Νιμουπαγίδας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2024
- Like
- 2.694
- Πόντοι
- 456
Διπλοσταυροτσιμπουκωτό.Τι διδάσκει;
Διπλοσταυροτσιμπουκωτό.Τι διδάσκει;
καλα αμα εσενα σου καθησει με τετοιο σωμα , μην την γαμησειςΩραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
καλα εννοείτε οτι θα τη γαμήσω, αλλα χίλιες φορές effieppmκαλα αμα εσενα σου καθησει με τετοιο σωμα , μην την γαμησεις
Καβλιαρα με ΚΩραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
Αν είσαι μέχρι 20 οκ αλλιώς είναι παιδοφιλίαΚαβλιαρα με Κ
η κοπέλα είναι ότι ομορφότερο κυκλοφορεί στη νέα γενιά προβεβλημένων πατόμουνων.. τώρα τι μαλακίες λέτε ότι είναι άσχημη δε ξερω.. σας πείραξε η ζέστη μάλλον.
Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.Ωραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
Σαν πολύ κάτω δεν πήγες για να βρεις μια φώτο να κράξεις;Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Οι φωτο που ανεβασες τα σπάνε βασικα. Γενικά τα σπάει η Εφη. Κατσε να ανεβασω και αλλες φωτο μιας και κανουμε threadΤι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Αρχίζω και νιώθω προσβεβλημένος, τόσο εγώ οσο και το γούστο μου!Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Ρε φίλε, έχεις ψυχολογικά. Κράζουμε την μάπα θείας που έχει η Ναταλία και μας βάζεις φωτό από την Έφη; Ότι τι; Στον ύπνο σου την βλέπεις;Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
προ κορωνα τους χαριζα και τους ψυχοπονουσα...Αυτό είναι πολύ σωστό
Αλλα για να κερδίσεις από τους χαζούς πρέπει να είσαι στο τέμπο τους
Εγώ δεν είμαι
Δηλ δεν μπορώ να καταλάβω από τις ηλιθιότητες που καθημερινά αποδίδουν χρήματα ως φόρος βλακειας ποια είναι αυτή που θα πάει γιατί δεν είμαι το ίδιο βλακας με αυτούς
αν σε αυτη τη μαπα βαζεις σακουλα στις εφης βαζεις σακουλα και την πετας στον πατο της θαλασσαςΩραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
τον απαξιωσες τυπε. δεν ειναι λεσβια!!!καλα αμα εσενα σου καθησει με τετοιο σωμα , μην την γαμησεις
τυπε η αληθεια ειναι οτι δε μπορουμε να τις ψηλαφισουμε.Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ... στις 246 σελίδες , έχετε βάλει ΜΙΑ χωρίς πλαστική στήθους ;;;;