Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αλλο ενα θεμα της πουτσας!
μπας το παληκαρι την γουσταρε και εφαγε καμια χυλοπιτα και τωρα απλα θελει να την κανει ρεντικολο..........λεω εγω τωρα............ετσι λεω για να περναει η ωρα!!!!γιατι τετοιες μαλακιες ουκ ολιγον ακουσαμε!!

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
δε μπορω να καταλαβω προς τη αυτο το θεμα ..οπως ο καθενας απο τον αντρικο πλυθησμο κανει της τρελλες του, μεσα ειναι και οι παρτουζες γιατι μια γυνεκα που το κανει να θεωρειτε κατα καποιους η μεγαλη ταναπου ολοι κανουνε οτι γουσταρουνε και μεχρι εκει που τους επιτρεπει η ανθρωπινη φυση τους. τα κρητηρια για το καθε ανθρωπο διαφερουνε για τον ιδιο του τον εαυτο ,και αν δε κανουμε τρελλες οταν ειμαστε σε μικρες ιλικιες σιγουρα θα μας βγουνε στις μεγαλυτερες !!!οποτε καλητερα μικροι για να ειμαστε χορτασμενοι!!!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αντε βρε αρχισατε να περνετε μπρος σιγα σιγα.γιατι παλι τα εσωψυχα του θα εβγαζε ο καθενας μας εδω μεσα παλι,με την αναζητηση του φιλου κριτικου.

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Και ρωτάω εγώ τώρα ποιος από όλους εμάς αν ήταν στην θέση του παληκαριού που θα την παντρευτεί... αν λέμε τώρα αν μαθαινε πως πραγματικά στέκουν όλα αυτά που μας παραθέτει ο φίλος και είναι και επιβεβαιωμένα από τρίτα πρόσωπα δεν θα το ξανασκεφτόταν? Με δεδομένο πάντα πως είσαι ένα βήμα πριν την εκκλησία και δεν γνώριζες τίποτα......??????

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μα θελει δεν θελει να μαζεψει πληροφοριες την κανει ξεφτυλα........δημοσια 1ο αυτο και 2ον και να ξερα δεν θα του λεγα!! γιατι φενεται τι μαλακισμενη νοοτροπια εχει!!!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και ρωτάω εγώ τώρα ποιος από όλους εμάς αν ήταν στην θέση του παληκαριού που θα την παντρευτεί... αν λέμε τώρα αν μαθαινε πως πραγματικά στέκουν όλα αυτά που μας παραθέτει ο φίλος και είναι και επιβεβαιωμένα από τρίτα πρόσωπα δεν θα το ξανασκεφτόταν? Με δεδομένο πάντα πως είσαι ένα βήμα πριν την εκκλησία και δεν γνώριζες τίποτα......??????
ναι και βρηκε ωραιο τροπο το τυπος.μεσα απο το σαιτ.φιλε και τριτα προσωπα να ειναι αν ειναι σωστοι δεν προκειτε να την εκθεσουν την γκομενα να ξερεις.
και εγω κανω την εξης ερωτηση. μηπως αυτος ο τυπος ο κρητικος ειναι καψουρης με την γιατρεσσα και μολις εμαθε οτι παντρευετε του ηρθε πουτσα στο κολο,και ψαχνει να βρει τροπο να χαλαση την σχεση τις κοπελας?
εχει πολλους μαλακογκαβληδες τετοιους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ναι και βρηκε ωραιο τροπο το τυπος.μεσα απο το σαιτ.φιλε και τριτα προσωπα να ειναι αν ειναι σωστοι δεν προκειτε να την εκθεσουν την γκομενα να ξερεις.
και εγω κανω την εξης ερωτηση. μηπως αυτος ο τυπος ο κρητικος ειναι καψουρης με την γιατρεσσα και μολις εμαθε οτι παντρευετε του ηρθε πουτσα στο κολο,και ψαχνει να βρει τροπο να χαλαση την σχεση τις κοπελας?
εχει πολλους μαλακογκαβληδες τετοιους.
μαλλον ετσι οπως τα λες!!!!
ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΘΙΑ?????ΚΑΙ ΚΟΝΤΟΥΛΑ???
χαχαχαχα μολις εμαθα! αλλα τσαμπα κοπος.... η 1η ηταν ή τελευταια που τα κανε αυτα?????? στην ελλαδα λιγες φοιτητριες τα καναν αυτα?
μην αρχισουν τα π.μ τωρα......δεν απανταω σε κανεναν!

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.232
Πόντοι
9.931

Και εγώ αυτό σκέφτηκα όταν άνοιξε το θέμα, αν είχα ενδείξεις ότι η κοπέλα του φίλου έχει κάνει όργια πριν από αυτόν, η ακόμα χειρότερα έχω αποδειξης ότι έχει κάνει οργιά, εγώ σαν κολλητός τη πρέπει άραγε να κάνω; Και όσο και να το σκέφτομαι απάντηση δεν μπορώ να πάρω.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλε  το ατομο εφαγε φολα απο την γκομενα,και τωρα ψαχνει ακρη να τις κανει κακο.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον τα πραγματα ειναι απλα!! εγω 2 τηλ εκανα και στα 2 μου ειπανε οχ με τι ασχολεισαιο ρε μαλακα??? κανας πικραμενος θα ναι που θα χει φαει χυλοπιτα!!

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

Ας του το πει. Σε δημόσια φόρουμ με ονόματα κλπ να μην το δώσει. Και σε τελική από οτι λέει δεν έχει γνωρίσει ακόμα κανέναν που να έχει κάνει κάτι με την κυρία. ΑΝ είναι αλήθεια, και "φωτογραφίσει" κάποια που δεν έχει κάνει τίποτα έχει προσφέρει καλές υπηρεσίες στον φίλο του;;; (άσε που είμαι σχεδόν σίγουρος πως δεν είναι η ιστορία όπως τη λέει, αλλά ας πούμε πως είναι)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

ας ειμαστε ρεαλιστες παλι
οι περισσοτεροι θα το ξανασκεφτονταν
οι ανδρες να τα κανουν ολα πριν μετα πιο μετα οποτε τους καπνισει, οι γυναικες τους να ειναι τουλαχιστον βγαλμενες απο μοναστηρι..... η ξεπετα μας βεβαια να τα κανει ολα η σοβαρη για γυναικα μας οχι ποτες, μονο μαζι μας..
αλλα αν τα κανει μαζι μας διερωτομαστε μπας κ τα κανε με αλλους κ γι αυτο ξερει... φαυλος κυκλος
κ κομπλεξισμος

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παντως ωραια ειναι ετσι η γενικη συζητηση μας για ολα αυτα
αλλα επι του θεματος, κ μονο η πιθανοτητα να εχουν φωτογραφηθει ατομα θα επρεπε να θορυβησει λιγο τους αδμινους κ να διαγραψουν σχετικα ποστς *ειναι λιγο σαν να βαζαμε τις φωτος ασχετων ατομων εδω μεσα που απαγορευεται*

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
παντως ωραια ειναι ετσι η γενικη συζητηση μας για ολα αυτα
αλλα επι του θεματος, κ μονο η πιθανοτητα να εχουν φωτογραφηθει ατομα θα επρεπε να θορυβησει λιγο τους αδμινους κ να διαγραψουν σχετικα ποστς *ειναι λιγο σαν να βαζαμε τις φωτος ασχετων ατομων εδω μεσα που απαγορευεται*
μάνι μάνι μπορώ να σου πω γύρω στα 10-20 θέματα που μπορούν να πληρούν αυτές τις προδιαγραφές

αλλά δεν διαμπάζεις το disclaimer καρντιά μου
Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης
Η παρούσα ιστοσελίδα δεν συνδέεται με οποιαδήποτε μορφή σχέσεως (ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά αναφέρεται σχέση υπαλληλίας, εντολής, προστήσεως) και συνεπώς ουδεμία ευθύνη φέρει για τις απόψεις που εκφράζουν τα εγγεγραμμένα μέλη στο δημόσιο forum, στο chat, στις κριτικές, ή μέσω προσωπικών μηνυμάτων (pm) ή/και για το περιεχόμενο τυχόν links που παραθέτουν. Η επίσημη άποψη του bourdela.tv εκφράζεται αποκλειστικά από τον Διαχειριστή του (Administrator).

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
ΟΚ δεν είναι όμως μόνο το νομικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απλά ανήθικο (έστω και αν επιτρέπεται)

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
αλλοι παρτουζα και αλλοι απο τα πολλά ουζα...

Τσακιρ κεφι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
okay γι αυτα που λεει το ντισκλαιμερ
αλλα αυτος ο κανονας, δεν αφορα κ σ αυτο το θεμα κ στα σχετικα ποστς που εγιναν  για το ποια ειναι η ιατρος???
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
λοιπον τα πραγματα ειναι πολυ απλα! πολη παραλιακη της Ρουμανιας ειναι η Constanta! Ιατρικη χρονια 96-02 Μαρια Γ και απο Κρητη αραγε ποσες να τα νε στην Ρουμανια??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom