Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
μαλιστα

κ πως διαλεγετε τη γκομενα?
πως τη γυναικα? (που πριν τι ηταν δλδ αμα δεν σας ηταν γκομενα απο προξενειο την βρηκατε?)

κ αφου κανετε τις επιλογες σας κ εχετε γυναικα γιατι γυρνατε στις ιεροδουλες κ στις αλλες γκομενες μετα το γαμο?
Γιατί για εσάς είναι ίδια τα κριτήρια για έναν γκόμενο και ίδια για κάποιον που θα παντρευτείτε? :huh:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μαλιστα

κ πως διαλεγετε τη γκομενα?
πως τη γυναικα? (που πριν τι ηταν δλδ αμα δεν σας ηταν γκομενα απο προξενειο την βρηκατε?)

κ αφου κανετε τις επιλογες σας κ εχετε γυναικα γιατι γυρνατε στις ιεροδουλες κ στις αλλες γκομενες μετα το γαμο?
θέτεις πολλά θέματα που θέλουν ανάπτυξη για να τα απαντήσω.
Δεν είναι υποχρεωτικό να γυρνάμε όλοι στην ιερόδουλη πάντως.

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Κάποιος πρέπει να τις αποκαταστήσει και αυτές τις κοπέλες ρε παιδιά!

Στο κάτω κάτω, κοινωνικό έργο επιτελούν.

Μην τα θέλουμε όλα δικά μας....να είναι καταπιόλες όλες οι άλλες εκτός από την γυναίκα μας την μάνα μας και την αδερφή μας!

Δεν είναι fair play αυτό!

Ρε το πρόβλημα δεν είναι αν είναι καταπιόλα αλλά αν είναι καταπιόλα και το παίζει παρθενόλα.
Τι  σημαίνει αυτό (άποψη μου):

"Μωρό μου, εγώ ξεκωλιάστηκα άγρια πριν από εσένα αλλά ήρθες εσύ το κορόιδο και μεγάλος μαλάκας στη ζωή μου και επειδή με παίρνουν και τα χρόνια νομίζω ήρθε η ώρα να δέσω το γαιδαρό μου. Και επειδή εσύ είσαι θυματάκι και χαζούλης, είσαι ο κατάλληλος για αυτό τον σκοπό. Εγώ βέβαια αφού παντρετούμε, δεν σε πειράζει αν αρχίσω πάλι τα δικά μου ε;  :knockinb: :pipa1: :pipa2: :zfuck: :fuck1: :fuck2:
Χαίρομαι πολύ που με καταλαβαίνεις, μικρό μου θυματάκι και μεγάλη κοροιδάρα!"

lollipop(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
σπουδαζε κλουτζ,ειναι ξανθια γυρω στα 30,με μπολικα πιασιματα,καταγωγη κρητη και μενει κορυδαλλο και δουλευε κρατικο νικαιας μεχρι περσυ?

Ώραίος είσαι ρε φίλε και εσυ...
Δεν έχεις ούτε το τακτ να του στείλεις pm...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Γιατί για εσάς είναι ίδια τα κριτήρια για έναν γκόμενο και ίδια για κάποιον που θα παντρευτείτε? :huh:

ναι φυσικα
αλλα εγω ειμαι κ τ ου ερωτος.. ειμαι των συννεφων
δνε κανω σχεσεις ετσι για να πω οτι εκανα, δεν κανω ονς
αυτος που επιλεγω τον γουσταρω για να ναι ο φιλος μου κ εχω στο μυαλο μου οτι θα ειμαι μαζι του κ οσο παει
αλλιως δνε μ ενδιαφερει να ασχοληθω καν με την περιπτωση του

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
γ μενα ναι!!!εννοειται... :huh:
Μιλάμε γενικά...και ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει για την πλειοψηφία!Να σου πω ένα παράδειγμα...στα παπάρια μου αν η γκόμενα δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό...αν θες όμως να ανοίξεις σπίτι αυτό είναι ψιλοπροβληματάκι!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Μιλάμε γενικά...και ξέρεις ότι αυτό δεν ισχύει για την πλειοψηφία!Να σου πω ένα παράδειγμα...στα παπάρια μου αν η γκόμενα δεν ξέρει να βράσει ούτε αυγό...αν θες όμως να ανοίξεις σπίτι αυτό είναι ψιλοπροβληματάκι!
ποσο σιγουρη ημουν οτι θα το πατε εκει...!
:idiot: :headbang:

Swimmer

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Α καλός είσαι εσυ...
Και πως θες να είναι αυτή που θα παντρευτείς;
Πόσα ταμπού θες να έχεις η γυναίκα σου;
Για να σου πω πόσο επιτυχημένο γάμο θα κάνεις....:fart-in-bed:

Απλά να μην το παίζει παρθενόπη! Με εκνευρίζει απίστευτα αυτό το πράγμα. Με αυτό τον τρόπο υποτιμάει την νοημοσύνη σου και με τον τρόπο της σε θεωρεί κατώτερο και μεγάλο μαλάκα.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Έχω περίπου 10 γνωστούς και γνωστές που σπούδαζαν Ρουμανία εκείνη την εποχή.
Τους το έχω ήδη προωθήσει με e-mail.
Δε μπορεί, του πούστη, με κάποιον(-αν) θα χει παρτουζωθει(-ώσει)   :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
μιλαμε γ γκομενα σχεση οχι γκομενα ξεπετα ετσι;!
εαν ναι...ε δε πατε καλα... :idiot:
πλέον όλες οι γκόμενες ξεπέτες έχουν γίνει.
Αν είναι για γκόμενα σχέση αλλάζουμε κριτήρια-βλέπε γάτο-.

Επισκέπτης
Παιδια, ψάχνω φίλους που να έχουν πηδήξει ευπόληπτη Ιατρό σήμερα,  εκ Ρουμανίας, η οποία ως φοιτήτρια έκανε παρτούζες. Το πουτανάκι έχει τυλίξει κολλητό φίλο και το παίζει παρθένα για να τον παντρευτεί! Το όνομα της Μαρία Γ. καταγωγή από Κρήτη, σπουδαζε σε πολη της Ρουμανιας ([size=20pt]οχι Βουκουρέστι[/size]) και είχε μία φίλη ονόματι Σοφία (και αυτή από Κρήτη). Την είχα πετύχει σε γεματο λεωφορείο που κατέβαινε απο Ρουμανία Ελλάδα να παίρνει πιπα στον μικρότερο αδελφό φιλενάδας της την ώρα που ο κόσμος κοιμόταν (με άλλη φιλενάδα την είχε πίασει γνωστός να κανουν λεσβιακο στην μπανιέρα!). Έχω ακούσει από πολλους φίλους που σπουδαζαν Ρουμανία ότι κάποια στιγμή είχε αρχίσει τις παρτούζες, αλλά ποτέ δεν βρήκα κάποιον που να την είχε πάρει. Υπάρχει κάποιος φίλος που να ξέρει κάτι? Ηταν Ρουμανια από το 1996 μέχρι το 2002.

Επίσης, χωρίς να έχω ακούσει κάτι, η φίλη της (Σοφία) λέγεται ότι είχε 6 χρόνια δεσμο εξ αποστάσεως με ένα παιδί στην Ελλάδα. Μήπως την έχει πηδήξει αυτή κάποιος? (μου φαίνεται τελείως κουφό 6 χρονια μονη στην Ρουμανια να μην πηδηχτηκε ποτε-εξάλλου έδειχνε πολύ καβλιάρικο μωράκι)

Συνάδελφοι βοηθήστε να γνωρίζετε κάτι να σώσουμε έναν φίλο που έχει στραβωθεί.

Κραϊόβα?

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

οκευ το καταλαβαινω
μονο που το μαγειρεμα μαθαινεται...
θ αντεχες δλδ να ειχες για γυναικα μια που ναι μεν ειναι η βεφα στη κουζινα αλλα στα υπολοιπα ειναι το μπαζο για σενα?
τι μας λες? γι αυτο γυρνανε στη μια κ στην αλλη μετα
γιατι αντι να ζητανε τα παντα για να παντρευτουν *τα παντα απ τα γουστα τους εννοω* λενε οκευ θα την εχω αυτην να μου κανει παιδια κ να μου προσεχει το σπιτι κ εγω θα κανω τη ζωη μου με τη γκομενα
ωραια ζωη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom