Νέα

Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

prokopis_proikismenos

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.627
Πόντοι
3.187
Περιμένω να δω πόσα φίδια θα δούμε σε αυτό το νήμα....

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.066
Πόντοι
2.646
Κανόνισε ένα βράδυ έξοδο με κάνα ποτάκι κρασάκι να χαλαρώσει και μετά μαραθώνιο γαμησιου όπου θα την πηδήξεις καλά πολλή ώρα απτό μουνι να την κάνεις να σπαρταρησει χυνοντας κατά προτιμηση γάμησε την υποτακτικά, στα όρθια αν το έχεις να τρίβεται κ η κλειτορίδα πάνω σου να σκατοκαυλωσεις. Μετά αφού θα έχει σπάσει απτην καυλαθα σου πει από μόνη της κάνε με ότι θελεις και εκεί θα πρέπει να τη βάλεις κάτω να την πεθάνεις στο γλυφοκωλι παράλληλα με χαιδεματα κλειτορίδας ρωγας και μετά να τη πας κλιμακωτά. Ξεκινά με μικρή σφήνα, μεγαλύτερη, πρωκτικες μπιλιες δάχτυλα και μετά χώσε τη γλώσσα μέσα και σταδιακά πουτσοκεφαλο πολύ αργά μιλώντας της πρόστυχα ώστε να συνεχίσει να είναι σε mood ξεκωλιαρας και να το εμπεδώσει εγκεφαλικά και να γουστάρει να ξεκωλιαστει. Καλή πρωκτική επιτυχία!
Το ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?

Beluga

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2018
Like
1.643
Πόντοι
201
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;

Θα σου συνιστούσα να το πας χαλαρά κ με υπομονή. Ξεκίνα με μία σφήνα, βάλτης την σιγά σιγά. Κάθε μέρα να την έχει κ λίγη περισσότερη ώρα να συνηθίζει κ να καβλώνει. Εναλλαγή κ με δάχτυλα στο σεξ. Μετά ξεκίνα λίγο λίγο με τον πούτσο σου.
Θέλει αρκετό λιπαντικό φυσικά.
Έτσι άνοιξα τον κώλο της γυναίκας μου κ τρελενέται τώρα

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
27.918
Πόντοι
22.886
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.

Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ?? :think:

Στεγνά , ξερά , ασάλιωτα .

Αν είσαι φούλ καυλωμένος και δεν είσαι μελάτος , ανοίγεις με τους αντίχειρες και μπαίνεις .

Λιπαντικά , τάπες , δάχτυλα μπίλιες και λοιπές μαλακίες , δεν τα συνιστώ
:gay:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
30.693
Πόντοι
5.006
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ?? :think:

Στεγνά , ξερά , ασάλιωτα .

Αν είσαι φούλ καυλωμένος και δεν είσαι μελάτος , ανοίγεις με τους αντίχειρες και μπαίνεις .

Λιπαντικά , τάπες , δάχτυλα μπίλιες και λοιπές μαλακίες , δεν τα συνιστώ
:gay:
:sopase::tooth:

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.126
Πόντοι
3.556
Που χαθηκες εσυ τυπε?:confused::confused::confused:
Έτρεχα για δημοτικός σύμβουλος :confused: και δεν προλάβαινα να μπω ... τώρα βέβαια με το νέο φορολογικό θα μπαίνω μόνο όταν ο γείτονας θα έχει ίντερνετ :(

Jimmy the Kid

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2021
Κριτικές
5
Like
983
Πόντοι
361

Μην analώνεσαι σε γνώμες τρίτων...
Αλλά για μένα γλειψε την 8 μέρες σερί.
Στου κώλου τα 9μερα θα καταφέρεις να μπεις.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.422
Πόντοι
11.956
Όλοι οι μύστες έγραψαν σωστά πράγματα ...εγώ θα το πάω αλλιώς...μήπως θες κάποιος να σου ανοίξει τον δικό σου ...μόνο έτσι θα καταλάβεις πως γίνεται...ότι και θεωρία να πουμε...μόνο με την πράξη θα καταλάβεις πως ανοίγει....αλλά πρέπει να βρεις έμπειρο...να σου κάνει καλό φροντιστήριο!!!!!

naleg51035

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2020
Like
103
Πόντοι
0
Με αυτό:

PP_422639_G.jpg

Mpirimpas76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
10
Like
1.055
Πόντοι
371

Την αφήνεις λίγο καιρό αγαμητη.
Μετά την αρχίζεις μπόλικο γλείψιμο και χαιδεματα παντου με επίκεντρο την κολοτρυπα να τρελαίνεται φουλ.
Θα της κάνει γλυφομουνι και μετά από 5-6 λεπτα και στην απόλυτη καυλα και αφού χαλαρώσει,θα της έχεις βάλει τρία τέσσερα δάχτυλα και δεν θα το πιστεύει ούτε η ίδια.
Μετά συνεχίζει ο μετροποντικας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.459
Πόντοι
9.297
Τυπε,για να μην σε παραμυθιαζουνε...φωναξε ενα μελος του μπου,κατα προτιμηση εμενα,να της τον ανοιξω κ να στον παραδωσω σε μια παραδοση παραλαβη ονειρο!
Ευτυχώς που δεν ζήτησες λεφτά...εκτός αν το κάνεις για μη μέλη!!!!!

• Χαχα
Αντιδράσεις: riding

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546

Η κοπέλα που νταλαβερίζεσαι τύπε όταν αντικρίζει την πούτσα σου... :think:
* Με το δίκιο σου να φοβάσαι μήπως την "τρυπήσεις" βέβαια...
ryan gosling GIF

Συνημμένα

• rWw8_Ii2_400x400.jpg
    rWw8_Ii2_400x400.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 26

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom