διαβαζα απο χτες ολα οσα γραψατε(μερικοι-ελαχιστοι ειστε οκ ;) και η πλειοψηφια για κλωτσιες) και το τελειωνω εδω το ποστ σημερα.φυσικα μετα θα κραξετε βρισετε χαρακτηρισετε κλπ αλλα δε θα μπω στο κοπο να ξαναδιαβασω,εμαθα ηδη αυτο που ηθελα...
παμε λοιπον :
εννοειται πως τα στοιχεια που εδωσα δημοσια ειναι...παραλλαγμενα ...ετσι ωστε κανεις απο τα "γατονια"
που βλεπω να κυκλοφορουν εδω μεσα, να μη μπορει να βγαλει ακρη.διαβασα αποψεις οτι φωτογραφιζονται ατομα...προσωπικα δεδομενα...και αλλες κλαπαρ@@διες.εννοειται επισης πως τις καλες παρτουζιαρες τις κραταμε για τον εαυτο μας και καλους φιλους και δε τις δινουμε σε ασχετους(οι λιγοι απο εσας που εχετε πραγματικους φιλους ξερετε...).οποτε οποιος τη βρει να μου σφυριξει..κλεφτικα
πριν λιγες μερες ενα πολυ συμπαθες μελος με αποχαιρετησε λεγοντας μου οτι δε θα ξαναμπει.ρωτησα γιατι αποχωρει και η απαντηση ηταν "βαρεθηκα ρε φιλε,εχει πολλους "αρπαγμενους" εδω μεσα,κριμα για τους υπολοιπους που δειχνουν σοβαροι να ανακατευονται με τα λαχανα,κριμα και για τη δυσκολη προσπαθεια που κανουν οι ιδιοκτητες,εγω τη κανω παντως...".
ετσι πηρα την αφορμη(το πρωτο ποστ που βρηκα μπροστα μου) και πεταξα μια μαλακια να δω αν ειχε δικιο ο ανθρωπος.
σορρυ ρε κρητικε αν σε "χρησιμοποιησα".σου εδωσα και μια χρησιμη συμβουλη για το πατσι να μην αισθανομαι τυψεις.
η "κυρια" και κατι αλλες που ειπαν κατι για "τακτ" θα ηταν ευκολο να απαντησω "αντε μωρη γιδα που θα μας πεις για συμπεριφορες και τακτ"
αλλα θα ειμαι ευγενης και θα απαντησω (αγενης μεθοδος) με ερωτηση :
πως θα σκεφτοσασταν και συμπεριφεροσαστε σε εναν αρσενικο(?)
που την αραζει στο komotiria.com πχ???
προς ορισμενα χαριτωμενα αγορια-γιουπις: προσεχετε αν κατεβαινετε προς μεταξι-φυλης κλπ οταν αρχισει το σκοταδι..κυκλοφορανε κατι ζορικα αλμπανα με μπεσσα και με τετοιο "τακτ" που εχετε θα τρομαξει η φουκαριαρα η μανα σας αμα σας δει με αιμα στις κωλοτσεπες :-*
bye σας ,καλη συνεχεια