Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
ΟΚ δεν είναι όμως μόνο το νομικό κομμάτι που μας ενδιαφέρει. Εγώ τουλάχιστον το θεωρώ απλά ανήθικο (έστω και αν επιτρέπεται)
για να πουλήσει αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/banners/erito2-468x60.gif[/img[/URL]]
και να βγουν αυτά
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sofokleousin.gr/wp-content/uploads/euro_banknotes.jpg[/img[/URL]]
πρέπει να συμβαίνουν αυτά
[i]44 μέλη και 72 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. [/i]
και μία άλλη έκδοση της φράσης του βουλγαράκη είναι
ότι αποφέρει λεφτά είναι ηθικό(αν δεν είναι ηθικό τότε το κάνουμε *νομικά* ηθικό)
(νομίζω ότι πολύ θα έχουν ακούσει για νόμους "μιας νύχτας" για να βολευτούν παιδιά πολιτικών)

Επισκέπτης
Απορια

Εστω οτι βρισκετε τν εν λογω κυρια
Εστω εκανε τριο κουαρτετο και λοιπες παρτουζες λεσβιακα πρωκτικα πιπες κλαρινα κτλ.

so what?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
για να πουλήσει αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.tv/images/banners/erito2-468x60.gif[/img[/URL]]
και να βγουν αυτά
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sofokleousin.gr/wp-content/uploads/euro_banknotes.jpg[/img[/URL]]
πρέπει να συμβαίνουν αυτά
[i]44 μέλη και 72 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα. [/i]
και μία άλλη έκδοση της φράσης του βουλγαράκη είναι
ότι αποφέρει λεφτά είναι ηθικό(αν δεν είναι ηθικό τότε το κάνουμε *νομικά* ηθικό)
(νομίζω ότι πολύ θα έχουν ακούσει για νόμους "μιας νύχτας" για να βολευτούν παιδιά πολιτικών)

[/quote]

Ο ίδιος αριθμός ατόμων θα έμπαινε (λόγω του τίτλου) ακόμα και αν δεν είχε ονόματα και περιοχές.
Και φυσικά το θέμα είναι να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε (για την ρήση Βουλγαράκη μιλάω)

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Και ακόμη πιο φυσικά υπάρχουν οι ΚΡΕΤΙΝΟΙ που το συνεχίζουν...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
okay γι αυτα που λεει το ντισκλαιμερ
αλλα αυτος ο κανονας, δεν αφορα κ σ αυτο το θεμα κ στα σχετικα ποστς που εγιναν  για το ποια ειναι η ιατρος???
6. Μη χρησιμοποιείτε εκφράσεις που προσβάλλουν:
-Ομάδες ατόμων (π.χ. θρησκευτικές, φυλετικές κ.ά.)
-Δημόσια Πρόσωπα
-Την προσωπικότητα, τιμή, ή υπόληψη προσώπων.
-Άλλους χρήστες του site
είναι κάπως αόριστο το θέμα, σαν θέμα πάντα.
δεν μπορεί να σε δικάσει επειδή αυτά που λέγονται εδώ μέσα πιθανόν να είναι αληθινά.
τα τεκμήρια βέβαια για αυτά που ειπώθηκαν εδώ μέσα δεν βγαίνουν στην δημοσιότητα εξαιτίας άλλου κανόνα, και αν γίνουν γνωστά μέσω πμ πάλι καλύπτονται όλοι καθώς το disclaimer το αναφέρει και αυτό.

εγώ αναρωτιέμαι αν έχει κανείς το δικαίωμα και ποιον πρέπει να ρωτήσει για να κάνει παρτούζες και για να ζήσει τη ζωή του γενικώς.
αν αυτός που είναι ερωτευμένος μαζί της , τότε θα κάνει το κορόιδο για μερικούς μήνες-χρόνια και μετά τέλος.... όπως το κορόιδο κάποιες φορές το έχω κάνει εγώ εσύ ο άλλος πιο δίπλα.
μήπως να ρωτήσω τον κρητικό αν σήμερα το βράδυ να πάω να γαμήσω την γκόμενά μου ... γιατί ρε παιδί μου δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι αποδεκτό αυτό από τον ίδιο

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Tsolia συμφωνώ 100% με αυτό που λες, αλλά αυτό είναι απλά θέμα άποψης. μπορεί ο ένας να θεωρήσει πουτάνα την κοπέλα και ο άλλος να πει "so what;".
Εδώ λέμε για περιπτώσεις που μπορεί να κάψεις τη ζωή κάποιου απλά και μόνο για να κάνεις πλάκα.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ο ίδιος αριθμός ατόμων θα έμπαινε (λόγω του τίτλου) ακόμα και αν δεν είχε ονόματα και περιοχές.
Και φυσικά το θέμα είναι να μην κάνουμε αυτά που κοροϊδεύουμε (για την ρήση Βουλγαράκη μιλάω)
με τόσο τζέρτζελο κρατάει πιο πολύ... 4 ώρες τώρα έχει βγάλει πολλά μεροκάματα αυτό το θρεντ :grin:

για το 2ο που λες... αν σκεφτείς ότι η οικολογία έχει μεγαλύτερη πέραση από την ηθική, απογοητεύομαι.
είναι σαν να φτιάχνεις ένα καλό σπίτι για βόθρο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Tsolia συμφωνώ 100% με αυτό που λες, αλλά αυτό είναι απλά θέμα άποψης. μπορεί ο ένας να θεωρήσει πουτάνα την κοπέλα και ο άλλος να πει "so what;".
Εδώ λέμε για περιπτώσεις που μπορεί να κάψεις τη ζωή κάποιου απλά και μόνο για να κάνεις πλάκα.
συμφωνώ και επ' αυξάνω.
εγώ σου λέω ότι η κοπέλα είναι καμμένη!(με λίγη δόση υπερβολής)
ο γνωστός, του γνωστού, ώ τον πούστη... κάποιος θα βρει μια άκρη.
τώρα είναι αργά για να σβήσεις τη φωτιά.

trelobourdeliaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2008
Like
170
Πόντοι
1
Ρε φιλαρακο πρεπει να εισαι πολυ κομπλεξικός ψαχνεσαι να  χαλασεις μια σχεση έτσι για την τρελα σου και πιαθνον επειδη να σε φαει  ξερεις τι και δεν εχεισ τιποτα καλυτερο να κανεις ?

Υποθετω ότι αν ο φίλος σου εχει κανει παρτουζες, εχει παρει και κανα στηπου στην ανομβρια επανω δεν τρεχει τιποτα.
Ενδεχομενως  ο  φίλος σου στο παρελθον να ετριξε καμμμια φορά και την οπισθεν η να καραμελωσατε παρεα το ρυζογαλο αλλα παλι δεν τρεχει τιποτα εσείς ειστε Ελληνάρες αντρακλες ολα επιτρεπονται Ρε ουστ  >:(

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εδώ σε'χασα. Κάντο πενηνταράκια
σώζεις τον πλανήτη για να επιβιώσουν ανήθικοι άνθρωποι
και το παράδειγμα που είπα και πιο πάνω
"είναι σαν να φτιάχνεις ένα καλό σπίτι για βόθρο"
ελπίζω να έγινα κατανοητός... ααα και κράτα και τα ρέστα :cheesy:

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1
Να κρατήσω τα ρέστα; Μαλακία έκανα, έπρεπε να πω "κάντα ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΑ" ..από το πενηνταράκι τί να κρατήσεις  ;)

ΟΚ σε έπιασα

Sexpeare in Luv

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
6
Νομίζω πως μπορώ να βοηθήσω...

¨Εχω έναν φίλο, ο οποίος σπούδαζε την ίδια περίοδο στην Ρουμανία -
tsalikisxg5.jpg
- και σίγουρα θα την γνωρίζει την κοπέλα, καθότι και αυτός πήρε τον όρκο του Ιπποκράτη. Κάτσε να θυμηθεί και να μας πει...

Πάντως ο φίλος σου, φίλε Κρητικέ (έλα πάμε τραγουδιστά)

Αν ήτανε παλιόπαιδο αλλιώς θα της μιλούσε
γι' αυτά που έκανε αυτή σε κείνοοοοοοοοοοοον
Αν ήτανε παλιόπαιδο ποτέ δεν θα πονούσε
μα αυτός την αγάπησε και ζει για κείνηηηηηηη...

κι επίσης αφού ανοίγεις τέτοιο θρεντ σημαίνει πως

Τον χαλάει που τις νύχτες κάποιοι άλλοι την φιλούσαν
Και στα μέρη που την πήγαινε χιλιάδες την γαμούσαν
Τον χαλάει που δε σκέφτηκε ποτέ τι της έχει δώσει
Μα να ξέρεις την καρδιά σου έχεις προδώσει

Υ.Γ. -Ι- Για παρτουζιάρα πάντως μία φορά, σχετικά γρήγορα τελείωσε την Σχολή. Ειδικοί έχουν αποδείξει πως ο αριθμός των ανδρικών μορίων είναι ευθέως ανάλογος των ετών φοίτησης σε Πανεπιστήμιο σύμφωνα με το έγκυρο Journal of Sexual Medicine.

Υ.Γ. -ΙΙ- Ψάξε και για συμφοιτητές της, οι οποίοι φορούσαν μπλουζάκια σαν κι αυτό...
cb111.jpg

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
κατα την γνωμη μου το θεμα ειναι τι εικονα προβαλει η κοπελα στον υποψηφιο γαμπρο...αν του εχει πει οτι σαν φοιτητρια εκανε και αυτη τις τρελιτσες της οκ...αλλα το πιο πιθανο ειναι να το παιζει μυξοπαρθενα και να τον δουλευει ψιλο γαζι(ειδικα αν ειναι αβγαλτος)  ...επισης αλλο ειναι να εκανε ο καθενας καποιες τρελλες στα νιατα του και αλλο  αυτες οι τρελλες να ηταν ο κανονας,αν ειχε καμια 20αρια γκομενους καθε χρονο(οπως ξερω κοπελες  που ειχαν) ε οχι δεν μπορω εγω τουλαχιστον να αφηνα να δουλευει τον κολλητο μου ετσι αγρια και να τον παραμυθιαζει οτι βρηκε τον αντρα της ζωης της επειδη μονο και μονο πατησε τα αντα και θελει να γινει μανα,εκτος και αν κατα τυχη βεβαια ηταν ο πρωτος μετα απο καμια 100ρια που την συγκiνησε :(
και να πεις οτι αλλαξε ζωη παει κ ερχεται αλλα συνηθως οπως μαθεις συνεχιζεις(once cheater,always a cheater)
μου θυμησε εναν φιλο που προσφατα γνωρισε μια φρεσκοπαντρεμενη με μωρακι που γνωρισε σ ενα συνεδριο(αυτη ηρθε απο αλλη πολη) και μετα απο λιγο φασονοντουσαν στις τουαλετες του ξενοδοχειου ενω ο κερατας νταντευε το μωρο  :lheel:  η αλλο φιλο που παλι μαμησε παντρεμενη με παιδακια(ex gf) που ηρθε και αυτη για ΣΚ  για συνεδριο(κεραταδες προσοχη τα συνεδρια)
αν εχεις καμια 100αρια ex ολο και καποιον θα πεθυμησεις,ολο και καποιος θα σε θυμηθει και με την πρωτη ευκαιρια(πχ συνεδριο) :fuck2:  βεβαια ΤΑ ΙΔΙΑ ΙΣΧΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καλά είσαι απαράδεκτος και εντελώς Ελληνάρας... και λίγα είναι αυτά που λέω...
Απο την μια βρίζετε τις Ελληνίδες πως είναι ελλεεινίδες και απο την άλλη τις κατακρίνεται αν είναι παρτουζιάρες και ψάχνετε και αποδείξεις.
Να σώσεις τον φίλο σου απο τι; Απο εσένα πρέπει να σωθεί ο φίλος σου.

Εγώ είμαι ρε φίλε η Μαρία... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:θες να σου δείξω αν είμαι παρτουζιάρα ή όχι;
Αξεστοι Έλληνες....ούτε για φτύσιμο δεν είσαστε....
Κομπλεξικοί και κατίνες... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ποιο ειναι το περιεργο στο να θελει να σωσει τον φιλο του απο το να παντρευτει ενα πουτανακι ολκης????Εδω μιλαμε για γαμο μαγκες,για δεσμευση,για μυρασμα περιουσιας :2funny: :2funny:....οχι για ενα απλο πηδημα....ΕΥΓΕ ΦΙΛΕ που αρχισες το φορουμ...Εισαι αληθινος φιλος... :rockon: :rockon: :rockon:

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
200
Πόντοι
21
Σωστός ο johnskg, αλλά μεταξύ μας συνάδερφοι καμία δεν μιλάει για τον "πρότερο έντιμο βίο" της    :pipa2:  :fuck1:, ή και αν μιλάει δίνει πολύ συγκεκριμένες πληροφορίες, με άλλα λόγια σου λέει αυτά που θες να ακούσεις.... :priest:

Επίσης θα ήθελα να θυμίσω στους συναδέρφους ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι ΤΖΑΜΠΑ σε αυτή την ζωή. Ότι κάνουμε με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο κάποια στιγμή θα το πληρώσουμε... ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ  :woldman:

Δεν ξέρω εσείς τι λέτε αλλά εγώ αν βρισκόμουνα σε μια τέτοια κατάσταση και μπορούσα να τεκμηριώσω 110% το "παρελθόν" της υποψήφιας νύφης θα το έλεγα στον κολλητό μου χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πάντως ο γαμπρός ΨΩΝΙΣΕ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ...  :2funny:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Το θρεντ αυτό, το οποίο δεν το πολυείχα πάρει χαμπάρι, είναι έμπλεο ηλιθιότητας, πουριτανισμού, κοινωνικής υποκρισίας και υφέρποντος κρετινισμού... :jerking:

Για να μην το πάω πιο μακρυά και αρχίσω και μιλάω για προσωπικά δεδομένα, συκοφαντικές δυσφημίσεις και άλλα τινά...

Όποιος θέλει να "σώσει" το φίλο του, τον πιάνει παράμερα και του λέει: "Ψηλέ, άκουσα αυτό και αυτό, λάβε τα μέτρα σου" και δεν ξεφτιλίζει ιντερνετικά μια κοπελιά επειδή ως φοιτήτρια έφαγε μερικούς πούτσους παραπάνω (how original...)- αν βέβαια τους έφαγε και δεν είναι το κλασσικό ράδιο- αρβύλα του κάθε υποκριτή βλαχαδερού που βρίζει αυτά που ποθεί και δεν μπορεί να έχει...  :cum:

Μάγκες, η μέση ελλεεινίδα και δη η μορφωμένη (έστω και αν έχει σπουδάσει ρουμανία) που παντρεύεται εκεί γύρω στα 30, ίσως να έχει και περισσότερες εμπειρίες από εμάς στα σεξουαλικά...
Μάθετε να ζείτε με αυτό...
Και δεν είναι απαραίτητα κακό- ίσως είναι και απολαυστικό... :tits:

Και το σημαντικό δεν είναι με πόσους έχει πάει μια γυναίκα πριν από εμάς (μια γενική αίματος βέβαια δεν θα ήταν κακή ιδέα) αλλά με πόσους όσο είναι μαζί μας!
:grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Το θρεντ αυτό, το οποίο δεν το πολυείχα πάρει χαμπάρι, είναι έμπλεο ηλιθιότητας, πουριτανισμού, κοινωνικής υποκρισίας και υφέρποντος κρετινισμού... :jerking:

Για να μην το πάω πιο μακρυά και αρχίσω και μιλάω για προσωπικά δεδομένα, συκοφαντικές δυσφημίσεις και άλλα τινά...

Όποιος θέλει να "σώσει" το φίλο του, τον πιάνει παράμερα και του λέει: "Ψηλέ, άκουσα αυτό και αυτό, λάβε τα μέτρα σου" και δεν ξεφτιλίζει ιντερνετικά μια κοπελιά επειδή ως φοιτήτρια έφαγε μερικούς πούτσους παραπάνω (how original...)- αν βέβαια τους έφαγε και δεν είναι το κλασσικό ράδιο- αρβύλα του κάθε υποκριτή βλαχαδερού που βρίζει αυτά που ποθεί και δεν μπορεί να έχει...  :cum:

Μάγκες, η μέση ελλεεινίδα και δη η μορφωμένη (έστω και αν έχει σπουδάσει ρουμανία) που παντρεύεται εκεί γύρω στα 30, ίσως να έχει και περισσότερες εμπειρίες από εμάς στα σεξουαλικά...
Μάθετε να ζείτε με αυτό...
Και δεν είναι απαραίτητα κακό- ίσως είναι και απολαυστικό... :tits:

Και το σημαντικό δεν είναι με πόσους έχει πάει μια γυναίκα πριν από εμάς (μια γενική αίματος βέβαια δεν θα ήταν κακή ιδέα) αλλά με πόσους όσο είναι μαζί μας!
:grin: :grin:
Γι'αυτό σε γουστάρω, επειδή τα λες όμορφα και μορφωμένα :kissass2:. Να μην ήσουν και δεξιός γαμώ το φελέκι μου  :lheel:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Να μην ήσουν και δεξιός γαμώ το φελέκι μου  :lheel:

Ουδείς άσφαλτος που λέει και η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού!

:2funny:  :2funny:

Γι'αυτό σε γουστάρω, επειδή τα λες όμορφα και μορφωμένα :kissass2:.

Και εγώ σε γουστάρω αλλά να μείνει μεταξύ μας γιατί τα κομματόσκυλα εκατέρωθεν θα μας κατηγορήσουν για ρεβιζιονισμό, συνεργασία με τον εχθρό και πολιτική μυωπία!  :grin:

:helpplea:  :helpplea:

Επισκέπτης
Προτείνω να αναρτήσουμε όλοι τα ονοματεπώνυμα διευθύνσεις και τηλ.
όλων όσων είχαμε πηδήξει στα φοιτητικά μας χρόνια με περιγραφές όσο δυνατόν κατατοπιστικές για να ξέρει ο καθένας τη σεξουαλική ζωη της καθεμίας.

[move][size=30pt]Α ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom