Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
τελικά η γιατρός θα 'διδάξει' και στα μέρη μας???

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Παιδια,

εβαλα μια ερώτηση και έχω ακούσει του κόσμου τα σχολια! Υπάρχει κάποιος να γνωρίζει κάτι (θετικό ή αρνητικό) για την συγκεκριμένη ή την φίλη της?

Γιατί δεν απευθύνεσαι σε ντετέκτιβ? Μη θεωρείς εκ προιμίου πως οι άνδρες είναι ρουφιάνοι. Ακόμα και όποιος την πήδαγε και το διαβάζει δεν έχει κανένα λόγο να γίνει κατίνα και ρουφιάνος. Δεν σου έχουν πει, πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας άνδρας? Νομίζω πως το thread πρέπει να κλειδώσει και ο φίλος μας να σώσει το φίλο του με άλλο τρόπο. Ώρα είναι να γράψουν διάφοροι το μακρύ τους και το κοντό τους, να "φωτογραφίσουν" άτομα και μετά πιάσ΄ταυγό και κούρευτο.  

Επισκέπτης
οκευ το καταλαβαινω
μονο που το μαγειρεμα μαθαινεται...
θ αντεχες δλδ να ειχες για γυναικα μια που ναι μεν ειναι η βεφα στη κουζινα αλλα στα υπολοιπα ειναι το μπαζο για σενα?
τι μας λες? γι αυτο γυρνανε στη μια κ στην αλλη μετα
γιατι αντι να ζητανε τα παντα για να παντρευτουν *τα παντα απ τα γουστα τους εννοω* λενε οκευ θα την εχω αυτην να μου κανει παιδια κ να μου προσεχει το σπιτι κ εγω θα κανω τη ζωη μου με τη γκομενα
ωραια ζωη!

Καλα αν βρεθει εστω και μια που να καλυπτει τα παντα παντρευομαι και αυριο αλλα δεν υπαρχει

OP
OP
Κ

Κρητικος_2

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε Νικο οχι δεν ήταν στο Cluz. Ηταν σε παραλιακη πολή

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
οκευ το καταλαβαινω
μονο που το μαγειρεμα μαθαινεται...
θ αντεχες δλδ να ειχες για γυναικα μια που ναι μεν ειναι η βεφα στη κουζινα αλλα στα υπολοιπα ειναι το μπαζο για σενα?
τι μας λες? γι αυτο γυρνανε στη μια κ στην αλλη μετα
γιατι αντι να ζητανε τα παντα για να παντρευτουν *τα παντα απ τα γουστα τους εννοω* λενε οκευ θα την εχω αυτην να μου κανει παιδια κ να μου προσεχει το σπιτι κ εγω θα κανω τη ζωη μου με τη γκομενα
ωραια ζωη!
Όχι και δεν είπα ότι είναι το βασικό κιτήριο η μαγειρική!Ας πιάσουμε ένα άλλο...μπορεί να είναι σπάταλη και να θέλει να χαλάει τρελά λεφτά!Αυτό μπορεί να το αντέχω αν μιλάμε για γκόμενα...όταν όμως η σκέψη πάει προς τον γάμο...αυτό να μην το αντέχω και να με φρενάρει!Μπορούμε να πούμε χίλια δυο παραδείγματα...

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Έχω περίπου 10 γνωστούς και γνωστές που σπούδαζαν Ρουμανία εκείνη την εποχή.
Τους το έχω ήδη προωθήσει με e-mail.
Δε μπορεί, του πούστη, με κάποιον(-αν) θα χει παρτουζωθει(-ώσει)   :2funny:

Ωραίες κατίνες είστε μερικοί εδω μέσα και τσιράκια...
Εύγε βρε...βγάλατε είδηση...
Καλύτερα να ασχοληθειτε με το πόσο κέρατο  σας ρίχνει η δική σας η κοπέλα...γιατι με τέτοια μυαλά...πρέπει να σκύψετε πολύ για να περάσετε απο την πόρτα...
:d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Καλα αν βρεθει εστω και μια που να καλυπτει τα παντα παντρευομαι και αυριο αλλα δεν υπαρχει

θα το θεωρουσα τρομερα τραγικο αν ο φιλος μου με θεωρουσε απλα μια σοβαρη κοπελα για να ανοιξει σπιτι, κ να μην εβλεπε τπτ αλλο πανω μου
ουτε καν καταδεχομαι να ειμαι με καποιον που δεν τα βρηκε αν οχι ολα τα περισσοτερα σε μενα
απορω πως αλλες το κανουν *εν γνωση τους φυσικα απλα θελουν να ζουν στο παραμυθι τους* κ πως οι ανδρες ριχνουν τα στανταρ τους κ κανουν τετοιου τυπου οικογενειες. ειναι λυπηρο. απλα.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
το παρον thread φανερωνει αρκετους λογους για τους οποιους οι σχεσεις των δυο φυλων ειναι  :shit:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
θα το θεωρουσα τρομερα τραγικο αν ο φιλος μου με θεωρουσε απλα μια σοβαρη κοπελα για να ανοιξει σπιτι, κ να μην εβλεπε τπτ αλλο πανω μου
ουτε καν καταδεχομαι να ειμαι με καποιον που δεν τα βρηκε αν οχι ολα τα περισσοτερα σε μενα
απορω πως αλλες το κανουν *εν γνωση τους φυσικα απλα θελουν να ζουν στο παραμυθι τους* κ πως οι ανδρες ριχνουν τα στανταρ τους κ κανουν τετοιου τυπου οικογενειες. ειναι λυπηρο. απλα.
Μπορεί να τα συνδυάζεις όμως τα χαρακτηριστικά και για τους δύο "ρόλους"!Εξάλλου ο καθένας μας έχει διαφορετικά κριτήρια...

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Φιλε Νικο οχι δεν ήταν στο Cluz. Ηταν σε παραλιακη πολή
οκ φιλε,δυστηχως απο κωσταντζα δεν ξερω καποια "τετοια". αν θες μια συμβουλη,κοινοτυπη ,να προσεξεις με το φιλαρακι σου αν ειναι καψουρακος.υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να πας για καλο και να βρεις το μπελλα σου εσυ!να χαλασετε τη φιλια σας δηλαδη. θελει πολυ λεπτο χειρισμο...μη ξεχνας οτι σερνει καραβι ;)

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Εσύ κρητικέ είσαι νέο μέλος εδώ.
Καλή αρχή έκανες.
Η μήπως είχες λογαριασμό απο πριν και έκανες και δεύτερο για το ρεζιλίκι που ήξερες πως θα φας;
Και που είσαι ακόμα...κάτσε και άλλο εδω μέσα και θα δεις...
:jerking: :jerking: :jerking:

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ωραίες κατίνες είστε μερικοί εδω μέσα και τσιράκια...
Εύγε βρε...βγάλατε είδηση...
Καλύτερα να ασχοληθειτε με το πόσο κέρατο  σας ρίχνει η δική σας η κοπέλα...γιατι με τέτοια μυαλά...πρέπει να σκύψετε πολύ για να περάσετε απο την πόρτα...
:d-spam: :d-spam: :d-spam: :d-spam:

Εσύ να τα παίρνεις όλα της μετρητοίς εδώ μέσα.. αλλά προχθές μπήκες οπότε σε δικαιολογώ :rolleyes:

Επισκέπτης

Αν θεωρεις οτι τα καλυπτεις ολα εισαι περιπτωση και μαγκια σου

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μια απο το 104 για νυφη παρακαλώ...........

Ωρα ειναι να ακουσουμε και προτασεις γαμου στις πουτανες των στουντιος εδω μεσα..

[size=12pt]Ρε πατε καλα..αλλο γκομενα αλλο γυναικα αλλο πουτανα[/size]

Ρε πάτε καλά;
Στην εποχή μας και συζητάτε για γάμο; :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
έρε τι γίνεται άμα γρέφει ο τίτλος του θρεντ *παρτούζες + φοιτήτρια*
50 μέλη και 63 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

έλλλλλλλλεεεεεεοοοοοοςςςςςς...... για μια πατσαβούρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom