You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 259
- Εμφανίσεις 33K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
νομιζετε...
δεν ζουμε κ τοσο στα συννεφα
Α μπα..........
Δε φαινεται καθολου
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Α μπα..........
Δε φαινεται καθολου
μηπως απλα εσεις ζειτε απολυτα στην ισοπεδωση?
υπο κανονικες συνθηκες κ ριαλ.. ειμαι τραγικα ρεαλιστης ανθρωπος *P
Παιδιά σοβαρά τώρα...Και εγώ δεν πάιρνω πολλές φορές τοις μετρητοίς πράγματα που γράφονται εδώ μέσα γιατί ξέρω πως πολλές φορές (όχι πάντα όμως) δεν λέγονται παρά μόνο για πλάκα ή για να προβοκάρουμε κάποιον.Όμως εδώ έχουν φωτογραφηθεί (ενδεχομένως) άτομα που ίσως δεν έχουν και καμμιά σχέση με το θέμα. Ο άλλος λέει ξέρω μία από εκεί, που δουλεύει στο Χ νοσοκομείο κλπ. Πάτε καλά ρε;;; Αν μπει κάποιος και δει κάτι που ταιριάζει στο προφιλ της γυναίκας/γκόμενας/κόρης του κλπ πως θα αισθανθεί (και ξαναλέω χωρίς ενδεχομένως να έχει καμμία σχέση αυτή η γυναίκα με τη δική του) Με τη λογική πως απαγορεύεται να βάζουμε φωτος, μπορεί κάποιος admin να σβήσει τα αντίστοιχα posts;
Και όλα αυτά χωρίς να μπω στην ουσία πως είναι κατάντια και για κάποιον να ψάχνει κάτι τέτοιο αλλά και για όποιον απαντά σοβαρά. (Αλλά έστω ας πούμε πως είναι για πλάκα)
Και όλα αυτά χωρίς να μπω στην ουσία πως είναι κατάντια και για κάποιον να ψάχνει κάτι τέτοιο αλλά και για όποιον απαντά σοβαρά. (Αλλά έστω ας πούμε πως είναι για πλάκα)
Επισκέπτης
μηπως απλα εσεις ζειτε απολυτα στην ισοπεδωση?
υπο κανονικες συνθηκες κ ριαλ.. ειμαι τραγικα ρεαλιστης ανθρωπος *P
Τι εννοεις δλδ?
Οτι στη ζωη σου εισαι real κι εδω μεσα εισαι fake?
αν ειναι ετσι παω πασο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οχι εννοει μαλλον οτι εδω μεσα δεν ειστε γ μενα τουλαχιστον τυπικο δειγμα..Τι εννοεις δλδ?
Οτι στη ζωη σου εισαι real κι εδω μεσα εισαι fake?
αν ειναι ετσι παω πασο
ρεαλιστρια κ γω..
εδω μεσα σας φαινομαι η καντυ καντυ....
γτ τα ισοπεδωνετε ολα!!!
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
αυτο που λεει η λουκ
επισης ειναι αλλιως αυτα να τα λες βλεποντας τον αλλο, οποτε ξερεις κ με τι εχεις να κανεις κ το πως μιλαει ακριβως
κ αλλιως απο ενα φορουμ
δεν ειμαι καθολου φεηκ εδω μεσα, δεν μπορω να ειμαι γι αυτο δεν θα εκανα κ κλωνο ποτε, εκτος οταν κανω χαβαλε στις συλλογες πχ (γατουλιιιι μουυυ χιχιχιχι)
επισης ειναι αλλιως αυτα να τα λες βλεποντας τον αλλο, οποτε ξερεις κ με τι εχεις να κανεις κ το πως μιλαει ακριβως
κ αλλιως απο ενα φορουμ
δεν ειμαι καθολου φεηκ εδω μεσα, δεν μπορω να ειμαι γι αυτο δεν θα εκανα κ κλωνο ποτε, εκτος οταν κανω χαβαλε στις συλλογες πχ (γατουλιιιι μουυυ χιχιχιχι)
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Είναι ισοπέδωση το γεγονός ότι είναι διαφορετικά τα κριτήρια γκόμενας-συζήγου?Αφού και για εσάς το ίδιο ισχύει....οχι εννοει μαλλον οτι εδω μεσα δεν ειστε γ μενα τουλαχιστον τυπικο δειγμα..
ρεαλιστρια κ γω..
γτ τα ισοπεδωνετε ολα!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ουτε εγω ειμαι φεηκ...αυτο που λεει η λουκ
κ αλλιως απο ενα φορουμ
αν ηθελα θα μπορουσα να ειμαι πολυ αρεστη στην πλειοψηφια εδω μεσα ...
αλλα δε ψηνομαι...
προσωπικα και μονο σου λεω οχι...Είναι ισοπέδωση το γεγονός ότι είναι διαφορετικά τα κριτήρια γκόμενας-συζήγου?Αφού και για εσάς το ίδιο ισχύει....
ρε φιλε για να καταλαβουμε κατι.γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει να μας περνας για μαλακες εδω μεσα.αντε και βρεθηκε καποιος και σου λεει οτι τη γαμησε την γκομενα.το ιδιο σου λεω και εγω.τι θα κανεις δηλαδη θα μας φωναξεις μπροστα στο κολλητο σου για να μας γνωρισει? η θα τον βαλεις να διαβασει το σαιτ και θα του πεις δες καποιοι γραφουν οτι γαμουσαν την γιατρεσσα παλια.επειδη εμενα μου μυριζει κατι αλλο,καλυτερα να το πεις το παραμυθακι σου αυτο στην νικολουλη ,μηπως και σε βγαλη στην τηλεοραση και γινεις και φιρμα.αντε γιατι χορτασαμε απο εξυπνους.παπαρα λες και ολοκληρη κρητη μονο μια κοπελα εχει που ειναι γιατρος και τη λενε μαρια.αντε πανε καμια βολτα σε κανενα βουνο να παρεις και τον αερα σου.Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα, εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μαρία Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σοφία (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.
Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σοφία) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)
Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
Καλά είσαι απαράδεκτος και εντελώς Ελληνάρας... και λίγα είναι αυτά που λέω...
Απο την μια βρίζετε τις Ελληνίδες πως είναι ελλεεινίδες και απο την άλλη τις κατακρίνεται αν είναι παρτουζιάρες και ψάχνετε και αποδείξεις.
Να σώσεις τον φίλο σου απο τι; Απο εσένα πρέπει να σωθεί ο φίλος σου.
Εγώ είμαι ρε φίλε η Μαρία... θες να σου δείξω αν είμαι παρτουζιάρα ή όχι;
Αξεστοι Έλληνες....ούτε για φτύσιμο δεν είσαστε....
Κομπλεξικοί και κατίνες...
Σωστη τοποθετηση ;)
Συνηθως οι φοιτητριες ιατρικης ειναι τελειως φυτα (αυτες που εχουν περασει απο πανελληνιες) οι εκ Ρουμανικης ιατρικης ,γιατρινες που παραγγελνουν τα πτυχια με κουριερ ,ειναι φυσικο να ειναι πιο απελευθερωμενες...
Τελοσπαντων πιστευω οτι μια χαρα ειναι η κοπελα , και αν εχει αποφασισει συνειδητα να αφησει τον παρελθοντα εκλυτο βιο της κατα μερος ,τοτε της ευχομαστε να κανει μια καλη οικογενεια ;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
Είναι ισοπέδωση το γεγονός ότι είναι διαφορετικά τα κριτήρια γκόμενας-συζήγου?Αφού και για εσάς το ίδιο ισχύει....
θα το ξαναπαμε απ την αρχη??? χαχαχα
ειναι ισοπεδωση για μενα να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να τα βρει ολα οσα ζηταει στη γυναικα που επιλεγει για συζηγο. ειναι ισοπεδωση να θεωρει καποιος οτι ελαχιστες γυναικες αξιζουν πραγματικα σε πολλους τομεις.
κ για τ οτι ισχυει για μας το ιδιο.. εγω σου απαντησα κ πριν γι αυτο
Επισκέπτης
οχι εννοει μαλλον οτι εδω μεσα δεν ειστε γ μενα τουλαχιστον τυπικο δειγμα..
ρεαλιστρια κ γω..
γτ τα ισοπεδωνετε ολα!!!
Εννοει οτι για σενα δεν.................
Κατσε ρε κοπελια κουβαρι με εκανες
Επισκέπτης
ειναι ισοπεδωση να θεωρει καποιος οτι ελαχιστες γυναικες αξιζουν πραγματικα σε πολλους τομεις.
Ποιος ειπε κατι τετοιο?
Αυτό είναι ρεαλισμός bite - όχι ισοπέδωση. Δεν ξέρω που βρίσκεσαι ηλιακά, τι background έχεις και τι εμπειρίες έχεις από σχέσεις - όλα αυτά παίζουν ρόλο σε αυτό που μόλις ξεστόμισες.ειναι ισοπεδωση για μενα να θεωρει καποιος οτι δεν μπορει να τα βρει ολα οσα ζηταει στη γυναικα που επιλεγει για συζηγο. ειναι ισοπεδωση να θεωρει καποιος οτι ελαχιστες γυναικες αξιζουν πραγματικα σε πολλους τομεις.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε φιλε για να καταλαβουμε κατι.γιατι απο οτι καταλαβα πρεπει να μας περνας για μαλακες εδω μεσα.αντε και βρεθηκε καποιος και σου λεει οτι τη γαμησε την γκομενα.το ιδιο σου λεω και εγω.τι θα κανεις δηλαδη θα μας φωναξεις μπροστα στο κολλητο σου για να μας γνωρισει? η θα τον βαλεις να διαβασει το σαιτ και θα του πεις δες καποιοι γραφουν οτι γαμουσαν την γιατρεσσα παλια.επειδη εμενα μου μυριζει κατι αλλο,καλυτερα να το πεις το παραμυθακι σου αυτο στην νικολουλη ,μηπως και σε βγαλη στην τηλεοραση και γινεις και φιρμα.αντε γιατι χορτασαμε απο εξυπνους.παπαρα λες και ολοκληρη κρητη μονο μια κοπελα εχει που ειναι γιατρος και τη λενε μαρια.αντε πανε καμια βολτα σε κανενα βουνο να παρεις και τον αερα σου.
Πάμε γερά για το arcans6
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
ειμαι αρρωστη κ ποναω...Εννοει οτι για σενα δεν.................
Κατσε ρε κοπελια κουβαρι με εκανες
νταξει...ολοι καταλαβαν τι εννοω νομιζω..
αμαν..
απο το χερακι θελετε να σας παρουμε;! >
πεσιμισμος ειναι...Αυτό είναι ρεαλισμός bite - όχι ισοπέδωση. Δεν ξέρω που βρίσκεσαι ηλιακά, τι background έχεις και τι εμπειρίες έχεις από σχέσεις - όλα αυτά παίζουν ρόλο σε αυτό που μόλις ξεστόμισες.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Πάμε γερά για το arcans6
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 278