ακριβως ετσι.Πιό πολύ για παράνομη σχέση μοιάζει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μαρτυρία παντρεμένης σε γυναικεία στήλη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα tkinaliss
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Πιό πολύ για παράνομη σχέση μοιάζει.
πιο πολυ για μουφα μοιαζει τυπε
το μονο που λειπει ειναι να γραψει το μουνετο οτι αυτη η ιστορια συμβαινει στην πατρα η τη λαρισα
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
εισαι μια γυναίκα δηλαδή που βρίσκει και ενα πρόβλημα σε κάθε λύσηΑγαπητή στήλη,
Σας γράφω πρώτη φορά και θα ήθελα μία γνώμη, μία βοήθεια.
Είμαι κοντά στα 40 με μία συνηθισμένη αλλά συνάμα και καλή ζωή και καθημερινότητα.
Σχετικά πρόσφατα έτυχε να γνωρίσω κάποιον άντρα και να κάνουμε σχέση.
Γενικά είμαστε πολύ καλά μαζί παρόλο που έχουμε περάσει και εμείς τις κρίσεις μας και ένας από τους λόγους είναι πως δεν μπορούμε να επισημοποιήσουμε ακόμα την σχέση μας.
Στο ερωτικό κομμάτι τα πράγματα είναι μάλλον ιδιαίτερα.
Βρισκόμαστε ερωτικά συνήθως 2 φορές την εβδομάδα για περίπου 1 ώρα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάνουμε πολύ καλό σεξ και ομολογώ πως τελειώνω πολλές φορές, συνήθως με 1 οργασμό ανά 2-3 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε θα τελειώσω περίπου 15 φορές (εάν όχι και περισσότερες). Μερικές φορές όταν τελειώνω είναι τόσο έντονο που δεν θέλω άλλο σεξ. Ο σύντροφός μου όμως συνεχίζει και μέχρι να ολοκληρώσουμε την συνεύρεση θα έχω τελειώσει και αρκετές φορές με το ζόρι, δηλαδή ενώ δεν αντέχω άλλο.
Και θα με ρωτήσετε ποιο είναι το πρόβλημα?
Πρώτον, νιώθω ότι μου πατάει συνέχεια κουμπιά εκεί μέσα και με κάνει να τελειώνω ακατάπαυστα.
Δεύτερον, ότι το κάνει μάλλον επίτηδες ενώ εγώ δεν θέλω να τελειώνω ασταμάτητα «σαν μηχανή» και αποζητώ και τις παύσεις με παθιασμένο ρομαντισμό.
Τρίτον, πως στο τέλος μπορεί να έχω και νεύρα που δεν με αφήνει να τον ταλαιπωρήσω και εγώ με αποτέλεσμα αυτός να τελειώνει μόνο 1 φορά ενώ εγώ 15!
Τέταρτον, εκτός από νεύρα μερικές φορές νιώθω και ανικανοποίητη και δεν ξέρω τι να κάνω.
Τέλος, θα έλεγα πως με πνίγει και το γεγονός ότι δεν μπορώ να μοιραστώ όλα αυτά που βιώνω με κανέναν γιατί η σχέση μας δεν είναι επίσημη. Άσε που ξέρω πως εάν το πω σε κάποια φίλη μου μάλλον δεν θα με πιστέψει…
Γενικά ήθελα να τα πω κάπου ελεύθερα και με την ασφάλεια της ανωνυμίας.
Θα το εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσετε και να μου πείτε την γνώμη σας. Θα το εκτιμούσα και εάν κάποια άλλη γυναίκα έχει αντίστοιχες εμπειρίες να τις μοιραστεί μήπως και με βοηθήσει να τα δω και από μία άλλη οπτική.
Κατερίνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
.....αν δε γράφεις μαλακίες για να γράψεις
Μια χαρα το κανεις και το λες και μας εφτιαξες ! Αυτον που σε εχει στα οπα οπα να τα πεις και θα σου δωσει λυση !Αγαπητή στήλη,
Είμαι κοντά στα 40 με μία συνηθισμένη αλλά συνάμα και καλή ζωή και καθημερινότητα.
Γενικά είμαστε πολύ καλά μαζί παρόλο που έχουμε περάσει και εμείς τις κρίσεις μας και ένας από τους λόγους είναι πως δεν μπορούμε να επισημοποιήσουμε ακόμα την σχέση μας.
Βρισκόμαστε ερωτικά συνήθως 2 φορές την εβδομάδα για περίπου 1 ώρα. Μέσα σε αυτό το διάστημα, κάνουμε πολύ καλό σεξ και ομολογώ πως τελειώνω πολλές φορές, συνήθως με 1 οργασμό ανά 2-3 λεπτά. Αυτό σημαίνει πως μέσα στο χρονικό διάστημα που βρισκόμαστε θα τελειώσω περίπου 15 φορές (εάν όχι και περισσότερες). Μερικές φορές όταν τελειώνω είναι τόσο έντονο που δεν θέλω άλλο σεξ. Ο σύντροφός μου όμως συνεχίζει και μέχρι να ολοκληρώσουμε την συνεύρεση θα έχω τελειώσει και αρκετές φορές με το ζόρι, δηλαδή ενώ δεν αντέχω άλλο.
Πρώτον, νιώθω ότι μου πατάει συνέχεια κουμπιά εκεί μέσα και με κάνει να τελειώνω ακατάπαυστα.
Δεύτερον, ότι το κάνει μάλλον επίτηδες ενώ εγώ δεν θέλω να τελειώνω ασταμάτητα «σαν μηχανή» και αποζητώ και τις παύσεις με παθιασμένο ρομαντισμό.
Τρίτον, πως στο τέλος μπορεί να έχω και νεύρα που δεν με αφήνει να τον ταλαιπωρήσω και εγώ με αποτέλεσμα αυτός να τελειώνει μόνο 1 φορά ενώ εγώ 15!
Τέταρτον, εκτός από νεύρα μερικές φορές νιώθω και ανικανοποίητη και δεν ξέρω τι να κάνω.
Τέλος, θα έλεγα πως με πνίγει και το γεγονός ότι δεν μπορώ να μοιραστώ όλα αυτά που βιώνω με κανέναν γιατί η σχέση μας δεν είναι επίσημη. Άσε που ξέρω πως εάν το πω σε κάποια φίλη μου μάλλον δεν θα με πιστέψει…
Θα το εκτιμούσα πολύ να μου απαντήσετε και να μου πείτε την γνώμη σας. Θα το εκτιμούσα και εάν κάποια άλλη γυναίκα έχει αντίστοιχες εμπειρίες να τις μοιραστεί μήπως και με βοηθήσει να τα δω και από μία άλλη οπτική.
Κατερίνα
Η θεία Λένα λείπει.Cosmopolitan θα το κάνουμε?
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.224
- Πόντοι
- 3.846
και που λέτε παιδιά, τον τελευταίο καιρό τα έχω με μια παντρεμένη. Είνια καλό που βρισκόμαστε μόνο 2-3 φορές την εβδομάδα και έτσι μπορώ να παίζω και με άλλες, μόνο που χύνει συνέχεια. Χύνει σαν μάνικα. Φωνάζει τόσο δυνατά που με έχουν διώξει από όλα τα ξενοδοχεία. Με έχει ξεφτιλίσει στην πολυκατοικία. Και μου κάνει και παράπονα ότι κουράζεται απο τους πολλούς οργασμούς, λες και το κάνω επίτηδες.
