Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.271
- Πόντοι
- 4.546
Έχουν αποκτήσει το όνομα όλα αυτά τα χρόνια.Ρε τύπε, αυτές από μόνες τους νομίζουν ότι είναι βασίλισσες του σύμπαντος
με τις ελληνίδες ούτε ασχολούνται..
Έχουν αποκτήσει το όνομα όλα αυτά τα χρόνια.Ρε τύπε, αυτές από μόνες τους νομίζουν ότι είναι βασίλισσες του σύμπαντος
Από τη δική μου εμπειρία, όποιος θέλει να πιάσει καλό μουνί από αυτές,Έχουν αποκτήσει το όνομα όλα αυτά τα χρόνια.
"Φυσιολογικό" να βάζουν οι δικηγόροι το ζευγάρι να σκοτώνεται για να καρπώνονται αυτοί, και να το εμποδίζουν να βρει μια όποια λύση καλύτερη, έτσι το βλέπω εγώ.Κοιτα, αυτα που λες ως ''σημεια και τερατα'' ειναι πολυ φυσιολογικα σε μη συναινετικα διαζυγια, και λογικα μεχρι ενα σημειο. Για παραδειγμα, χωριζει το ζευγαρι, η γυναικα παιρνει, ως ειθισται την επιμελεια, αλλα δε δουλευει, ουτε εχει κατι δικο της. Που θα μεινει με το παιδι? Ο νομος λογικα και ορθα, μεριμνα για το ΠΑΙΔΙ και του παρεχει στεγη. Και αφου την επιμελεια την εχει η μαμα, θα μεινει και αυτη εκει. Δε νομιζω αλλωστε καποιος φυσιολογικος μπαμπας να θελει το παιδι του στα παγκακια. Και αν μεταξυ του ζευγαριου υπαρχουν στοιχεια για ενδοοικογενειακη βια, σιγουρα δε θαα μεινει και ο μπαμπας στο σπιτι. Δεν ειναι κατι παραλογο.
Τωρα, ξενη να αδειαζει το σπιτι και να παιρνει και τις καλτσες, που γραψες, δε το εχω δει, σπανιοτατο μου φαινεται
Από τη δική μου εμπειρία, όποιος θέλει να πιάσει καλό μουνί από αυτές,
πρέπει να τις παίξει μπάλα όταν είναι νεοφερμένες σε δυτικό έδαφος.
Τότε που πάει η σφαλιάρα σύννεφο και ψάχνουν από κάπου να πιαστούν.
Που οι περισσότερες δεν έχουν τυπικά προσόντα,ούτε καν αγγλικά..
Που βγαίνουν για ραντεβού με τον Φριτζ και όταν έρχεται η γκαρσόνα για το λογαριασμό
ο Γερμανός θα πει "getrennt", δηλαδή χωριστά.
Υπολογίζεται ότι Ουκρανοί/ες που ήρθαν στη Γερμανία τον τελευταίο χρόνο, έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ..και ειδικά πάνω στην Γερμανία έχει πολλές νεοφερμένες υπάρχουν επιλογές να παίξει μπάλα κάποιος μόνιμος κάτοικος Γερμανίας καμία σχέση με Ελλάδα
Απορία το έχω, οι Γερμανοί για τις δικές τους τι λένε; Υπάρχει σε κανένα γερμανικό φόρουμ νήμα τι τρέχει με τις φροιλάιν;Υπολογίζεται ότι Ουκρανοί/ες που ήρθαν στη Γερμανία τον τελευταίο χρόνο, έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ..
Που ακόμη και για τη Γερμανία, είναι τεράστιο νούμερο.
Τις κράζουν,αλλά οι περισσότεροι ντόπιοι κράζουν τις ντόπιες σε όποια χώρα και αν έχω πάει..Απορία το έχω, οι Γερμανοί για τις δικές τους τι λένε; Υπάρχει σε κανένα γερμανικό φόρουμ νήμα τι τρέχει με τις φροιλάιν;
Τόσους επενδυτές δεν άφησε και η μερκελ να έρθουν ;Υπολογίζεται ότι Ουκρανοί/ες που ήρθαν στη Γερμανία τον τελευταίο χρόνο, έχουν ξεπεράσει το 1 εκατ..
Που ακόμη και για τη Γερμανία, είναι τεράστιο νούμερο.
Πάνω από 1 εκατ. το 2015-2016 και δεν σταμάτησαν ποτέ να έρχονται..Τόσους επενδυτές δεν άφησε και η μερκελ να έρθουν ;
Γιατί να σταματήσουν;;; Οι πολιτικοί στην Ελλάδα έβαλαν στόχο ζωής να ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ τους Έλληνες, την παράδοση, ήθη και έθιμα.Πάνω από 1 εκατ. το 2015-2016 και δεν σταμάτησαν ποτέ να έρχονται..
O νομπελίστας, εκτός του ότι προέκυψε ανορθόγραφος, δεν κατανοεί τους μέσους όρους, την κανονική κατανομή και την έννοια του κανόνα και της εξαίρεσης?Θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο που λέγεται για τις γυναίκες και για τους άντρες! Δείτε που κατέληξαν οι κακοί μαθητές και τι συμπεριφορά μπορούν να έχουν απέναντι στις γυναίκες τους!
Όλα βέβαια είναι σχετικά όπως μας λέει ο παρακάτω νομπελίστας
Πάλι καλά που οι Ισπανίδες είναι ακομα πιο μπάζα (και φεμιναζί)Όσοι βορειοευρωπαίοι ξέρω με Ελληνίδα γυναίκα, είναι ζευγάρια 50φεύγα..
Δεν έχει τύχει να γνωρίσω νέους που να ασχολούνται με αυτές.
Και όπως έχω ξαναγράψει, αν και έχω ταξιδέψει πολύ, στο άκουσμα ότι είμαι Έλληνας,
δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ευρωπαίος που να μου έχει πει π.χ. πήγα Ελλάδα, έχετε πολύ ωραίες γυναίκες.
ΠΟΤΕ
Είσαι ο υπερτύπος αραβότουρκος τύπε?Μέγιστε τυπάρα μου πορνοφαν
Στη περίπτωση του νομπελίστα σίγουρα δεν αποτελεί κανόνα η σχέση μόρφωσης-νοημοσύνης, στη περίπτωση όμως των Ελλεινίδων σίγουρα δεν υπάρχει εξαίρεση και να υπάρχει κάποια μη ηλίθια
Και φαντάζομαι οι πιο πολλοί ζουν από τα επιδόματα των κορόιδων που πληρώνουν φόρους ενώ έχουν και ένα έξτρα εισοδηματακι μαύροΠάνω από 1 εκατ. το 2015-2016 και δεν σταμάτησαν ποτέ να έρχονται..
Τύπε βάζω youtube deutsche welle να γελάω που και που, όλοι οι παρουσιαστές είναι πάκια, μαύροι κλπ, πώς έχουν καταντήσει έτσι αυτοί οι άνθρωποιΚαι φαντάζομαι οι πιο πολλοί ζουν από τα επιδόματα των κορόιδων που πληρώνουν φόρους ενώ έχουν και ένα έξτρα εισοδηματακι μαύρο
Πάντως ντοιτσλαντ δεν θα υπάρχει σε τριάντα χρόνια. Μέσα στα πακια/μαύρους/Τούρκους συν από κάτι διαφημίσεις Ζαλαντο που βλέπω τιγκα στα λοατκι
Μου είπαν και για ριάλιτι στυλ μπατσελορ όμως μόνο με πούστηδες (;)
Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα που σε καιει οποτε δε θα επιμεινω πολυ."Φυσιολογικό" να βάζουν οι δικηγόροι το ζευγάρι να σκοτώνεται για να καρπώνονται αυτοί, και να το εμποδίζουν να βρει μια όποια λύση καλύτερη, έτσι το βλέπω εγώ.
Φυσιολογικό ΔΕΝ είναι να παίρνει η γυναίκα το παιδί, αυτό είναι ΦΑΣΙΣΜΟΣ και λάθος του Νόμου. Συνεπιμέλεια σε ΟΛΑ και ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στα ΠΑΝΤΑ.
Φυσιολογικό ΔΕΝ είναι να σε βγάζουν έξω από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ σπίτι, λόγω ασφαλιστικών μέτρων και κατηγοριών που σε πάρα πολλές περιπτώσεις ΔΕΝ αποδεικνύονται. Να πετάξουν την κάργια από το σπίτι του ΑΛΛΟΥ και το παιδί να μείνει εκεί, Δεν κατάλαβα δηλαδή, το λάθος ποιό είναι, που δεν θα περνάει πάντα των γυναικών να κάνουν ότι θέλουν;
Δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι άλλο και με συγχωρείς, αν συνηγορείς με το Φασισμό εναντίον των ανδρών(στο Νόμο) και σου αρέσει η υφιστάμενη κατάσταση, με όλο το συμπάθειο, αν δεν βλέπεις δηλαδή ότι υπάρχει πρόβλημα, όλα καλά, έχεις την άποψή σου.
Δε διαφωνω αλλα οταν σε ρωταει η αλλη 'γιατι δεν εχεις παντρευτει ελληνιδα?'' απανταω εν ολιγοις οτι ειναι κωλοχαρακτηρες, και συνηθως μου λενε οτι ''ολες ετσι ειναι?? αποκλειεται.. μα ειναι τοσο ομορφες με μαυρα μαλλια, μελαχρινες..''. Περαιτερω δεν εχει ασχοληθει καποια με το τι κανουν οι ελληνιδεςΡε τύπε, αυτές από μόνες τους νομίζουν ότι είναι βασίλισσες του σύμπαντος
Με καίει σαν ΑΝΔΡΑ σκεπτόμενο που αναζητεί την ισότητα παντού(στην σημερινή εποχή που οι γυναίκες δεν θέλουν την ίδια τους την φύση) . Δεν με καίει σαν παντρεμένο, δεν υπήρξα ποτέ, δυστυχώς ή ευτυχώς ώστε να είχα οικογένεια(ο μόνος λόγος για να παντρευτεί κανείς, κατά την γνώμη μου πάντα) ,ούτε και πρόκειται πλέον.Καταλαβαινω οτι ειναι θεμα που σε καιει οποτε δε θα επιμεινω πολυ.
Ομως σε ρωτω, πού ακριβως βλεπεις στα λεγομενα μου οτι επικροτω το υφισταμενο νομικο πλαισιο? Σου εξηγησα οτι ο δικαστης, σε αυτα που περιεγραψες, συμφωνα με το νομο που υπαρχει, σωστα επραξε. Δεν ειναι λαθος η αποφαση του δικαστη, ο ΝΟΜΟΣ ειναι λαθος. Ο δικαστης ερμηνευει το νομο, οχι αυτο που προσωπικα θεωρει δικαιο.
Προφανως και ειμαι υπερ της συνεπιμελειας, δε μπορω να φανταστω αντρα να ειναι κατα.
Το ότι οι δικηγοροι, ή τα πεθερικα, ή οι φιλες ή οι συναδελφισσες ευθυνονται, τα εχω ακουσει κατα κορον. Μηπως ευθυνομαστε και εμεις, ή ΜΟΝΟ εμεις για τις επιλογες μας? ΕΣΥ επελεξες αυτη τη γυναικα, ΑΥΤΗ σε επελεξε.
Το διαζυγιο δεν ειναι το τελος του κοσμου. Βρες εναν καλο δικηγορο, εχε υποψη το καλο του παιδιου σου, ξαναφτιαξε τη ζωη σου και ολα θα πανε καλα, αν θες τη συμβουλη μου