Νέα

Πως τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolis97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Το αλλο που συμβαινει ...κοιτας ανασκελα το δημητρακι βλεπεις μια φατσουλα ..γυρνας κωλο στο δημητρακη και βλεπεις εναν θηριοδαμαστή εναν σκληρο καριολη ...γυρνας ανασκελα ξανα φατσουλινι ....ξανα γυρνας κωλο ξανα ο σκληρος καριολης .....τι φαση?:coffee:
Πολύ σωστό. Ο κώλος είναι αλλιώς χα χα.

• Χαχα
Αντιδράσεις: Magi

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
θα πω αυτο που ειπε και ο μεγαλος @tellystalone696...νομιζεις οτι εσυ τωρα βοηθας? :coffee:
Να βοηθήσω σε τί Μάγκι; Είναι ξεκάθαρο το τί είπες και το τί είπα, ξεκάθαρο και κατανοητό.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.767
Πόντοι
3.846
Kάθε γυναίκα αλλά και κάθε άντρας έχει και άλλο κουμπί. Πρωταρχικό ρόλο παίζει η διάθεση.
Για τη γυναίκα το πλεονέκτημα είναι ότι μπορεί να είναι παθητική στο σεξ, αλλά για να τελειώσει θέλει πιο πολύ προσπάθεια. Ο άντρας δε μπορεί να κάνει σεξ χωρίς στύση ,αλλά για να τελειώσει θέλει λιγότερη προσπάθεια.
Ένα ζευγάρι όταν έχει αρκετή οικειότητα καλό είναι (για να μην πω υποχρεωτικό) να ανταλλάζουν απόψεις για το πως τελειώνει ο καθένας.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.507
Πόντοι
5.565
γυναικείος οργασμός
ένα μυστήριο
μια άβυσσος ερωτηματικών, ορμονών, σκέψεων, αρμονίας, απόκρυφων σημείων και τεράτων.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Ας αφησω τα επαγγελματικα στην ακρη ...και να πιασουμε το προσωπικο..

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτεροι δεν μπορουν να απολαυσουν τη φυση τους και φορτωνουν το μυαλο τους με σκουπιδια του τυπου
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...γιατι για ποιο λογο ? ειναι υποταγη να κοιμαμαι με την πουτσα του γαμια μου στο στομα ? ειναι υποταγη να θελω το σπερμα του και να κανω κολπα για να μου δωσει περισοτερο? ειναι υποταγη το να μου αρεσει η εντονη εκφραση του γαμια μου ? ειναι υποταγη το να θελω να ειμαι 10 πουτανες για παρτι του ειναι υποταγη το να θελω να με γαμαει απο κωλο ?ειναι υποταγη να παιζω παιχνιδια ρολων για να καυλωνει ο γαμιας μου ?

Για να σας δω:coffee:
ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ υποταγη….
Δωστε μας τετοια υποταγη, εν αναγκη πρσσποιηθειτε (καλα ομως οχι αγαρμπα) θα το εκτιμησουμε ιδιαιτερως και θα ανταποδωσουμε εις πολαπλουν.
Τεσπα οι περισσοτεροι απο εμας τετοια θελουμε.

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
ειναι ΥΠΕΡΟΧΗ υποταγη….
Δωστε μας τετοια υποταγη, εν αναγκη πρσσποιηθειτε (καλα ομως οχι αγαρμπα) θα το εκτιμησουμε ιδιαιτερως και θα ανταποδωσουμε εις πολαπλουν.
Τεσπα οι περισσοτεροι απο εμας τετοια θελουμε.
Σορυ αλλα αμα δείτε τι σημαίνει κυριαρχια και υποταγη θα ειστε ποιο προσεχτικοί για τις εννοιες τον λεξεων.. :coffee:

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
366
Πόντοι
21
ολα επιτρέπονται χημεία να υπάρχει που να καταλήγει σε ποτάμια

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
Καλημέρα, βάζω αυτό το ερώτημα για να δώ στατιστικά πως τελειώνουν οι γυναίκες.

Η σχέση μου (αρκετά χρόνια) τελειώνει σχεδόν πάντα παίζοντας το ενώ εγω είμαι μέσα. Αν δεν το παίξει, πολύ σπάνια να τελειώσει

Τυχαίνει συχνα αυτο;
Η κάθε μια γυναίκα έχει διαφορετικό τρόπο τελείωμα τος. Ο άντρας πρέπει να βρει τα κουμπιά της. Συνήθως υπάρχουν κλειτορυδικες.και κολπικές. Και αυτές βέβαια που τελειώνουν με την πίσω τρύπα. Όλα ξεκινάνε από τον εγκέφαλο.παιζει μεγάλο ρόλο και η χειμερία.υπαρχει και μια μερίδα γυναικών που δεν τελειώνουν ποτέ. Όπως και μια άλλη μερίδα που τελειώνουν μόνο με φετίχ και διαστροφή. Μια γυναίκα ακόμη είναι ικανή να τελείωση κάθισμενη σε ένα λεωφορείο μετρό κτλ η σε ένα δείπνο η καφέ δίπλα σε έναν άντρα χωρίς να αγγίζονται.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.992
Πόντοι
6.236
Η κάθε μια γυναίκα έχει διαφορετικό τρόπο τελείωμα τος. Ο άντρας πρέπει να βρει τα κουμπιά της. Συνήθως υπάρχουν κλειτορυδικες.και κολπικές. Και αυτές βέβαια που τελειώνουν με την πίσω τρύπα. Όλα ξεκινάνε από τον εγκέφαλο.παιζει μεγάλο ρόλο και η χειμερία.υπαρχει και μια μερίδα γυναικών που δεν τελειώνουν ποτέ. Όπως και μια άλλη μερίδα που τελειώνουν μόνο με φετίχ και διαστροφή. Μια γυναίκα ακόμη είναι ικανή να τελείωση κάθισμενη σε ένα λεωφορείο μετρό κτλ η σε ένα δείπνο η καφέ δίπλα σε έναν άντρα χωρίς να αγγίζονται.
Για γυναίκες μιλάμε ή για αρκούδες;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.247
Πόντοι
2.306
Σορυ αλλα αμα δείτε τι σημαίνει κυριαρχια και υποταγη θα ειστε ποιο προσεχτικοί για τις εννοιες τον λεξεων.. :coffee:
Καλα ενταξει, γα τελειωματα, χυσιματα και ηδονες μιλαμε τωρα δεν κανουμε φιλολογια…

OP
OP
N

Nikolis97

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι, είναι σύνηθες να βάζουν χέρι οι γυναίκες ενώ είσαι μέσα τους για να χύσουν, ή μήπως κάτι δεν κάνω εγώ καλα;;

Χύνει κατευθείαν χωρίς χέρι μόνο όταν είναι απο επάνω λόγω τριβής εκεί κάτω

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
Να συμπληρώσω ακόμη ότι και ένα μεγάλο ποσοστό από τις εκδιδόμενες τελειώνουν. Όταν υπάρχει αρκετός χρόνος στη συνεύρεση και βέβαια έχουν δίπλα τους τον κατάλληλο παρτενέρ και υπάρχει χημεία.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
5.507
Πόντοι
5.565
δεν υπάρχει φόρμουλα, τυφλοσούρτης.
η κάθε γυναίκα θα τελειώσει με τον τρόπο της.
άλλη θέλει ψήσιμο, γλυκόλογα, χάδια, επικοινωνία...κάνα δίωρο
άλλη ζητάει δάχτυλα και πνιξίματα με το καλημέρα
άλλη ζητάει να ξεφτιλιστεί
άλλη ζητάει να ξεφτιλίσει

είχα μια περιπέτεια το 2007 με ΒΠ γκόμενα, την έχω δει 4 φορές τότε, μέσα στα πρώτα 10 λεπτά έκανε squirting και παρέμενε σε οίστρο για κάνα δίωρο. Ποτέ δεν το είχα συναντήσει, ποτέ δεν το ξανασυνάντησα.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.708
Πόντοι
456
Η πρώην,ήθελε να τις τρίβω δυνατά τις ρώγες. Γι αυτό είχε piercing. Κ με το τρίψιμο καύλωνε κ όταν έχυνε, ούρλιαζε, την άκουγαν όλοι χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom