Νέα

Πως τελειώνει η κοπέλα/γυναίκα σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Nikolis97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
το προβλημα ειναι οι κακες επιρροες απο διαφορες πηγες που μας κανει να φορτωνομαστε ασχετες φαντασιωσεις οταν δεν εχουμε εκφρασει ουτε το βασικο bucket list η ακομα κ αν δεν εχουμε μαθει τους εαυτους μας..
θεωρω οτι η υποταγη/κυριαρχια οπως κ καποιοι αλλοι "ρολοι" δεν αφορουν το τι μπορεις να κανεις στο κρεβατι σου αλλα στον τροπο που εκφραζεις αυτα κ σενα..
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να ξεχωριζουν καταστασεις και αυτο συμβαινει γιατι δεν ξερουν ποιοι ειναι αλλα βολεύονται στο να νομιζουν ...με μονη τους επιλογη το μπερδεμα ενα συμπλεγμα ασέβειας και σκοταδισμου ...και θελουν και κουβεντα σε δακρια αγαμιας:coffee:

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
784
Πόντοι
81
Εμενα μια φάση που μου αρέσει πολύ (μια και με καυλώσατε πρωινιάτικο χα χα), είναι όταν μπαίνω στο κώλο να αφήνω τη γυναίκα μετά να μου πηδάει τον πούτσο με το κωλαράκι της με δικές της κινήσεις!! Ετσι εχει καλύτερη αίσθηση μέχρι να το συνηθίσει (και να τη ξεσκίσω αργότερα) και νιώθει ότι ελέγχει τη κατάσταση! Try it :)

• Like
Αντιδράσεις: niwfis

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.196
Πόντοι
5.506
Ας αφησω τα επαγγελματικα στην ακρη ...και να πιασουμε το προσωπικο..

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτεροι δεν μπορουν να απολαυσουν τη φυση τους και φορτωνουν το μυαλο τους με σκουπιδια του τυπου
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...γιατι για ποιο λογο ? ειναι υποταγη να κοιμαμαι με την πουτσα του γαμια μου στο στομα ? ειναι υποταγη να θελω το σπερμα του και να κανω κολπα για να μου δωσει περισοτερο? ειναι υποταγη το να μου αρεσει η εντονη εκφραση του γαμια μου ? ειναι υποταγη το να θελω να ειμαι 10 πουτανες για παρτι του ειναι υποταγη το να θελω να με γαμαει απο κωλο ?ειναι υποταγη να παιζω παιχνιδια ρολων για να καυλωνει ο γαμιας μου ?

Για να σας δω:coffee:
:erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection::erection:

giannSL

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2021
Κριτικές
3
Like
490
Πόντοι
301

Το προβλημα ειναι οτι οι περισοτεροι δεν μπορουν να απολαυσουν τη φυση τους και φορτωνουν το μυαλο τους με σκουπιδια του τυπου
ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ...γιατι για ποιο λογο ? ειναι υποταγη να κοιμαμαι με την πουτσα του γαμια μου στο στομα ? ειναι υποταγη να θελω το σπερμα του και να κανω κολπα για να μου δωσει περισοτερο? ειναι υποταγη το να μου αρεσει η εντονη εκφραση του γαμια μου ? ειναι υποταγη το να θελω να ειμαι 10 πουτανες για παρτι του ειναι υποταγη το να θελω να με γαμαει απο κωλο ?ειναι υποταγη να παιζω παιχνιδια ρολων για να καυλωνει ο γαμιας μου ?

ο χρονος μας σε αυτο τον πλανητη ,μια μικρη κουκιδα στο συμπαν , ειναι πεπερασμενος . ας μην κανουμε εκπτωσεις στα θελω μας .ας απολαυσουμε την καθε στιγμη

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.918
Πόντοι
201
το προβλημα ειναι οτι δεν μπορουν να ξεχωριζουν καταστασεις και αυτο συμβαινει γιατι δεν ξερουν ποιοι ειναι αλλα βολεύονται στο να νομιζουν ...με μονη τους επιλογη το μπερδεμα ενα συμπλεγμα ασέβειας και σκοταδισμου ...και θελουν και κουβεντα σε δακρια αγαμιας:coffee:
εχει ξαναειπωθει πολλες φορες εδω μεσα,ολοι εχουν δικαιωμα στη μλκ!
το νοημα περιλαμβανει πολλα επιπεδα κατι που δε κτλβν οι περισσοτεροι

ioannisp71

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
20
Like
2.704
Πόντοι
2.405

Περιγράφεις την σώστη γυναίκα στο σεξ , που κάνει τον άντρα να μην βαριέται στο κρεβάτι . Ένα μπράβο από εμένα . Τώρα αν αυτό που περιργάφεις λέγεται υποταγή , κυριαρχία , καύλα , ανωμαλία , πουτανιά κ.τ.λ δεν ξέρω , ο κάθε ένας μπορεί να το πεί όπως θέλει . Εγώ ταμπέλες δεν βάζω. Το μόνο που θα έλεγα είναι ότι πολύ θα ήθελα να έχω αυτό που περιγράφεις από μία γυναίκα.

Όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου άποψη . Καλή Κυριακή να έχουμε όλοι μας.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
142
Like
52.811
Πόντοι
27.261

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
35.956
Πόντοι
22.936
Παντως ο κωλος αν γινει σωστη δουλιτσα ειναι οτι ποιο δυνατο για την ηδονή μας...:coffee:

:coffee: :coffee:
Πρόσεχε πως τα πετάς αυτά αγαπητή :coffee:

1739096527424.gif

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
Η πράξη του σεξ τελειώνει όταν χύνει ό άντρας άρα γιατί να σέ νοιάζει πώς τελείωνει ή δικιά σου όταν ούτε ή φύση δεν προνόησε για αυτές;
Ελα νεε μην τρομαζεις ..αρχισες κατι πιπες τι γίνανε?:coffee:

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
63
Like
35.956
Πόντοι
22.936

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.317
Πόντοι
12.756
Τι έχετε να πείτε αγαπητέ για τα χυσίδια των θηλυκών μελών του σάη καθώς είστε και μέλος της επιστημονικής ομάδας του bou ? :coffee:
τα χυσιδια κορασιδων ειναι οαση για μας:coffee:

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
8
Like
3.789
Πόντοι
736
Το αλλο που συμβαινει ...κοιτας ανασκελα το δημητρακι βλεπεις μια φατσουλα ..γυρνας κωλο στο δημητρακη και βλεπεις εναν θηριοδαμαστή εναν σκληρο καριολη ...γυρνας ανασκελα ξανα φατσουλινι ....ξανα γυρνας κωλο ξανα ο σκληρος καριολης .....τι φαση?:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom