Νέα

Ελληνίδα φοιτήτρια ιατρικής στη Ρουμανία που έκανε παρτούζες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κρητικος_2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 259
  • Εμφανίσεις 33K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
@ thanoss

α)αυτό που σου είπανε είναι πως η συμπεριφορά μιας κοπέλας που μεγάλωσε στην επαρχία υπό τις συνθήκες τις οποίες αποκαλείς γνωστές είναι σε άμεση συνάρτηση με το "ξεσάλωμα" που επακολουθεί. Η διαφορά είναι πως σε μεγάλα αστικά κέντρα το "ξεσάλωμα" γίνεται πια από τις μικρές ηλικίες.

β)Εγώ εχθές έκανα μια σαφή ερώτηση τοποθετώντας τον καθένα από εμάς στη θέση του παιδιού που θα παντρευτεί την εν λόγω και θέτοντας σαν δεδομένα πως ο γάμος έχει οριστικοποιηθεί αλλά και την άγνοια για όλα αυτά τα τυχόν περιστατικά.... αλλά απάντηση σοβαρή δεν πήρα από κανέναν... πλην του kaytou που μάλλον από σπόντα το έκανε και αυτός.

γ)Δεν μιλάμε για μια περιστασιακή σχέση ή για μια ακόμα πουτάνα... μιλάμε για την μητέρα των παιδιών σου/μου και επειδή θα περεξηγηθώ με αυτό εννοώ πως δεν μπορείς να παντρευτείς/κάνεις σοβαρή σχέση με κάποια που δεν την εμπιστεύεσαι ακριβώς επειδή έχει αποκρύψει το παρελθόν της και αυτό κατ'εμέ φανερώνει όχι μόνο σκοπιμότητα αλλά και το πόσο σαθρή είναι η σχέση. Προσωπικά αυτό είναι το χειρότερο όλων για μένα και όχι ο έκλυτος πρότερος βίος.

δ)Οι γυναίκες επιλέγουν με διαφορετικά κριτήρια τον πατέρα των παιδιών τους (οικονομική επιφάνεια κλπ.)

ε) Είμαστε πουριτανική και συντηρητική κοινωνία ακόμα δυστυχώς ή ευτυχώς. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ευτυχία, αλλά για το "τί θα πεί ο κόσμος"

Τέλος φίλε Θάνο σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους επιθετικούς προσδιορισμούς για τις απόψεις των άλλων. Αν διαφωνείς μπορείς να το κάνεις με επιχειρήματα και εύσχημο τρόπο. Αυτό στο λέω γιατί δείχνεις πως έχεις και απόψεις και επίχειρήματα και εγώ δεν είμαι και στις καλές μου σήμερα...

Σ'ευχαριστώ εκ των προτέρων
β. κ εγω σου απαντησα σοβαροτατα
αλλα δεν ειμαι η μπουμπ σου γι αυτο δνε με βλεπεις???? :(

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
@ thanoss

α)αυτό που σου είπανε είναι πως η συμπεριφορά μιας κοπέλας που μεγάλωσε στην επαρχία υπό τις συνθήκες τις οποίες αποκαλείς γνωστές είναι σε άμεση συνάρτηση με το "ξεσάλωμα" που επακολουθεί. Η διαφορά είναι πως σε μεγάλα αστικά κέντρα το "ξεσάλωμα" γίνεται πια από τις μικρές ηλικίες.

β)Εγώ εχθές έκανα μια σαφή ερώτηση τοποθετώντας τον καθένα από εμάς στη θέση του παιδιού που θα παντρευτεί την εν λόγω και θέτοντας σαν δεδομένα πως ο γάμος έχει οριστικοποιηθεί αλλά και την άγνοια για όλα αυτά τα τυχόν περιστατικά.... [size=12pt]αλλά απάντηση σοβαρή δεν πήρα από κανέναν... πλην του kaytou που μάλλον από σπόντα το έκανε και αυτός.[/size]

γ)Δεν μιλάμε για μια περιστασιακή σχέση ή για μια ακόμα πουτάνα... μιλάμε για την μητέρα των παιδιών σου/μου και επειδή θα περεξηγηθώ με αυτό εννοώ πως δεν μπορείς να παντρευτείς/κάνεις σοβαρή σχέση με κάποια που δεν την εμπιστεύεσαι ακριβώς επειδή έχει αποκρύψει το παρελθόν της και αυτό κατ'εμέ φανερώνει όχι μόνο σκοπιμότητα αλλά και το πόσο σαθρή είναι η σχέση. Προσωπικά αυτό είναι το χειρότερο όλων για μένα και όχι ο έκλυτος πρότερος βίος.

δ)Οι γυναίκες επιλέγουν με διαφορετικά κριτήρια τον πατέρα των παιδιών τους (οικονομική επιφάνεια κλπ.)

ε) Είμαστε πουριτανική και συντηρητική κοινωνία ακόμα δυστυχώς ή ευτυχώς. Οι περισσότεροι δεν ενδιαφέρονται για την προσωπική τους ευτυχία, αλλά για το "τί θα πεί ο κόσμος"

Τέλος φίλε Θάνο σε παρακαλώ να αποφεύγεις τους επιθετικούς προσδιορισμούς για τις απόψεις των άλλων. Αν διαφωνείς μπορείς να το κάνεις με επιχειρήματα και εύσχημο τρόπο. Αυτό στο λέω γιατί δείχνεις πως έχεις και απόψεις και επίχειρήματα και εγώ δεν είμαι και στις καλές μου σήμερα...

Καθόλου σπόντα...Έχω βαρεθεί να το γράφω :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
παλι εναντιον του γαμου εγραφες??? τσκ τσκ *P

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
β. κ εγω σου απαντησα σοβαροτατα
αλλα δεν ειμαι η μπουμπ σου γι αυτο δνε με βλεπεις???? :(
Τώρα το είδα Bite. Thanx που δείχνεις να καταλαβαίνεις τουλάχιστον με ποιο σκεπτικό έθεσα την ερώτηση μου.

Υ.Γ. Ότι δεν είσαι η μπόμπα μου είναι σίγουρο... απλά δεν είμαι στις καλές μου σήμερα και δεν έχω όρεξη για σοβαρές κουβέντες ούτε για αστειακια (αν και διακρίνομαι σε αυτά...)

Υ.Γ.2 Thanx kaytos απλά νόμιζα πως έκανες πλάκα....

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
παλι εναντιον του γαμου εγραφες??? τσκ τσκ *P

χα χα χα ...  :2funny:

αυτο διαβασα και εγω και ελιωσα !

Καποτε ομως ειχε ποσταρει ο μεσιε ενα μουσικο βιντεακι με εναν γαμο

γραφοντας ενα σχολιο απο κατω ...

Μαλλον αναποφασιστο ειναι αυτο το αγορι ... :helpplea:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Υ.Γ.2 Thanx kaytos απλά νόμιζα πως έκανες πλάκα....

Τί πλάκα;
Γιατί να παντρευτεί ο μέσος άντρας, από τη στιγμή που η μέση γυναίκα τον έχει γραμμένο, και δεν τον εκτιμάει, και ίσως και με το δίκιο της;
Χωρίς σεβασμό τί δέσιμο να υπάρξει;

Καποτε ομως ειχε ποσταρει ο μεσιε ενα μουσικο βιντεακι με εναν γαμο

γραφοντας ενα σχολιο απο κατω ...

Αυτό είναι κιτρινισμός  :tickedoff:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Τί πλάκα;
Γιατί να παντρευτεί ο μέσος άντρας, από τη στιγμή που η μέση γυναίκα τον έχει γραμμένο, και δεν τον εκτιμάει, και ίσως και με το δίκιο της;
Χωρίς σεβασμό τί δέσιμο να υπάρξει;
:thumbsup:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
:2funny:      :2funny:      :2funny:      :2funny:

Εγω φταιω που εχω καλη μνημη ?!?

Να προσεχεις τι γραφεις ...

:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
1
Πόντοι
16
Κάποιος με χάκεψε...Δεν εξηγείται αλλιώς :2funny:

Βρε σκεψου το θετικα το θεμα ...

... θα εχεις πολλες κουμπαρες απο εδω μεσα  ;)  :cheesy:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
@ thanoss

β)Εγώ εχθές έκανα μια σαφή ερώτηση τοποθετώντας τον καθένα από εμάς στη θέση του παιδιού που θα παντρευτεί την εν λόγω και θέτοντας σαν δεδομένα πως ο γάμος έχει οριστικοποιηθεί αλλά και την άγνοια για όλα αυτά τα τυχόν περιστατικά.... αλλά απάντηση σοβαρή δεν πήρα από κανέναν... πλην του kaytou που μάλλον από σπόντα το έκανε και αυτός.

εγραψα κατι παραπανω αλλα μαλον δεν θα το ειδες ή δεν θα το ελαβες υποψην σου!
λιγο πολυ το ποστ που εγραψα δινει απαντησεις σε καποια απο τα ερωτηματα σου! το ξαναπαραθετω!
ναι σορυ! εχεις δικιο!
αλλα δεν μπορω να ακουω παπαριες! [size=10pt][size=10pt][size=10pt]απο την μια το παιζουμε μοντερνοι και απο την αλλη τα μυαλα μας ειναι του 50![/size][/size][/size]
ε οχι! [size=10pt][size=10pt][size=10pt]απο την μια τις θελουμε να γαμιουνται για να μπορουμε να γαμαμε και μεις απο την αλλη θελουμε να κανουνε παρτουζες για να μπορουμε να συμετασχουμε και μεις και στο τελος τις κατακρινουμε με το χειροτερο τροπο! κατευθειαν πουτανες και τα χιλια μυρια!!!! δεν ξερουμε ουτε εμεις οι ιδιοι τι θελουμε!!! θελουμε εκτος απο την αδερφη-κορη-γυναικα-μανα μας ολλες οι αλλες να ειναι πουτανες!
ε δεν παει ετσι!
[/size][/size][/size]
μονοι μας βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας!(δεν κοιταμε τα χαλια μας λεω εγω) τον ευατο μας να τον κριτικαρουμε δεν ξερουμε,κατυεθειαν τους αλλους!

[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]ρε αν δεν ηταν και οι πουτανιτσες και αυτες που γαμιουνται ευκολα και αυτες που κατακρινουμε και βριζουμε με τον χειροτερο τροπο θα μας ειχε φαει η μαλακια τους περισσοτερους![/size][/size][/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt]στο κατω κατω της γραφης αν μιλανε και καποιοι απο εδω μεσα ή γενικα που ειναι τραβελογαμιαδες και εχουνε αφησει την μιση περιουσια τους στα μπουρδελα[/size][/size][/size]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]τοτε μια γυναικα τι θα πρεπει να πει? σου λεει ειναι αυτος αντρας για να κανω εγω οικογενεια και να γινει ο πατερας των παιδιων μου??????
αυτα!
[/size][/size][/size][/size] αν ξεχασα κατι θα επανελθω!

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
εγραψα κατι παραπανω αλλα μαλον δεν θα το ειδες ή δεν θα το ελαβες υποψην σου!
λιγο πολυ το ποστ που εγραψα δινει απαντησεις σε καποια απο τα ερωτηματα σου! το ξαναπαραθετω!
@ thanoss
Δεν διαφωνώ σε αυτά που λές στο ποστ που παρέθεσες... αν και δεν απαντούν στο ένα και μοναδικό ερώτημα που έθεσα και δεν αφορούσε τόσο την κριτική του έκλυτου βίου, όσο την έλλειψη σεβασμού και εμπιστοσύνης μεταξύ δύο ανθρώπων που θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου. Δεν δήλωσα ποτέ μοντέρνος ή "προχώ"... μάλλον συντηρητικός θα έλεγα πως είμαι σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν αξίες και ιδανικά του κάθε ανθρώπου. Και πιστεύω ακράδαντα πως ο γάμος αποτελεί ένα κοινωνικό συμβόλαιο μέχρι και σήμερα... ως γνωστόν προτού συνάψεις μία σύμβαση κάνεις έναν έλεγχο για την αξιοπιστία του αντισυμβαλλομένου. Ελπίζω να γίνομαι κατανοητός. Σε τελική ανάλυση αυτό που υποστήριξα και με τα δεδομένα που υπήρχαν είναι πως ο καθένας μας θα το ξανασκεφτόταν... Δεν γνωρίζω αν αυτό λέγεται συντηρητική στάση ζωής... προτιμώ να την αποκαλώ συνετή.
Αν θές απαντάς και στο ερώτημα μου με σαφήνεια αν και  δεν έχει και καμία ιδιαίτερη σημασία αφού θεωρείτε λήξαν από μέρους μου.
Και πάλι σε ευχαριστώ
Με εκτίμηση

Υ.Γ. Καλά έκανες και δεν έδωσες πληροφορίες εφόσον δεν το θεώρησες σωστό και πρέπον. Οφείλω να ομολογήσω πως και εγώ προβληματίστηκα σχετικά...

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
οταν η γυναικα κανει παρτουζα τοτε την εγκρινω......αυτες οι γυναικες ειναι οι καλυτερες στο γαμο. Το λεω απο δικη μου εμπειρία

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
σε πληροφορώ πως ειχε παρα πολλους πριν απο μένα

Stories

Νέο!

Stories