PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 367
- Πόντοι
- 20
Είμαι μονογαμικός, τι να κανω, με αυτήν εχω κολλήσει αυτήν την εποχή!17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
(18 τώρα...)
Είμαι μονογαμικός, τι να κανω, με αυτήν εχω κολλήσει αυτήν την εποχή!17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
Εγώ είμαι φαν πάντως. Προμο ξεπρομο έχει ζαρες και λαρα17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
Τι την καθιστα βασικια;17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
Που τα είδες τα ψεύτικα προφίλ... Κανονικό προφίλ έχει και μια χαρά είναι η κοπέλα και μιλάει... Μια χαρά μουναρα είναι και δε θα σου καθόταν και πότε...ναι. φτιαχνει ψευτικα προφιλ και ψευτικα ποστ στο μπου και στα σοσιαλ για να ασχοληθει κανενας μαζι της...
Γιατί βασικια ρε φίλε... Έχεις δει πολλά τέτοια σώματα? Άμα δε σου άρεσε στην τελική δε θα ασχολιοσουν κιόλας... Αγαμητε17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λογια!Εγώ είμαι φαν πάντως. Προμο ξεπρομο έχει ζαρες και λαρα
Ίσως από τα καλύτερα μωρά που έχω δει γενικά, έποςΣυνεχίζουμε δυνατά με δασκάλα.
χαμηλα στανταρτ εχεις τυπε.... ακου εκει βασικια!17 μυνύματα ο @PenetratorXXX , τα 15 για προμοτάρισμα της βασικιάς Παπαμιχάλη.
καημενη και αλλο κλωνο εφτιαξες? 2 ποστ και τα δυο για το μπαζο?Γιατί βασικια ρε φίλε... Έχεις δει πολλά τέτοια σώματα? Άμα δε σου άρεσε στην τελική δε θα ασχολιοσουν κιόλας... Αγαμητε
Θα μας εξηγήσεις εσύ όμως τι θέμα έχεις με αυτή και κάθε φορά που την αναφέρουν πετάγεσαι να την κραξεις; Αυτό βλέπω το κάνεις εδώ και δύο χρόνια και την ξέρεις και από το τουητερ. Κάτι μου βρωμάει φίλε. Μήπως σου έριξε άκυρο;καημενη και αλλο κλωνο εφτιαξες? 2 ποστ και τα δυο για το μπαζο?
δε τσιμπαει ετσι η πελατεια...
πανε κανε κανενα φεηκ διαλογο τωρα ξερεις εσυ απο αυτους που ανεβαζεις στο τουιτερ μπας και σου στειλει κανενας ψυχακιας και αντε στο καλο απο εδω
λευκε ιπποτη μιας πατσαβουρας, μπορεις να πας στο νημα των φτωχων , ισως εκει βρεις περισσοτερους θαυμαστες μιας και αντικειμενικα οκ αν σου καθεται αυτη με 10 ευρω θα βρεις πολυ κοινο εκει περα....Θα μας εξηγήσεις εσύ όμως τι θέμα έχεις με αυτή και κάθε φορά που την αναφέρουν πετάγεσαι να την κραξεις; Αυτό βλέπω το κάνεις εδώ και δύο χρόνια και την ξέρεις και από το τουητερ. Κάτι μου βρωμάει φίλε. Μήπως σου έριξε άκυρο;
Επίσης είναι αστεία να λες μια με 30κ φολοερς ότι δεν είναι ούτε για λάντζα σε φόρουμ που κυριολεκτικά τύποι γαμανε κάτι τελειωμένες με 10 ευρώ στο Μεταξουργείο.
Επίσης επειδή όσοι την υποστηρίζουμε, μας λες "κλώνους" της και υποννοεις ότι είμαστε οι ίδιοι , για τα πρακτικά, όταν νοίκιαζαν βιντεοκασέτες στο videorama στην Κατεχάκη με την Kaitleen Ashley (Ξεκωλοθρεφτης) ή την Lola Ferrari (double airbags) αυτή δεν είχε γεννηθεί καν...
επιστρατευση ολων των κλωνων που ασχολουνται αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο νημα και προφιλ....Μισο λεπτό ρε μπουρδελιαριδες γιατί θα μας τρελάνετε εσείς. Αυτό εδώ το θεομουνο το λέτε μπάζο;;;
Effie Papamichali - Free pics, galleries & more at Babepedia
Effie Papamichali or effieppm has 18 pics at Babepedia. Check out her biography & photos now, and discover similar babes.www.babepedia.com
Ρε κατσαπλια είσαι παρανοϊκός;επιστρατευση ολων των κλωνων που ασχολουνται αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο νημα και προφιλ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΟΥ
Περα απο τον φαν της τον Penetrator η τον μπιχτη απο πανω μου που γραφει.. Μοιαζεις οτι εχεις εμμονη με τη συγκεκριμενη και ο τροπος που τους απαντας η να την βριζεις δεν εχει νοημα εκτος αν εχεις προσωπικα μαζι της. Μηπως ο καθενας να βγαλει απλα τα γουστα του εδω μεσα σε δημοσιο φορουμ; Για ινφλουενσερ ειναι οποιασδηποτε κοπης απο την Νιτσα στο χωριο μεχρι την Παπαμιχαλη.. Ας γουσταρει ο καθενας οπως θελει χωρις κραξιμο με το παραμικρο.. Τζαμπα χολη..επιστρατευση ολων των κλωνων που ασχολουνται αποκλειστικα μονο με το συγκεκριμενο νημα και προφιλ....
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΠΑΤΖΟΥ
εσυ η ιδια δηλαδη κανεις τα leak μπας και τσιμπησει κανενας και σε βαφτισουν επιτελους ινφλουενσερ της κακιας ωρας?Ρε κατσαπλια είσαι παρανοϊκός;
Τι μαλακίες γράφεις ότι και εγώ είμαι η Έφη. Εγώ είμαι ο admin του τελεγκραμ με τα leaks της και έχουμε μια ομαδική αφιερωμένη σε αυτήν και κυκλοφόρησε ότι την θαβεις και ήρθαμε να πάρουμε το μέρος της θεάς μας.
μη μας το χαλας και ασε να σπαμε πλακα μαζι της με τα ψευτικα προφιλ που φτιαχνει για να απαντησει....Περα απο τον φαν της τον Penetrator η τον μπιχτη απο πανω μου που γραφει.. Μοιαζεις οτι εχεις εμμονη με τη συγκεκριμενη και ο τροπος που τους απαντας η να την βριζεις δεν εχει νοημα εκτος αν εχεις προσωπικα μαζι της. Μηπως ο καθενας να βγαλει απλα τα γουστα του εδω μεσα σε δημοσιο φορουμ; Για ινφλουενσερ ειναι οποιασδηποτε κοπης απο την Νιτσα στο χωριο μεχρι την Παπαμιχαλη.. Ας γουσταρει ο καθενας οπως θελει χωρις κραξιμο με το παραμικρο.. Τζαμπα χολη..
Δεν ηρθα για να σου τη χαλασω αλλου συχναζω στο φορουμ ετσι κ αλλιως αλλα το παρακολουθω απο προχθες γιατι το ειδα στο front page. Οσο καθεσαι και ασχολεισαι ομως να τη λες μυθομανη τα λουζεσαι κ ο ιδιος στη φουσκα του μπου.. Αστο προσπερασε το.. ειναι υπερβολικο να λες θα πουλουσε οτιδηποτε για αναγνωριση. Δε τη συμπαθεις κατανοητο αλλα οκ αρεσει στους αλλους προχωραμε παρακατω.μη μας το χαλας και ασε να σπαμε πλακα μαζι της με τα ψευτικα προφιλ που φτιαχνει για να απαντησει....
εχεις χασει μεγαλο σωου αλλα περισσοτερο στο τουιτερ με φανταστικες ιστοριες και ποστ που εφτιαχνε δηθεν....
μιλαμε για πολυ νουμερο, μυθομανη γκομενα που θα πουλουσε και τη μανα της για αναγνωριση....