μήπως, λέω εγώ τώρα, το πρόβλημα είναι ότι γαμιέται με όλους εκτός από εμάς?
Εννοείται!
Και ποιος δεν θα ήθελε μια γερή δόση από παρτουζιάρα γιατρίνα!
Αρκεί να μην είμαστε ο μαλάκας που θα την παντρευτεί.
μήπως, λέω εγώ τώρα, το πρόβλημα είναι ότι γαμιέται με όλους εκτός από εμάς?
Οριλά με ειδίκευση στις παθήσεις του φάρυγγατσακωθήτε μεταξύ σας...Εγώ άλλο θα ρωτήσω τον φίλο..
Σε ποιο νοσοκομείο δουλεύει και τι ειδικότητα εχει??
ακριβώς!!!Εννοείται!
Εννοείται!
για τις θεσεις σου ελεγα ....
Έχεις καταπληκτικές ιδέες!την θες για να την εχεις να σου μαγειρευει οσο θα γυρνας με την γκομενα κ την ιεροδουλο???
τι λες κοπέλλα μου???αλλο γκομενα αλλο γυναικα αλλο πτνα
μου κανει εντυπωση η υποκρισια εδω μεσα..
δλδ την γυναικα που θα παντρευτεις πριν δεν την ειχες γκομενα? δεν την διαλεγεις αυτη που εχει καποια στανταρ για σενα, σε διαφορους τομεις? την θες για να την εχεις να σου μαγειρευει οσο θα γυρνας με την γκομενα κ την ιεροδουλο???
τι λες κοπέλλα μου???
που ζεις? ποιά υποκρισία?
αλλιώς τη διαλέγουμε τη γκόμενα αλλιώς τη γυναίκα κι αλλιώς τη πουτάνα.
Την σύζηγο εννοάει... ;)
το καταλαβα....κ εξακολουθω ναΤην σύζηγο εννοάει... ;)
άσε την αργά η γρήγορα θα το χτυπάει για πάντα έτσι όπως σκέφτεται και δεν ακούει.Την σύζηγο εννοάει... ;)
σπουδαζε κλουτζ,ειναι ξανθια γυρω στα 30,με μπολικα πιασιματα,καταγωγη κρητη και μενει κορυδαλλο και δουλευε κρατικο νικαιας μεχρι περσυ?Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα, εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μαρία Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας (οχι Βουκουρέστι) και είχε μία φίλη ονόματι Σοφία (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.
Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σοφία) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)
Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.
τι λες κοπέλλα μου???
που ζεις? ποιά υποκρισία?
αλλιώς τη διαλέγουμε τη γκόμενα αλλιώς τη γυναίκα κι αλλιώς τη πουτάνα.
ιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!συμβαινουν αυτα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;μαλιστα
κ πως διαλεγετε τη γκομενα?
πως τη γυναικα? (που πριν τι ηταν δλδ αμα δεν σας ηταν γκομενα απο προξενειο την βρηκατε?)
κ αφου κανετε τις επιλογες σας κ εχετε γυναικα γιατι γυρνατε στις ιεροδουλες κ στις αλλες γκομενες μετα το γαμο?
μπααα!!!αλλοι θα το χτυπανε...άσε την αργά η γρήγορα θα το χτυπάει για πάντα έτσι όπως σκέφτεται και δεν ακούει.
και τη λέγανε Βαγγέλη???σπουδαζε κλουτζ,ειναι ξανθια γυρω στα 30,με μπολικα πιασιματα,καταγωγη κρητη και μενει κορυδαλλο και δουλευε κρατικο νικαιας μεχρι περσυ?
Εννοείται!