Νέα

Πως τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolis97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.919
Πόντοι
216
Αυτο που θέλω να πω είναι ότι, είναι σύνηθες να βάζουν χέρι οι γυναίκες ενώ είσαι μέσα τους για να χύσουν, ή μήπως κάτι δεν κάνω εγώ καλα;;

Χύνει κατευθείαν χωρίς χέρι μόνο όταν είναι απο επάνω λόγω τριβής εκεί κάτω
Είναι σύνηθες τυπε αν τον έχεις μικρό :confused:

• Like
Αντιδράσεις: batist

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
773
Πόντοι
86
Η κάθε μια γυναίκα έχει διαφορετικό τρόπο τελείωμα τος. Ο άντρας πρέπει να βρει τα κουμπιά της. Συνήθως υπάρχουν κλειτορυδικες.και κολπικές. Και αυτές βέβαια που τελειώνουν με την πίσω τρύπα. Όλα ξεκινάνε από τον εγκέφαλο.παιζει μεγάλο ρόλο και η χειμερία.υπαρχει και μια μερίδα γυναικών που δεν τελειώνουν ποτέ. Όπως και μια άλλη μερίδα που τελειώνουν μόνο με φετίχ και διαστροφή. Μια γυναίκα ακόμη είναι ικανή να τελείωση κάθισμενη σε ένα λεωφορείο μετρό κτλ η σε ένα δείπνο η καφέ δίπλα σε έναν άντρα χωρίς να αγγίζονται.
Σωστα ολα, αλλα υπαρχει--μου εχει τυχει--να χυση μονο με την εικονα ενος ανδρα........
και δεν ενοοω με την δικη μου εικονα...............

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
Σωστα ολα, αλλα υπαρχει--μου εχει τυχει--να χυση μονο με την εικονα ενος ανδρα........
και δεν ενοοω με την δικη μου εικονα...............
Ναι υπάρχει σίγουρα έστω και με άγνωστο που κάθεται δίπλα του .αυτές συνήθως έρχονται σε οργασμό εγκεφαλικά .ένας άντρας δεν μπορεί .

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
773
Πόντοι
86
Ναι υπάρχει σίγουρα έστω και με άγνωστο που κάθεται δίπλα του .αυτές συνήθως έρχονται σε οργασμό εγκεφαλικά .ένας άντρας δεν μπορεί .
θα σου πω τι εχω ζησει......
εχουμε με γκομενα παει σινεμα,
ταινια Μποντ--Πηρ Μπρονσαν, με το που τον ειδε στο πανι, με τη ενταση της σκηνης και τον ηχο
εχυσε......με σπασμους...αναψοκοκκινισμενη....το εζησα ρε φιλε....εμπειρια.......
Καβλωνουνε και Χυνουνε με το μυαλο τους........
οπως και εαν τους λες ιστοριες στο αυτι τους..........Πουτανομηχανες.....

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
Μπορεί φίλε, ωστόσο αρκετές φορές παραπονιέται γιατί μπαίνει βαθιά.
Τι να πώ, κανείς δεν ξέρει..
Εάν το πέος είναι τουλάχιστον δέκα εκατοστά και πάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.στο μυαλό είναι ολα.οι γυναίκες έχουν πολύπλοκους τρόπους να έρθουν σε οργασμό.περισοτερο ρόλο παίζει η τεχνική που χρησιμοποιείται το πεος

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
θα σου πω τι εχω ζησει......
εχουμε με γκομενα παει σινεμα,
ταινια Μποντ--Πηρ Μπρονσαν, με το που τον ειδε στο πανι, με τη ενταση της σκηνης και τον ηχο
εχυσε......με σπασμους...αναψοκοκκινισμενη....το εζησα ρε φιλε....εμπειρια.......
Καβλωνουνε και Χυνουνε με το μυαλο τους........
οπως και εαν τους λες ιστοριες στο αυτι τους..........Πουτανομηχανες.....
Έτσι .όπως καυλώνουν και με διάφορα επαγγέλματα . Ρούχα .και τρόπους ζωής ενός άνδρα.

OP
OP
N

Nikolis97

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Εάν το πέος είναι τουλάχιστον δέκα εκατοστά και πάνω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.στο μυαλό είναι ολα.οι γυναίκες έχουν πολύπλοκους τρόπους να έρθουν σε οργασμό.περισοτερο ρόλο παίζει η τεχνική που χρησιμοποιείται το πεος
Εντάξει δεν είμαι σε αυτό το μέγεθος. Περίπου 16-18cm..

Sakis1104

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
438
Πόντοι
21
Εντάξει δεν είμαι σε αυτό το μέγεθος. Περίπου 16-18cm..
Το ότι καλύτερο. Αλλά δεν παίζει και σημαντικό ρόλο. Τα μεγάλα μεγέθη τα αναζητούν μικρή κατηγορία γυναικών. Νομίζοντας θα ικανοποιηθούν περισσότερο.

• Like
Αντιδράσεις: NELLO

karaflo trixompalaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2022
Like
1.634
Πόντοι
206
γνώμη μου...
πετάμε τα strap on , για να βγούνε τα κραγιόν
λόγια μιας φίλης μου καυλιάρας.....

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.486
Πόντοι
206
Η πράξη του σεξ τελειώνει όταν χύνει ό άντρας άρα γιατί να σέ νοιάζει πώς τελείωνει ή δικιά σου όταν ούτε ή φύση δεν προνόησε για αυτές;
Συνέχισε να τελειώνεις μόνο εσύ και σε λίγο θα γίνεις ελάφι.:D:

protaris4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2023
Like
1.073
Πόντοι
206
Με το γλυφομουνι τελειωνει ευκολα.αλλα δεν θελει συχνα.σε κανονικες επαφες τελειωνει με ιεραποστολικο η αυτη απο πανω.στο σκυλισιο δεν τελειωνει με τιποτα.σε γενικες γραμμες θελει να της μιλαω για να τελειωσει.βρωμολογα.νομιζω με το γλυφομουνι τελειωνει λογω της πραξης ενω με τα αλλα πρεπει να φτασει στο σημειο πτωτα εγκεφαλικα

kost_pap_8585

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
130
Πόντοι
0
Την πρώτη φορά παμε στα σίγουρα κλειτοριδικά με δάχτυλα και γλώσσα και γενικά παίξιμο γύρω από μουνί. Τις επόμενες κολπικά έπειτα από σκληρές διεισδήσεις με την κατάλληλη στήση και την κατάληλη κλίση .

OP
OP
N

Nikolis97

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2024
Like
6
Πόντοι
0
Με το γλυφομουνι τελειωνει ευκολα.αλλα δεν θελει συχνα.σε κανονικες επαφες τελειωνει με ιεραποστολικο η αυτη απο πανω.στο σκυλισιο δεν τελειωνει με τιποτα.σε γενικες γραμμες θελει να της μιλαω για να τελειωσει.βρωμολογα.νομιζω με το γλυφομουνι τελειωνει λογω της πραξης ενω με τα αλλα πρεπει να φτασει στο σημειο πτωτα εγκεφαλικα
Έτσι ακριβώς.. απλά στο ιεραποστολικό βάζει χεράκι τις περισσότερες φορές.. απο επάνω κομπλέ όπως τα λές..

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
616
Πόντοι
81
Μόνο με γλειφομούνι. Είναι κλειτοριδικη. Δεν έχει τελειώσει ποτέ με κόλπο ούτε με έναν τεράστιο διανητη που έχει

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.565
Πόντοι
3.436
Τι να τελειώσουν βρε παιδιά, εδώ βάζουν ένα φτυαρι μουνοκρεμα κ άλλες φορές χασμουριουνται κατά την διάρκεια του αγωνα.
Τέλος πάντων κάποιες χυνουν αλλά σαν την andrianna chenik δεν ειναι καμία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom