You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδες Ινφλουένσερς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα livrpan1892
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
DirkDiggggler
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2018
- Like
- 857
- Πόντοι
- 81
Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.Ωραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
Συνημμένα
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Σαν πολύ κάτω δεν πήγες για να βρεις μια φώτο να κράξεις;Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Εμένα με καυλωνει. Τώρα αν εσένα δεν σου αρέσει δικαίωμα σου μπρο. Την άλλη την κρίνω αυστηρά με βάση την απήχηση της αν ειχε και η Έφη τόσους followers θα την έκρινα πιο αυστηρά
Διαγραμμένο μέλος 243942
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 187
- Πόντοι
- 0
Τυπε εισαι σοβαρος; Εκοψες τη φωτο για να υποδειξεις σαγονι και κοβεις τις βυζαρες ξερω γω; Εκει εστιασε αφου στελνεις φωτο..Λες και στη Ναταλια κοιτατε προσωπο και οχι τη σωματαρα της..
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Οι φωτο που ανεβασες τα σπάνε βασικα. Γενικά τα σπάει η Εφη. Κατσε να ανεβασω και αλλες φωτο μιας και κανουμε threadΤι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Συνημμένα
Αρχίζω και νιώθω προσβεβλημένος, τόσο εγώ οσο και το γούστο μου!Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
Η effieppm είναι η Μάρθα Καραγιάννη πριν την προσέξει ο Φαίδων Γεωργίτσης.
Ξαφνικά κάνει ένα κλικ και την βλέπεις διαφορετικά. Σαν το ξημέρωμα που αξίζει τα σύννεφα ο ήλιος.
Βλέπεις το μαγιό πώς σκαρφαλωνει μέσα στη δροσερή κοιλάδα και θέλεις να τη διαβεις μέχρι τέλους.
Βλέπεις τους λόφους που θέλουν να ξεφύγουν από το σουτιέν και θέλεις να απλώσεις στα χέρια σου να βοηθήσεις το σουτιέν στο δύσκολο του έργο.
Βλέπεις την πονηρή φατσούλα και αναρωτιέσαι πόσες χρήσεις έχει αυτό το στοματάκι.
Εγώ επειδή είμαι και πολυβιτσιόζος, γουστάρω και του χιούμορ της.
Τώρα τι να σου πω; Μπορεί να κάνω λάθος
Trelosikomaras
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2023
- Like
- 5.364
- Πόντοι
- 1.046
Ρε φίλε, έχεις ψυχολογικά. Κράζουμε την μάπα θείας που έχει η Ναταλία και μας βάζεις φωτό από την Έφη; Ότι τι; Στον ύπνο σου την βλέπεις;Τι να κάνει και η καημένη η Ναταλία, φάτσες κομψές με tribute στα σαγόνια του καρχαρία όπως αυτή δεν βρίσκονται κάθε μέρα.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.959
- Πόντοι
- 2.356
προ κορωνα τους χαριζα και τους ψυχοπονουσα...Αυτό είναι πολύ σωστό
Αλλα για να κερδίσεις από τους χαζούς πρέπει να είσαι στο τέμπο τους
Εγώ δεν είμαι
Δηλ δεν μπορώ να καταλάβω από τις ηλιθιότητες που καθημερινά αποδίδουν χρήματα ως φόρος βλακειας ποια είναι αυτή που θα πάει γιατί δεν είμαι το ίδιο βλακας με αυτούς
μετα κορωνα τους μελανιαζω οπου πονει και οπου τους σφαζει...
το ενα καλο που εδειξε ο κορωνα ειναι τελικα ποσοι χαζοι υπαρχουν διπλα σου...
το αλλο μας το δειχνουν οι εκλογες αλλα εκει ψηφιζουν και κυβερνανε ολους τους υπολοιπους οι βολεμενοι του δημοσιου (οχι οι βολεμενοι στο δημοσιο αλλα οσοι τρωνε ψωμι απο αυτο γενικα)
μαγκες... αφου ο τακης θελει να ειναι στην παραλια και να πληρωνει τους παντες.... οσα μητσοτακη γαμιεσαι και να φωναξει το παιχνιδι δε μπορει να το γυρισει.... αυτος θα πλερωσει!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
αν σε αυτη τη μαπα βαζεις σακουλα στις εφης βαζεις σακουλα και την πετας στον πατο της θαλασσαςΩραίο σώμα, αλλα η μάπα της δεν βλεπεται. Με σακούλα μόνο
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.959
- Πόντοι
- 2.356
τον απαξιωσες τυπε. δεν ειναι λεσβια!!!καλα αμα εσενα σου καθησει με τετοιο σωμα , μην την γαμησεις
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
τυπε η αληθεια ειναι οτι δε μπορουμε να τις ψηλαφισουμε.Επειδή βαριέμαι να ψάχνω ... στις 246 σελίδες , έχετε βάλει ΜΙΑ χωρίς πλαστική στήθους ;;;;
η δευτερη αληθεια ειναι οτι ολο και κατι πλαστικο θα κανουν επανω τους και ας μη βαλουν σιλικονες....
Κατσαπλια ξεκόλλα, από όταν σου έριξε άκυρο έχεις γίνει χειτερ και δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν υπάρχει φορά που έχει αναφερθεί το όνομα της και δεν έχεις βγει να κραξεις. Στον ύπνο σου την βλέπεις ρε.αν σε αυτη τη μαπα βαζεις σακουλα στις εφης βαζεις σακουλα και την πετας στον πατο της θαλασσας
Τράβα ασχολησουμε με την άλλη που την πηδάει ο Αλβανός τραππερ και άσε την ελεύθερη Εφαρα σε εμάς να την χαρούμε.
kachaplias
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7.959
- Πόντοι
- 2.356
αντικειμενικος με σουργελα δε μπορω να ειμαι! με σουργελα που φτιαχνουν κλωνους και βγαζουν ιστοριες απο το κεφαλι τους ακομη περισσοτερο!!! με τη νοημοσυνη μας δε θα παιζει ενα σουργελο του τουιτερ χωρις ηθικη και με αγοραστα follow μπας και γινει "ινφλουενσερ"Κατσαπλια ξεκόλλα, από όταν σου έριξε άκυρο έχεις γίνει χειτερ και δεν είσαι αντικειμενικός. Δεν υπάρχει φορά που έχει αναφερθεί το όνομα της και δεν έχεις βγει να κραξεις. Στον ύπνο σου την βλέπεις ρε.
Τράβα ασχολησουμε με την άλλη που την πηδάει ο Αλβανός τραππερ και άσε την ελεύθερη Εφαρα σε εμάς να την χαρούμε.
θες και "αποκλειστικο τελεγκραμ" τρομαρα σου!!!
μηπως θες και ονλιφανς για τα σαγονια σου?
Θέλεις ηθική ρε καημένε; Ξέχασες σε ποιο φόρουμ γράφεις; Είσαι τόσο βλάκας που όχι μόνο νομίζεις ότι όσοι σου γράφουμε είμαστε η Εφη, αλλά δεν ξερεις να ξεχωρίζεις ποτέ αγοράζει κάποια φολοερς (εκτός αν εννοείς ότι αγοράζει κάθε εβδομάδα και λαηκς και κομμεντς - μιλάμε για τρελό engagement)
Δεν ήξερα καν ότι έχει τουητερ, μιλάμε τόσο σαικο είσαι.
Δεν ήξερα καν ότι έχει τουητερ, μιλάμε τόσο σαικο είσαι.
Συνημμένα
-
Screenshot_2024-07-16-22-37-34-350_com.instagram.android-edit.jpg1.023,4 KB · Εμφανίσεις: 221
-
Screenshot_2024-07-16-22-36-56-723_com.instagram.android-edit.jpg759,8 KB · Εμφανίσεις: 179
-
Screenshot_2024-07-16-22-36-37-231_com.instagram.android-edit.jpg890,4 KB · Εμφανίσεις: 195
-
Screenshot_2024-07-16-22-37-13-575_com.instagram.android-edit.jpg1,3 MB · Εμφανίσεις: 212
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.716
- Πόντοι
- 3.506
Ποιός μαλάκας σκατόπουστας μιλάει στο βίντεο;;;μικρο αλλα θαυματουργό
Ο Αλβανός τραππερ γκόμενος τηςΠοιός μαλάκας σκατόπουστας μιλάει στο βίντεο;;;
Ρε παιδιά, όλες ωραίες είναι. Και η Ναταλία (αγαπημένο μου καβλιδιο) και η Έφη (συνολικά μια όμορφη γυναίκα). Το θέμα είναι, κάνει τίποτα; Γιατί όμορφες, ξεκωλα κτλ που να της δω μόνο, υπάρχουν εκατομμύρια. Το θέμα είναι, ποιες μπορούμε να γευτούμε κιόλας.
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Ε μαλλον εισαι σε λαθος τοπικ. Εδω μιλάμε απλά για ξεκολα του ινστα. Αυτες λογικα δεν κανουν τιποτα (για την ώρα)Ρε παιδιά, όλες ωραίες είναι. Και η Ναταλία (αγαπημένο μου καβλιδιο) και η Έφη (συνολικά μια όμορφη γυναίκα). Το θέμα είναι, κάνει τίποτα; Γιατί όμορφες, ξεκωλα κτλ που να της δω μόνο, υπάρχουν εκατομμύρια. Το θέμα είναι, ποιες μπορούμε να γευτούμε κιόλας.
PenetratorXXX
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2023
- Like
- 642
- Πόντοι
- 81
Ο κώλος της Ναταλιάς, ο αλβανος τραπερ και ο πεθερος του (κοιτάνε τον κώλο της κορης του;;;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 85
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 205
- Εμφανίσεις
- 49K
- Απαντήσεις
- 88
- Εμφανίσεις