Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
μη πολυ σεβεσαι τις γυναίκες.Δε λεω να γίνεις μουνόπανο να τις βαρας και να τις βρίζεις...τεσπα θα τα καταλαβεις με τα χρόνια αυτα
Άποψη μου ότι λίγο πολύ όλοι οι λόγοι που αναφέρεις συντελούν στο "πρόβλημα " σου.Καλησπέρα....
παρατηρώ ότι όσες φορές προσπαθώ να συνευρεθώ ερωτικά με μια κοπέλα ή δε θα έχω όρεξη ή θα είναι αλλού το μυαλό μου ή δε θα νιώθω άνετα... Άνετα είτε να εκφραστώ όπως εγώ θέλω στο σεξ είτε να είμαι σε σημείο που ντρέπομαι να έρθω σε οργασμό...
δε ξέρω αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης
δε ξέρω αν είναι ψυχολογικό
δε ξέρω αν είναι θέμα έλλειψης εμπειριών
Θα ήθελα να ακούσω σχετικές δικές σας εμπειρίες...
Το χειροτερο πραγμα που μπορει να κανει καποιος που αισθανεται δειλια στο σεξ, ειναι να πιει προηγουμενως. Δεν ειναι νευρικο το παιδι για να χρειαζεται χαλαρωση. Συστολή εχει.πινε 2 μπυριτσες να χαλαρωνεις προηγουμενως και θα τα βλεπεις ολα ροζ μετα
Οχι φιλε, σε καμια περιπτωση. Οι πειραματισμοι πρεπει να γινονται με γυναικες που πιθανοτατα δεν θα τις ξαναδει ποτέ και δεν προκειται να τον κρινουν.Για μένα άσε τον αγοραίο έρωτα για αργότερα.
Στην παρούσα φάση πειραματίσου με κοπέλες στην ηλικία σου και θα την βρεις την άκρη.
αυτό πιστεύω και εγώ ότι θα τον βοηθήσειΟχι φιλε, σε καμια περιπτωση. Οι πειραματισμοι πρεπει να γινονται με γυναικες που πιθανοτατα δεν θα τις ξαναδει ποτέ και δεν προκειται να τον κρινουν.
Τύπε,μήπως έχεις κάποιο φετίχ στο σεξ που σε κάνει να ντρέπεσαι και επειδή δεν το αφήνεις να φανερωθεί στην συνεύρεση μπλοκάρεις?Το έχεις σκεφτεί?Καλησπέρα....
παρατηρώ ότι όσες φορές προσπαθώ να συνευρεθώ ερωτικά με μια κοπέλα ή δε θα έχω όρεξη ή θα είναι αλλού το μυαλό μου ή δε θα νιώθω άνετα... Άνετα είτε να εκφραστώ όπως εγώ θέλω στο σεξ είτε να είμαι σε σημείο που ντρέπομαι να έρθω σε οργασμό...
δε ξέρω αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης
δε ξέρω αν είναι ψυχολογικό
δε ξέρω αν είναι θέμα έλλειψης εμπειριών
Θα ήθελα να ακούσω σχετικές δικές σας εμπειρίες...
σωθηκα αυτες ειναι οι χειροτερες τυπε... μωρ λες γι αυτο να εχω θεμα;Άποψη μου ότι λίγο πολύ όλοι οι λόγοι που αναφέρεις συντελούν στο "πρόβλημα " σου.
Θεωρώ όμως ότι το πιο σημαντικό από όλα , είναι ότι δεν έχεις βρεθεί με την κατάλληλη γυναίκα που θα σε "ξεκλειδώσει " .
Για μένα άσε τον αγοραίο έρωτα για αργότερα.
Στην παρούσα φάση πειραματίσου με κοπέλες στην ηλικία σου και θα την βρεις την άκρη.
φετιχ δε ξερω... αλλά στο μυαλό μου θελω να ειμαι πολυ πιο ανετος... και δεν ειμαιΤύπε,μήπως έχεις κάποιο φετίχ στο σεξ που σε κάνει να ντρέπεσαι και επειδή δεν το αφήνεις να φανερωθεί στην συνεύρεση μπλοκάρεις?Το έχεις σκεφτεί?
Τι είδους γυναίκα προτιμάς?φετιχ δε ξερω... αλλά στο μυαλό μου θελω να ειμαι πολυ πιο ανετος... και δεν ειμαι
ωραια κουμπωσε εκει ενα 25ρακι βιαγκρα και θα εισαι κομπλε.Κι εγω το παθαινω μερικες φορες ειδικα αν ειναι πρωτο γαμησι...θελω να τη κανω να παραμιλαει ρε παιδι μ πως το λενεφετιχ δε ξερω... αλλά στο μυαλό μου θελω να ειμαι πολυ πιο ανετος... και δεν ειμαι
γινε παοκ κ θα γαμας αβερτα αδελφεπινε 2 μπυριτσες να χαλαρωνεις προηγουμενως και θα τα βλεπεις ολα ροζ μετα
Ποίος γαμάει με μαλαματίνα?γινε παοκ κ θα γαμας αβερτα αδελφε
τα παοκια γαμαμε!Ποίος γαμάει με μαλαματίνα?