεεεε

Χάθηκες να βάλεις δάχτυλο πριν, να δεις αν βγαίνει καθαρό ;

Αφού δεν σου έβγαλε και κουκούτσια από φραγκοστάφυλο… πάλι καλά

Τελευταία τροποποίηση:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Βρεεεε νεεεε

Χάθηκες να βάλεις δάχτυλο πριν, να δεις αν βγαίνει καθαρό ;

Αφού δεν σου έβγαλε και κουκούτσια από φραγκοστάφυλο… πάλι καλά
Αυτό θα σήμαινε ότι τρέφεται και υγιεινά...

Afroditara

Call-Girl
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
542
ας ξεκινήσουμε από την παλιά συνταγή. ......Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί.....
Αναγκαία συνθήκη, την βάζεις να κάνει ένα κλύσμα με νερό. Παίρνεις λιπαντικό, το σάλιο στεγνώνει. ΠΟΤΕ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ή BAY OIL. Τα προιόντα του πετρελαίου κάνουν χημική αντίδραση και σπάνε το προφυλακτικό, εγώ χρησιμοποιώ ΚΥ. Στη συνέχεια τη βάζεις στα 4, κι αρχίζεις πάρα πολύ απαλά να βάζεις λίγο - λίγο λιπαντικό πάνω στη σούφρα με κυκλικές κινήσεις. Αν είναι πραγματικά παρθένα από πίσω, θα νιώσεις τη σούφρα να σφίγγεται, απλά με την επαφή, είναι αντανακλαστικό. Το πουλί σου είναι μέσα στον κόλπο της, κι εσύ συνεχίζεις για λίγα δευτερόλεπτα να χαιδεύεις κυκλικά τη σούφρα με τον αντίχειρα. Μόλις τη νιώσεις να χαλαρώνει, πολύ σιγά, άρχισε να βάζεις το μικρό σου δαχτυλάκι σχεδόν χιλιοστό - χιλιοστό, τόσο αργά. Αυτονόητο ότι συνεχίζεις να κινείσαι μπρος πίσω μέσα στον κόλπο της, το βέλτιστο είναι να μπορείς να της χαιδεύεις την κλειτορίδα ταυτόχρονα. Είτε χαιδεύοντας την κλειτορίδα, είτε όχι, ύστερα από λίγο ο κώλος θα αρχίσει να χαλαρώνει και να δέχεται με άνεση το μικρό σου δαχτυλάκι. Μην ενθουσιαστείς και βιαστείς, θα χαλάσεις την κατάσταση. Όταν δεις ότι δεν την πονάει, συνέχισε με τον ίδιο τρόπο με το δείχτη. Αν δυσανασχετήσει, βγάλτο πάλι απαλά, συνέχισε την άλλη φορά. Αν δεν πονάει, βάλε αντίχειρα, λίγο λίγο και συνεχίζοντας να κινείσαι μέσα στον κόλπο της, μέχρι να πιάσει τέρμα. Εκεί αφήνεις για λίγο τον αντίχειρα, χωρίς να τον κουνάς καθόλου, να πάρει τα μέτρα του η σούφρα της, και συνεχίζεις να γαμάς κολπικά. Αν δεν δείχνει δυσαρέσκεια, κολάς τον αντίχειρα πάνω στο σώμα σου και συνεχίζεις να την πηδάς, το πουλί σου στο μουνί της, ο αντίχειρας στον κώλο της, μαζί και τα δύο. Λίγο πριν χύσεις, της το μπήγεις από πίσω και τελειώνεις ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΑ μέσα στον κώλο. Πήρε το βάπτισμα του πυρός. Κάθε φορά θα ανοίγει περισσότερο
Respect!!!! Άρχοντας!!

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
2.337
Πόντοι
446
Βάζεις λίγο βούτυρο στη σούφρα της και το καρφώνεις όπως έκανε ο Marlon Brando στο τελευταιο ταγνκό στο Παρίσι.

Χύσε μέσα

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
772
Πόντοι
86

αν θες ανοιχτό κωλαράκι για να μη κουράζεσαι την άλλη φορά, στείλε μου μήνυμα :eyebrows:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom