Επισκέπτης
ειμαι αρρωστη κ ποναω...
Περαστικα σου. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο
ειμαι αρρωστη κ ποναω...
Αυτό που λες τώρα είναι άλλο θέμα!Και δεν σε συμφέρει να το ανοίξουμε...γιατί οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο απαιτητικές από τους άντρες!!!ειναι ισοπεδωση για μενα να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να τα βρει ολα οσα ζηταει στη γυναικα που επιλεγει για συζηγο. ειναι ισοπεδωση να θεωρει καποιος οτι ελαχιστες γυναικες αξιζουν πραγματικα σε πολλους τομεις.
γιατι ρε φιλε ειπα τιποτα κακο? εκτος αν σας αρεσει να σας παραμυθιαζουνε.Πάμε γερά για το arcans6
Θα αστειεύεσαι βέβαια. Για να σου το αντιστρέψω Λουκ, Μr Big δεν υπάρχει - deal with it. ;)πεσιμισμος ειναι...
ευχαριστω!!οχι γλυκε μου...τα κλασσικα γυναικεια... :-Περαστικα σου. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο
και γω ποιον εχω τοτε;Θα αστειεύεσαι βέβαια. Για να σου το αντιστρέψω Λουκ, Μr Big δεν υπάρχει - deal with it. ;)
Που να ξέρω? Η Λίτσα Πατέρα είμαι? Για πες...και γω ποιον εχω τοτε;
Αυτό που λες τώρα είναι άλλο θέμα!Και δεν σε συμφέρει να το ανοίξουμε...γιατί οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο απαιτητικές από τους άντρες!!!
εχω τον μιστερ οσο περφεκτ μπορει να ειναι....Που να ξέρω? Η Λίτσα Πατέρα είμαι? Για πες...
Κατάλαβες ότι θα μείνεις στο ράφι και άρχισες την εκμάθηση ,ε?Άντε τόσες εκπομπές μαγειρικής έχει η tv!Ξεκίνα...το έχεις!αστο καλυτερα
διοτι θελοντας κ μη ο καθενας μιλαει βαση των βιωματων του
αυτες τις συζητησεις θα τις κανουμε ξανα σε κανα μιτινγκ του φορουμ αν τυχει να συναντηθουμε αχαχαχα
παω να μαθω να μαγειρευω τωρα
γουις μι λακ!
Είναι πεκτρόνι ο arcans ρε συ. Έχει δύο live τώρα και γίνεται μπέρδεμα.Πάμε γερά για το arcans6
αστο καλυτερα
διοτι θελοντας κ μη ο καθενας μιλαει βαση των βιωματων του
αυτες τις συζητησεις θα τις κανουμε ξανα σε κανα μιτινγκ του φορουμ αν τυχει να συναντηθουμε αχαχαχα
παω να μαθω να μαγειρευω τωρα
γουις μι λακ!
Τώρα θα μάθεις να μαγειρεύεις? Καλά κρασιά...
Κατάλαβες ότι θα μείνεις στο ράφι και άρχισες την εκμάθηση ,ε?Άντε τόσες εκπομπές μαγειρικής έχει η tv!Ξεκίνα...το έχεις!
Χαίρομαι για σένα χωρίς να σε ξέρω Λουκ - μόνο που κοίτα πάνω το bold. Αυτό είναι ρεαλισμός.εχω τον μιστερ οσο περφεκτ μπορει να ειναι....
μαρεσεις... ;)Χαίρομαι για σένα χωρίς να σε ξέρω Λουκ - μόνο που κοίτα πάνω το bold. Αυτό είναι ρεαλισμός.
Αν θυμάσαι την ατάκα από τo Good Will Hunting "Nobody's perfect. The real deal is if you're perfect for each other".
Έφυγα - τα λέμε... ;)
ενα εχω ρε φιλε.το arcans5 μονο.το αλλο δεν λειτουργει.Είναι πεκτρόνι ο arcans ρε συ. Έχει δύο live τώρα και γίνεται μπέρδεμα.
Το 7 θα είναι το τυχερό του πάντως - θα στρώσει.
Και η ίδια να μην είναι δεν τρέχει τίποτα...βρήκαμε γιατρό και παρτουζιάρα!