Πηδάω εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο ένα διαστημικό μουνί, ετών 34, με το οποίο κάνω διαστημικά γαμ*σια!
Τον τελευταίο καιρό μου έχει αρχίσει το τροπάριο θέλω παιδί / γάμο.
Η προφανής λύση, εάν κανείς δεν θέλει παιδί / γάμο, είναι να αποχωρήσει από το σχήμα... Άλλοι, ωστόσο, θα έλεγαν γάμα όσο μπορείς και τάξε γάμους / παιδιά και τον ουρανό με τ' άστρα και όταν φτάσεις στο μη περαιτέρω... φύγε...
Η επιστημονική ομάδα του BOU πως τοποθετείται σχετικά;
Η επιστημονική ομάδα εαν δεν έχουν μια πλήρη εικόνα και απο τις δυο πλευρές του νομίσματος δεν θα τοποθετηθεί ολοκληρωμένα !
Ερωτήσεις ...και αναμενουμε απαντήσεις !
1.Ασχετα τα γαμισια ...και τα ξεκωλιαρισματα και ότι ειναι θεομονο Εσυ απο την κυρία τι άλλο αναζητάς ...θέλεις γάμο μαζί της ;
2.Εισαι διαθέσιμος να παντρευτείς και να γνωρίσεις την πλήρη δυστυχία στην ζωή σου και να την αντιμετωπίσεις ;
3. Απο οικονομικής πλευράς είσαστε στο ίδιο επίπεδο ; Δηλαδή ότι φάμε ότι πιούμε και αύριο μια νέα μέρα ξημερώνει; Η εσυ έχεις φράγκα και η τιπισα ειναι της δεκάρας οικονομικά η το αντίστροφο ;
4.Εισαι διαθέσιμος να βλέπεις την εξωτερική ομορφιά της να μεταμορφώνεται σε δράκος ....αλλά εσυ να εχεις τον τροπο να την βλέπεις ότι ειναι πανέμορφη ;
5.μπορεις να αντέξεις χωρίς σεξ απο ενα μήνα και πάνω ;
6.Εαν αντέχεις της διπλές βάρδιες σε ορυχείο ; Ετσι ακριβώς ειναι ο γάμος !
7.Εαν θες να γίνεις πατέρας ;
8.Εισαι ανθεκτικός στις προκλήσεις και στις αλλαγές στην ζωή σου ....η είσαι ρουτίνα και ΑΓΙΟΣ ο θεός ;
.......έχει και αλλά ...αλλά όταν έρθεις στο club των παντρεμένων με παιδιά θα σου ψυθίριζουμε ....δεν ήξερες δεν ρώταγες ;
Αυτά για αρχή !
Εγώ προσωπικά το έχω ζήσει σε σχέση όταν ειμουν 28χρ.
Άντεξα 3 χρόνια εντατικού σεξ με ολες τις περγαμηνές !
Όταν ξύπνησα και είδα ότι πέρα απο το σεξ δεν μας ενώνει τίποτα άλλο ....εξηγησα ότι δεν ειμαι σε φάση γάμου και αποχώρησα στο κυριλέ !
Στην πορεία συναντησα πολλά ναυάγια που είχαν χορτάσει το γαμησι και ήθελαν να γίνουν μανάδες ....αλλά είχα εμπειρία όποτε αριστερό φλας και προσπερνούσα ! Ξέρεις η ζωή ειναι γεμάτη εμπειρίες και μεσα απο την εμπειρία παθαινεις Και μαθαίνεις !
Συμβουλή μου ...τα καλα έρχονται σπάνια όποτε δεν τα κλωτσάμε και ούτε τα υποτιμάμε ! Ο κάθε άντρας ειναι άξιος των αποφάσεων του !
Και το τελευταίο ....το σεξ ειναι το 5%με 10% σε μια σχέση ....αλλά ειναι η βάση στην εξέλιξη της σχέσης !