prokopis_proikismenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.685
- Πόντοι
- 4.125
Περιμένω να δω πόσα φίδια θα δούμε σε αυτό το νήμα....
Το ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?Κανόνισε ένα βράδυ έξοδο με κάνα ποτάκι κρασάκι να χαλαρώσει και μετά μαραθώνιο γαμησιου όπου θα την πηδήξεις καλά πολλή ώρα απτό μουνι να την κάνεις να σπαρταρησει χυνοντας κατά προτιμηση γάμησε την υποτακτικά, στα όρθια αν το έχεις να τρίβεται κ η κλειτορίδα πάνω σου να σκατοκαυλωσεις. Μετά αφού θα έχει σπάσει απτην καυλαθα σου πει από μόνη της κάνε με ότι θελεις και εκεί θα πρέπει να τη βάλεις κάτω να την πεθάνεις στο γλυφοκωλι παράλληλα με χαιδεματα κλειτορίδας ρωγας και μετά να τη πας κλιμακωτά. Ξεκινά με μικρή σφήνα, μεγαλύτερη, πρωκτικες μπιλιες δάχτυλα και μετά χώσε τη γλώσσα μέσα και σταδιακά πουτσοκεφαλο πολύ αργά μιλώντας της πρόστυχα ώστε να συνεχίσει να είναι σε mood ξεκωλιαρας και να το εμπεδώσει εγκεφαλικά και να γουστάρει να ξεκωλιαστει. Καλή πρωκτική επιτυχία!
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Το ίδιο το ίδιο γι'αυτό γράφω μαραθώνιοςΤο ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ??Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ??
Στεγνά , ξερά , ασάλιωτα .
Αν είσαι φούλ καυλωμένος και δεν είσαι μελάτος , ανοίγεις με τους αντίχειρες και μπαίνεις .
Λιπαντικά , τάπες , δάχτυλα μπίλιες και λοιπές μαλακίες , δεν τα συνιστώ
Έτρεχα για δημοτικός σύμβουλος και δεν προλάβαινα να μπω ... τώρα βέβαια με το νέο φορολογικό θα μπαίνω μόνο όταν ο γείτονας θα έχει ίντερνετΠου χαθηκες εσυ τυπε?
Κωλομπαράδες
Ετσι πες τα μανΚωλομπαράδες
Μην analώνεσαι σε γνώμες τρίτων...Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Την αφήνεις λίγο καιρό αγαμητη.Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Ευτυχώς που δεν ζήτησες λεφτά...εκτός αν το κάνεις για μη μέλη!!!!!Τυπε,για να μην σε παραμυθιαζουνε...φωναξε ενα μελος του μπου,κατα προτιμηση εμενα,να της τον ανοιξω κ να στον παραδωσω σε μια παραδοση παραλαβη ονειρο!
Η πρόταση γάμου ελπίζω να γίνει ένα άλλο βράδυ...Το ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.