Νέα

Γάμος με αλλοδαπή, τα υπέρ και τα κατά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 328
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Υπάρχουν μεγάλες αλλαγές απο γκόμενα, σε μονιμη σχέση, σε αρραβωνιαστικιά , σε συζηγο, με 1 παιδι, με 2 παιδια με παραραπανω παιδια.
Οσο εξελισεται μια σχέση και η γυναικα αποκτά δικαιώματα, μπορει να σε γαμαει και αφου μπορει θα σε γαμαει. Μετα εσυ οτι κανεις το κανεις για τα παιδια σου.

Το μονο κακό με την αλλοδαπή ειναι οτι αν σου παρει τα παιδια σου, αντε να τα βρεις. με την ελληνίδα, ξερεις τουλαχιστον θα ειναι στην ελλάδα ... Οποτε θα εχεις μια επαφη μαζι τους.
Ολα τα αλλα μορφωση, εμφανιση, ισως και τοπος καταγωγής ειναι να ειχαμε να λεγαμε... εδω παιδιά ίδιας οικογένειας και ειναι τελειως διαφορετικοι χαρακτηρες, που έχουν μεγαλωσει μαζι, με τις ίδιες συνθήκες.
Αυτο λεμε, οτι η ελληνιδα θα αποφασισει διαζυγιο πολυ πιο ευκολα γιατι εχει ολες τις καβαντζες εδω. Η αλλοδαπη θα το σκεφτει αρκετα, και θα το αποφασισει αν ο αλλος ειναι ναυαγιο που δε σωζεται με τιποτα. Γιατι εχει ηδη φτιαξει μια ζωη εδω, το να επιστρεψει θα ειναι πισωγυρισμα.
Μιλαω παντα για σλαβοουκρανοδωσιδες. Οχι για σκανδιναβες

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Κατι τετοιο ειναι αδυνατο να απαντηθει και ο λογος ειναι πως οι ανθρωποι δεν βασιζονται σε συγκεκριμενα φυλετικα χαρακτηριστικα, αλλα στα βιωματα τους. Ναι μπορει ενας χ λαος λογω οικονομικων δυσκολιων να εχει αναπτυξει συγκεκριμενες πρακτικες και συνηθειες, ομως και παλι αυτο δεν ειναι απαραιτητα ορθο. Η συζητηση που προκυπτει λοιπον ειναι περι ανεμων και υδατων χωρις να μπορει να εξαχθει ενα σοβαρο συμπερασμα. Επιπλεον μπορει να γινει και επικινδυνη για οσους δεν εχουν τα αναλυτικα εργαλεια και τις εμπειριες ζωης, ωστε να σχηματισουν καποια στερεοτυπα, νεες προκαταληψεις ή να προδικασουν τις αντιστοιχες σχεσεις τους βασει των οσων εχουν διαβασει. Σε καθε περιπτωση τετοιες θελουν προσοχη απ οσους διαβαζονται.
Η συζητηση και ανταλλαγη αποψεων σε καθ φορουμ, γινεται για ανταλλαγη αποψεων και εμπειριων που δε θα ειχαμε τη δυνατοτητα να ακουσουμε διαφορετικα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι καποιος θα αλλαξει-διαμορφωσει αποψη απο ενα φορουμ. Μπορει ομως, να δει και την αλλη αποψη. Και να μαθει απο αυτη.
Το να γινει επικινδυνη μια τετοια ανταλλαγη αποψεων το θεωρω τραβηγμενο. Τι δηλαδη, θα παει ο αλλος που δε χωνευει τις αλλοδαπες και θα παει αμεσως να παντρευτει αλλοδαπη και τι, θα ''καταστραφει'' η ζωη του?

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Το πρόβλημα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε πολύ κόσμο που δεν απογαλακτίζεται ποτέ, εξαρτάται οικονομικά από γονείς,δουλεύει μαζί με γονείς ή πεθερικά,
μένει μαζί ή από πάνω/κάτω τους...
Αυτός είναι και ένας λόγος που πολλές δυτικές δεν θέλουν πάρε δώσε με Έλληνες.
Γιατί μαζί με αυτόν, φορτώνονται και ολόκληρο τσίρκο με συγγενείς και κάθε τυχάρπαστο.

Μιλάμε για γελοίες καταστάσεις και τον πιο σίγουρο τρόπο να καταστρέψεις τη ζωή σου..

Αν είσαι ανεξάρτητος οικονομικά, ορίζεις μόνος σου τις σχέσεις με σόι και πεθερικά.
Μη σου πω οτι και πολλες φιλες που εχω ρωσοουκρανιδες, που πλεον μιλαμε φιλικα, μου λενε για ελληνες που τις φλερταρουν, ερχονται εδω για μια γνωριμια και βλεπουν οτι ο ελληνας μενει με γονεις, εξαρταται απο αυτους, και ξενερωνουν. Ακομα και αυτες, φαντασου.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Θα μπορούσε να ειπωθεί το ίδιο που λέγεται για τις γυναίκες και για τους άντρες! Δείτε που κατέληξαν οι κακοί μαθητές και τι συμπεριφορά μπορούν να έχουν απέναντι στις γυναίκες τους!
Όλα βέβαια είναι σχετικά όπως μας λέει ο παρακάτω νομπελίστας
F21B7066-B118-43AD-9155-28CEB5C6F1E2.jpeg
Εξαίρεση είναι οι δικηγόροι... Ένας δικηγόρος δεν μπορεί να είναι ηλίθιος, ούτε αυτιστικός...
Πρέπει να είναι αλήτης, γατόνι, άνθρωπος της πιάτσας...
Αντίθετα στις φυσικές επιστήμες ειδικά, ακόμα και στην ιατρική, μπορούν να διαπρέψουν άνθρωποι με αυτισμό ή άλλες διανοητικές ιδιαιτερότητες...
Παραδείγματα είναι ο Αϊνστάιν, ο Μπιλ Γκέϊτζ και βέβαια η τηλεοπτική σειρά (Αμερικάνικη και Τούρκικη) Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Έχουμε δηλαδή κακό όνομα στο εξωτερικό.....μάλιστα, μάλιστα
Πολυ καλη αποψη για ελλαδα
Μετρια ως κακη αποψη για ελληνες (ε, και οχι αδικα)
ΠΑραδοξως οι ξενες θεωρουν τις ελληνιδες μουναρες (?!!?)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Σκέψου κοπέλα από αγροτική οικογένεια με άνω του 18,5 στο σχολείο και σχετικά ομορφούλα :wink:
Κατευθείαν για εκκλησία :grin:
Ελπίζω να κάνεις πλάκα... Δηλαδή αυτά είναι τα μόνα κριτήρια, μιλάς σοβαρά;

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Εξαίρεση είναι οι δικηγόροι... Ένας δικηγόρος δεν μπορεί να είναι ηλίθιος, ούτε αυτιστικός...
Πρέπει να είναι αλήτης, γατόνι, άνθρωπος της πιάτσας...
Αντίθετα στις φυσικές επιστήμες ειδικά, ακόμα και στην ιατρική, μπορούν να διαπρέψουν άνθρωποι με αυτισμό ή άλλες διανοητικές ιδιαιτερότητες...
Παραδείγματα είναι ο Αϊνστάιν, ο Μπιλ Γκέϊτζ και βέβαια η τηλεοπτική σειρά (Αμερικάνικη και Τούρκικη) Γιατρός, η ιστορία ενός θαύματος...
Φιλε μου, ηλιθιοι-κακοι δικηγοροι αφθονοι. Ειναι οι λεγομενοι χασοδικες.
ενας ΚΑΛΟΣ δικηγορος πρεπει να ειναι δικτυωμενος, κλπ
Δεν εχω σκεφτει λειτουργικο αυτιστικο ως δικηγορο, θα μπορουσε ανετα νομιζω να σταθει σαν para-legal

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Τύπε μου, επειδή είχα κι εγώ ανάλογες γνωριμίες με φιλέλληνες βορειοευρωπαίους, η σκληρή πραγματικότητα των Ελλεινίδων όταν τις γνωρίζουν, τους γειώνει απότομα και τους δημιουργεί αμφιβολίες για την υπερβολική αγάπη τους για τη χώρα μας. Τους πιάνει μάλιστα θλίψη για τη κατάντια μας και την αποκοπή μας από τις αξίες του λαμπρού παρελθόντος …
Όσοι βορειοευρωπαίοι ξέρω με Ελληνίδα γυναίκα, είναι ζευγάρια 50φεύγα..
Δεν έχει τύχει να γνωρίσω νέους που να ασχολούνται με αυτές.
Και όπως έχω ξαναγράψει, αν και έχω ταξιδέψει πολύ, στο άκουσμα ότι είμαι Έλληνας,
δεν έχει υπάρξει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ Ευρωπαίος που να μου έχει πει π.χ. πήγα Ελλάδα, έχετε πολύ ωραίες γυναίκες.
ΠΟΤΕ

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Εεεε και τι έγινε που είναι αλλοδαπή....έχεις παντρευτη αλλοδαπή και έχεις εμπειρία????
Ναι ρε παιδια, ειπαμε να μοιραστουν εμπειριες καποιοι που ΕΧΟΥΝ σχετικη εμπειρια, οχι να πεταμε αφορισμους ετσι στο ξεκαρφωτο

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Δεν είναι σκέψη δική μου: είπα κάτι που συνέβη σε γνωστό. Δεν είναι φαντασία δηλαδή.

Δεν θα συμβεί σε όλους βέβαια κάτι τέτοιο(αν και με τους νόμους που είναι όλοι ΚΑΤΑ των ανδρών, έχουν συμβεί σημεία και τέρατα: σπίτι με επικαρπία που ανήκε πάντα στον άντρα, να κάθεται στο τέλος η γυναίκα σαν γονική στέγη, συν ασφαλιστικά μέτρα στον σύζυγο, και δεν μπορεί ο άνθρωπος να μείνει στο ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Μπορούσε να ανταποδώσει και θα ανταποδώσει, αλλά πάνω από όλα, σκέφτεται το καλό του παιδιού του και μόνο) .

Υ.γ.: το τελευταίο περιστατικό που αναφέρω είναι με Ελλεηνιδα, για να είμαι ακριβής.
Κοιτα, αυτα που λες ως ''σημεια και τερατα'' ειναι πολυ φυσιολογικα σε μη συναινετικα διαζυγια, και λογικα μεχρι ενα σημειο. Για παραδειγμα, χωριζει το ζευγαρι, η γυναικα παιρνει, ως ειθισται την επιμελεια, αλλα δε δουλευει, ουτε εχει κατι δικο της. Που θα μεινει με το παιδι? Ο νομος λογικα και ορθα, μεριμνα για το ΠΑΙΔΙ και του παρεχει στεγη. Και αφου την επιμελεια την εχει η μαμα, θα μεινει και αυτη εκει. Δε νομιζω αλλωστε καποιος φυσιολογικος μπαμπας να θελει το παιδι του στα παγκακια. Και αν μεταξυ του ζευγαριου υπαρχουν στοιχεια για ενδοοικογενειακη βια, σιγουρα δε θαα μεινει και ο μπαμπας στο σπιτι. Δεν ειναι κατι παραλογο.
Τωρα, ξενη να αδειαζει το σπιτι και να παιρνει και τις καλτσες, που γραψες, δε το εχω δει, σπανιοτατο μου φαινεται

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Φιλε μου, ηλιθιοι-κακοι δικηγοροι αφθονοι. Ειναι οι λεγομενοι χασοδικες.
ενας ΚΑΛΟΣ δικηγορος πρεπει να ειναι δικτυωμενος, κλπ
Δεν εχω σκεφτει λειτουργικο αυτιστικο ως δικηγορο, θα μπορουσε ανετα νομιζω να σταθει σαν para-legal
Δεν μιλάω για τους αποτυχημένους...
Μιλάω για τους σχετικά καλούς, τουλάχιστον...
Ακριβώς αυτό που λες, δικτυωμένος, της πιάτσας που είπα εγώ...
Αλλά και ο χασοδίκης, μπορεί να βρει τον μ@λ@κ@ και να τον κοροϊδέψει, μην νομίζεις...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656

Ποιες ξένες;Οι κύπριες;Οι τουρκάλες;Οι πακιστανές;

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
To τελευταίο δεν το έχω ακούσει ποτέ.
Εν τω μεταξύ π.χ.οι Γερμανίδες έχουν εθνικότητες που "φοβούνται"
και φυσικά δεν περιλαμβάνονται οι Ελληνίδες

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.893
Πόντοι
3.656

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Εεεε και τι έγινε που είναι αλλοδαπή....έχεις παντρευτη αλλοδαπή και έχεις εμπειρία????
Στο δεύτερο γάμο αλλοδαπός ήμουν εγώ παντρεύτηκα Γερμανίδα. Όσο μου έκανε κούκου ο γάμος πήγαινε πριμα. Μολις ο Περικλής κουράστηκε, άρχισαν τα όργανα. Du bist zu klein fur mich, Periklis ist klein...... Κλάιν Μάιν......

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.839
Πόντοι
4.180
Αν θεωρουν τις ελλεεινίδες μουνάρες,τον εαυτό τους τί τον θεωρούν;
Μου τι εχουν χαρακτηρισει ως ιδιαιτερες, ομορφες, γιατι ειναι μελαχρινες και με καμπυλες, κατι που δε βλεπεις ρωσια για παραδειγμα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Πιο πολύ φοβούνται τις Σλάβες ή τις άλλες γερμανοειδείς;
Φοβούνται από τις Σλάβες, τις Πολωνέζες και τις Ουκρανέζες, ότι δεν κολλάνε
να διεκδικήσουν ακόμη και δεσμευμένο άντρα και μέσω σεξ να τον αποτρελάνουν.

Επίσης τυχόν Λατίνες υπερτούμπανα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Stories

Νέο!

Stories