Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.248
- Πόντοι
- 12.756
Και το άλλο χέρι στην κωλοτρυπίδα;
Ναι , των δεξιών
Και το άλλο χέρι στην κωλοτρυπίδα;
Ε βεβαια , πως να την ξερεις την κρεμα .. μηπως την εχεις δει και ποτέ , ολο στα 4 εισαι και στην βαζουν
Α ρε τρυπιε
Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
ας ξεκινήσουμε από την παλιά συνταγή. ......Με σάλιο και υπομονή, ο κώλος γίνεται μουνί.....Με την κοπέλα που νταλαβεριζομαστε τώρα αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε πρωκτικό σεξ.
Το θέμα είναι ότι δεν το έχει ξανακάνει και εγώ έχω αρκετά μεγάλη πούτσα (πως αλλιώς θα ήμουν μέλος του μπου;) Οπότε μου φαίνεται αδύνατο όλο αυτό. Πως μπορώ να της τον ανοίξω καλά ώστε να τον γαμησω; Πρέπει να χρησιμοποιήσω τίποτα σύνεργα όπως λιπαντικό κλπ;;
Ευτυχώς το 8ποντο μου δεν είχε ποτέ πρόβλημα. Καλοδεχούμενο ήταν πάντα.Κύριε @κωλο-γερος
Θα θέλαμε την συμβουλή σας επί του θέματος που απασχολεί όλα τα μέλη του bou...
Όχι ότι γνωρίζετε δηλαδή αλλά έτσι κουβέντα να γίνεται.
Ρε τύποι, εσεις που λέτε για τάπες, κλισμα κλπ...μήπως παραειναι επαγγελματιη προσέγγιση και η γκόμενά λακισει γιατί θα θεωρήσει ότι γαμας κωλους αβέρτα και δεν τη θέλεις αποκλειστικά αυτήν?
Οτι κωλο γαμησα ποτέ δεν έπαιξα με τάπες και κλίσματα..
Σάλιο, καυλα και τσουπ μέσα όλα. Ούτε καν λιπαντικό. Έχω τύχει και μερεντα, ε και? Το έπαιξα άνετος και πήγα για πλύσιμο. Αν δείξεις αηδια όντως το χάσες το παιχνίδι.
Ποιο πρόβλημα μπορεί να σου δημιουργήσει το ρολόι της;Ρε τύποι, εσεις που λέτε για τάπες, κλισμα κλπ...μήπως παραειναι επαγγελματιη προσέγγιση και η γκόμενά λακισει γιατί θα θεωρήσει ότι γαμας κωλους αβέρτα και δεν τη θέλεις αποκλειστικά αυτήν?
Οτι κωλο γαμησα ποτέ δεν έπαιξα με τάπες και κλίσματα..
Σάλιο, καυλα και τσουπ μέσα όλα. Ούτε καν λιπαντικό. Έχω τύχει και μερεντα, ε και? Το έπαιξα άνετος και πήγα για πλύσιμο. Αν δείξεις αηδια όντως το χάσες το παιχνίδι.
Τυπε παρε ενα τετοιο και ανοιξε τον οσο θελεις εσυ.
Πάλι καλά είμαι αριστερός!!!Ναι , των δεξιών
Θέλουμε φωτογραφία πουτσας κ κωλοτρυπιδας ώστε να κάνουμε τις πράξεις κ να λυθεί το προβλημα
Μπορεί να ρωτήσει απευθείας κ τον τύπο που ξεκωλιαστηκε στην κριτική στην αρχική. Κάτι παραπάνω θα ξέρει από όλους μαςΡώτα καλύτερα κανα πούστη από δω μέσα. Έχει πολλούς στα νήματα των σινεμάδων.