Τώρα τελευταία μου λέει ότι θέλει να χωρίσει για να συζήσουμε. Λέτε τόσο καιρό να φώναζε στα ψέμματα για να με τυλίξει η ρουφιάνα;
Τώρα τελευταία μου λέει ότι θέλει να χωρίσει για να συζήσουμε. Λέτε τόσο καιρό να φώναζε στα ψέμματα για να με τυλίξει η ρουφιάνα;
Πολυχρόνης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 43
- Like
- 4.560
- Πόντοι
- 5.646
κατερινα αν διαβαζεις το σαη τσιμπά ενα αρχιδη μωρη χαμουρα και πολυ σου ναι να πουμε
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.407
- Πόντοι
- 3.936
ειχε καιρο να εμφανιστει κυριακατικο, υπομονη 2 ωριτσες ακομα.
Συνημμένα
Το πηγάδι δεν τελειώνει ποτέ από νερό ....ο κουβάς τελειώνει...κάνεις πως δεν θέλεις κιόλας ...Αγαπητή στήλη,
Κατερίνα
George Alpha
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2018
- Like
- 6.881
- Πόντοι
- 1.056
Εμενα για πιο πολυ μουφα μου ακουγεται..
Το πιθανοτερο ειναι να εχει να δει κανα πουτσο καναν αιωνα και εχει ξεχασει πως ειναι να γαμιεται!
Το πιθανοτερο ειναι να εχει να δει κανα πουτσο καναν αιωνα και εχει ξεχασει πως ειναι να γαμιεται!
komarov
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Δεκ 2021
- Like
- 1.297
- Πόντοι
- 206
Επειδη διαβάζω πολλα. Υπάρχουν γυναικες που εχουν ορισμένα προβλήματα ακόμα και ψυχικές ασθένειες οπως π.χ. διπολικες
Εχουν πολυ εντονη σεξουαλικη δραστηριοτητα και πολλες φορές ντρέπονται για αυτο, επίσης τελειωνουν με το παραμικρό και πραγματικά μπορουν να τελειωσουν οσες φορες αναφέρει η κοπελα στο ποστ. Οπότε μπορει να θεωρει οτι ο αλλος για να τονοσει τον εγωισμο του να την εκμεταλευεται και την κανει να φαινεται φτηνη. Λογικά δεν εχει αναφέρει τα πάντα στο συντροφο της ή αν τα εχει αναφέρει δεν τα εχει κατανοησει ο ιδιος. Φυσικά απο την αλλη μπορει απλα να ειναι τρολ
Εχουν πολυ εντονη σεξουαλικη δραστηριοτητα και πολλες φορές ντρέπονται για αυτο, επίσης τελειωνουν με το παραμικρό και πραγματικά μπορουν να τελειωσουν οσες φορες αναφέρει η κοπελα στο ποστ. Οπότε μπορει να θεωρει οτι ο αλλος για να τονοσει τον εγωισμο του να την εκμεταλευεται και την κανει να φαινεται φτηνη. Λογικά δεν εχει αναφέρει τα πάντα στο συντροφο της ή αν τα εχει αναφέρει δεν τα εχει κατανοησει ο ιδιος. Φυσικά απο την αλλη μπορει απλα να ειναι τρολ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
τώρα κατάλαβες ποια τρέλα τις δέρνει;Ο άλλος την κάνει να χύνει ποτάμια,νοιώθει ανικανοποίητη(!) και έχει παράπονο από πάνω
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Πάρε εφημερίδα μύστη, αφήνει και μελάνι, δωρεάν τατουάζ γράμματατυποι μπορει ενας χυστης να εκτυπωσει το κειμενο της παντρεμενης να μου το δωσει γιατι εχει τελειωσει το κωλοχαρτο στο σπιτι μου;
ευχαριστω
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.732
- Πόντοι
- 3.656
Πάρε εφημερίδα μύστη, αφήνει και μελάνι, δωρεάν τατουάζ γράμματα
τυπε χτιζω σπιτι τωρα και δεν ειμαι για αλλα εξοδα.γιαυτο το θελω τζαμπα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 15.079
- Πόντοι
- 3.506
Από την λεκάνη ξεκίνησες δηλαδή ?τυπε χτιζω σπιτι τωρα και δεν ειμαι για αλλα εξοδα.γιαυτο το θελω τζαμπα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις