Νέα

Ελληνίδες Ινφλουένσερς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20

Gianniskav

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0
ναι. φτιαχνει ψευτικα προφιλ και ψευτικα ποστ στο μπου και στα σοσιαλ για να ασχοληθει κανενας μαζι της...
Που τα είδες τα ψεύτικα προφίλ... Κανονικό προφίλ έχει και μια χαρά είναι η κοπέλα και μιλάει... Μια χαρά μουναρα είναι και δε θα σου καθόταν και πότε...

Gianniskav

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2024
Like
2
Πόντοι
0

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
Εγώ είμαι φαν πάντως. Προμο ξεπρομο έχει ζαρες και λαρα
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια!
(δεν ειμαι η Εφη, απλα οταν της κανουν κοπλιμέντα, χαίρομαι και εγω!)

Perennial

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
186
Πόντοι
0
Και δε βλεπω λογο προσωπικα να κατσεις να ασχοληθεις τι κανει η καθεμια στα σοσιαλ.. αφηστε και τον Penetrator να την ευχαριστηθει αφου τη γουσταρει χαχα..

braveman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2023
Like
8
Πόντοι
0
IMG_1406.jpeg
Γνωρίζουμε κάτι για το κορίτσι;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356
Γιατί βασικια ρε φίλε... Έχεις δει πολλά τέτοια σώματα? Άμα δε σου άρεσε στην τελική δε θα ασχολιοσουν κιόλας... Αγαμητε
καημενη και αλλο κλωνο εφτιαξες? 2 ποστ και τα δυο για το μπαζο?

δε τσιμπαει ετσι η πελατεια...

πανε κανε κανενα φεηκ διαλογο τωρα ξερεις εσυ απο αυτους που ανεβαζεις στο τουιτερ μπας και σου στειλει κανενας ψυχακιας και αντε στο καλο απο εδω

PenetratorXXX

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
367
Πόντοι
20
καημενη και αλλο κλωνο εφτιαξες? 2 ποστ και τα δυο για το μπαζο?

δε τσιμπαει ετσι η πελατεια...

πανε κανε κανενα φεηκ διαλογο τωρα ξερεις εσυ απο αυτους που ανεβαζεις στο τουιτερ μπας και σου στειλει κανενας ψυχακιας και αντε στο καλο απο εδω
Θα μας εξηγήσεις εσύ όμως τι θέμα έχεις με αυτή και κάθε φορά που την αναφέρουν πετάγεσαι να την κραξεις; Αυτό βλέπω το κάνεις εδώ και δύο χρόνια και την ξέρεις και από το τουητερ. Κάτι μου βρωμάει φίλε. Μήπως σου έριξε άκυρο;

Επίσης είναι αστεία να λες μια με 30κ φολοερς ότι δεν είναι ούτε για λάντζα σε φόρουμ που κυριολεκτικά τύποι γαμανε κάτι τελειωμένες με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο.

Επίσης επειδή όσοι την υποστηρίζουμε, μας λες "κλώνους" της και υποννοεις ότι είμαστε οι ίδιοι , για τα πρακτικά, όταν νοίκιαζαν βιντεοκασέτες στο videorama στην Κατεχάκη με την Kaitleen Ashley (Ξεκωλοθρεφτης) ή την Lola Ferrari (double airbags) αυτή δεν είχε γεννηθεί καν...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356
Θα μας εξηγήσεις εσύ όμως τι θέμα έχεις με αυτή και κάθε φορά που την αναφέρουν πετάγεσαι να την κραξεις; Αυτό βλέπω το κάνεις εδώ και δύο χρόνια και την ξέρεις και από το τουητερ. Κάτι μου βρωμάει φίλε. Μήπως σου έριξε άκυρο;

Επίσης είναι αστεία να λες μια με 30κ φολοερς ότι δεν είναι ούτε για λάντζα σε φόρουμ που κυριολεκτικά τύποι γαμανε κάτι τελειωμένες με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο.

Επίσης επειδή όσοι την υποστηρίζουμε, μας λες "κλώνους" της και υποννοεις ότι είμαστε οι ίδιοι , για τα πρακτικά, όταν νοίκιαζαν βιντεοκασέτες στο videorama στην Κατεχάκη με την Kaitleen Ashley (Ξεκωλοθρεφτης) ή την Lola Ferrari (double airbags) αυτή δεν είχε γεννηθεί καν...
λευκε ιπποτη μιας πατσαβουρας, μπορεις να πας στο νημα των φτωχων , ισως εκει βρεις περισσοτερους θαυμαστες μιας και αντικειμενικα οκ αν σου καθεται αυτη με 10 ευρω θα βρεις πολυ κοινο εκει περα....

οι γαμιαδες του δεκαρικου θα σε πουνε και υπερτουμπανο! οποτε θα παρεις το ψυχολογικο μπουστ που θες...
κατα τα αλλα μη γραφεις τα ιδια και τα ιδια.... εσυ που ψοφας για αναγνωριση και μοιραζεις "ακυρα" στον κοσμο σε πειραζει που τρως ακυρα διαδικτυακα ε? πισω στο τουιτερ με τα τρολ... εδω ειναι φορουμ με σκληρους χυστες που δε τσιμπανε απο ελλεηνιδες της πλακας

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
Μισο λεπτό ρε μπουρδελιαριδες γιατί θα μας τρελάνετε εσείς. Αυτό εδώ το θεομουνο το λέτε μπάζο;;;

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356
Μισο λεπτό ρε μπουρδελιαριδες γιατί θα μας τρελάνετε εσείς. Αυτό εδώ το θεομουνο το λέτε μπάζο;;;

επιστρατευση ολων των κλωνων που ασχολουνται αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο νημα και προφιλ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΟΥ

Mpixtis99

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2023
Like
269
Πόντοι
20
επιστρατευση ολων των κλωνων που ασχολουνται αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο νημα και προφιλ....

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΟΥ
Ρε κατσαπλια είσαι παρανοϊκός;

Τι μαλακίες γράφεις ότι και εγώ είμαι η Έφη. Εγώ είμαι ο admin του τελεγκραμ με τα leaks της και έχουμε μια ομαδική αφιερωμένη σε αυτήν και κυκλοφόρησε ότι την θαβεις και ήρθαμε να πάρουμε το μέρος της θεάς μας.

Συνημμένα

• Screenshot_2024-07-11-23-49-25-769_org.telegram.messenger-edit.jpg
    Screenshot_2024-07-11-23-49-25-769_org.telegram.messenger-edit.jpg
    392 KB · Εμφανίσεις: 237

Perennial

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
186
Πόντοι
0

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΟΥ
Περα απο τον φαν της τον Penetrator η τον μπιχτη απο πανω μου που γραφει.. Μοιαζεις οτι εχεις εμμονη με τη συγκεκριμενη και ο τροπος που τους απαντας η να την βριζεις δεν εχει νοημα εκτος αν εχεις προσωπικα μαζι της. Μηπως ο καθενας να βγαλει απλα τα γουστα του εδω μεσα σε δημοσιο φορουμ; Για ινφλουενσερ ειναι οποιασδηποτε κοπης απο την Νιτσα στο χωριο μεχρι την Παπαμιχαλη.. Ας γουσταρει ο καθενας οπως θελει χωρις κραξιμο με το παραμικρο.. Τζαμπα χολη..

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356
Ρε κατσαπλια είσαι παρανοϊκός;

Τι μαλακίες γράφεις ότι και εγώ είμαι η Έφη. Εγώ είμαι ο admin του τελεγκραμ με τα leaks της και έχουμε μια ομαδική αφιερωμένη σε αυτήν και κυκλοφόρησε ότι την θαβεις και ήρθαμε να πάρουμε το μέρος της θεάς μας.
εσυ η ιδια δηλαδη κανεις τα leak μπας και τσιμπησει κανενας και σε βαφτισουν επιτελους ινφλουενσερ της κακιας ωρας?

πωπω κακο που μας βρηκε.... αλλα εσενα σε βρηκε μεγαλυτερο... δε θα κοιμηθεις ολο το βραδυ...

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.211
Πόντοι
2.356
Περα απο τον φαν της τον Penetrator η τον μπιχτη απο πανω μου που γραφει.. Μοιαζεις οτι εχεις εμμονη με τη συγκεκριμενη και ο τροπος που τους απαντας η να την βριζεις δεν εχει νοημα εκτος αν εχεις προσωπικα μαζι της. Μηπως ο καθενας να βγαλει απλα τα γουστα του εδω μεσα σε δημοσιο φορουμ; Για ινφλουενσερ ειναι οποιασδηποτε κοπης απο την Νιτσα στο χωριο μεχρι την Παπαμιχαλη.. Ας γουσταρει ο καθενας οπως θελει χωρις κραξιμο με το παραμικρο.. Τζαμπα χολη..
μη μας το χαλας και ασε να σπαμε πλακα μαζι της με τα ψευτικα προφιλ που φτιαχνει για να απαντησει....

εχεις χασει μεγαλο σωου αλλα περισσοτερο στο τουιτερ με φανταστικες ιστοριες και ποστ που εφτιαχνε δηθεν....

μιλαμε για πολυ νουμερο, μυθομανη γκομενα που θα πουλουσε και τη μανα της για αναγνωριση....

Perennial

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2024
Like
186
Πόντοι
0
μη μας το χαλας και ασε να σπαμε πλακα μαζι της με τα ψευτικα προφιλ που φτιαχνει για να απαντησει....

εχεις χασει μεγαλο σωου αλλα περισσοτερο στο τουιτερ με φανταστικες ιστοριες και ποστ που εφτιαχνε δηθεν....

μιλαμε για πολυ νουμερο, μυθομανη γκομενα που θα πουλουσε και τη μανα της για αναγνωριση....
Δεν ηρθα για να σου τη χαλασω αλλου συχναζω στο φορουμ ετσι κ αλλιως αλλα το παρακολουθω απο προχθες γιατι το ειδα στο front page. Οσο καθεσαι και ασχολεισαι ομως να τη λες μυθομανη τα λουζεσαι κ ο ιδιος στη φουσκα του μπου.. Αστο προσπερασε το.. ειναι υπερβολικο να λες θα πουλουσε οτιδηποτε για αναγνωριση. Δε τη συμπαθεις κατανοητο αλλα οκ αρεσει στους αλλους προχωραμε παρακατω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom