Τι είχε ψεύτικες ιστορίες είχε φτιάξει δλδ; Λες και δεν στέλνουν τρέλα πράγματα σε γυναίκες σε δμμη μας το χαλας και ασε να σπαμε πλακα μαζι της με τα ψευτικα προφιλ που φτιαχνει για να απαντησει....
εχεις χασει μεγαλο σωου αλλα περισσοτερο στο τουιτερ με φανταστικες ιστοριες και ποστ που εφτιαχνε δηθεν....
μιλαμε για πολυ νουμερο, μυθομανη γκομενα που θα πουλουσε και τη μανα της για αναγνωριση....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
δυστυχως επειδη δεν εισαι εμφανισιμη δεν ειχες και τοσο επιτυχια στα dm οσο αλλες, οποτε αυτος ο αποτυχημενος τροπος να προσπαθησεις να παρεις προβολη και κανενα σχολιο δεν επιασε τοπο....Τι είχε ψεύτικες ιστορίες είχε φτιάξει δλδ; Λες και δεν στέλνουν τρέλα πράγματα σε γυναίκες σε δμ
σου προτεινω να ανεβασεις αγγελια για μελη του δεκαρικου και δε θα πας χαμενη!
δυστυχως επειδη δεν εισαι εμφανισιμη δεν ειχες και τοσο επιτυχια στα dm οσο αλλες, οποτε αυτος ο αποτυχημενος τροπος να προσπαθησεις να παρεις προβολη και κανενα σχολιο δεν επιασε τοπο....
Ρε είσαι τυφλός ή δεν σου αρέσουν οι γυναίκες;
Συνημμένα
Perennial
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Ξεφευγεις.. δε σου αρεσει ειναι κατανοητο.. αλλα περι 10€ κλπ ειναι μλκιες τωρα το ξερεις κ υπερβολη.. Το προσπερνας το θεμα κ μενεις ησυχος.. αφου εχει τριβη..δυστυχως επειδη δεν εισαι εμφανισιμη δεν ειχες και τοσο επιτυχια στα dm οσο αλλες, οποτε αυτος ο αποτυχημενος τροπος να προσπαθησεις να παρεις προβολη και κανενα σχολιο δεν επιασε τοπο....
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
γυναικα ειναι αυτο που με δειχνεις?Ρε είσαι τυφλός ή δεν σου αρέσουν οι γυναίκες;
στειλε την σε κανα λοατκι μπορει να εχει περαση στις λεσβιες
Perennial
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Να σε κατευθυνω προς lilatrianti στο ινστα να ξελαμπικαρεις.. Θα δεις ενα πατο θα καταλαβεις τι λεω Τελευταιο ποστ 7η φωτογυναικα ειναι αυτο που με δειχνεις?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
την ξερω την κυρια αλλα δε σαπορτατω γκεη φρεντλι παπαριεςΝα σε κατευθυνω προς lilatrianti στο ινστα να ξελαμπικαρεις.. Θα δεις ενα πατο θα καταλαβεις τι λεω Τελευταιο ποστ 7η φωτο
Perennial
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 186
- Πόντοι
- 0
Δε το ηξερα καν αυτο.. Παω στην ουσια.. βλεπω καλο πατο.. θαυμαζω καλο πατο.. Αγνοω το εγω τουςτην ξερω την κυρια αλλα δε σαπορτατω γκεη φρεντλι παπαριες
james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.298
- Πόντοι
- 2.356
Τι διδάσκει;Η δασκάλα ξαναχτυπά!
Αδερφέ μάλλον εσύ έχεις εστιατόριο .χαμηλα στανταρτ εχεις τυπε.... ακου εκει βασικια!
ουτε για λαντζα θα την ειχα...
Ρε σεις τι έγινε; Ανάψανε τα αίματα;
Λοιπόν εμένα κλώνο δε με λες εύκολα. Εγώ έμπαινα με τα χίλια.
Εκτιμώ το θέαμα που προσφέρει και το χιούμορ της.
Τόσο χαμό είχα να δω από τον καιρό της μαριάννας!
I want inΡε κατσαπλια είσαι παρανοϊκός;
Τι μαλακίες γράφεις ότι και εγώ είμαι η Έφη. Εγώ είμαι ο admin του τελεγκραμ με τα leaks της και έχουμε μια ομαδική αφιερωμένη σε αυτήν και κυκλοφόρησε ότι την θαβεις και ήρθαμε να πάρουμε το μέρος της θεάς μας.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
νοτ μαη ταηπ τυπε... ουτε για καδο ανακυκλωσης κανει...Αδερφέ μάλλον εσύ έχεις εστιατόριο .
Ρε σεις τι έγινε; Ανάψανε τα αίματα;
Λοιπόν εμένα κλώνο δε με λες εύκολα. Εγώ έμπαινα με τα χίλια.
Εκτιμώ το θέαμα που προσφέρει και το χιούμορ της.
Τόσο χαμό είχα να δω από τον καιρό της μαριάννας!
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.656
Η χαζομάρα του ανθρώπου είναι άπειρηΠοτέ δεν κατάλαβα γιατί κάποιος παρακολουθεί εμμονικά τις κοπελιές αυτές στο Instagram και να αγριεύει για κάποιο λόγο με αυτό που βλέπει, όταν σε σάιτ τύπου YouTube στο Ίντερνετ υπάρχει δωρεάν και άφθονο "σκληρό", από κάθε γωνιά του κόσμου.
Εκτός αν κάποιος είναι νταβατζής/προμότορας... τότε λογικό να αγριεύει επειδή το Instagram και γενικά το Ίντερνετ του γάμησε την μπίζνα, οι κοπελιές τα κάνουν όλα μόνες τους πια.
Όταν ξεκίνησαν αυτές οι εφαρμογές έλεγα μα καλά ποιος μλκας θα μπει σε αυτά τα ηκηθια κατασκεύασμα τα
Απάντηση
Το 90% του πλανήτη
Ζούμε ανάμεσα σε ηληθιιυς είναι προφανές από πολλά άλλα βασικά από αυτά τα φαινόμενα
Τα ονοματάκια τους ….; ΕυχαριστώΠόσα χιλιόμετρα η καθεμία?
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 201
Αν δεν τη θες εσύ φίλε δωστη σε μένα να την ξεμουνιασω τη μουναραγυναικα ειναι αυτο που με δειχνεις?
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
στειλε της τυπε. πες της οτι εισαι κανας ινφλουενσερ και μπορει να σου κατσει...Αν δεν τη θες εσύ φίλε δωστη σε μένα να την ξεμουνιασω τη μουναρα
τοσα προφιλ εχει εδω μεσα. μιλα και μη καθεσαι και χαθει το κελεπουρι
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.198
- Πόντοι
- 2.356
αυτο το εχουμε καταλαβει τυπε και απο τις εκλογες, και απο την εποχη του κορωνα...Η χαζομάρα του ανθρώπου είναι άπειρη
Όταν ξεκίνησαν αυτές οι εφαρμογές έλεγα μα καλά ποιος μλκας θα μπει σε αυτά τα ηκηθια κατασκεύασμα τα
Απάντηση
Το 90% του πλανήτη
Ζούμε ανάμεσα σε ηληθιιυς είναι προφανές από πολλά άλλα βασικά από αυτά τα φαινόμενα
αλλα αμα θες ειδικα για τη χωρα μας . μπορεις να δεις τα βιντεο αυτου του αραπη που ηρθε και γειωσε μεχρι τον κοψιαλη και πως καναν τα 15χρονα για ενα βιντεο....
απο την αλλη βεβαια....
μπορεις και εσυ να γινεις πετυχημενος επιχειρηματιας/πολιτικος/η οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου μιας και βλεπεις οτι υπαρχει κοινο για τα παντα. για κηραλοιφες, για επιστολες του χριστου, για νανογιλεκα, για πιστολιασμα δανειων, για εστιαση μεσα στο κυμα....
να η ευκαιρια θα σου ελεγα εγω!!!!
ηγησου αυτης της βλακειας για να κερδισεις εσυ! ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ!
guy123guy123
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2017
- Like
- 1.889
- Πόντοι
- 201
Πεφτει πολυ μακρια, αμα ηταν πιο κοντα θα εστελνα, για να εχει προφιλ η καυλιαρα εδω μεσα γουσταρει να καυλωνει ψωλαρες, καυλααααστειλε της τυπε. πες της οτι εισαι κανας ινφλουενσερ και μπορει να σου κατσει...
τοσα προφιλ εχει εδω μεσα. μιλα και μη καθεσαι και χαθει το κελεπουρι
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.656
Αυτό είναι πολύ σωστόαυτο το εχουμε καταλαβει τυπε και απο τις εκλογες, και απο την εποχη του κορωνα...
αλλα αμα θες ειδικα για τη χωρα μας . μπορεις να δεις τα βιντεο αυτου του αραπη που ηρθε και γειωσε μεχρι τον κοψιαλη και πως καναν τα 15χρονα για ενα βιντεο....
απο την αλλη βεβαια....
μπορεις και εσυ να γινεις πετυχημενος επιχειρηματιας/πολιτικος/η οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου μιας και βλεπεις οτι υπαρχει κοινο για τα παντα. για κηραλοιφες, για επιστολες του χριστου, για νανογιλεκα, για πιστολιασμα δανειων, για εστιαση μεσα στο κυμα....
να η ευκαιρια θα σου ελεγα εγω!!!!
ηγησου αυτης της βλακειας για να κερδισεις εσυ! ΜΕΛΑΝΙΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΥΠΗΤΑ!
Αλλα για να κερδίσεις από τους χαζούς πρέπει να είσαι στο τέμπο τους
Εγώ δεν είμαι
Δηλ δεν μπορώ να καταλάβω από τις ηλιθιότητες που καθημερινά αποδίδουν χρήματα ως φόρος βλακειας ποια είναι αυτή που θα πάει γιατί δεν είμαι το ίδιο βλακας με αυτούς
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.252
- Πόντοι
- 3.656
Δηλ ο Φειδίας που αγνοούσα έχει κάνει μεγάλη μπιζνα με τον πιο χαζό λαό της Ευρώπης δηλ τους κύπριος
Αλλα ηταν και ο ίδιος βλακας όταν ξεκίνησε
Στην πορεία ξύπνησε αλλά αν δεν ήταν βλακας αρχικά δεν θα ξεκίναγε αυτές τις μλκιες που έκανε και του φέραν χρήμα κ δόξα
Υγ τον πάω αυτόν ΠΛΈΟΝ γιατί ξεφτίλισε το σύστημα
Αλλα ηταν και ο ίδιος βλακας όταν ξεκίνησε
Στην πορεία ξύπνησε αλλά αν δεν ήταν βλακας αρχικά δεν θα ξεκίναγε αυτές τις μλκιες που έκανε και του φέραν χρήμα κ δόξα
Υγ τον πάω αυτόν ΠΛΈΟΝ γιατί ξεφτίλισε το σύστημα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 162
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 269