Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
διαβαζα απο χτες ολα οσα γραψατε(μερικοι-ελαχιστοι ειστε οκ ;) και η πλειοψηφια για κλωτσιες) και το τελειωνω εδω το ποστ σημερα.φυσικα μετα θα κραξετε βρισετε χαρακτηρισετε κλπ αλλα δε θα μπω στο κοπο να ξαναδιαβασω,εμαθα ηδη αυτο που ηθελα... :) παμε λοιπον :

εννοειται πως τα στοιχεια που εδωσα δημοσια ειναι...παραλλαγμενα ...ετσι ωστε κανεις απο τα "γατονια"  :idiot: που βλεπω να κυκλοφορουν εδω μεσα, να μη μπορει να βγαλει ακρη.διαβασα αποψεις οτι φωτογραφιζονται ατομα...προσωπικα δεδομενα...και αλλες κλαπαρ@@διες.εννοειται επισης πως τις καλες παρτουζιαρες τις κραταμε για τον εαυτο μας και καλους φιλους και δε τις δινουμε σε ασχετους(οι λιγοι απο εσας που εχετε πραγματικους φιλους ξερετε...).οποτε οποιος τη βρει να μου σφυριξει..κλεφτικα :jerking:

πριν λιγες μερες ενα πολυ συμπαθες μελος με αποχαιρετησε λεγοντας μου οτι δε θα ξαναμπει.ρωτησα γιατι αποχωρει και η απαντηση ηταν "βαρεθηκα ρε φιλε,εχει πολλους "αρπαγμενους" εδω μεσα,κριμα για τους υπολοιπους που δειχνουν σοβαροι να ανακατευονται με τα λαχανα,κριμα και για τη δυσκολη προσπαθεια που κανουν οι ιδιοκτητες,εγω τη κανω παντως...".
ετσι πηρα την αφορμη(το πρωτο ποστ που βρηκα μπροστα μου) και πεταξα μια μαλακια να δω αν ειχε δικιο ο ανθρωπος.
σορρυ ρε κρητικε αν σε "χρησιμοποιησα".σου εδωσα και μια χρησιμη συμβουλη για το πατσι να μην αισθανομαι τυψεις.

η "κυρια" και κατι αλλες που ειπαν κατι για "τακτ" θα ηταν ευκολο να απαντησω "αντε μωρη γιδα που θα μας πεις για συμπεριφορες και τακτ"
αλλα θα ειμαι ευγενης και θα απαντησω (αγενης μεθοδος) με ερωτηση :

πως θα σκεφτοσασταν και συμπεριφεροσαστε σε εναν αρσενικο(?) :grin: που την αραζει στο komotiria.com πχ???

προς ορισμενα χαριτωμενα αγορια-γιουπις: προσεχετε αν κατεβαινετε προς μεταξι-φυλης κλπ οταν αρχισει το σκοταδι..κυκλοφορανε κατι ζορικα αλμπανα με μπεσσα και με τετοιο "τακτ" που εχετε θα τρομαξει η φουκαριαρα η μανα σας αμα σας δει με αιμα στις κωλοτσεπες :-*

bye σας ,καλη συνεχεια
αν ολλα αυτα που ειπες ητανε μουφα......και εισουνα δηλ εσυ ο κρητικος θα σου πω ενα πραγμα μονο και αν θες ακουσε το αν θες οχι!
κρητικια Μαρια το 96-02 σε παραλιακη πολη της Ρουμανια υπηρχε....τωρα αν ολλα αυτα βγηκαν απο το μυαλο σου τι να πω.......συμπτωση διαβολικη.....δεν ξερω επιθετο ξερω ομως οτι την λεγανε παρθενα ειρωνικα!
και στο λεω επειδη το ξερω απο 1ο χερι....οταν λεμε 1ο χερι σαν να λεμε προσωπικα.....παρτο οπως θες!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αν ολλα αυτα που ειπες ητανε μουφα......και εισουνα δηλ εσυ ο κρητικος θα σου πω ενα πραγμα μονο και αν θες ακουσε το αν θες οχι!
κρητικια Μαρια το 96-02 σε παραλιακη πολη της Ρουμανια υπηρχε....τωρα αν ολλα αυτα βγηκαν απο το μυαλο σου τι να πω.......συμπτωση διαβολικη.....δεν ξερω επιθετο ξερω ομως οτι την λεγανε παρθενα ειρωνικα!
και στο λεω επειδη το ξερω απο 1ο χερι....οταν λεμε 1ο χερι σαν να λεμε προσωπικα.....παρτο οπως θες!
μη του λες τωρα τετοια,γιατι ο τυπος μπορει να το γυρισει το ποιημα και να αρχισει να ψαχνετε στα αληθεια. :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
αν δημιουργεις ψευτικα νικ και μπαινεις και ανοιγεις ψευτικες ιστοριες....για να δεις αποτελεσματα μαλλον τοτε εσυ το χεις το προβλημα!!!
το οτι υπαρχουν και οι μαλακες λογικο ειναι και σοβαροι και αυτοι που πουλανε μουφες και αυτοι θα σε εξυπηρετησουν με προγραμτα!! ειμαστε μια μικρη κοινωνια αγαπητε εδω μεσα και θα βρεις καθε καρυδιας καρυδι!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μη του λες τωρα τετοια,γιατι ο τυπος μπορει να το γυρισει το ποιημα και να αρχισει να ψαχνετε στα αληθεια. :2funny: :2funny: :2funny:
μην γελας καθολου!! πηρα τηλ χτες 2 ατομα εκ των οποιων ο ενας ηταν ο αδερφος μου και με ρωτησε που την θυμηθηκες αυτην.......? και του ειπα την ιστοριουλα και μου λεει καλα ρε οκ καμια παρτζουζα εκανε οχι εγκλημα!!
και πηρα και 2ο τηλ! και εμαθα και επιθετα και ατομα που καναε παρεα!
τωρα αν ειναι τοσο διαβολικη συμπτωση δεν ξερω!
και ποιος μου λεει εμενα οτι δεν εριχνε αδεια για να πιασει γεματα? ???(ειδε οτι πηρε τα @@@@ του σε λαδοκολα) και στο τελος να πει οτι χαχα τσιμπησατε μαλακες!!!???

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
Αφήστε ρε το κορίτσι ήσυχο!!! Για μερικές παρτούζες κάνρτε έτσι, γυναίκα σας είναι?

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Iσως ασχετο ετσι οπως εξελιχθηκε το thread, αλλα εμεινα ενα χρονο Ρουμανια και το 95% των ελληνιδων γιατρινων που γνωρισα (πολλες), ηταν τελειως ψ..ες. Το απεδωσα στο γεγονος οτι στην πλειοψηφια τους ηταν απο επαρχια και μαλλον καταπιεσμενες απο το κλειστο περιβαλλον. Στο μεταξυ ο τροπος ζωης και το ολο στυλ της ρουμανιας ευννοει τετοιου ειδους παρεκτροπες γιατι ειναι βαρετη και μαλλον καταθλιπτικη χωρα ιδιως για εναν ελληνα. Αυτα βεβαια το 95 που ημουν εκει...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Iσως ασχετο ετσι οπως εξελιχθηκε το thread, αλλα εμεινα ενα χρονο Ρουμανια και το 95% των ελληνιδων γιατρινων που γνωρισα (πολλες), ηταν τελειως ψ..ες. Το απεδωσα στο γεγονος οτι στην πλειοψηφια τους ηταν απο επαρχια και μαλλον καταπιεσμενες απο το κλειστο περιβαλλον. Στο μεταξυ ο τροπος ζωης και το ολο στυλ της ρουμανιας ευννοει τετοιου ειδους παρεκτροπες γιατι ειναι βαρετη και μαλλον καταθλιπτικη χωρα ιδιως για εναν ελληνα. Αυτα βεβαια το 95 που ημουν εκει...

Και όχι μόνο στη Ρουμανία George. Ειδικά πριν μία 20ετία που έπεφτε βαρβάτη καταπίεση στα κορίτσια (και ακόμη πιο βαρβάτη στην επαρχία), οι περισσότερες από όσες έβγαιναν έξω για σπουδές ξεσάλωναν και με το δίκιο τους.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε παιδια ποιος σας εχει πει οτι στην επαρχια επεφτε πιο πολυ καταπιεση! ΕΛΕΟΣ! τι σκατομυαλα ειναι αυτα!
εγω ξερω οτι τα παιδια της επαρχιας μεχρι μια ηλικια γνωριζουν πολυ καλυτερα τια θα πει αλανα αραλικι κλπ εν συγκριση με τα παιδια της Αθηνας!! (τωρα εχουνε χαθει οι αλανες) και τα παιδια ειναι σπιτι internet καφε και κλαμπ!!!
δεν εχει να κανει με επαρχια ή πρωτευουσα....ειναι θεμα σπιτιου,γονιων αρχων,ανατροφων κλπ κλπ!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια ποιος σας εχει πει οτι στην επαρχια επεφτε πιο πολυ καταπιεση! ΕΛΕΟΣ! τι σκατομυαλα ειναι αυτα!
εγω ξερω οτι τα παιδια της επαρχιας μεχρι μια ηλικια γνωριζουν πολυ καλυτερα τια θα πει αλανα αραλικι κλπ εν συγκριση με τα παιδια της Αθηνας!! (τωρα εχουνε χαθει οι αλανες) και τα παιδια ειναι σπιτι internet καφε και κλαμπ!!!
δεν εχει να κανει με επαρχια ή πρωτευουσα....ειναι θεμα σπιτιου,γονιων αρχων,ανατροφων κλπ κλπ!
Μην το λες αυτό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η επαρχία..... Ειδικά για κοπέλες...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός σου φίλε "σκατομυαλά" επειδή είπα ότι πριν 20 χρόνια οι κοπέλες ήταν βαρβάτα καταπιεσμένες στην επαρχία. Δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιείς ένα τόσο βαρύ χαρακτηρισμό και τι σε έχει χαλάσει ακριβώς...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μην το λες αυτό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η επαρχία..... Ειδικά για κοπέλες...
τι λετε ρε παιδια.....πατε καλα τωρα........????
μιλαμε για επαρχια και για κοπελες πριν πανε να σπουδασουνε...δηλ ηλικιακα μεχρι 18! καποτε δεν γαμιοντουσαν και ευκολα τωρα τα 16αρια τα καταπινουν κιολας!
αλλα δεν εχει να κανει με επαρχια και πρωτευουσα ελεος! το ξαναλεω!! μιλαμε για χρονολογια του 96-97-98 σιγα 10 χρονια περασαν δεν μιλαμε για το 50!
τι μυαλα ειναι αυτα! το οτι δεν ειχανε σαν μαγαζια σαν αλλα αγαθα την ποικιλια της Αθηνας ναι αυτα να τα δεχτω....αλλα οχι οτι αααααααα επαρχια=καταπιεση! ξερω εγω μπουμπουκια απο επαρχια....και αλανια και πουτανιτσες!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Oχι φιλαρακι εχει, γιατι μια γυναικα στην αθηνα μπορει να "πειραματιστει" οσο θελει χωρις να παρει χαμπαρι κανενας ενω στην επαρχια γινεται αμεσως βουκινο και ετσι οι πρακτικες αυτες αποφευγονται. Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση παντως εβλεπα,αθωα φαινομενικα, κοριτσακια (οχι τιποτα ιδιαιτερο παντως απο φυσικη ομορφια) να γαμιουνται με οτιδηποτε μπορουσε να σταθει ορθιο...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μάγκες, η μέση ελλεεινίδα και δη η μορφωμένη (έστω και αν έχει σπουδάσει ρουμανία) που παντρεύεται εκεί γύρω στα 30, ίσως να έχει και περισσότερες εμπειρίες από εμάς στα σεξουαλικά...
Μάθετε να ζείτε με αυτό...
[size=12pt]Και δεν είναι απαραίτητα κακό- ίσως είναι και απολαυστικό...[/size] :tits:

Καθόλου κακό θα έλεγα...
Όμως, ας εξηγήσει κάποιος, γιατί να την παντρευτούμε ... οέο;  :boobies:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Λίγο βαρύς ο χαρακτηρισμός σου φίλε "σκατομυαλά" επειδή είπα ότι πριν 20 χρόνια οι κοπέλες ήταν βαρβάτα καταπιεσμένες στην επαρχία. Δεν ξέρω γιατί χρησιμοποιείς ένα τόσο βαρύ χαρακτηρισμό και τι σε έχει χαλάσει ακριβώς...
ναι σορυ! εχεις δικιο!
αλλα δεν μπορω να ακουω παπαριες! απο την μια το παιζουμε μοντερνοι και απο την αλλη τα μυαλα μας ειναι του 50!
ε οχι! απο την μια τις θελουμε να γαμιουνται για να μπορουμε να γαμαμε και μεις απο την αλλη θελουμε να κανουνε παρτουζες για να μπορουμε να συμετασχουμε και μεις και στο τελος τις κατακρινουμε με το χειροτερο τροπο! κατευθειαν πουτανες και τα χιλια μυρια!!!! δεν ξερουμε ουτε εμεις οι ιδιοι τι θελουμε!!! θελουμε εκτος απο την αδερφη-κορη-γυναικα-μανα μας ολλες οι αλλες να ειναι πουτανες!
ε δεν παει ετσι!
μονοι μας βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας!(δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω) τον ευατο μας να τον κριτικαρουμε δεν ξερουμε,κατυεθειαν τους αλλους!

ρε αν δεν ηταν και οι πουτανιτσες και αυτες που γαμιουνται ευκολα και αυτες που κατακρινουμε και βριζζουμε εμ τον χειροτερο τροπο θα μας ειχε φαει η μαλακια τους περισσοτερους!
στο κατω κατω της γραφης αν μιλανε και καποιοι απο εδω μεσα ή γενικα που ειναι τραβελογαμιαδες και εχουνε αφησει την μιση περιουσια τους στα μπουρδελα
τοτε μια γυναικα τι θα πρεπει να πει? σου λεει ειναι αυτος αντρας για να κανω εγω οικογενεια και να γινει ο πατερας των παιδιων μου??????
αυτα! αν ξεχασα κατι θα επανελθω!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Oχι φιλαρακι εχει, γιατι μια γυναικα στην αθηνα μπορει να "πειραματιστει" οσο θελει χωρις να παρει χαμπαρι κανενας ενω στην επαρχια γινεται αμεσως βουκινο και ετσι οι πρακτικες αυτες αποφευγονται. Μου ειχε κανει μεγαλη εντυπωση παντως εβλεπα,αθωα φαινομενικα, κοριτσακια (οχι τιποτα ιδιαιτερο παντως απο φυσικη ομορφια) να γαμιουνται με οτιδηποτε μπορουσε να σταθει ορθιο...
αυτα ειναι γνωστα! αλλα εμεις μιλαμε για κοριτσακια μεχρι 18 χρονων! οχι για γυναικες που λες εσυ και αν μπορουν να περπατησουν ευκολα και να γαμηθουν ευκολα και να μην μαθευτει!
μην ψαχνεις επιχειρηματα με κατι παρομοιο,αλλα με κατι ομοιο!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Γιατί να σου κάνει εντύπωση φίλε george; Εμείς οι άντρες στις μεγάλες τις ντάβλες μας δε γαμάμε ότι μπορεί να σταθεί όρθιο; Το ίδιο έργο παίζεται και από τις δύο πλευρές του πανιού. Εμείς τρελαινόμαστε για μουνί, οι γυναίκες για πούτσο. Που είναι το περίεργο; Απλά οι γυναίκες το κάνουν πολύ λιγότερο "ξεφωνημένα" από ότι εμείς οι άντρες.

Και ειδικά στο εξωτερικό (όσοι έχουν πάει εντελώς μόνοι να ζήσουν έξω θα καταλάβουν τι εννοώ) που χάνεις ξαφνικά όλες τις "σταθερές" σου (την αγκαλιά της οικογένειας σου, τις παρέες σου, τη σχέση σου, το αγαπημένο σου δωμάτιο, τα πράγματα σου ΟΛΑ) και βρίσκεσαι ξαφνικά σε έναν άλλο πλανήτη, όπου τα πάντα είναι διαφορετικά, τα κτίρια, οι φυσιογνωμίες των ανθρώπων, η γλώσσα, τα έθιμα και σου έρχεται ώρες - ώρες να τρελαθείς, τι πιο γλυκό από την γκάβλα του σεξ για να στανιάρεις λιγάκι, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Γιατί να σου κάνει εντύπωση φίλε george; Εμείς οι άντρες στις μεγάλες τις ντάβλες μας δε γαμάμε ότι μπορεί να σταθεί όρθιο; Το ίδιο έργο παίζεται και από τις δύο πλευρές του πανιού. Εμείς τρελαινόμαστε για μουνί, οι γυναίκες για πούτσο. Που είναι το περίεργο; Απλά οι γυναίκες το κάνουν πολύ λιγότερο "ξεφωνημένα" από ότι εμείς οι άντρες.

Και ειδικά στο εξωτερικό (όσοι έχουν πάει εντελώς μόνοι να ζήσουν έξω θα καταλάβουν τι εννοώ) που χάνεις ξαφνικά όλες τις "σταθερές" σου (την αγκαλιά της οικογένειας σου, τις παρέες σου, τη σχέση σου, το αγαπημένο σου δωμάτιο, τα πράγματα σου ΟΛΑ) και βρίσκεσαι ξαφνικά σε έναν άλλο πλανήτη, όπου τα πάντα είναι διαφορετικά, τα κτίρια, οι φυσιογνωμίες των ανθρώπων, η γλώσσα, τα έθιμα και σου έρχεται ώρες - ώρες να τρελαθείς, τι πιο γλυκό από την γκάβλα του σεξ για να στανιάρεις λιγάκι, είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα...
πολυ ωραιο ποστ και αληθινο!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
αυτα ειναι γνωστα! αλλα εμεις μιλαμε για κοριτσακια μεχρι 18 χρονων! οχι για γυναικες που λες εσυ και αν μπορουν να περπατησουν ευκολα και να γαμηθουν ευκολα και να μην μαθευτει!
μην ψαχνεις επιχειρηματα με κατι παρομοιο,αλλα με κατι ομοιο!
Οταν λεω για γυναικες εννοω και τα 18-19χρονα, αλλα δεν επιμενω αλλο, μαλλον οταν τα εβλεπα μπροστα μου καναν πουλακια τα ματια μου ενω εσυ που τα φανταζεσαι εχεις σιγουρα μια πιο ξεκαθαρη εικονα

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Οταν λεω για γυναικες εννοω και τα 18-19χρονα, αλλα δεν επιμενω αλλο, μαλλον οταν τα εβλεπα μπροστα μου καναν πουλακια τα ματια μου ενω εσυ που τα φανταζεσαι εχεις σιγουρα μια πιο ξεκαθαρη εικονα
τι να σου πω.....μεσα επεσες!!!!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
@ thanoss

α)αυτό που σου είπανε είναι πως η συμπεριφορά μιας κοπέλας που μεγάλωσε στην επαρχία υπό τις συνθήκες τις οποίες αποκαλείς γνωστές είναι σε άμεση συνάρτηση με το "ξεσάλωμα" που επακολουθεί. Η διαφορά είναι πως σε μεγάλα αστικά κέντρα το "ξεσάλωμα" γίνεται πια από τις μικρές ηλικίες.

β)Εγώ εχθές έκανα μια σαφή ερώτηση τοποθετώντας τον καθένα από εμάς στη θέση του παιδιού που θα παντρευτεί την εν λόγω και θέτοντας σαν δεδομένα πως ο γάμος έχει οριστικοποιηθεί αλλά και την άγνοια για όλα αυτά τα τυχόν περιστατικά.... αλλά απάντηση σοβαρή δεν πήρα από κανέναν... πλην του kaytou που μάλλον από σπόντα το έκανε και αυτός.

γ)Δεν μιλάμε για μια περιστασιακή σχέση ή για μια ακόμα πουτάνα... μιλάμε για την μητέρα των παιδιών σου/μου και επειδή θα περεξηγηθώ με αυτό εννοώ πως δεν μπορείς να παντρευτείς/κάνεις σοβαρή σχέση με κάποια που δεν την εμπιστεύεσαι ακριβώς επειδή έχει αποκρύψει το παρελθόν της και αυτό κατ'εμέ φανερώνει όχι μόνο σκοπιμότητα αλλά και το πόσο σαθρή είναι η σχέση. Προσωπικά αυτό είναι το χειρότερο όλων για μένα και όχι ο έκλυτος πρότερος βίος.

δ)Οι γυναίκες επιλέγουν με διαφορετικά κριτήρια τον πατέρα των παιδιών τους (οικονομική επιφάνεια κλπ.)

ε) Είμαστε πουριτανική και συντηρητική κοινωνία ακόμα δυστυχώς ή ευτυχώς. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ευτυχία, αλλά για το "τί θα πεί ο κόσμος"

Τέλος φίλε Θάνο σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους επιθετικούς προσδιορισμούς για τις απόψεις των άλλων. Αν διαφωνείς μπορείς να το κάνεις με επιχειρήματα και εύσχημο τρόπο. Αυτό στο λέω γιατί δείχνεις πως έχεις και απόψεις και επίχειρήματα και εγώ δεν είμαι και στις καλές μου σήμερα...

Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom