Sakmydickk
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2023
- Like
- 48
- Πόντοι
- 0
Κοίτα είναι τρομερά καυλιαρα κοπέλα η Έφη και ας έχει μεγάλο στόμα αλλά και πάλι αν εφόσον δεν ενοχλεί είναι μια χαρά και επίσης τρομερή κωλαρα
οταν εγραψα για πρωτη φορα σιγα τη γκομενα τυπε, αυτη η βλαμμενη πηγε και εφτιαξε ντεμεκ ψευτικες συνομιλιες οτι εγω της εστελνα διαφορα μηνυματα και τετοια και τα ανεβαζε στα τουιτερ... το αν αυτοι οι μαλακες παιξαν τους καλοθελητες η οχι, μου αρκει για να ξερω ποσο βλαμμενο ψυχοπαθες ατομο ειναι. οποτε θα την κραζω οπου σταθω και οπου βρεθω, γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος στον οποιο το εχει κανει αυτο για να κερδισει τις εντυπωσεις....Ρε τύποι ούτε δικές σας γκόμενες να ταν...τι τρωγεστε για μλκς;;;
Ρε φίλε κατσαπλια κ να ναι προμοτορας σμπουτζασου ο πρώτος η ο τελευταίος είναι;
Ότι σε ενοχλεί κάνε ignore να βρεις την υγεία σου..
Φίλε penetrator εσύ γτ θιγεσαι έτσι;λαρωσε κ εσύ..
Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
και αλλος κλωνος με 13 μηνυματα κοπτεται για την "εφαρα" μπαζαρα?Κοίτα είναι τρομερά καυλιαρα κοπέλα η Έφη και ας έχει μεγάλο στόμα αλλά και πάλι αν εφόσον δεν ενοχλεί είναι μια χαρά και επίσης τρομερή κωλαρα![]()
Ρε φίλε εγώ λέω ότι είναι καύλα χέστηκα τι πιστεύειςοταν εγραψα για πρωτη φορα σιγα τη γκομενα τυπε, αυτη η βλαμμενη πηγε και εφτιαξε ντεμεκ ψευτικες συνομιλιες οτι εγω της εστελνα διαφορα μηνυματα και τετοια και τα ανεβαζε στα τουιτερ... το αν αυτοι οι μαλακες παιξαν τους καλοθελητες η οχι, μου αρκει για να ξερω ποσο βλαμμενο ψυχοπαθες ατομο ειναι. οποτε θα την κραζω οπου σταθω και οπου βρεθω, γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος στον οποιο το εχει κανει αυτο για να κερδισει τις εντυπωσεις....
το ατομο χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης! δε βλεπεις οτι κοπτονται να απαντουν μολις τους θιξουμε το δηθεν ειδωλο? δε βλεπεις οτι κραζουν πολυ πιο εμφανισιμες γκομενες για να αποθεωσουν το μπαζο ? εχει και τελεγκραμ το οργιο!! χαχαχα
ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΝΤΕΝΤ να εδινε θα το εβλεπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αλλος κλωνος με 13 μηνυματα κοπτεται για την "εφαρα" μπαζαρα?
Ρε IGNORE κ πάλι IGNORE...να ταν τα πρόβληματα μας αυτάοταν εγραψα για πρωτη φορα σιγα τη γκομενα τυπε, αυτη η βλαμμενη πηγε και εφτιαξε ντεμεκ ψευτικες συνομιλιες οτι εγω της εστελνα διαφορα μηνυματα και τετοια και τα ανεβαζε στα τουιτερ... το αν αυτοι οι μαλακες παιξαν τους καλοθελητες η οχι, μου αρκει για να ξερω ποσο βλαμμενο ψυχοπαθες ατομο ειναι. οποτε θα την κραζω οπου σταθω και οπου βρεθω, γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος στον οποιο το εχει κανει αυτο για να κερδισει τις εντυπωσεις....
το ατομο χρηζει ψυχολογικης υποστηριξης! δε βλεπεις οτι κοπτονται να απαντουν μολις τους θιξουμε το δηθεν ειδωλο? δε βλεπεις οτι κραζουν πολυ πιο εμφανισιμες γκομενες για να αποθεωσουν το μπαζο ? εχει και τελεγκραμ το οργιο!! χαχαχα
ΟΥΤΕ ΤΣΑΜΠΑ ΚΟΝΤΕΝΤ να εδινε θα το εβλεπα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
και αλλος κλωνος με 13 μηνυματα κοπτεται για την "εφαρα" μπαζαρα?
Θιγομαι γιατι ειναι αδικια αυτο που γινεται και ειμαι και ο νουμερο ενα φαν της (την ειχα ανακαλύψη πριν την ανακαλύψουν ολοι οι αλλοι, οταν ειχε ακομα 9κ φολοερς.Ρε τύποι ούτε δικές σας γκόμενες να ταν...τι τρωγεστε για μλκς;;;
Ρε φίλε κατσαπλια κ να ναι προμοτορας σμπουτζασου ο πρώτος η ο τελευταίος είναι;
Ότι σε ενοχλεί κάνε ignore να βρεις την υγεία σου..
Φίλε penetrator εσύ γτ θιγεσαι έτσι;λαρωσε κ εσύ..
Δουλειά δεν είχε ο διάολος.....
Και προσωπαρα για πολύ σπέρμα
![]()
Ignore τον Κατσαπλια, ναι.Ρε IGNORE κ πάλι IGNORE...να ταν τα πρόβληματα μας αυτά
Ω έλα τώρα πόσο είσαι κ εσύ 10χρονων;Θιγομαι γιατι ειναι αδικια αυτο που γινεται και ειμαι και ο νουμερο ενα φαν της (την ειχα ανακαλύψη πριν την ανακαλύψουν ολοι οι αλλοι, οταν ειχε ακομα 9κ φολοερς.
για αυτο σου λεω. πεφτει πολυ γελιο εδω περα...Ω έλα τώρα πόσο είσαι κ εσύ 10χρονων;
Γκόμενα σου είναι η αδερφή σου;χάνεις ποσοστά;
Άλλο ένα πορνιδιο είναι που δείχνει τον κωλο της κ τα πίνεις εις υγείαν στα κορόιδα κάτι τύπους σα κ εσένα που την κάνετε θεό!
Κ οκ δικαίωμα σου ρε τύπε να κάνεις ότι θες αλλά έχεις γαμηθει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας αλλά τελικά όσο προσπαθείς τόσο μακραίνει η προβοσκίδα σου..
Βγάλτε τις να τις μετρήσετε λέω εγώ,οποίος την έχει πιο μεγάλη έχει κ δίκιο!
Επιτέλους....Ω έλα τώρα πόσο είσαι κ εσύ 10χρονων;
Γκόμενα σου είναι η αδερφή σου;χάνεις ποσοστά;
Άλλο ένα πορνιδιο είναι που δείχνει τον κωλο της κ τα πίνεις εις υγείαν στα κορόιδα κάτι τύπους σα κ εσένα που την κάνετε θεό!
Κ οκ δικαίωμα σου ρε τύπε να κάνεις ότι θες αλλά έχεις γαμηθει να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας αλλά τελικά όσο προσπαθείς τόσο μακραίνει η προβοσκίδα σου..
Βγάλτε τις να τις μετρήσετε λέω εγώ,οποίος την έχει πιο μεγάλη έχει κ δίκιο!
Δλδ, την εκραξες εδω χωρίς να σου εχει μιλήσει (αληθεια, γιατι να την μειώσεις χωρίς λόγο, αφου μπαζο δεν ειναι σιγουρα, κακα τα ψέματα) και σε τρολαρε μετα στο τουήτερ;οταν εγραψα για πρωτη φορα σιγα τη γκομενα τυπε, αυτη η βλαμμενη πηγε και εφτιαξε ντεμεκ ψευτικες συνομιλιες οτι εγω της εστελνα διαφορα μηνυματα και τετοια και τα ανεβαζε στα τουιτερ... το αν αυτοι οι μαλακες παιξαν τους καλοθελητες η οχι, μου αρκει για να ξερω ποσο βλαμμενο ψυχοπαθες ατομο ειναι. οποτε θα την κραζω οπου σταθω και οπου βρεθω, γιατι σιγουρα δεν ειμαι ο μοναδικος στον οποιο το εχει κανει αυτο για να κερδισει τις εντυπωσεις....
Αυτήν την λέει μπαζο ο άλλοςΔυνατό
Όχι φίλε μου έχει ξεφύγει από τα όρια του αστείου πλέον,το μόνο που μπορώ να πω κουρασεγια αυτο σου λεω. πεφτει πολυ γελιο εδω περα...
Ενω απλα θελουμε να πηδηξουμε καποια απο αυτες, αχαχαχαΕχετε πηδηξει το νημα. Απλα αυτο.
Μια από το χωριό δε τη ξέρεις...Ποια είναι αυτή η Έφη ρε τύποι;
Ζω για να υπηρετω μια Θεα σαν την Εφη! Ειναι μοναδικη! πανεμορφη με πολυ ωραιο προσωπο και καταπληκτικο σωμα!Και προσωπαρα για πολύ σπέρμα![]()