Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Φίλε str81977 ποτέ δεν πιάνεις τον φίλο σου να του πεις τέτοιες κουβέντες, αν δεν το έχεις τεκμηριώσει 110%, (καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό  :fuck2:)  γι' αυτό και ο συνάδερφος ζήτησε την συνδρομή μας.

Επίσης αν κάποιος από εδώ μέσα ξέρει την κυρία αυτή μάλλον σε κανένα γαμήσι ή σε καμία παρτούζα θα έχουν συστηθεί

Επίσης συνάδερφοι αυτά τα "βίτσια" δεν κόβονται....

Επισκέπτης
Γι'αυτό σε γουστάρω, επειδή τα λες όμορφα και μορφωμένα :kissass2:. Να μην ήσουν και δεξιός γαμώ το φελέκι μου  :lheel:

Ουδείς άσφαλτος που λέει και η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού!

:2funny:  :2funny:

Και εγώ σε γουστάρω αλλά να μείνει μεταξύ μας γιατί τα κομματόσκυλα εκατέρωθεν θα μας κατηγορήσουν για ρεβιζιονισμό, συνεργασία με τον εχθρό και πολιτική μυωπία!  :grin:

:helpplea:  :helpplea:

Εθνική συμφιλίωση!

Νά'ρθω κι εγώ? :grouphug:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εθνική συμφιλίωση!

Νά'ρθω κι εγώ? :grouphug:
Εσείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δεν είστε κάτι άπλυτοι μαλιάδες; Α πα πα. Θέλω Δαπίτη καλοχτενισμένο και με πουλοβεράκι δεμένο στη μέση  :S

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε str81977 ποτέ δεν πιάνεις τον φίλο σου να του πεις τέτοιες κουβέντες, αν δεν το έχεις τεκμηριώσει 110%, (καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει και οπτικοακουστικό υλικό  :fuck2:)  γι' αυτό και ο συνάδερφος ζήτησε την συνδρομή μας.

Επίσης αν κάποιος από εδώ μέσα ξέρει την κυρία αυτή μάλλον σε κανένα γαμήσι ή σε καμία παρτούζα θα έχουν συστηθεί

Επίσης συνάδερφοι αυτά τα "βίτσια" δεν κόβονται....

Και το να αναζητάς στοιχεία στο ίντερνετ ξεφτιλίζοντας μια κοπέλα είναι τρόπος εξακρίβωσης της αλήθειας;
Έτσι προστατεύεις εσύ τους φίλους σου;

Και μιας και ζούνε όλοι σε κλειστή σχετικά κοινωνία, δεν θα ήταν πιο απλό να προσπαθήσει ο "φίλος" να μάθει αν η μέλλουσα νύφη συνεχίζει τα ίδια και σήμερα;
Χωρίς να συκοφαντεί κανέναν;

Όσο για τα βίτσια, το ότι κάποια κοριτσάκια ενδεχομένως αντιδρώντας στην καταπίεση που έτρωγαν (και στην κρήτη οι γκόμενες καταπιέζονται...) λίγο "ακραία", δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι κακοί άνθρωποι ή ότι θα γίνουν κακές σύζυγοι και μητέρες...

Πόσοι τύποι ανελέητα καμάκια και μέγιστοι πηδίκουλες δεν έχουν γίνει υποδειγματικοί σύζυγοι και πατέρες;

Όλοι μας έχουμε κάνει κάποια πράγματα που μετά να μετανιώσαμε ή να μην είματε και τόσο περήφανοι σήμερα...
Σημασία έχει να μην τα επαναλαμβάνουμε...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εσείς της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς δεν είστε κάτι άπλυτοι μαλιάδες; Α πα πα. Θέλω Δαπίτη καλοχτενισμένο και με πουλοβεράκι δεμένο στη μέση  :S

Μην ξεχνάς και το Ralph Lauren Polo πουκαμισάκι, το Gant παντελόνι και απαραιτήτως todd' s ή bally  παπουτσάκι (timebrland φοράνε πια μόνο αυτοί οι λέτσοι οι πασόκοι)!

Απαραίτητο αξεσουάρ η κοιλίτσα, το γυαλί σε θέση ηλιακού θερμοσίφωνα πάνω από το κεφάλι και η εμφανίσιμιμη πλην εμφανώς ανοργασμική γκόμενα!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μην ξεχνάς και το Ralph Lauren Polo πουκαμισάκι, το Gant παντελόνι και απαραιτήτως todd' s ή bally  παπουτσάκι (timebrland φοράνε πια μόνο αυτοί οι λέτσοι οι πασόκοι)!

Απαραίτητο αξεσουάρ η κοιλίτσα, το γυαλί σε θέση ηλιακού θερμοσίφωνα πάνω από το κεφάλι και η εμφανίσιμιμη πλην εμφανώς ανοργασμική γκόμενα!

:2funny:  :2funny:  :2funny:
Να χαρώ εγώ φέρελπι νέο  :2funny:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Αποριες αποριες αποριες.
Οταν λεμε παρτουζα ποια απο ολες? :pipa1: :2on1: :pipa2: :tits: :kissass2: :kissass: :pipa3: :fuck2: :grouphug:

Επισκέπτης

θα έχεις εμένα για το πνεύμα μου και το ΔΑΠίτη για το κορμί του :2funny: :2funny:

adakos

Μέγας
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.987
Πόντοι
4.375
να δω ποτε θα αφησουμε  στην ησυχια της  την κοπελα που οτι κι αν εκανε ''αν εκανε''

ειναι δικο της θεμα και λογαριασμος..

ποσοι απο μας εχουμε κανει  δις και τρις ..απο δαυτα και οχι μονο..

για να μην πω ποσοι εχουμε παει με τρανς..κ.λ.π

απο χτες που επεσε το θεμα εχει γινει της πουτανας  - και ο καθενας μας βγαζει μαλακο-νοοτροπια  για να μην πω  κατινια και κομπλεξ..

δηλαδη απαγορευεται να ..η κοπελα να γινει σωστη συζηγος κ.λ.π;;;

πιος  το λεει ;; αυτο;;

εμεις;;

Ας μιλησει κανας αλλος ρε παιδες και οχι εμεις....αφου ξερουμε πως δεν ειμαστε και οι πιο   ''αγιοι'' αντρες  στην κοινωνια.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Φίλε str81977

Αυτά τα οποία λες είναι σωστά αλλά θεωρητικά Δυστυχώς όμως στην πράξη δεν συμβαίνουν ή και άμα συμβαίνουν το στατιστικό δείγμα είναι αμελητέο

Επειδή ζουν σε κλειστή κοινωνία καλά κάνει ο φίλος και ζητάει πληροφορίες εκτός κοινωνίας για να μην την εκθέσει.

Για να μην παρεξηγηθώ ποτέ δεν είπα ότι η κυρία (ή οποιαδήποτε κυρία με τέτοιες ή παρόμοιες σεξουαλικές προτιμήσεις) δεν είναι καλός άνθρωπος  απλά είπα ότι δεν κόβονται αυτά τα βίτσια.

Για το συγκεκριμένο θα μπορούσα να πω ότι η κυρία δεν έκανε τίποτα κακό ή τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται. Αυτό όμως για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται είναι το ότι δεν ενημέρωσε τον μέλλοντα σύζυγό της για τον πρότερο βίο της.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Φίλε str81977

Αυτά τα οποία λες είναι σωστά αλλά θεωρητικά Δυστυχώς όμως στην πράξη δεν συμβαίνουν ή και άμα συμβαίνουν το στατιστικό δείγμα είναι αμελητέο

Επειδή ζουν σε κλειστή κοινωνία καλά κάνει ο φίλος και ζητάει πληροφορίες εκτός κοινωνίας για να μην την εκθέσει.

Για να μην παρεξηγηθώ ποτέ δεν είπα ότι η κυρία (ή οποιαδήποτε κυρία με τέτοιες ή παρόμοιες σεξουαλικές προτιμήσεις) δεν είναι καλός άνθρωπος  απλά είπα ότι δεν κόβονται αυτά τα βίτσια.

Για το συγκεκριμένο θα μπορούσα να πω ότι η κυρία δεν έκανε τίποτα κακό ή τίποτα για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται. Αυτό όμως για το οποίο θα πρέπει να ντρέπεται είναι το ότι δεν ενημέρωσε τον μέλλοντα σύζυγό της για τον πρότερο βίο της.
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]για μισο λιγο!! για να μην τα λεω αλλη μια φορα συμφνω με το παρακατω ποστ:
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]να δω ποτε θα αφησουμε  στην ησυχια της  την κοπελα που οτι κι αν εκανε ''αν εκανε''

ειναι δικο της θεμα και λογαριασμος..

ποσοι απο μας εχουμε κανει  δις και τρις ..απο δαυτα και οχι μονο..

για να μην πω ποσοι εχουμε παει με τρανς..κ.λ.π

απο χτες που επεσε το θεμα εχει γινει της πουτανας  - και ο καθενας μας βγαζει μαλακο-νοοτροπια  για να μην πω  κατινια και κομπλεξ..

δηλαδη απαγορευεται να ..η κοπελα να γινει σωστη συζηγος κ.λ.π;;;

πιος  το λεει ;; αυτο;;

εμεις;;

Ας μιλησει κανας αλλος ρε παιδες και οχι εμεις....αφου ξερουμε πως δεν ειμαστε και οι πιο   ''αγιοι'' αντρες  στην κοινωνια.
[/size][/size][/size][/size][/size]
και κατι αλλο! δηλ οτι και να κανε η κοπελα πρεπει να κατσει στον καινουριο της γκομενο ή μελοντικο αραβωνιαστικο της να πει ααααααα ξερεις κατι αγαπη μου....? οταν ημουν φοιτητρια εκανα και κανα 2 παρτουζιτσες......πιπουλες δεν θυμαμαι ποσες...με πηραν και απο κωλο 5-6.....
ρε θα σοβαρευτουμε λεω εγω.......γιατι θα κατσω εγω να πω σε οποια γκομενα βρω να πω τι εχω κανει σαν φοιτητης? τι  την ενδιαφερει....περασμενα ξεχασμενα...το θεμα ειναι οχι τι εκανα τοτε αλλα τι κανω τωρα και πως θα ειμαι αυριο μεθαυριο.....σωστος κλπ!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Φίλε str81977

Δηλαδή αν παντρευτεί κάποιο μέλος της παρούσας ιστοσελίδας, θα πρέπει να γνωστοποιήσει στη μέλλουσα σύζυγό του όλα τα reviews που έχει γράψει ;;;;;;

Και η κοπέλα δεν ήταν καταζητούμενη από το fbi ούτε επαγγελματίας πόρνη...Απλά είχε έντονη ερωτική ζωή ως φοιτήτρια...
Ήμαρτον!

Και το κατά πόσο κόβονται τα "βίτσια" ας ορίσουμε πρώτα τί είναι βίτσιο και μετά βλέπουμε αν κόβεται...
Άσε που η όλη διήγηση του κρητικού θυμίζει λίγο ιστορίες που λέγαμε στην πρώιμη εφηβεία για τη μεγάλη αδελφή του ξαδέλφου του γείτονα του τάδε συμμαθητή που την είχε πάρει όλη η γειτονιά, τα είχε με παντρεμένο, με μαύρο κτλ και - άκουσον- άκουσον- έκανε και τσιμπούκια!

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Δηλαδή αν παντρευτεί κάποιο μέλος της παρούσας ιστοσελίδας, θα πρέπει να γνωστοποιήσει στη μέλλουσα σύζυγό του όλα τα reviews που έχει γράψει ;;;;;;
Τώρα είσαι απαράδεκτος  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι και απο τα παλιά μέλη που έχουν ζήσει εδώ μέσα στιγμές απείρου κάλΛους με παλικάρια που τους έκαναν τσακωτούς  :rolleyes: :rolleyes:  :tits2: :tits2: :tits2: :tits2:

Boys, ο πρώτερος έντιμος βίος ούτε στα δικαστήρια δεν αναγνωρίζεται πλέον. Σημασία πλέον δίνουμε στο τι κάνουμε όταν θα βάλουμε το στεφάνι στην καυκάλα μας, ήτοι κεφάλι μας. Άμα είναι να άρχισουμε τα εκατέρωθεν κέρατα, ωραίο σπιτικό ανοίξαμε....

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
H γυναίκα πρέπει να έχει παρελθόν και ο άντρας μέλλον :boobies:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ολο και το προσπαθουμε........Οχι για μαs,  για το φουκαριαρικο το μελλον μαs ρε γμτ!!!!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
σπουδαζε κλουτζ,ειναι ξανθια γυρω στα 30,με μπολικα πιασιματα,καταγωγη κρητη και μενει κορυδαλλο και δουλευε κρατικο νικαιας μεχρι περσυ?
διαβαζα απο χτες ολα οσα γραψατε(μερικοι-ελαχιστοι ειστε οκ ;) και η πλειοψηφια για κλωτσιες) και το τελειωνω εδω το ποστ σημερα.φυσικα μετα θα κραξετε βρισετε χαρακτηρισετε κλπ αλλα δε θα μπω στο κοπο να ξαναδιαβασω,εμαθα ηδη αυτο που ηθελα... :) παμε λοιπον :

εννοειται πως τα στοιχεια που εδωσα δημοσια ειναι...παραλλαγμενα ...ετσι ωστε κανεις απο τα "γατονια"  :idiot: που βλεπω να κυκλοφορουν εδω μεσα, να μη μπορει να βγαλει ακρη.διαβασα αποψεις οτι φωτογραφιζονται ατομα...προσωπικα δεδομενα...και αλλες κλαπαρ@@διες.εννοειται επισης πως τις καλες παρτουζιαρες τις κραταμε για τον εαυτο μας και καλους φιλους και δε τις δινουμε σε ασχετους(οι λιγοι απο εσας που εχετε πραγματικους φιλους ξερετε...).οποτε οποιος τη βρει να μου σφυριξει..κλεφτικα :jerking:

πριν λιγες μερες ενα πολυ συμπαθες μελος με αποχαιρετησε λεγοντας μου οτι δε θα ξαναμπει.ρωτησα γιατι αποχωρει και η απαντηση ηταν "βαρεθηκα ρε φιλε,εχει πολλους "αρπαγμενους" εδω μεσα,κριμα για τους υπολοιπους που δειχνουν σοβαροι να ανακατευονται με τα λαχανα,κριμα και για τη δυσκολη προσπαθεια που κανουν οι ιδιοκτητες,εγω τη κανω παντως...".
ετσι πηρα την αφορμη(το πρωτο ποστ που βρηκα μπροστα μου) και πεταξα μια μαλακια να δω αν ειχε δικιο ο ανθρωπος.
σορρυ ρε κρητικε αν σε "χρησιμοποιησα".σου εδωσα και μια χρησιμη συμβουλη για το πατσι να μην αισθανομαι τυψεις.

η "κυρια" και κατι αλλες που ειπαν κατι για "τακτ" θα ηταν ευκολο να απαντησω "αντε μωρη γιδα που θα μας πεις για συμπεριφορες και τακτ"
αλλα θα ειμαι ευγενης και θα απαντησω (αγενης μεθοδος) με ερωτηση :

πως θα σκεφτοσασταν και συμπεριφεροσαστε σε εναν αρσενικο(?) :grin: που την αραζει στο komotiria.com πχ???

προς ορισμενα χαριτωμενα αγορια-γιουπις: προσεχετε αν κατεβαινετε προς μεταξι-φυλης κλπ οταν αρχισει το σκοταδι..κυκλοφορανε κατι ζορικα αλμπανα με μπεσσα και με τετοιο "τακτ" που εχετε θα τρομαξει η φουκαριαρα η μανα σας αμα σας δει με αιμα στις κωλοτσεπες :-*

bye σας ,καλη συνεχεια

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
διαβαζα απο χτες ολα οσα γραψατε(μερικοι-ελαχιστοι ειστε οκ ;) και η πλειοψηφια για κλωτσιες) και το τελειωνω εδω το ποστ σημερα.φυσικα μετα θα κραξετε βρισετε χαρακτηρισετε κλπ αλλα δε θα μπω στο κοπο να ξαναδιαβασω,εμαθα ηδη αυτο που ηθελα... :) παμε λοιπον :

εννοειται πως τα στοιχεια που εδωσα δημοσια ειναι...παραλλαγμενα ...ετσι ωστε κανεις απο τα "γατονια"  :idiot: που βλεπω να κυκλοφορουν εδω μεσα, να μη μπορει να βγαλει ακρη.διαβασα αποψεις οτι φωτογραφιζονται ατομα...προσωπικα δεδομενα...και αλλες κλαπαρ@@διες.εννοειται επισης πως τις καλες παρτουζιαρες τις κραταμε για τον εαυτο μας και καλους φιλους και δε τις δινουμε σε ασχετους(οι λιγοι απο εσας που εχετε πραγματικους φιλους ξερετε...).οποτε οποιος τη βρει να μου σφυριξει..κλεφτικα :jerking:

πριν λιγες μερες ενα πολυ συμπαθες μελος με αποχαιρετησε λεγοντας μου οτι δε θα ξαναμπει.ρωτησα γιατι αποχωρει και η απαντηση ηταν "βαρεθηκα ρε φιλε,εχει πολλους "αρπαγμενους" εδω μεσα,κριμα για τους υπολοιπους που δειχνουν σοβαροι να ανακατευονται με τα λαχανα,κριμα και για τη δυσκολη προσπαθεια που κανουν οι ιδιοκτητες,εγω τη κανω παντως...".
ετσι πηρα την αφορμη(το πρωτο ποστ που βρηκα μπροστα μου) και πεταξα μια μαλακια να δω αν ειχε δικιο ο ανθρωπος.
σορρυ ρε κρητικε αν σε "χρησιμοποιησα".σου εδωσα και μια χρησιμη συμβουλη για το πατσι να μην αισθανομαι τυψεις.

η "κυρια" και κατι αλλες που ειπαν κατι για "τακτ" θα ηταν ευκολο να απαντησω "αντε μωρη γιδα που θα μας πεις για συμπεριφορες και τακτ"
αλλα θα ειμαι ευγενης και θα απαντησω (αγενης μεθοδος) με ερωτηση :

πως θα σκεφτοσασταν και συμπεριφεροσαστε σε εναν αρσενικο(?) :grin: που την αραζει στο komotiria.com πχ???

προς ορισμενα χαριτωμενα αγορια-γιουπις: προσεχετε αν κατεβαινετε προς μεταξι-φυλης κλπ οταν αρχισει το σκοταδι..κυκλοφορανε κατι ζορικα αλμπανα με μπεσσα και με τετοιο "τακτ" που εχετε θα τρομαξει η φουκαριαρα η μανα σας αμα σας δει με αιμα στις κωλοτσεπες :-*

bye σας ,καλη συνεχεια
ρε φιλε επειδη εγω δεν μπορεσα να βγαλω νοημα απο αυτα που ειπες.μπορεις να μας εξηγεισης λιγο καλυτερα τι θελεις να πεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom