Τελικά κ μένε Δήμος πήγε σεκιουριτα η όχι? Αν και ψιλοεκμεταλλεσυσξ μου φαίνεται, είδα από περιέργεια και πρέπει να κάνεις κάτι σεμινάρια για σεκιουριτα να δώσεις 600ευτω και να κάνεις και 100ωρε μαθηματα??α καλα για χαζούς ψάχνουν θα δώσω 600εβρο από τη τσέπη για να με σκίζουν στη δουλειά και να βγάζω 450εβρο το μηνα?
Ναι αδερφέ μου, πήγα κάπου το Φεβρουάριο 2021 σεμινάρια security αλλά εξετάσεις έδωσα καλοκαίρι... λόγω απαγορευτικών. Αυτή τη περίοδο έχω ξεκινήσει να εργάζομαι σε φύλαξη πολύ κοντά στο σπίτι μου, ναι με 600+ ευρώ, αλλά δεν πήγαινε άλλο να κάθομαι. 2 χρόνια ανεργίας, με κοβιντ, με λοκντάουν και λοιπά εμένα με γάμησε. Έχασα πολλές δουλειές εξαιτίας της πανδημίας αλλά και δικών μου λανθασμένων επιλογών - δυνατοτήτων.
Αυτή τη περίοδο θα εξετάσω άλλες δυο προτάσεις επαγγελματικές (αν προκύψουν) καθώς είμαι σε φάσεις συνεντεύξεων και δοκιμαστικών. Και αναφέρομαι όχι δουλειές σεκιουριτι αλλά άσχετες με αμοιβές 800 - 900 και με καλές σχετικά αποστάσεις από σπίτι μου. Αν προκύψουν τελικά ως προτάσεις θα τις αξιολογήσω και θα αποφασίσω.
Στο θέμα ΕΡΓΑΣΙΑ δεν είναι μόνο οι αμοιβές. Είναι ένα σύνολο πραγμάτων που παίζουν ρόλο. Κάποιος μπορεί να αντέχει να παίρνει 1500 και να είναι ένα στάδιο πριν το εγκεφαλικό κάθε μέρα, εγώ δεν μπορώ. Και στην Ελλάδα δεν αξίζει κιόλας. Για αυτό άμα δεις οι εξυπναραίοι που μου λένε για μεγάλες αμοιβές συνήθως είναι σολίστες ή freelancers. Σπάνια θα δεις, στην Ελλάδα εργαζόμενο, όχι παμπάλαιο, αλλά σχετικά καινούριο να παίρνει καλά λεφτά και να είναι ΟΚ. Οι περισσότεροι με ZANAX είναι...
Εγώ δίνω βάση και στη ποιότητα της ζωής μου. Δεν ζητάω πολλά γιατί ποτέ δεν θα είναι τίποτα αρκετό. Θέλω να έχω την υγεία μου, σωματική και ψυχική. Και όχι, δεν είναι νοοτροπία Δημοσίου Υπαλλήλου. Μου αρέσει να εργάζομαι, να προσφέρω, να συνεισφέρω - απλά δεν θέλω να ζω για να εργάζομαι αλλά να εργάζομαι για να ζω.
Φυσικά δεν κατακρίνω κάθε άλλη διαφορετική γνώμη από τη δική μου.
ΥΓ. Προσωπικά δεν νομίζω να είμαι χαζός επειδή πλήρωσα για τα σεμινάρια. Πλήρωσα και σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών επίσης να σου πω. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Απλά παλεύω και προσπαθώ.