Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ειναι ισοπεδωση για μενα να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να τα βρει ολα οσα ζηταει στη γυναικα που επιλεγει για συζηγο. ειναι ισοπεδωση να θεωρει καποιος οτι ελαχιστες γυναικες αξιζουν πραγματικα σε πολλους τομεις.
Αυτό που λες τώρα είναι άλλο θέμα!Και δεν σε συμφέρει να το ανοίξουμε...γιατί οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο απαιτητικές από τους άντρες!!! :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
[size=12pt]Λίγο πιο πίσω από τη σκέψη είναι η γνώση
μην στηριχτείς στην λογική θα σε θαμπώσει
Είν' η αγάπη που μένει...
[/size]

Περαστικα σου. Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο
ευχαριστω!!οχι γλυκε μου...τα κλασσικα γυναικεια... :-

Θα αστειεύεσαι βέβαια. Για να σου το αντιστρέψω Λουκ, Μr Big δεν υπάρχει - deal with it. ;)
και γω ποιον εχω τοτε;

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Αυτό που λες τώρα είναι άλλο θέμα!Και δεν σε συμφέρει να το ανοίξουμε...γιατί οι γυναίκες είναι σίγουρα πιο απαιτητικές από τους άντρες!!! :rolleyes:

αστο καλυτερα
διοτι θελοντας κ μη ο καθενας μιλαει βαση των βιωματων του
αυτες τις συζητησεις θα τις κανουμε ξανα σε κανα μιτινγκ του φορουμ αν τυχει να συναντηθουμε αχαχαχα

παω να μαθω να μαγειρευω τωρα
γουις μι λακ!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τώρα θα μάθεις να μαγειρεύεις? Καλά κρασιά... :lheel:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
αστο καλυτερα
αυτες τις συζητησεις θα τις κανουμε ξανα σε κανα μιτινγκ του φορουμ αν τυχει να συναντηθουμε αχαχαχα

γουις μι λακ!
Κατάλαβες ότι θα μείνεις στο ράφι και άρχισες την εκμάθηση ,ε?Άντε τόσες εκπομπές μαγειρικής έχει η tv!Ξεκίνα...το έχεις! :2funny:

Επισκέπτης
αστο καλυτερα

γουις μι λακ!

Τηλ. πυροσβεστικης 199

just in case!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Τώρα θα μάθεις να μαγειρεύεις? Καλά κρασιά... :lheel:

δεν πειραζει κ τωρα καλα ειναι
κατι λιγα ξερω βρε να κανω *P

Κατάλαβες ότι θα μείνεις στο ράφι και άρχισες την εκμάθηση ,ε?Άντε τόσες εκπομπές μαγειρικής έχει η tv!Ξεκίνα...το έχεις! :2funny:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
στο ραφι.. εγω, η λουκ κ τα ντελιβεραδικα :grin:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
εχω τον μιστερ οσο περφεκτ μπορει να ειναι.... :sunglasses:
Χαίρομαι για σένα χωρίς να σε ξέρω Λουκ - μόνο που κοίτα πάνω το bold. Αυτό είναι ρεαλισμός.

Αν θυμάσαι την ατάκα από τo Good Will Hunting "Nobody's perfect. The real deal is if you're perfect for each other". :cool2:

Έφυγα - τα λέμε... ;)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εγω μονο μακαρονια κ πατατες ξερω να κανω...παρ'ολα αυτα θελει να με παντρευτει..
αλλα δε μαρεσουν οι γαμοιιιιιιι!!!!!!!!

Χαίρομαι για σένα χωρίς να σε ξέρω Λουκ - μόνο που κοίτα πάνω το bold. Αυτό είναι ρεαλισμός.

Αν θυμάσαι την ατάκα από τo Good Will Hunting "Nobody's perfect. The real deal is if you're perfect for each other". :cool2:

Έφυγα - τα λέμε... ;)
μαρεσεις... ;)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Και καλά αυτός που ρωτάει -ο kritikos. Μπορεί να κάνει πλάκα, μπορει να θέλει να κάνει γνωστή την παρουσία του στο site, μπορεί να θέλει να εκθέσει κάποια συγκεκριμένη γυναίκα, μπορεί να θέλει να εκθέσει όλες όσες ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά που δίνει, μπορεί... μπορεί... μπορεί...

Όσοι του απαντάνε δεν έχουν μυαλό? Μπορεί σαν φοιτητές να πήδηξαν μια συμφοιτήτρια τους στη Ρουμανία, πρέπει να την ξεμπροστιάσουν γι αυτό?? Μπορεί να ήξεραν για κάποια πεταχτούλα συμφοιτήτριά τους, που δεν τους έκατσε, αυτή είναι η εκδίκησή τους μετά από τόσα χρόνια?
Κύριοι σοβαρευτείτε, ρίχτε το στην παλαβή, γράψτε ό,τι σας κατέβει, αλλά σκεφτείτε την πρώτη λέξη της πρότασης._

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Εγω αυτο δεν το καταλαβαινω....

Επειδη εκανε παρτουζες οταν (και εαν αφου οπως λες δεν ξερεις καποιον που το εχει κανει μαζι της) οταν ηταν φοιτητρια πριν απο τοσα χρονια -2002 αν δεν κανω λαθος, σημαινει οτι και σημερα κανει τα ιδια ?

Δηλαδη το αποκλειεις να εχει αλλαξει ?

και στο κατω κατω το οτι εκανε, γινοταν τοτε, δεν σημαινει οτι δεν θα ειναι σωστη τωρα που αθ παντρευτει (εαν και) τον γνωστο σου.

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μην ασχολιστε αλλο ρε μαγκες.ο τυπος δεν μπαινει ουτε καν στο κοπο να απαντηση.μαλλον τις πηρε τις πληροφοριες που ηθελε.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
Και η ίδια να μην είναι δεν τρέχει τίποτα...βρήκαμε γιατρό και παρτουζιάρα! :fuck1: :2on1:

Δύο γιατρίνες, και οι δύο στη Ρουμανία, κσι οι δύο παρτουζιάρες....... πάει πολύ δε νομίζετε??????  Γιατρέ μου..... σώσε μεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom