BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
β. κ εγω σου απαντησα σοβαροτατα@ thanoss
α)αυτό που σου είπανε είναι πως η συμπεριφορά μιας κοπέλας που μεγάλωσε στην επαρχία υπό τις συνθήκες τις οποίες αποκαλείς γνωστές είναι σε άμεση συνάρτηση με το "ξεσάλωμα" που επακολουθεί. Η διαφορά είναι πως σε μεγάλα αστικά κέντρα το "ξεσάλωμα" γίνεται πια από τις μικρές ηλικίες.
β)Εγώ εχθές έκανα μια σαφή ερώτηση τοποθετώντας τον καθένα από εμάς στη θέση του παιδιού που θα παντρευτεί την εν λόγω και θέτοντας σαν δεδομένα πως ο γάμος έχει οριστικοποιηθεί αλλά και την άγνοια για όλα αυτά τα τυχόν περιστατικά.... αλλά απάντηση σοβαρή δεν πήρα από κανέναν... πλην του kaytou που μάλλον από σπόντα το έκανε και αυτός.
γ)Δεν μιλάμε για μια περιστασιακή σχέση ή για μια ακόμα πουτάνα... μιλάμε για την μητέρα των παιδιών σου/μου και επειδή θα περεξηγηθώ με αυτό εννοώ πως δεν μπορείς να παντρευτείς/κάνεις σοβαρή σχέση με κάποια που δεν την εμπιστεύεσαι ακριβώς επειδή έχει αποκρύψει το παρελθόν της και αυτό κατ'εμέ φανερώνει όχι μόνο σκοπιμότητα αλλά και το πόσο σαθρή είναι η σχέση. Προσωπικά αυτό είναι το χειρότερο όλων για μένα και όχι ο έκλυτος πρότερος βίος.
δ)Οι γυναίκες επιλέγουν με διαφορετικά κριτήρια τον πατέρα των παιδιών τους (οικονομική επιφάνεια κλπ.)
ε) Είμαστε πουριτανική και συντηρητική κοινωνία ακόμα δυστυχώς ή ευτυχώς. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ευτυχία, αλλά για το "τί θα πεί ο κόσμος"
Τέλος φίλε Θάνο σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους επιθετικούς προσδιορισμούς για τις απόψεις των άλλων. Αν διαφωνείς μπορείς να το κάνεις με επιχειρήματα και εύσχημο τρόπο. Αυτό στο λέω γιατί δείχνεις πως έχεις και απόψεις και επίχειρήματα και εγώ δεν είμαι και στις καλές μου σήμερα...
Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων
αλλα δεν ειμαι η μπουμπ σου γι αυτο δνε με βλεπεις????