You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς να ανοίξω τον κώλο της κοπέλας μου;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα goustarwnaxunw
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)
prokopis_proikismenos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2009
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.627
- Πόντοι
- 3.187
Περιμένω να δω πόσα φίδια θα δούμε σε αυτό το νήμα....
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.066
- Πόντοι
- 2.646
Το ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?Κανόνισε ένα βράδυ έξοδο με κάνα ποτάκι κρασάκι να χαλαρώσει και μετά μαραθώνιο γαμησιου όπου θα την πηδήξεις καλά πολλή ώρα απτό μουνι να την κάνεις να σπαρταρησει χυνοντας κατά προτιμηση γάμησε την υποτακτικά, στα όρθια αν το έχεις να τρίβεται κ η κλειτορίδα πάνω σου να σκατοκαυλωσεις. Μετά αφού θα έχει σπάσει απτην καυλαθα σου πει από μόνη της κάνε με ότι θελεις και εκεί θα πρέπει να τη βάλεις κάτω να την πεθάνεις στο γλυφοκωλι παράλληλα με χαιδεματα κλειτορίδας ρωγας και μετά να τη πας κλιμακωτά. Ξεκινά με μικρή σφήνα, μεγαλύτερη, πρωκτικες μπιλιες δάχτυλα και μετά χώσε τη γλώσσα μέσα και σταδιακά πουτσοκεφαλο πολύ αργά μιλώντας της πρόστυχα ώστε να συνεχίσει να είναι σε mood ξεκωλιαρας και να το εμπεδώσει εγκεφαλικά και να γουστάρει να ξεκωλιαστει. Καλή πρωκτική επιτυχία!
Beluga
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2018
- Like
- 1.643
- Πόντοι
- 201
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Θα σου συνιστούσα να το πας χαλαρά κ με υπομονή. Ξεκίνα με μία σφήνα, βάλτης την σιγά σιγά. Κάθε μέρα να την έχει κ λίγη περισσότερη ώρα να συνηθίζει κ να καβλώνει. Εναλλαγή κ με δάχτυλα στο σεξ. Μετά ξεκίνα λίγο λίγο με τον πούτσο σου.
Θέλει αρκετό λιπαντικό φυσικά.
Έτσι άνοιξα τον κώλο της γυναίκας μου κ τρελενέται τώρα
Bratan2022
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2022
- Like
- 883
- Πόντοι
- 81
Το ίδιο το ίδιο γι'αυτό γράφω μαραθώνιοςΤο ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.918
- Πόντοι
- 22.886
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ??Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Στεγνά , ξερά , ασάλιωτα .
Αν είσαι φούλ καυλωμένος και δεν είσαι μελάτος , ανοίγεις με τους αντίχειρες και μπαίνεις .
Λιπαντικά , τάπες , δάχτυλα μπίλιες και λοιπές μαλακίες , δεν τα συνιστώ
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.693
- Πόντοι
- 5.006
Κώλο θέλεις να ανοίξεις ρε τύπε ή διώρυγα ??
Στεγνά , ξερά , ασάλιωτα .
Αν είσαι φούλ καυλωμένος και δεν είσαι μελάτος , ανοίγεις με τους αντίχειρες και μπαίνεις .
Λιπαντικά , τάπες , δάχτυλα μπίλιες και λοιπές μαλακίες , δεν τα συνιστώ
pnewman
Μέγας
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2012
- Like
- 12.126
- Πόντοι
- 3.556
Έτρεχα για δημοτικός σύμβουλος και δεν προλάβαινα να μπω ... τώρα βέβαια με το νέο φορολογικό θα μπαίνω μόνο όταν ο γείτονας θα έχει ίντερνετΠου χαθηκες εσυ τυπε?
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 27.918
- Πόντοι
- 22.886
Κωλομπαράδες
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 30.693
- Πόντοι
- 5.006
Ετσι πες τα μανΚωλομπαράδες
Παραλιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 10
- Like
- 5.749
- Πόντοι
- 2.816
Που είναι ο τύπος;
Κωλοτρυπίδα ανοίγει ή πηγάδι;
Κωλοτρυπίδα ανοίγει ή πηγάδι;
Jimmy the Kid
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Απρ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 983
- Πόντοι
- 361
Μην analώνεσαι σε γνώμες τρίτων...Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Αλλά για μένα γλειψε την 8 μέρες σερί.
Στου κώλου τα 9μερα θα καταφέρεις να μπεις.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.422
- Πόντοι
- 11.956
Όλοι οι μύστες έγραψαν σωστά πράγματα ...εγώ θα το πάω αλλιώς...μήπως θες κάποιος να σου ανοίξει τον δικό σου ...μόνο έτσι θα καταλάβεις πως γίνεται...ότι και θεωρία να πουμε...μόνο με την πράξη θα καταλάβεις πως ανοίγει....αλλά πρέπει να βρεις έμπειρο...να σου κάνει καλό φροντιστήριο!!!!!
naleg51035
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2020
- Like
- 103
- Πόντοι
- 0
Με αυτό:
Easy Rider
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2020
- Κριτικές
- 15
- Like
- 20.650
- Πόντοι
- 6.946
Mpirimpas76
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2023
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.055
- Πόντοι
- 371
Την αφήνεις λίγο καιρό αγαμητη.Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Μετά την αρχίζεις μπόλικο γλείψιμο και χαιδεματα παντου με επίκεντρο την κολοτρυπα να τρελαίνεται φουλ.
Θα της κάνει γλυφομουνι και μετά από 5-6 λεπτα και στην απόλυτη καυλα και αφού χαλαρώσει,θα της έχεις βάλει τρία τέσσερα δάχτυλα και δεν θα το πιστεύει ούτε η ίδια.
Μετά συνεχίζει ο μετροποντικας.
Άχθος Αρούρης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2021
- Κριτικές
- 65
- Like
- 20.392
- Πόντοι
- 14.936
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.459
- Πόντοι
- 9.297
Ευτυχώς που δεν ζήτησες λεφτά...εκτός αν το κάνεις για μη μέλη!!!!!Τυπε,για να μην σε παραμυθιαζουνε...φωναξε ενα μελος του μπου,κατα προτιμηση εμενα,να της τον ανοιξω κ να στον παραδωσω σε μια παραδοση παραλαβη ονειρο!
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.459
- Πόντοι
- 9.297
Η πρόταση γάμου ελπίζω να γίνει ένα άλλο βράδυ...Το ίδιο βράδυ θα τα κάνει όλα αυτά τυπε?
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Η κοπέλα που νταλαβερίζεσαι τύπε όταν αντικρίζει την πούτσα σου...
* Με το δίκιο σου να φοβάσαι μήπως την "τρυπήσεις" βέβαια...
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 84
- Εμφανίσεις
- 18K