You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Χαρτοπαικτική λέσχη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 37
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σκέφτομαι να την ανοίξω στο χωριό με συνολικό πληθυσμό 1.200 κατοίκους, και αυτό γιατί εκεί δεν θα πληρώνω ενοίκιο.
Έχει κάποιος από σας; γνωρίζεται σχετικά για την διαδικασία της άδειας και αν βγαίνει ποιο εύκολα σε ΑμεΑ.
ανοιξε το μαγαζι βαλε καρεκλες και τραπεζια και ξεκινα την ποκα δε θελει αδεια στην ελαδα εισαι
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
πληρωνεις φορο το καθε τραπεζι που θα εχεις μεσα στον χωρο , απο τα παιχνιδια που επιτρεπει η νομοθεσια μην περιμενεις πολλα να βγαλειςΣκέφτομαι να την ανοίξω στο χωριό με συνολικό πληθυσμό 1.200 κατοίκους, και αυτό γιατί εκεί δεν θα πληρώνω ενοίκιο.
Έχει κάποιος από σας; γνωρίζεται σχετικά για την διαδικασία της άδειας και αν βγαίνει ποιο εύκολα σε ΑμεΑ.
αν εισαι του ρισκου οργανωνεις κοκκαλα ποκερ και αλλα κουμαρια και βαζεις ενα δυο μηχανακια (φρουτακια)
Επισκέπτης
τι φορο και μαλακιες στο χωριο κιολας σταρχιδια σου τιποτα μη πληρωνεις παρανομια λαδωσε κανα μπατσο εκει και κανα εφοριακο αν παν να σου κανουν καμια μαλακια ελχγο και παπαριες ριξε και καμια απειλη να σε φοβουντε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Επισκέπτης
εσυ το πας για κολομπαρο ε καλη σκεψηΠανω απ'ολα βρες 3-4 μουνακια (για 2 βαρδιες) για καφεδες, τασακια κλπ..
Μετα αντε βρες τον αστυνομικο διευ/ντη..Αυτος θα σε ενημερωσει.. ;)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
δεν ξερω στα χωρια τι παιζει αλλα στις μεγαλες πολεις οι λεσχες εχουν πεθανει
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ας βαλει και ενα παγκο παραδιπλα με σκονες και σιδερικα να πιασει ολο τον ποινικο κωδικοεσυ το πας για κολομπαρο ε καλη σκεψη
μην κανει μισες δουλειες
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
εισαι σιγουρος;;;;;;;;;;;;Καθολου..Ετσι δουλευουν οι λεσχες..Σοβαρα μιλω.
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Νταξ δεν είπα να θησαυρίσω αμέσως αλλά να μπορώ τουλάχιστον να ζήσω αξιοπρεπώς.πληρωνεις φορο το καθε τραπεζι που θα εχεις μεσα στον χωρο , απο τα παιχνιδια που επιτρεπει η νομοθεσια μην περιμενεις πολλα να βγαλεις
αν εισαι του ρισκου οργανωνεις κοκκαλα ποκερ και αλλα κουμαρια και βαζεις ενα δυο μηχανακια (φρουτακια)
Όλα υπάρχουν, μονό η άδεια λείπει γιατί εκεί η ρουφιάνα φτάνει χιλιόμετρα.ανοιξε το μαγαζι βαλε καρεκλες και τραπεζια και ξεκινα την ποκα δε θελει αδεια στην ελαδα εισαι
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Εισαι σιγουρος; εδω στην γειτονια μου ζει και βασιλευει αυτη που την εχει.δεν ξερω στα χωρια τι παιζει αλλα στις μεγαλες πολεις οι λεσχες εχουν πεθανει
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
στις μεγαλες πολεις τα ραντεβου κλεινονται σε διαμερισματα για λογους ασφαλειαςΕισαι σιγουρος; εδω στην γειτονια μου ζει και βασιλευει αυτη που την εχει.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δικε μου μεσα στην παρανομια σε βλεπωστις μεγαλες πολεις τα ραντεβου κλεινονται σε διαμερισματα για λογους ασφαλειας
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Δεν μιλαω για διαμερισμα αυτη που την εχει αλλα για μαγαζι κανονικο.στις μεγαλες πολεις τα ραντεβου κλεινονται σε διαμερισματα για λογους ασφαλειας
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
δικε μου μεσα στην παρανομια σε βλεπω![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
ναι και εγω σου μιλαω για χοντρα τραπεζια διασημων παικτωνΔεν μιλαω για διαμερισμα αυτη που την εχει αλλα για μαγαζι κανονικο.
Επισκέπτης
Δεν μιλαω για διαμερισμα αυτη που την εχει αλλα για μαγαζι κανονικο.
φιλαρακο διαμερισμα πιο καλα ειναι στα κρυφα κιετσι γινετε καλο παιχνιδι
amilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 110
- Πόντοι
- 1
Δεν λεω οχι, αλλα εξηγω οτι αυτο που εχω εδω στην γειτονια μου καθε βραδυ γινεται χαμος.φιλαρακο διαμερισμα πιο καλα ειναι στα κρυφα κιετσι γινετε καλο παιχνιδι
Γιατι ο φιλος στο μηνυμα του λεει οτι στης μεγαλουπολεις εχουν πεθανει.
δεν ξερω στα χωρια τι παιζει αλλα στις μεγαλες πολεις οι λεσχες εχουν πεθανει
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι
- 26
το θεμα δεν ειναι να εχεις κοσμο αλλα να βγαζεις καλο μεροκαματο, ενας μπαρμας που θα παιξειΔεν λεω οχι, αλλα εξηγω οτι αυτο που εχω εδω στην γειτονια μου καθε βραδυ γινεται χαμος.
Γιατι ο φιλος στο μηνυμα του λεει οτι στης μεγαλουπολεις εχουν πεθανει.
την πρεφα του θα σε αφησει συμμετοχη ενα δυο ευρω την ωρα ενω ενας χοντρος ενα δυο σταρικα την νυχτα.
πχ οπως στα μηχανακια αλλο ο δικαιωματακιας αλλο καρεκλας
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 132
- Εμφανίσεις
- 12K
- Απαντήσεις
- 438
- Εμφανίσεις
- 68K